laser

 • Laserul poate ajuta petele de varsta

  Este posibil sa aveti pete de ficat.Există mai multe opțiuni de tratament pe care le puteți aplica acestei afecțiuni a pielii și vor face petele sa dispara dupa un tratament coerent. Laserul poate ajuta petele de varsta?

  Laserul poate ajuta petele de varsta

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

  Este posibil sa aveti pete de ficat. De asemenea, este posibil ca tu de fapt, sa le moștenesti de la părinții tăi. In cazul in care te ingrijorezi daca este posibil sa tratezi petele de ficat, nu ar mai trebui să iti faceți griji. Există mai multe opțiuni de tratament pe care le puteți aplica acestei afecțiuni a pielii și vor face petele sa dispara dupa un tratament coerent.

  Exista o legătură cu cancerul?

  Trebuie să înțelegeți că nu este posibil pentru a preveni apariția petelor hepatice. De asemenea, trebuie să înțelegeti că starea pielii nu are nici un fel de legătură cu cancerul. Deci, puteti sa le lasati linistite pe pielea dvs. Dar, le puteti trata ori de câte ori apar pe piele in cazul in care nu iti place aspectul in ceea ce priveste pielea ta.

  Creme topice

  Una dintre cele mai bune moduri de a scapa de petele de ficat de pe pielea ta este de a face uz de unele creme topice. Cremele topice conțin agenți de iluminat. Agenții de deschidere a culorii sunt de tipuri diferite și ele vor ajuta să lumineze petele de pe pielea ta și ajuta să se întoarcă culoarea pielii la starea sa normală. In cele mai multe cazuri, agenții de iluminat din cremele topice vor fi hidrochinona. Ar trebui să verificați crema pentru a se asigura că concentrația de hidrochinonă în ea nu este mai mare de 4%. O cantitate mai mare ar putea avea un efect contrar asupra pielii. Puteți folosi întotdeauna aceste creme de deschidere a culorii. Dar, asigurați-vă că aplicați crema conform instrucțiunilor. Acest lucru va asigura că obțineți soluția necesară.

  Peeling chimic

  Peelingul chimic poate fi implementat pentru tratamentul petelor hepatice. Peelingul chimic este format din niște substanțe acide, care au o acțiune destul de blândă pe piele. Peelingul chimic poate fi utilizat pentru a elimina pielea moarta de pe piele. Si acest lucru va ajuta, de asemenea pentru a scăpa de petele hepatice. În afară de faptul că această metodă poate ajuta la indepartarea petelor de ficat, acesta poate fi, de asemenea, util pentru îmbunătățirea aspectului general al pielii.

  Laserul poate ajuta petele de varsta

  Cu ajutorul laserului poti elimina petele de ficat desi poate fi foarte costisitor. Dar această metodă a fost descoperita a fi una dintre modalitățile cele mai fiabile pentru a scăpa de starea pielii. În afară de faptul că laserul te va scapa de starea pielii permanent, ea poate sa fie, de asemenea, soluția necesară în conformitate cu o perioadă foarte scurtă de timp.

 • Terapia cu laser pentru estomparea petelor de varsta

  Alți factori care pot contribui la aparitia petelor de varsta, sunt genetica si pur si simplu inaintarea in varsta. Acestea pot cauza o creștere a produsului melaninei.

  Terapia cu laser pentru estomparea petelor de varsta

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Petele de vârstă apar de obicei pe pielea oamenilor, după ani de expunere la soare. În timp ce acestea nu sunt dăunătoare, ati putea dori să încercati să se estompati aspectul lor din motive cosmetice. O opțiune de tratament este terapia cu laser. Laserul poate fi atât eficient și sigur pentru a elimina petele de vârstă de pe piele.

  Petele de vârstă, de asemenea, numite pete hepatice, sunt pete plate, întunecate care apar pe piele. Ele sunt de obicei gri, maro sau negre și se găsesc pe față, umeri, brațe și mâini. Ele sunt de obicei observate la adulții cu vârsta de peste 40 de ani, dar se pot forma la oamenii de orice vârstă.

