Irish Pharmacy Union – prevenirea si tratarea paduchilor

Afla opinia Irish Pharmacy Union in legatura cu prevenirea si tratarea paduchilor, citind acest articol

Irish Pharmacy Union – prevenirea si tratarea paduchilor

Va recomandam cel mai eficient tratament pentru paduchi si lindini (oaule lor) - Pentru produs si mai multe informatii Click AICI.

Are copilul meu lindini?

Păduchii adulți sunt destul de ușor de observat, mai ales pe parul mai deschis la culoare. Cu toate acestea, dacă utilizați un pieptene pentru păduchi și va periati părul peste o chiuveta veti observa păduchii fiind periati afară, indiferent de culoarea parului. Lindinii/ ouăle, cu toate acestea, sunt mai greu de observat, fiind confundandi cu matreata.

Pentru a face diferența între cele două, piaptane părul pe  o pânză neagră. Matreata va fi cea care va aparea cea mai multa și ouăle sau lindinii vor fi mai colorate sau dense. De asemenea, dacă vă puteți trage cu ușurință ceea ce veți găsi pe părul cu degetele, probabil aceea este doar matreata. În cazul în care nu pot fi indepartate cu ușurință și sunt lipite de par, acele particule sunt cel mai probabil lindini. Ele sunt în formă de picătură și sunt de culoare maronii. În cazul în care culoarea este limpede sau de culoare albă, atunci au eclozat deja.

Irish Pharmacy Union – prevenirea si tratarea paduchilor

Verificați părul copiilor pentru păduchi în mod regulat, în mod ideal, de două ori pe săptămână. Utilizați un pieptene umed, special coneput pentru acest scop. Pieptănarea prin parul ud face procesul mai ușor. Buna lumină este importantă.

  1. Verificați aproape de scalp, in spatele urechilor, in jurul cefei, partea de sus a capului și sub perciuni.
  2. Se tratează părul numai dacă păduchi vii sau neclociti sunt prezenti. Se tratează copilul și ceilalți membri ai familiei, cât mai curând posibil. Cere mereu farmacistului pentru recomandări cu privire la tratamentul cel mai adecvat de utilizat.
  3. Se informeaza școală, contactele și prietenii atunci când copilul are păduchi. Școala poate informa apoi alți părinți că există un focar, astfel încât oricine sa isi poate verifica și trata proprii lor copii.
  4. Daca alegi tratamente chimice, urmați întotdeauna instrucțiunile de pe ambalaj și orice sfat dat de farmacist. Produsele utilizate pentru a trata păduchii de cap nu împiedică infecția de la care apar și nu ar trebui folosite pentru prevenire.

Opinia “The Hair Force”

În cazul în care produsele lucreaza, ei vor ucide păduchi, dar nu vor ucide în mod necesar si lindinii, potrivit Hennessy. Acesta este motivul pentru care trebuie să aplicați din nou aceste produse două săptămâni mai târziu, pentru a prinde paduchii care au eclozat de la ultimul tratament. Cu toate acestea, prin suprasolicitare și abuz de tratamente, păduchii au devenit imuni la aceste sampoane si tratamente si in 80% din cazuri, ele nu funcționează deloc.