lotiuni

 • Tratarea paduchilor cu lotiuni si spray-uri

  În cazul în care pieptănarea umeda sună prea dureroasa - atat pentru tine cat si copilul tau - alternativa este de a utiliza un tratament chimic pentru paduchi. Afla mai multe despre tratarea paduchilor cu lotiuni si spray-uri.

  Tratarea paduchilor cu lotiuni si spray-uri

  Va recomandam cel mai eficient tratament pentru paduchi si lindini (oaule lor) - Pentru produs si mai multe informatii Click AICI.

   

  Termenii de "lindini" și "paduchi" ar putea fi folositi alternativ, dar de fapt, ele sunt două lucruri diferite. Paduchii sunt insecte mici, fara aripi, gri-maro, care cresc de marimea unei seminte de susan. Ei supraviețuiesc prin sugele supt de la nivelul scalpului. Lindinii sunt carcasele ouălor paduchilor. Acestea sunt pete albe, care fac corp comun cu firul de păr.

  Paduchii depun ouale aproape de scalp, unde este cel mai cald. După 7 până la 10 zile, ouăle eclozeaza și in 10 până la 14 zile după aceea, noii păduchi sunt pe deplin maturizati și gata pentru a începe sa isi stabileasca propriile oua. De aceea, este important să se verifice copilul pentru lindini în mod regulat și să se trateze imediat semnele unui focar.

  Tratarea paduchilor cu lotiuni si spray-uri

  În cazul în care pieptănarea umeda sună prea dureroasa - atat pentru tine cat si copilul tau - alternativa este de a utiliza un tratament chimic pentru paduchi, care poate fi cumpărat peste tejghea în farmacii. Ar trebui să folosiți aceste tratamente numai daca ati găsit paduchi vii pe parul copilului tau.

  Farmacistul dumneavoastră vă poate consilia cu privire la cel mai bun tratament pentru a utiliza. Unele dintre acestea sunt nepotrivite pentru copiii sub doi ani, și nu trebuie utilizat dacă sunteți gravidă, alăptați sau aveti astm sau alergii. NHS nu recomanda, de asemenea, folosirea de șampoane sau balsamuri, deoarece acestea nu sunt la fel de eficiente ca și loțiunile și spray-urile.

  Asigurați-vă că urmați instrucțiunile de pe eticheta, pentru a oferi tratamentului cea mai bună șansă de a lucra. Unele au nevoie doar să fie lăsate pe parul copilului timp de 10 minute sau cam asa ceva, in timp ce altele trebuie să rămână pe par timp de opt ore. Nu toate tratamentele chimice ucid ouăle neclocite, așa că, de obicei, repetarea tratamentului după o săptămână ucide orice păduchi care au eclozat de când ați utilizat pentru prima oară produsul.

  Puteți preveni alte focare de paduchi?

  Nu. Nu există nici un rău în legarea părului lung la spate, sau sa împletiti părul afro. Dar nici nu este nici o dovadă că acest lucru va ajuta la prevenirea paduchilor. Unii oameni cred că utilizarea de sampon de arbore de ceai sau balsam ajuta. Dar din nou, în timp ce acest lucru nu va face rău, nu există nici o dovadă științifică că funcționează. Este tentant să se folosească tratamente pentru paduchi în mod regulat dar nu este cazul. Aceste substante chimice sunt dure pentru pielea copilului, iar supra utilizarea poate face paduchii sa fie rezistenti la tratament.

 • Care sunt cauzele petelor de varsta?

  Petele de vârstă, petele hepatice sau lentigo solare sunt pete gri, maro sau negru ovale, plate, ce de obicei apar pe partea din spate a mâinilor. Care sunt cauzele petelor de varsta?

  Care sunt cauzele petelor de varsta?

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Petele de vârstă, petele hepatice sau lentigo solare sunt pete gri, maro sau negru ovale, plate, ce de obicei apar pe partea din spate a mâinilor, vârfurile picioarelor, fața, umeri, partea superioara a spatelui sau a bratelor. Ele variază în mărime de la dimensiunea pistruilor la mai mult de o jumătate de inch peste și poate apărea ca o singura pata sau într-un cluster grupat. Cu toate ca acestea apar, de obicei, in varsta de peste 40 de ani, ele pot apărea atunci când sunteti mai tineri.

  Ele sunt inofensive?