  Cauze

  Petele de vârstă sunt cel mai frecvent rezultatul expunerii prelungite la soare. Lumina ultravioletă găsita în razele soarelui accelerează producția de melanină, pigmentul care da pielii culoare. Rezultatul este o culoare mai închisă a pielii, sau cafenie. De-a lungul multor ani, excesul de melanina poate deveni "grupat" si astfel se formeaza petele de vârstă. Alți factori care pot contribui la aparitia petelor de varsta, sunt genetica si pur si simplu inaintarea in varsta. Acestea pot cauza o creștere a produsului melaninei.

  Inainte de tratament

  Petele de vârstă nu sunt dăunătoare pentru sănătatea ta. Cu toate acestea, puteți alege să le tratati din motive cosmetice. Dacă este așa, mai întâi consultați medicul dumneavoastră sau un dermatolog. El vă va examina și veti discuta dacă terapia cu laser este cea mai bună opțiune pentru tine.

  Tratamentul cu laser

  Terapia cu laser utilizează un fascicul de lumină pentru a ajuta la distrugerea celulelor care creeaza pigmentul care cauzeaza petele de varsta. Ea face acest lucru fără a afecta pielea. Este posibil să simțiți o senzație de usturime ușoară în timpul procedurii, dar durerea este de obicei foarte mica și nu este necesară anestezia. Tratamentul dureaza de obicei, în jur de 20 de minute, dar poate varia în funcție de gravitatea cazului dumneavoastră. Aceasta poate necesita mai multe sesiuni de tratament pentru a elimina în mod corespunzător petele.

  Dupa tratament

  Ingrijirea post-operatorie este de obicei minimă. Este posibil să apară roșeață în zona, care de obicei dispare după câteva ore. De asemenea, puteți avea umflături, care pot dura o zi sau două. Nici una dintre aceste condiții nu ar trebui să fie de îngrijorare. Activitățile zilnice normale pot fi reluate.

  Riscuri

  Riscurile pentru tratamentul cu laser sunt minime. Laserele au fost folosite pentru proceduri medicale si dermatologice mai mulți ani. Este posibil să apară înroșire și umflături, care ambele vor disparea.

  Rezultate obținute

  În urma tratamentului, petele de varsta vor dispărea treptat. Rezultatele finale dorite ar trebui să fie evident în termen de una până la două săptămâni după procedura. Tratamentul cu laser este, în general, foarte eficient pentru tratarea petelor de varsta si rezultatele sunt, de obicei permanente. Cu toate acestea aveți posibilitatea, de a dezvolta noi pete de la expunerea continua la soare.

 • Intrebari despre petele de varsta de pe buze

  Pentru a îmbunătăți uniformitatea buzelor tale, începe cu o excursie la dermatolog. În timp ce aștepti sa fii strigat, căutați răspunsuri la întrebările despre petele de varsta de pe buze.

  Intrebari despre petele de varsta de pe buze

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Atunci când observați pete de vârstă maro pe buze, primul gând poate include profunda îngrijorare cu privire la bunăstarea dumneavoastră. Din fericire, în cele mai multe cazuri, petele sunt perfect inofensive pentru sanatatea ta - chiar și în cazul în care afecteaza încrederea de sine. Pentru a îmbunătăți uniformitatea buzelor tale, începe cu o excursie la dermatolog.

  În timp ce aștepti sa fii strigat, căutați răspunsuri la întrebările despre petele de varsta de pe buze.

  Ce sunt petele de varsta?

  Petele de vârstă sunt zone ale țesutului cutanat întunecat, care arata maro sau gri. Ele pot apărea oriunde pe piele, cum ar fi buzele tale. Expunerea la razele ultraviolete ale soarelui duce la aceste daune fizice, care pot apărea ca țesut de buze decolorate. Termenul "pete de vârstă" reflectă tendința lor de a apărea cel mai des o dată ce ajungi la 40 de ani, chiar dacă acestea pot afecta persoanele de orice vârstă.

  Riscuri potențiale

  Numite adesea pete hepatice sau lentigo solare, petele de varsta de pe corp, inclusiv buzele tale, sunt complet inofensive. Petele sunt extrem de întunecate sau ridicate, cu toate acestea, poate indica o stare gravă, cum ar fi cancerul de piele. Cu cat mai repede vizitati medicul dermatolog, cu atât mai repede veți ști dacă petele de vârstă de pe buze sunt inofensive. Depistarea precoce a melanomului, un tip de cancer de piele, produce de multe ori o rată mult mai mare de succes a tratamentului.

