mancarimi

 • Mit vs adevar in privinta paduchilor

  Păduchele cap, sau pediculus humanus capitis, este o insectă parazitara, care poate fi găsita pe cap, sprancene si genele oamenilor. Iata o serie de mituri vs adevar in privinta paduchilor.

  Mit vs adevar in privinta paduchilor

  Va recomandam cel mai eficient tratament pentru paduchi si lindini (oaule lor) - Pentru produs si mai multe informatii Click AICI.

  Păduchele cap, sau pediculus humanus capitis, este o insectă parazitara, care poate fi găsita pe cap, sprancene si genele oamenilor. Paduchii se hranesc cu sânge de pe scalp de mai multe ori pe zi și trăiesc aproape de scalpul uman. Păduchii nu sunt cunoscuti pentru a răspândi o boala.

  Mit: Copiii murdari obțin păduchi

  Adevăr: Păduchii trăiesc în orice fir de par - curat sau murdar. Ceea ce le place să facă este de a se ascunde printre fire, apoi sa suga sângele de la nivelul scalpului. Deci, dacă speli parul zilnic sau lunar, aceste creaturi mici pot veni.

  Mit vs adevar in privinta paduchilor

  Mit: Semne de lindini înseamnă că aveți un caz de păduchi

  Adevar: Puteti vedea 100 de lindini, iar copilul nu poate avea păduchi. Lindinii sunt cojile de ouă, care pot găzdui larve vii sau nimic. Ele trebuie sa fie atașate aproape de scalp, așa că, dacă le găsiți în sus pe firul de par, exista șanse sa fi eclozat deja și sa fie in părul copilului sau sa fie intr-un alt cap. Numai un păduche în mișcare confirmă un caz activ de păduchi.

  Mit: In cazul in care copilul tau are păduchi, el va avea foarte mari mancarimi.

  Adevăr: Chiar daca un cap cu mâncărimi este cel mai frecvent simptom, unor oameni le ia mai mult timp pentru a deveni sensibili la saliva paduchilor, care provoacă reacția. Astfel încât, copilul dumneavoastră poate avea păduchi, dar să nu fie însoțiti de mâncărime imediata. CPS sfatuieste examinarea capului în condiții de iluminare bună (umezirea parului face detectarea mai ușoară). Uita-te dupa lindini și păduchi vii prin despărțirea părului în secțiuni mici și verificarea atenta. Priviți cu atenție nivelul scalpului. Paduchii sunt de obicei găsiti în partea de jos a gâtului și în spatele urechilor.

  Mit: Ai nevoie de lucruri toxice pentru a scăpa de păduchi

  Adevăr: In timp ce instinctul tău poate fi să intre în autoblocare, păduchii nu transporta o boala, ci in cel mai rau caz, pot provoca o iritație. Dar nimeni nu vrea un cap plin de insecte. În Canada, există trei insecticide autorizate pentru a trata păduchii. In conformitate cu CPS, piretrina și permetrina sunt sigure, dar lindanul pot fi toxic și nu trebuie utilizat pe copiii cu vârsta mai mică de doi ani. CPS a aprobat, de asemenea, un produs pe bază non-insecticida, dar a fost studiat și aprobat pentru utilizare în Canada pe copii de patru ani si mai mult. Pentru toate produsele, urmați instrucțiunile cu precizie și limitati-va doar la zona afectată.

 • Efectele adverse ale infestarii cu paduchi

  Paduchii sunt insecte parazite comune care se transmite ușor de la o persoană la alta și se hrănesc cu sângele de la nivelul scalpului. Dar care sunt  efectele adverse ale infestarii cu paduchi?

  Efectele adverse ale infestarii cu paduchi

  Va recomandam cel mai eficient tratament pentru paduchi si lindini (oaule lor) - Pentru produs si mai multe informatii Click AICI.

  Paduchii sunt insecte parazite comune care se transmite ușor de la o persoană la alta și se hrănesc cu sângele de la nivelul scalpului. Aceste insecte mici, fara aripi, depun ouă numite lindini pe arborele de păr, care pot fi confundate cu matreata. Sampoanele pe baza de prescriptie medicala si cele OTC pot omorî păduchii. Pentru cei care nu doresc să utilizeze insecticide, folosind un pieptene cu dinti fini poate termina în mod eficient o infestare cu păduchi.