  De obicei. S-ar putea sa nu iti placa modul in care arata, dar acestea sunt, în general inofensive și nu necesită asistență medicală. Cel mai bine este, cu toate acestea, pentru a vedea un medic dacă aveți pete, care sunt de culoare închisă sau s-au schimbat în aparență, deoarece acestea pot fi semne ale melanomului, formă de cancer de piele. Semnele sunt:

  • pigment negru
  • chenar în formă neregulată
  • creșterea în dimensiune
  • amestec de culori în pete
  • senzația de mâncărime, sângerare sau inflamatie

  Care sunt cauzele petelor de varsta?

  • Anii de expunere la UV (ultra violete), lumina de la soare, dar poate fi, de asemenea, vina anilor de utilizare a paturilor de soare, camere de bronzat sau lămpi de bronzat.

   

  Melanina, care este un pigment natural în stratul superior al pielii (epidermă) ne dă culoarea pielii noastre. Atunci când sunteti expusi la lumina UV, producția de melanină este accelerata in piele oferindu-ne un bronz. Anii de arsuri solare va fac mai sensibila pielea. Si oamenii au mai multe șanse de a obține petele de vârstă. Pe zonele pielii care au avut ani de expunere prelungită sau regulata la lumina UV, melanina apare în concentrație ridicată care rezultă în petele de vârstă.

  • Inaintarea in varsta este cauza producerii in exces a melaninei.
  • Genetica poate da o probabilitate mai mare de a dezvolta pete de varsta.
  • Modificări hormonale, cum ar fi sarcina sau menopauza.
  • Insuficienta de vitamina A, D sau E în dieta ta.
  • Antibiotice si medicatie.
  • Ficat și boala Edison.
  • Prea mult fier in dieta.

  În timp ce există multe creme contra decolorare și loțiuni, multe vor conține substanțe chimice care pot ajuta la îmbunătățirea și iluminarea petelor cu utilizarea regulată. Prefera remediile mai naturale, care se pot face la domiciliu. Foloseste ingrediente care au capacitatea de a ușura petele de vârstă și să le estompeze.

 • Hidrochinona pentru tratarea petelor de varsta

  Hidrochinona este un agent care poate fi găsit în înălbitori și tratamente topice utilizate pentru tratarea petelor de varsta.

  Hidrochinona pentru tratarea petelor de varsta

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Petele de vârstă sunt, de asemenea, denumite în mod obișnuit ca lentigo solare. Sunt pete care apar pe pielea unui individ, din moment ce el / ea inainteaza in varsta. Cele mai multe dintre aceste pete sunt cauzate de supraexpunerea la soare. Indiferent de cauza, cei mai mulți oameni nu apreciaza aspectul lor pe piel și, prin urmare, acestia caută in mod constant modalități de a scăpa de ele. Există numeroase tratamente care sunt disponibile atunci când vine vorba de tratarea petelor de varsta, cum ar fi creme, loțiuni si remedii naturale realizate in casa. Un ingredient activ care este utilizat în majoritatea medicamentelor este hidrochinona.

  Hidrochinona este un agent care poate fi găsit în înălbitori și tratamente topice utilizate pentru tratarea petelor de varsta.

  Cele mai multe pete de varsta nu sunt canceroase. Cu toate acestea ele nu prezintă o anumită preocupare pentru cei mai mulți oameni. Si, prin urmare, ele doresc să le eliminate. Cea mai mare parte de hidrochinonă, care se gaseste in tratamentele topice, nu este mai mare de 2%. Acest lucru este în conformitate cu legea contra tratamentelor. Cea mai multa hidrochinonă utilizata în amestec cu alte ingrediente poate fi greu să vină peste un tratament care se face numai din hidrochinonă. Cel mai eficient mod de a dobândi hidrochinonă ar fi să se caute un produs care are cea mai mare doza de acest ingredient. Si să o aplici conform inscripțiilor produsului.

  La aplicarea produsului, este important ca hidrochinonă sa fie aplicată în așa fel încât să penetreze atât derma cat și epiderma.

  Acest lucru este foarte important, dacă petele de vârstă trebuie tratate și vindecate complet. Cu toate acestea, acest proces nu se va întâmpla peste noapte. Si trebuie să se permită cel puțin 2 luni înainte de a putea începe să vedeți rezultate.

  Când vine vorba de hidrochinona pe baza de prescriptie medicala, procentul este mult mai mare, deoarece este dublu față de tratamentele contra. Există până la 30 de mărci de nume care oferă această doză mare de hidrochinonă. În cazul în care petele de vârstă sunt deosebit de grave, tratamentul cu hidrochinona poate fi utilizat împreună cu alte tratamente pentru a ajuta la vindecarea mai rapida a petelor de vârstă.