  Protejeaza cutele

  Pielea delicată de pe și în jurul buzelor tale este deosebit de vulnerabilă la daune soalre, așa că aplică protecție solară în fiecare zi. Pentru o protecție eficientă, asigurați-vă că utilizați una cu SPF 30 sau mai mare. Alege un balsam de buze protector, pentru întreținere ușoară. Acest lucru nu va afecta locurile existente, dar va ajuta să se evite noi modificări de culoare. În cazul în care alegeți tratamente chimice pentru a îmbunătăți petele existente, protecția solară va promova vindecarea cu succes.

  Spuneți adio petelor

  Alege tratamente de albire cu sau fara reteta medicale, pentru a ușura decolorarea. Această formă de tratament poate dura mai multe săptămâni sau luni pentru a vedea rezultatele, și pot include utilizarea de retinol sau hidrochinonă pentru pielea din apropierea buzelor tale. Este posibil să vedeți o ușoară îmbunătățire, în funcție de severitatea petelor tale. Sau consultati un dermatolog cu privire la un tratament cu laser. Procedura vizeaza decolorarea cu un laser, care distruge celulele care creeaza pete întunecate, precum și locurile în sine. Petele vor dispărea complet.

 • Optiuni sigure pentru tratarea petelor de varsta

  Deși există multe produse de deschidere a culorii pielii și soluții de pe piață, nu toate sunt create egale, iar unele ar putea fi chiar periculoase. Știind ce să cauti ar putea sa te ajute să alegi optiuni sigure pentru tratarea petelor de varsta.

  Optiuni sigure pentru tratarea petelor de varsta

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  De la pistrui la petele de varsta, pana la cicatrici, un ten neuniform face poate avea un impact asupra stimei de sine. Deși există multe produse de deschidere a culorii pielii și soluții de pe piață, nu toate sunt create egale, iar unele ar putea fi chiar periculoase.

  Știind ce să cauti ar putea sa te ajute să alegi optiuni sigure pentru tratarea petelor de varsta.

  Hiperpigmentare, sau "pete negre", pot fi cauzate de cicatrici acnee, expunerea excesivă la soare, sau modificări hormonale, potrivit lui David E. Bank, MD, de la New York Presbyterian Hospital. "Există o varietate de creme si seruri pe care pacienții le pot folosi pentru a ajuta la usura, lumina, și va diminua zonele intunecate-a lungul timpului", spune el.

  Creme si seruri cu hydroquinona

  Poate ca cea mai populara solutie pentru albirea pielii pe bază spot-by-spot sunt soluțiile topice care conțin hidrochinona. Food and Drug Administration (FDA) limitează concentrația acestui ingredient activ la două procente de produs over-the-counter și trei până la patru procente pe baza de prescriptie medicala. Acesta este singurul ingredient clasificat ca un "agent de albire" de către FDA.

  În timp ce este considerat sigur pentru a fi utilizat în produsele cosmetice, concentrația hidrochinonei este limitată, deoarece prezintă riscuri mai mari la concentrații mai mari. De fapt, în Africa de Sud, nu este legal pentru nici un folos, și este clasificat ca fiind "de așteptat să fie toxice sau nocive" în Canada.

  Environmental Working Group spune că există dovezi puternice că ingredientul este un "toxic asupra pielii umane", și, de asemenea, un alergen. De asemenea, se referă la faptul că acest ingredient poate cauza cancer, dar cercetarea existentă este limitată. Este recomandat ca oamenii sa foloseasca numai produse care conțin hidrochinonă pe termen scurt. Dacă vă confruntați cu iritație, închiderea la culoare neobișnuită a pielii, sau orice alte reacții adverse, întrerupeți imediat utilizarea.

  Solutii cu retinol

  Produse cum ar fi Retin-A și Renova reprezintă o soluție alternativă. Ele conțin ingrediente, cum ar fi acidul alfa-hidroxi și acid retinoic, care lucrează pentru a crește cifra de celule, accelereaza exfolierea, și de a promova o nouă creștere de piele sănătoasă. Aceste ingrediente pot fi considerabile de uscare și fac pielea mai sensibila la razele soarelui. Dacă optați pentru aceste soluții, se înțelege că acestea pot dura câteva luni pentru a lucra. Asigurați-vă că purtați protecție solară în fiecare zi.

  Tratamente cu laser

  O optiune mai invaziva pentru deschiderea culorii petelor intunecate este un tratament cu laser. Acesta acționează prin direcționarea în funcție de pete închise cu energia luminii concentrata, si indeparteaza stratul de piele. Arzi în esență, straturile întunecate ale pielii.