  Este important de remarcat faptul că, atunci când utilizați hidrochinonă pot exista iritații care pot sa apara. Se recomandă ca în timpul tratamentului folosind acest ingredient, pielea să fie tratata cu blândețe și cu grijă. Hidrochinona nu trebuie utilizata pe pielea care este taiata, rănita sau deschisa în nici un fel.

 • Ingrediente pentru decolorarea petelor de varsta

  Acidul alfa hidroxi sau AHA, este utilizat pe scară largă atat in loțiuni over-the-counter cat si creme, precum si in lotiuni prescrise pentru decolorarea petelor de varsta.

  Ingrediente pentru decolorarea petelor de varsta

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Petele de vârstă nu au nimic de-a face cu vârsta ta. Dar sunt pete de decolorare care apar atunci când pielea este deteriorata de razele ultraviolete ale soarelui. De asemenea, cicatricile pot aparea pe oameni de orice vârstă și sunt semne de deteriorare de suprafață din trecut. Poti inversa aceste semne de deteriorare, cu o loțiune care conține ingrediente active dovedite, care pot ajuta la repararea si de a restabili sanatatea si frumusetea naturala a pielii tale.

  Acid alfa-hidroxi

  Acidul alfa hidroxi sau AHA, este utilizat pe scară largă atat in loțiuni over-the-counter cat si creme, precum si in lotiuni prescrise pentru decolorarea petelor de varsta, scrie expertul de îngrijire a pielii Paula Begoun, autorul "Don't Go to the Cosmetics Counter Without Me. " Universitatea Columbia Health Services recomandă, de asemenea, pentru estomparea cicatricilor si accelerarea cifrei de celule de piele pentru a scăpa de deteriorarea pielii și dezvăluirea celulelor noi, fără pete.

  Hidrochinona

  Dermatologii vizualizeaza în mod tipic hidrochinona ca ingredient activ ideal pentru decolorarea petelor pe piele și corectarea tonusului pielii inegale. Indiferent dacă este cauzată de pete de vârstă sau cicatrici, in conformitate cu Harvard Medical School. Școala spune că veți vedea rezultate pozitive în termen de șase săptămâni. Produsul chimic actioneaza prin inhibarea producerii de pigment a pielii.

  Acid hidroxi Beta

  Hidroxi acid beta, în mod tipic observat ca acid salicilic pe eticheta mai multor loțiuni, funcționează ca un exfoliant chimic, în conformitate cu Begoun. De-a lungul timpului, ea desprinde pielea moarta si estompeaza decolorarea pielii sau creșterea existenta. Nu numai că s-ar putea estompa aceste pete, dar poate ajuta, de asemenea, reduce marimii si profunzimii ridurilor, in conformitate cu Universitatea din Maryland Medical Center.

  Silicon

  Siliconul este comună în loțiuni și seruri, în cazul în care apare adesea ca amodimethicone sau feniltrimeticon pe lista de ingrediente. Aceasta poate ajuta la a aplatiza și ușura cicatricile si pot face, de asemenea, pielea să apară mai lina pentru a ajuta la a ascunde alte tipuri de pete pe piele.

  Retinolul

  Retinolul este adesea găsit în loțiunile de față și este mai puțin frecvent în loțiunile de corp. Universitatea din Maryland Medical Center spune că este extrem de eficient la repararea pielii. Un dezavantaj important este faptul că, de asemenea, face pielea mai sensibila la daunele de la razele ultraviolete ale soarelui. Ar putea face petele dvs. de varsta sau cicatricile mai întunecate. Trebuie să stai departe de soare în timp ce folosesti lotiuni formulate cu acest ingredient pentru a experimenta decolorarea optimă a petelor cutanate.

  Extract de ceapa

  Extractul de ceapă, de obicei, cu denumirea Allium cepa pe etichetele loțiunilor, funcționează ca un ingredient anti-inflamator. Acesta ar putea ajuta la scaderea productiei de colagen, care duce la cicatrici, in conformitate cu Universitatea Columbia. Este adesea găsita în loțiuni formulate în mod specific pentru decolorarea și îndepărtarea cicatricilor. Universitatea atrage atentia ca poate dura mai multe luni înainte de a vedea un efect.

 • Diagnosticarea petelor de varsta

  Petele de vârstă - numite și pete de ficat si lentigo solare - sunt pete cafenii, maro sau negre. Cum se realizeaza diagnosticarea petelor de varsta?

  Diagnosticarea petelor de varsta

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Petele de vârstă - numite și pete de ficat si lentigo solare - sunt pete cafenii, maro sau negre. Ele variază în dimensiune și apar, de obicei, pe față, mâini, umeri și brațe - zonele cele mai expuse la soare. Petele de vârstă sunt foarte frecvente la adultii cu varsta de peste 50 de ani, dar, persoanele mai tinere le pot obține de asemenea, mai ales în cazul în care petrec mult timp în soare.

  Cu toate ca petele de varsta pot arata ca tumorile canceroase, petele de varsta adevarate sunt inofensive si nu au nevoie de tratament. Din motive cosmetice, petele de vârstă pot fi iluminate sau eliminate cu alte produse  de albire albire a pielii. Cu toate acestea, prevenirea petelor de varsta - prin evitarea soarelui și utilizarea de protecție solară - poate fi cel mai simplu mod de a menține aspectul tineresc al pielii.

  Este bine să începi sa iti vezi medicul de familie sau medicul de ingrijire primara. Cu toate acestea, în unele cazuri, atunci când apelezi pentru a stabili o întâlnire, vi se poate face referire la un specialist in boli de piele (dermatolog).

  La ce vă puteți aștepta de la medicul dumneavoastră

  Medicul dvs. este probabil să vă puna un număr de întrebări, cum ar fi:

  • Când ai observat mai întâi petele de pe pielea ta?
  • Petele apar treptat sau mai repede?
  • Ați observat alte modificări ale aspectului pielii?
  • Aveti stari de mâncărime?
  • Ați experimentat arsuri solare frecvente sau severe?
  • Cât de des sunteti expus la soare sau la radiații UV?
  • Protejați în mod regulat pielea de radiațiile UV?
  • Ce fel de protecție solară utilizați?

  Întrebări pentru medicul dumneavoastră

  Întrebări pe care ați putea dori să le puneti medicului dumneavoastră includ:

  • Ce schimbări suspecte în pielea mea ar trebui să caut?
  • În cazul în care petele sunt pete de vârstă, ce pot face pentru a îmbunătăți aspectul?
  • Tratamentele le pot face să dispară complet, sau doar sa decoloreze petele de vârstă?
  • Ar putea aceste pete sa se transforme in cancer de piele?

   

  Diagnosticarea petelor de varsta pot include:

  • Inspectie vizuala. Medicul dumneavoastră poate diagnostica, de obicei, petele de vârstă, prin inspectarea vizuală pielii.
  • Biopsie a pielii. Dacă există vreo îndoială, medicul dumneavoastră poate face alte teste, cum ar fi o biopsie a pielii. In timpul unei biopsii a pielii, medicul dumneavoastră ia o mostră mică de piele (biopsie) pentru analiza microscopică. O biopsie a pielii se face de obicei în cabinetul unui medic, folosind un anestezic local.

   

  Multe creme de decolorare si lotiuni pentru deschiderea culorii petelor de vârstă sunt disponibile în magazine, în farmacii și pe internet. Acestea pot îmbunătăți aspectul petelor de vârstă, în funcție de modul în care petele sunt intunecate și cât de des aplicați crema. Utilizarea regulata timp de mai multe săptămâni sau luni, poate fi necesară pentru a produce rezultate notabile.

  Dacă optați pentru un produs fara reteta, alege o crema una care conține hidrochinonă, acid glicolic sau acid kojic. Rețineți că anumite produse, în special cele care conțin hidrochinonă, poate provoca iritații ale pielii.

 • Lotiuni si creme pentru eliminarea cicatricilor

  Pielea este un organ care protejează organismul de infecție. Cicatricile sunt o parte normala a procesului de vindecare. Acest proces se dezvolta atunci cand pielea este deteriorata de acnee, boli, accidente sau incizii chirurgicale. Cicatricile apar de multe ori groase și roșii la inceput și se estompeaza lent in timp, raporteaza Academia Americane de Dermatologie (AAD). Cremele pentru cicatrici, diferite lotiuni și geluri pot ajuta la a estompa aspectul de cicatrici, scrie DAI.

  lotiuni cicatrici

  Va recomandam Gelul tratament natural pentru cicatrici- Pentru produs dati click aici