  In urma luminarii cu laser, este posibil să apară:

  • învinețire
  • umflături
  • roşeaţă
  • etanşeitate
  • cicatrici
  • infecţie
  • modificări ale texturii pielii
 • Peeling chimic pentru petele maro

  Luați în considerare un peeling chimic pentru petele maro. În cazul în care tratamentele de suprafață nu estompeaza suficient petele întunecate, ati putea sa luati în considerare un peeling chimic.

  Peeling chimic pentru petele maro

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Produsul chimic care conferă pielii umane culoarea sa este numita melanina. Iar producția de prea multa melanina într-o singură zonă duce la pistrui, pete de ficat și alte pete de piele mai inchisa. Aceste pete intunecate pe fata sunt, de asemenea, numite hiper-pigmentare. Acestea pot fi cauzate de expunerea la soare, fluctuațiile hormonale, sau ca un efect secundar al anumitor medicamente. Nu este o afecțiune medicală gravă, dar dacă aveți pete negre probabil esti gata pentru piele mai luminoasa, mai clara. Tratând cauza care sta la baza, folosind peeling chimic și alte tratamente și metode care încearcă deschiderea culorii pielii naturale sunt toate modalități prin care se poate face fata cu problema.

  1. Luați în considerare un peeling chimic pentru petele maro.

  În cazul în care tratamentele de suprafață nu estompeaza suficient petele întunecate, ati putea sa luati în considerare un peeling chimic. Peelingul chimic literalmente elimina straturile superioare ale pielii. Ele sunt clasificate pe trei nivele de putere: lumină, mediu și profundă.

  • Peelingul chimic ușor include de obicei, alfa-hidroxi acizi. Acidul glicolic și acidul lactic sunt ingrediente comune. Sunt considerate cele mai eficiente pentru petele intunecate.
  • Peelingul chimic mediu include tca, sau acid tricloracetic. Multi recomanda acest coji de fructe pentru petele intunecate datorate efectelor nocive ale soarelui. Pentru rezultate optime, este de obicei repetat la fiecare două săptămâni, până când petele s-au stins suficient. Aceste coji nu sunt în general recomandate pentru persoanele cu pielea mai închisă, deoarece acestea pot provoca pete mai întunecate să apară după ce pielea s-a vindecat.
  • Peelingul chimic profunde conțin fenol, sau acid carbolic, ca ingredient activ. Ele sunt adesea folosite pentru ridurile adanci, dar, de asemenea, pentru corectarea leziuni severe la soare. Peelingul fenolilor este foarte puternic și este administrat sub anestezie. Poate dura mai multe luni pentru ca rezultatele sa apara.
  1. Încercați microdermabraziune.

  Microdermabraziunea este o procedura care foloseste cristale foarte fine pentru a decolora petele intunecate de pe piele. Un nou strat proaspat de piele creste in loc de pielea care a fost îndepărtata. Tratamentele sunt de obicei o dată pe lună timp de câteva luni.

  • Găsiti un practician cu experiență. Abraziunea pielii poate provoca iritații, ceea ce face decolorarea mai rea. Dacă cineva o face greșit, s-ar putea sa fii foarte dezamăgit de rezultate.
  • Microdermabraziunea nu ar trebui să fie făcuta prea des, deoarece pielea ta are nevoie de timp pentru a se vindeca intre tratamente.
  1. Tratament cu laser.

  Tratamentul cu laser, de asemenea, numit terapia Pulsed Light (IPL), foloseste impulsuri rapide de lumină pentru a distruge petele de melanina cauzatoare. Zonele de pigmentate absorb lumina și sfarâma sau vaporizeaza. Corpul tau se vindeca la fața locului și crește piele noua, proaspata, nepigmentata. Tratamentul cu laser este extrem de eficient, dar scump, și poate fi dureros.

  • Tratamentul cu laser este de obicei cea mai bună opțiune atunci când petele au fost acolo pentru o lungă perioadă de timp. Petele intunecate care le-ați avut timp de un an sau mai mult sunt adanc in piele, iar tratamentele topice nu vor fi în măsură să ajungă la ei.
 • Tehnologia cu laser pentru a elimina petele de varsta

  Petele de vârstă sunt acele pete maro, negre sau galbene care apar pe gât, mâini și pe față. Foloseste tehnologia cu laser pentru a elimina petele de varsta.