  Lotiuni si cremele pentru eliminarea cicatricilor

  Știința cicatricilor

  In timp ce cicatricile nu vor dispărea niciodată complet, ele pot dispărea în mod considerabil, raporteaza Centrul Medical Hershey Penn State. Gravitatea, mărimea și direcția ranii, împreună cu vârsta, sexul, tipul de piele și materialul genetic joaca un rol in cat de mult se îmbunătățește o cicatrice. Rănile mai adânci de obicei durează mai mult pana se vindeca. Acestea sunt mai capabile de a lăsa o cicatrice detectabila, scrie Academia Americana de Dermatologie de DAI. Unele cicatrici se pot vindeca destul de bine pe cont propriu pe parcursul mai multor luni.

   

  Loțiuni și poțiuni

  Lotiunile pentru cicatrici pot aplatiza modest cicatricile ridicate de la acnee. Acestea înmoaie aspectul, ajuta la eliminarea cicatricilor atrofice si îmbunătățesc decolorarea pielii. Cremele prescrise sau cele fara reteta, unguente, lotiuni și geluri pot ajuta, de asemenea  să estompeze cicatricile  care sunt cauzate de incizii chirurgicale sau alte leziuni la nivelul pielii, raporteaza Cleveland Clinic.

   

  Ingrediente esențiale

  Produsele care contin vitamina C, retinol si acid glicolic pot ajuta  cicatricile minore de la acnee sa devina mai puțin evidente, în funcție de DAI. Aceste ingrediente stimulează producerea de colagen, care ajuta pielea să capete un aspect voluminos și ferm. Cremele sau loțiunile pentru deschiderea culorii pielii pot ajuta chiar odată ce acnee a fost eliminata. Cremele și gelurile care conțin Allium cepa sau ceapa, cum ar fi Mederma, pot ajuta să  înmoaie și sa netezeasca cicatricile chirurgicale, leziunile de la arsuri precum și de la acnee.

   

  Cronologie pentru îndepărtarea cicatricilor

  Anumite lotiuni sau creme pot ajuta pentru a diminua aparitia de cicatrici. Cremele pentru cicatrici, loțiunile și gelurile trebuie să fie utilizate în mod continuu pentru o eficiență maximă, notează DAI. Produsele trebuie să fie masate în cicatrice de trei până la patru ori pe zi. Faceti asta timp de două până la șase luni, în funcție de vârsta cicatricei.

   

  Opțiuni de tratament profesional

  Opțiunile suplimentare de tratament sunt disponibile în cazul în care sunteți nemulțumit de rezultatele optinute dupa folosirea de lotiuni pentru cicatrici si geluri. Opțiunile de tratament includ terapia cu laser, dermabraziunea, chirurgia si umpluturi injectabile, cum ar fi colagen sau  grăsime noteaza site-ul CNN Health. Protejati cicatricile de la soare prin aplicarea unei creme de protectie cu un SPF de 15 sau mai mare poate ajuta la minimizarea aspectului lor.

  13531994_624778294338513_1340161774_n

 • Tratarea eczemei prin suplimente topice

  Eczema poate afecta oamenii de toate vârstele și poate provoca un pic de mizerie. Afla mai multe despre tratarea eczemei prin suplimente topice.

  Tratarea eczemei prin suplimente topice

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Eczema poate afecta oamenii de toate vârstele și poate provoca un pic de mizerie. Doctorii prescriu adesea o crema steroidica. Pentru mulți oameni, folosind steroizi are multe efecte secundare și nu funcționează întotdeauna foarte bine. Vestea bună e că există alte lucruri pe care le puteți face pentru a ușura mâncărimea, uscăciunea și modificările pielii. Punerea în aplicare a câtorva remedii naturale poate face o diferenta semnificativa in modul in care pielea ta arata si se simte. În cazul în care pielea ta nu raspunde la tratamente naturale sau se agravează, luati in considerare o vizita la medicul dumneavoastră.

  1. Folositi aloe vera.

  Utilizați aloe din planta reală, mai degrabă decât achiziționarea unui produs de aloe. Se rupe o frunză și se stoarce substanța limpede, ca un gel. Ungeti acest gel pe pielea afectata de eczeme și se lasă să se înmoaie. Puteți stoca frunza în frigider pentru utilizări multiple. Aloe vera nu este asociata cu efecte secundare negative atunci când sunt utilizate topic, deci este sigur să utilizeze cât de des este necesar.

  • Gelul de aloe vera a fost folosit de mii de ani ca un hidratant si un tratament anti-inflamator. Mulți oameni au gasit o eficienta in tratamentul eczemelor, deoarece calmeaza pruritul si hidrateaza pielea uscata, cu fulgi.
  1. Aplica crema de gălbenele.

  Puteți aplica gălbenele din belșug peste toata pielea ta, deoarece nu există efecte secundare cunoscute, atunci când este aplicat local. Sau puteți amesteca cu gel de aloe vera, înainte de frecarea pe piele. Calendula este o floare galbena a cărui extract este frecvent utilizat în loțiuni pentru piele și pomezi pentru a reduce durerea și inflamația.

  • Multe produse de gălbenele, cum ar fi săpunuri, uleiuri, loțiuni, unguente și creme pot fi gasite la magazinele alimentare de sănătate. Aceste produse sunt preferabile celor găsite în magazine de droguri, deoarece acestea conțin, de obicei, un procent mai mare de gălbenele pur și ingrediente mai puțin potențial iritante.
  1. Utilizati ovaz.

  Se umple un vechi ciorap de bumbac sau nailon, cu ovăz organic si se pune sub robinetul de la cada, lăsând apa să curgă prin ovăz. Ovăzul conține compuși anti-inflamatorii și anti-mâncărime, care pot fi foarte liniștitori.

  • Încercați pasta de fulgi de ovăz. Tot ce trebuie să faci este doar să se amestece niște fulgi de ovăz și apă, împreună până când se formează o pastă. Apoi se aplică în mod direct la eczema!
  • Urzica funcționează, de asemenea, în același mod și poate fi folosit la fel ca și ovăzul în cadă. Se crede că acestea acționează pentru a întrerupe durerea și mâncărimea semnalata corpului.
 • Cele mai bune creme, unguente si lotiuni pentru psoriazis

  Creme si lotiuni pentru psoriazis. În funcție de severitatea și localizarea psoriazisului, in mai multe cazuri pot fi tratate cu produse preparate.

  Cele mai bune creme, unguente si lotiuni pentru psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazisul este mai mult decât piele pur și simplu uscata. Este o afecțiune care afectează mai mult de 3 la suta din americani, sau aproximativ 5 milioane de oameni. Psoriazisul este o boala autoimuna, in care creierul trimite eronat semnale catre organism pentru a produce mai multe celule ale pielii decât sunt necesare. Celulele devin atat de active ca sistemul imunitar al individului este declanșat, iar rezultatul este inflamarea pielii.

  Tratamentele topice - cele plasate direct pe suprafața pielii - sunt disponibile într-o varietate de preparate, inclusiv loțiuni, creme și unguente. Loțiunile conțin ulei și alcool în apă și pot fi agenti de uscare în funcție de conținutul de alcool. Cremele sunt, de asemenea, realizate cu ulei în apă, dar ele au de multe ori conservanți, care pot duce la reacții alergice. Unguentele sunt preparate semisolide, care sunt grase si mai lente pentru a fi absorbite.

  Aplicând loțiuni standard pentru mâini si unguente cosmetice, are un efect redus asupra relaxării disconfortului unui episod acut al psoriazisului. Pentru a fi eficient, un tratament trebuie să conțină ingrediente pentru a încetini creșterea celulelor pielii. Se reduce astfel inflamatia si elimina acumularea de solzi.

  Creme si lotiuni pentru psoriazis

  În funcție de severitatea și localizarea psoriazisului, in mai multe cazuri pot fi tratate cu produse preparate. Două ingrediente au fost aprobate de către US Food and Drug Administration pentru tratamentul psoriazisului: acid salicilic și gudron de cărbune. Ambele pot fi utilizate pe corp, mâini, picioare și scalp.

  Acidul salicilic face ca stratul exterior al pielii să se verse. El se ridică și înmoaie solzii cauzati de psoriazis, ajutând la eliminarea solzilor. Cremele puternice cu acid salicilic pot fi iritante pentru piele dacă sunt lăsate prea mult timp, și poate slăbi, ocazional, firele de par si duce la pierderea parului. Aceasta nu ar trebui să fie utilizate pe arii extinse ale corpului.

  Gudron de cărbune incetineste cresterea rapida a celulelor pielii, scăderea inflamației, mâncărimea și scalarea. Gudronul se aplică o dată pe zi, timp de 10 până la 15 minute. Cu toate că poate fi extrem de eficient pentru psoriazisul usor pana la moderat sau sever, există o serie de dezavantaje pe care trebuie sa le iei în considerare. Gudronul poate irita si usca pielea, așa că ar trebui să fie testat pe o suprafață întâi la scară mică.