  Tehnologia cu laser pentru a elimina petele de varsta

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

  Petele de vârstă sunt acele pete maro, negre sau galbene care apar pe gât, mâini și pe față. Ele sunt cauzate în principal de expunerea la soare. De obicei, încep să apară la varsta de 40 de ani. Pete de vârstă nu sunt periculoase în nici un fel, astfel încât nu există nici un motiv medical pentru a scăpa de ele. Cu toate acestea, ele pot dezvălui vârsta unei persoane. Mulți bărbați și femei doresc să le elimine din motive estetice. Poti scapa de petele de varsta, folosind un număr de metode diferite: utilizarea OTC si produse de baza de prescriptie, folosind remedii naturale, sau folosind tratamente profesionale pentru piele.

  1. Foloseste tehnologia cu laser pentru a elimina petele de varsta.

  In timpul tratamentului, o lumină laser intensa penetrează epiderma și face ca pielea sa se refaca. Intensitatea luminii risipește pigmenții pielii și distruge decolorarea.

  • Tratamentul cu laser nu este dureros, dar poate cauza disconfort minim. O crema de anestezic aplicat 30 până la 45 de minute înainte de procedura este perdecta pentru a ușura disconfortul.
  • Numărul de sesiuni necesare vor depinde de mărimea zonei și numărul de locuri care urmează să fie tratate. In general, vor fi necesare 2 până la 3 sesiuni. Fiecare sesiune pot dura de la 30 la 45 de minute.
  • Tratamentul nu necesită nici o întrerupere, dar poate să apară roșeață, umflatura și sensibilitate la lumina soarelui.
  • Deși tratamentul cu laser este extrem de eficient, dezavantajul major este costul. În funcție de tipul de laser utilizate (Q-switch rubin, alexandrit sau cu laser cu dublă Fraxel), precum și numărul de spoturi de vârstă care necesită tratament, prețurile pot varia de la 400 $ 1500 $ pe sesiune.
  1. Încercați tratamente microdermabraziune pentru îndepărtarea petelor de vârstă.

  Microdermabraziunea este un tratament neinvaziv pentru piele, care foloseste o bagheta cu aer sub presiune. Exploziile cristalelor, zinc sau alte materiale abrazive direct pe piele, ajuta la exfolierea straturile superioare pentru a elimina pielea de culoare închisă, hiperpigmentata.

  • Microdermabraziunea nu necesită nici un moment în jos și nu există efecte secundare.
  • O sesiune poate dura de la 30 de minute până la 1 oră, în funcție de zona tratată. Sesiunile de tratament sunt prezentate în intervale de la 2 la 3 săptămâni.
  • De obicei, vor fi necesare 2 până la 3 sesiuni. Prețurile variază de la 75 $ sau mai mult pe sesiune.
  1. Obține un peeling chimic.

  Un peeling chimic actioneaza prin dizolvareaa pielii moarte astfel încât noua piele va fi radiantă la suprafață. In timpul unui peeling chimic, zona care trebuie tratată este bine curățată și se aplică o substanță acidă ca un gel. Zona este apoi neutralizata pentru a opri procesul chimic.

 • Terapia cu laser pentru tratarea psoriazisului

  Terapia cu laser pentru tratarea psoriazisului este potrivita pentru a clarifica psoriazisul in placi moderat pana la sever mai repede decât lumina naturală a soarelui sau lumină UV artificială.

  Terapia cu laser pentru tratarea psoriazisului

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  US Federal Drug Administration a aprobat Administrația laserului XTRAC pentru terapia psoriazisului in 2009. XTRAC este un mic dispozitiv portabil pe care medicul dermatolog il poate utiliza la birou. Acest laser se concentrează o singură bandă de ultraviolete B de lumina (UVB) pe leziunile de psoriazis. Ea pătrunde în piele și rupe ADN-ul celulelor T, care sunt ceea ce s-au multiplicat pentru a crea placi de psoriazis. Lungimea de undă 308 nm s-a dovedit a fi cele mai eficiente in compensarea leziunilor de psoriazis.

  Terapia cu laser pentru tratarea psoriazisului - beneficii

  Terapia cu laser XTRAC se spune pentru a clarifica psoriazisul in placi moderat pana la sever mai repede decât lumina naturală a soarelui sau lumină UV artificială. Aceasta necesită, de asemenea, sesiuni de terapie mai putine decat alte tratamente. Acest lucru reduce doza cumulativă UV.

  Pentru că este o sursă de lumină concentrată, laserul XTRAC se poate concentra doar pe zona plăcilor. Acest lucru înseamnă că nu afectează pielea din jur. Este, de asemenea, eficient pe domenii care sunt greu de tratat, cum ar fi genunchi, coate, și scalp. Durata tratamentului poate varia în funcție de tipul de piele și de grosimea și severitatea leziunilor dumneavoastră de psoriazis. Cu aceasta terapie, este posibil să aibă perioade de remisie lungi între focare.

  Ce spune un studiu din 2002?

  Un studiu din 2002 a raportat ca 72 la suta dintre participanti au prezentat cel putin o compensare de 75 la suta din plăcile psoriazis într-o medie de 6,2 tratamente. Aproximativ 50 la suta dintre participanti au avut cel putin 90 la suta din petele lor clare dupa 10 sau mai puține tratamente. Cu toate ca terapia XTRAC s-a dovedit a fi sigura, sunt necesare pentru a evalua pe deplin orice efecte pe termen scurt sau pe termen lung studii pe termen mai lung.

  Exista efecte secundare?

  Sunt posibile efecte secundare ușoare până la moderate. Conform aceluiași studiu din 2002, aproape jumătate din totalul participanților experimenteaza roșeață după tratament. Aproximativ 10 la suta dintre participanti rămasi au alte efecte secundare. Cercetatorii au remarcat faptul că participanții tolereaza în general, reacțiile adverse bine și că nimeni nu a renuntat la studiu din cauza efectelor secundare.

  Este posibil să observați următoarele în jurul zonei afectate:

  • apariția de vezicule
  • roșeață
  • mâncărime
  • o senzație de arsură
  • o creștere a pigmentarii

  Nu au fost identificate riscuri medicale. Academia Americana de Dermatologie (AAD) recomanda acest tratament pentru copii și adulți cu psoriazis ușor, moderat sau sever, care acoperă mai puțin de 10 la suta din corp. Deși nu au fost efectuate studii asupra mamelor însărcinate sau care alăptează, se presupune ca aceasta terapie este sigura pentru femeile din aceste grupuri.

 • Există alternative pentru indepartarea cu laser a cicatricilor?

  Îndepărtarea cu laser a cicatricilor poate dura de la câteva minute până la câteva ore. Acest lucru depinde de dimensiunea cicatricei sau cicatricilor. De cele mai multe ori, aceasta se face folosind anestezie locala, dar anestezia generală poate fi o opțiune în unele cazuri extreme.

  laser

  Va recomandam Gelul tratament natural pentru cicatrici- Pentru produs dati click aici

  Îndepărtarea cu laser a cicatricilor este acum standardul de aur pentru îndepărtarea multor tipuri de cicatrici. Această tehnologie "fără vărsare de sânge", îndepărteaza cicatricile si poate reduce aparitia de cicatrici cu pana la 80 la suta.  Poate ajuta la prevenirea anumitor cicatrici de la recurenta.

  In timpul procedurii, laserul este mutat de-a lungul cicatricei, vaporizeaza sau îndepărteaza un strat de piele. Acest lucru expune un strat mai natural de piele, care, în timp, reduce la minim aspectul in timp ce se vindeca. Unele lasere stimulează de fapt producerea de colagen nou, în principiu, corecteaza cicatricile din interior spre exterior.

   

  Indepartarea  cicatricilor cu laser: Esti un candidat?

   

  Îndepărtarea cu laser a cicatricilor nu este o opțiune pentru anumite persoane, inclusiv:

  Persoanele cu boli de piele cum ar fi psoriazisul, acneea chistică si dermatita

  Indivizii care folosesc anumite medicamente, cum ar fi isotretinoin pentru acnee

   

  Există alternative pentru indepartarea cu laser a cicatricilor?

  Există mai multe opțiuni pentru îndepărtarea  sau revizuirea cicatricilor, dar tehnica de îndepărtare cu laser care apărut este un standard de aur. Cu toate acestea, nu există un tratament pentru cicatrici care sa funtioneze pentru toate tipurile de cicatrici.