  Gudronul pot pata îmbrăcămintea, lenjeria de pat și chiar și părul deschis la culoare si face pielea extrem de sensibilă la lumina soarelui. Trebuie sa ai grija pentru a te spala bine de preparatul de gudron și de a folosi protecție solară înainte de a merge în aer liber. Unele studii au arătat că preparatele de gudron pot cauza cancer. Cu toate acestea, in conformitate cu Fundatia Nationala a psoriazisului, FDA a stabilit că preparatele care conțin 0,5 până la 5 procente de gudron sunt sigure.

 • Ce deodorante sa folosesti daca ai psoriazis

  Săpunuri, deodorante, loțiuni și alte preparate topice pot provoca iritații la unele persoane, în special a celor cu pielea sensibila.

  Ce deodorante sa folosesti daca ai psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Săpunuri, deodorante, loțiuni și alte preparate topice pot provoca iritații la unele persoane, în special a celor cu pielea sensibila. Cu toate acestea, aceste iritatii nu sunt în mod necesar din cauza psoriazisului, ci la alte aspecte, cum ar fi alergiile. Dr. Tsippora Shainhouse, un dermatolog si instructor la clinica din Universitatea din California de Sud, explica faptul ca psoriazisul si alergiile nu sunt legate. Acestea implică procese inflamatorii separate în organism.

  Psoriazisul este mai mult decât o afecțiune a pielii. Este o boală cronică autoimună. Așa că soluțiile pentru iritanti de afectiuni ale pielii comune, cum ar fi dermatita, nu se aplică întotdeauna psoriazisului. Veștile bune? Având psoriazis nu înseamnă neapărat că nu se pot folosi deodorante tradiționale.

  Cum lucreaza deodorantele și antiperspirantele

  Deodorantele și antiperspirantele nu sunt același lucru. Deodorantele tintesc bacteriile care cauzeaza mirosul corpului. Antiperspirantele lucreaza pentru a bloca glandele sudoripare si a bloca bacteriile. Indiferent dacă folosiți deodorant sau o combinație antiperspirantă-deodorant, conține probabil alcool și parfum. Aceste două substanțe chimice pot irita pielea sensibila. Nivelul de sensibilitate a pielii tale și dacă aveți alergii va determina modul în care acestea și alte substanțe iritante afecteaza psoriazisul.

  Când irita deodorantul psoriazisul

  Psoriazisul cauzează o acumulare de celule ale pielii în pete, care pot provoca mancarimi si senzatie de arsura. Petele sunt, uneori, mai frecvente în zona de subraț, în special cu psoriazis invers. "Aceste zone pot deveni sensibile si iritate," explica Dr. Shainhouse. "In timp ce acesti pacienti nu pot avea în mod necesar tendințe alergice, pielea iritată poate avea o bariera de piele afectata si iritanti inclusiv parfumuri, alcool și conservanți pot intepe pielea și provoacă erupții secundare."

  Poate medicatia sa ajute la ameliorarea psoriazisului?

  Atunci când scarpini petele cu senzație de mâncărime, riscați ca pielea sa se rupa. Pielea rupta permite bacteriilor si substantele chimice gasite in deodorant pentru a intra. Acesta este modul în care în caz contrar piele non-sensibilă ar putea avea o reacție la deodorant.

  Petele de psoriazis sunt adesea foarte uscate. Orice lucru care usuca in continuare pielea, cum ar fi alcoolul, poate provoca iritații. În cazul în care pielea ta este sensibila sau aveți alergii ale pielii, psoriazisul ar putea fi agravat de anumite produse deodorante, în special cele care nu sunt hipoalergenice.

  Care deodorante merita achiziționate

  Atunci când achiziționati un deodorant sau antiperspirant, uita-te pentru soiurile care sunt:

  • Neparfumate
  • hipoalergenice (sau non-alergice)
  • fără alcool
  • hidratante

  Este posibil să doriți să luati în considerare sa nu utilizați deodorant atunci când episoadele acute de psoriazis sunt deosebit de proaste. Pur și simplu se spală axilarele bine și se aplică medicamentul dumneavoastră de psoriazis în zonele afectate. Dacă observați un miros în timpul zilei, du-te la baie pentru a improspata.