  Foile de silicon sau gelurile pot fi plasate pe cicatrice timp de mai multe săptămâni sau luni, pentru a ajuta la estomparea și aplatizarea cicatricilor. Aceste produse pot fi de asemenea utilizate in mod preventiv după o tăietură sau o trauma  a pielii daca sunteti predispus  la cicatrici nefavorabile.

  Preparatele injectabile steroidiene pot ajuta la ruperea colagenului si reduc aparitia unor cicatrici. Excizia chirurgicala sau indepartarea cicatricilor este, de asemenea, o opțiune, dar aceasta ar putea avea ca rezultat o cicatrice mai rea.

  Grefele sunt o altă opțiune de a șterge  cicatricile. In timpul acestei proceduri, chirurgul foloseste o bucata mica de piele normala pentru a inlocui pielea cu cicatrici. El sau ea folosește un bisturiu mic pentru a tăia o gaură în piele și pentru a îndepărta  cicatricea. Grefa este de obicei luată din piele, din spatele urechii de cele mai multe ori. Există un risc de cicatrizare dupa astfel de grefe. Aceste cicatrici sunt, de obicei mai fine decât cele pe care le înlocuiesc.

  Peelingul chimic și dermabraziuneaa joacă de asemenea un rol în îndepărtarea cicatricilor.

  Z-plastia este o tehnică chirurgicala de ștergere a cicatricilor. Chirurgul tău, practic, redirecționeaza sau repoziționează o cicatrice. Astfel cicatricea este într-o mai bună aliniere cu un pliu de piele natural. In acest fel, cicatricea se vindeca, în conformitate cu aceste pliuri. Z-plastia poate ajuta la camuflarea cicatricilor faciale.

  13531994_624778294338513_1340161774_n

 • Remedii naturale si profesionale pentru cicatricile varicelei

  Varicela este o boala foarte frecventa care poate lasa cicatrici inestetice  pe piele. In multe cazuri, cicatricile varicelei se vor estompa pe cont propriu, în cele din urmă. Multi sunt jenati de prezența lor și ar dori să se ocupe de această problemă cat mai repede. Există mai multe remedii de casa, precum și tratamente medicale care pot ajuta cu acest proces, astfel încât să nu trebuie să va confruntati cu tesutul cicatrizat inestetic.

  cicatricile varicelei

  Va recomandam Gelul tratament natural pentru cicatrici- Pentru produs dati click aici

   Ulei de Vitamina E

  Cicatricile varicelei vor începe să se estompeze într-un an de cand virusul a disparut. Dar, cei care ar dori sa le faca sa dispară mai repede pot folosi ulei de vitamina E pentru a ajuta la vindecarea pielii. Uleiul de vitamina E va ajuta la hidratarea pielii, care este esențială pentru a ajuta urmele de pe piele se estompeze. Puteți achiziționa ulei de vitamina E fara reteta și  masati direct în piele. Aceasta tehnica de masare va creste circulatia in zona, ceea ce va spori și mai mult procesul de vindecare permitand in acelasi timp tesutul cicatricial acumulat să se inmoaie. Utilizați acest tratament de două ori pe zi, distribuiti în mod uniform uleiul peste toate zonele care au cicatrici de varicela.

   

  Alimente bogate in vitamina K

  Alimentele care au o mare cantitate de vitamina K pot ajuta la protejarea si vindecarea pielii, inclusiv reducerea aspectului de cicatrici produse de varicela. Astfel de alimente includ ficatul, napi verzi, varza, broccoli, rosii, spanac, produse lactate și de carne macră.

   

  Pasta de miere și papaya

  Ia-o bucată mică de papaya și fa o pasta pe care sa o amesteci cu miere. Combinația de papaya și miere oferă o doză de super-aminoacizi si enzime care pot ajuta la a scapa pielea de tesut cicatricial nedorit. Ambele ingrediente sunt de asemenea bune pentru a promova o piele sanatoasa, stralucitoare.

   

  Tratamentul profesional pentru cicatricile varicelei

   

  1. Microdermabraziunea

  Acesta este un tratament non-invaziv care ajută la regenerarea pielii in zonele care au fost deteriorate. Medicul dumneavoastră va elimina aceste straturi deteriorate. Astfel, straturile de dedesubt, sanatoase care nu au fost afectate de varicela sa fie capabile sa iasa la suprafata.

  1. Tratamente cu laser facial

  O lumina de laser va fi aplicata pe piele pentru a estompa pigmentarea cicatricilor. Acest lucru va încuraja creșterea colagenului în straturile inferioare ale pielii dumneavoastra. Astfel va ajuta la eliminarea cicatricilor, care sunt stabilite foarte profund.

  1. Excizia

  Aceasta este o tehnică ideală pentru cicatricile încăpățânate care nu au raspuns la alte tratamente. Medicul dumneavoastră va elimina chirurgical tesutul cicatrizat, lasand in urma un semn care este mult mai mic și mai puțin vizibil.

  13531994_624778294338513_1340161774_n

 • Tratament cu laser pentru cicatrici?

  Cicatricile apar oricand si oricum. Fie ca faceti o biopsie a pielii de rutină, efectuati un tratament chirurgical facial de întinerire. Da, dermatologii si chirurgii cosmeticieni cauzeaza cicatrici, dar tot ei le pot trata. Afla cum pot fi cicatricle tratate cu laser.

  cicatrici laser

  Va recomandam Gelul tratament natural pentru cicatrici- Pentru produs dati click aici

  Cicatricile sunt afectiuni urate care pot fi devastatoare pentru corpul tau. Acestea pot fi o pata pe increderea in sine a unei perosoane. Cicatricile sunt nedureroase. O mulțime de poțiuni și creme sunt disponibile pe piata pentru a estompa cicatricile. Daca nu doriti sa cheltuiti multi bani pe aceste produse și doriti sa le vindecati natural, puteți opta pentru remedii de casa.

  Jill Waibel, un dermatolog la  Dermatology and Laser Institute din Florida, este pasionata de cicatrici si a petrecut mult timp in tratarea cicatricilor pe pacientii veterani militari.

   

  "Este un moment emoționant", spune Dr. Waibel despre cercetarea cicatricilor. "Există o mulțime de lucruri care se întâmplă în lume."

  Clinica Dr. Waibel a tratat mai mult de 50.000 de cicatrici, iar ea a fost unul dintre autorii unei declarații recente de consens cu privire la tratamentul cu laser pe cicatricile traumatice, care a fost publicat in JAMA Dermatologie cu privire la tratamentul cu laser. Raportul s-a concentrat asupra tratamentului ablativ  cu laser fracționat.

  Tratamentul cu laser

  "Terapia cu laser pentru cicatrice, în special cea fracționata ablativ , reprezintă un instrument promițător și prea putin folosit in tratamentul multidisciplinar al cicatricilor traumatice", au concluzionat autorii.

  "Modificările la paradigmele existente ale tratamentelor pentru cicatrici ar trebui să includă integrarea extensiva a tratamentului fracționat cu laser și alte terapii combinate ghidate de cercetarile viitoare."

  De asemenea, ea intenționează să discute despre  viitorul tratamentelor pentru cheloide si cicatrici hipertrofice.

  În timpul prezentării Dr. Waibel, ea spera ca dermatologii vor invata cum sa adauge noi tratamente pentru cicatrici la practicile lor.

  "O mare parte a laserelor pe care le folosim sunt cele pe care oamenii le au deja în cabinetele lor", spune Dr. Waibel. "Cred că vei fi capabil sa părasesti prezentarea spunând:" OK, pot să mă întorc in cabinetul meu și sa fac acest lucru. "

   

  In ceea ce priveste tratarea cicatricilor cheloide, doctorul spune ca trebuie sa studieze mai mult cauzele genetice. Cu toate acestea, cel mai bun tratament este prevenirea.

  Ingrijirea unei rani in mod corespunzator dupa producerea unui accident este cel mai bun recurs pentru a ajuta la reducerea formării țesutului cicatrizat. Odata ce se formeaza tesutul cicatrizat, exista mai putine optiuni pentru a imbunatati aspectul de tesut cicatrizat matur. Cu timpul cicatricile se vor reduce în mod natural în aparență iar procedurile chirurgicale cosmetice pot îmbunatati aspectul cicatricilor. Dar nu există nici o modalitate de a elimina complet cicatricile. Plasturii cu silicon sau gelurile sunt unele remedii naturale pentru reducerea cicatricilor mature, dar acestea nu sunt garantate pentru a asigura eficacitatea pentru  fiecare tip de cicatrice.

  13531994_624778294338513_1340161774_n

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 11

Pagina:
 1. 1
 2. 2