  Ocuparea cu o stare similară de psoriazis implica un proces in curs de desfasurare si de eroare pentru a descoperi produse care lucreaza pentru tine. Antiperspirantele traditionale si deodorantele ar putea să funcționeze destul de bine pentru tine. Dacă nu, eliminarea celor cu ingrediente iritante ar trebui să facă truc.

 • Esti diagnosticat cu psoriazis? Iata cateva notiuni de baza

  Esti nou diagnosticat cu psoriazis? Pacientii mai vechi eu cateva cuvinte incurajatoare pentru tine.

  Esti diagnosticat cu psoriazis? Iata cateva notiuni de baza

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazisul este o problema comuna a pielii care poate afecta orice persoana. Desi este mai comuna la persoanele cu varsta cuprinsa intre 15 si 35 de ani, in conformitate cu National Psoriasis Foundation. Daca ai psoriazis, celulele pielii cresc mai repede decat in mod normal.

  Esti nou diagnosticat cu psoriazis? Pacientii mai vechi eu cateva cuvinte incurajatoare pentru tine.

  Corpul produce in mod normal noi celule de piele petru a le inlocui pe cele care au fost exfoliate. In momentul in care ai psoriazis, aceasta productie de celule se produce o data la cateva zile, nu la cateva saptamani. Aceasta crestere rapida a celulelor moarte de pile le determina sa se adune si sa se acumuleze pe suprafata pielii, rezultand in pete rosii, uscate si cu mancarimi.

  Psoriazisul este o boala cronica dar simptomele se pot imbogati pe parcurs.

  Tipuri de psoriazis.

  Psoriazisul poate sa apara pe scalp, unghii si coate. In Statele Unite, aproximativ 7,5 au psoriazis, in conformitate cu American Academy of Dermatology (AAD). Cele 5 tipuri de psoriazis includ urmatoarele:

  1. Psoriazis gutat Acest tip de psoriazis poate sa apara in copilarie sau in adolescenta
  2. Psoriazis in placi Aceasta forma comuna de psoriazis cauzeaza pete rosii si evidentiate pe piele. Aceste pete pot fi dureroase si pot fi insotite de mancarimi
  3. Psoriazis pustular Acest tip cauzeaza pete albe si piele rosie

  Cauzele psoriazisului Cauza exacta a psoriazisului nu este exacta. Cu toate acestea, se crede ca sistemul tau imunitar si genele pot sa contribuie la aceasta conditie. Celulele T ale corpului tau, in mod obisnuit lupta cu virusi si bacterii. In cazul psoriazisului, acestea incep sa atace celulele naturale ale pileii. Corpul tau incepe sa produca noi celule de pile in raspuns la acest atatc. Aceste noi celule de pile se duc pe suprafata exterioara a pilii inainte ca celule moarte sa fie indepartate.

  Psoriazisul nu este contagios. Cu toate acestea, conditia poate fi intalnita si la restul familiei. Factorii de risc pentru psoriazis includ: - istoricul familial in ceea ce priveste conditia - daca ai infectie bacteriala sau virala - obezitate - fumat - stres necontrolat - folosirea unor anumite medicamente ca cele care trateaza personalitatea bipolara sau presiunea sangelui

  Psoriazis - Diagnostic si teste

  Psoriazisul poare semana cu alte conditii ale pielii cum ar fi eczema sau dermatita. Ai nevoie sa vizitezi un medic pentru a confirma diagnosticul. In aproximativ 95% dintre cazuri, medicul poate diagnostica psoriazisul doar uitandu-se la piele, in conformitate cu National Psoriasis Foundation. Doctorii au nevoie uneori pentru a face teste pe piele pentru a elimina alte posibile boli.

  In timpul biopsiei, medicul inlatura un mic tesut de piele si il examineaza cu ajutorul unui microscop.

  Tratament pentru psoriazis Daca esti diagnosticat cu psoriazis, doctorul va poate recomanda un dermatolog. Un dermatolog este un medic care este specializat in probleme ale pielii. Nu exista tratament pentru psoriazis. Dar cu ajutorul tratamentelor, poti reduce inflamatia si iritatia. Cateva optiuni de tratamente sunt prezentate mai jos:

  Terapie topicala Doctorul dumneavoastra va poate prescrie creme si lotiuni pentru piele si scalp. Acestea pot include:

  - analogi de Vitamina D

  - retinoide topice

  - acid salicilic
  - creme hidratante

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 16

Pagina:
 1. 1
 2. 2