  Efectele adverse ale infestarii cu paduchi

  Mancarimea scalpului

  Păduchii pot avea ca rezultat un scalp cu mâncărimi. În timp ce păduchi nu sunt periculosi și nu răspândesc boala, păduchii folosesc o gura ca un ac să muște în scalp pentru a găsi sângele de care au nevoie pentru a supraviețui și a prospera. Mușcăturile irita și, uneori, inflameaza pielea, care poate stimula zgârierea pentru a va scuti de mancarime. Uneori, o reacție alergică cauzează mancarimea scalpului. O persoană care contractează doar cativa păduchi nu se pot simți mâncărime pentru primele două-trei luni. Alergia provoacă mâncărime severă. Unii oameni nu experimenteaza o mâncărime și descoperirea infestarii cu păduchi este numai prin vederea acestor insecte sau ouăle lor în păr. Tratamentul pentru a scăpa de păduchii de cap poate declanșa, de asemenea, mâncărime, deoarece poate duce la eczeme. MedlinePlus raporteaza ca antihistaminicele pot ameliora mâncărimea, în unele cazuri.

  Infecţii

  Zgârierea severă a capului, în special în spatele urechilor sau pe partea din spate a gâtului, poate provoca o infecție. Așa cum zgârierea persistă, unghiile pot rupe pielea, și o infecție bacteriană se poate dezvolta. MedlinePlus arata ca, umflaturile rosii mici se pot forma si sa se scurga foarte încet și să devină cruste, punând bolnavul la un risc mai mare de infectar. Medicii prescriu în general antibiotice pentru tratamentul infecțiilor bacteriene. Site-ul web din primul război mondial, arată că infestarea cu paduchi a provocat o afecțiune numită febră șanț între soldații dintre 1915 și 1918, care au provocat febră, dureri de cap severe si dureri la nivelul mușchilor picioarelor și gambe. Nouăzeci și șapte la sută dintre soldați au prezentat o infecție severă si păduchi, în acest moment.

  Reacția insecticidului și suprasolicitarea

  Folosind insecticide pentru a scapa o persoană de o infestare cu păduchi pot prezenta probleme pe mai multe fronturi. Suprasolicitarea de insecticide pot face păduchii rezistenti la insecticidele folosite, și poate provoca, de asemenea, o reacție la persoana care utilizează substanța. Unele sampoane pe baza de prescriptie medicala ce ucid păduchi conțin lindan, ceea ce poate duce la intoxicații sau convulsii și moarte dacă sunt utilizate pentru prea mult timp, în conformitate cu PubMed. Cei care folosesc șampoane pentru a ucide păduchii ar trebui să aibă grijă să poarte mănuși. Si sa lase medicamentul să intre în contact doar cu zona care necesită tratament. Cele mai multe medicamente conțin piretrină pesticide sau permetrin. Acestea sunt mai sigure decât lindan, dar ele încă mai pot provoca reacții.

 • Scapa de mancarimea cauzata de infestarea cu paduchi

  Cu toate că remediile naturale joaca un rol in a ajuta la calmarea scalpului cu senzația de mancarime cauzata de infestarea cu paduchi, acestea sunt cele mai eficiente atunci când sunt combinate cu sampoanele medicinale.

  Scapa de mancarimea cauzata de infestarea cu paduchi

  Va recomandam cel mai eficient tratament pentru paduchi si lindini (oaule lor) - Pentru produs si mai multe informatii Click AICI.

   

  Păduchii de cap sunt comuni în școli și alte medii cu un număr mare de oameni. Paduchii se pot răspândi prin prin contactul direct cap-la-cap. Dar puteți, de asemenea, sa ii luati prin contact indirect. Cum ar fi utilizarea periei altcuiva, daca împrumutati pălăria cuiva sau chiar daca va jucati cu animale împăiate ale unei persoane infectate. Remediile naturale joaca un rol in a ajuta la calmarea scalpului cu senzația de mancarime cauzata de infestarea cu paduchi.

  Acestea sunt cele mai eficiente atunci când sunt combinate cu sampoanele medicinale.

  Pieptanarea

  Cel mai eficient mod de a opri mancarimea cauzata de păduchi este de a scăpa de păduchi. Si, în conformitate cu Universitatea din Nebraska-Lincoln Extension în Lancaster County, pieptenele este cel mai vechi și cel mai sigur mod de a face acest lucru. Pieptanarea este modul cel mai puțin toxic pentru a trata păduchii, dar este nevoie de timp și răbdare pentru ca acesta să fie eficient. Pentru a trata păduchii prin pieptănare, aveți nevoie de un pieptene special, fin. Intr-o lumina buna, lucrați încet pieptenele prin păr, îndepărtati lindinii si ocazional stergeti pieptenele cu un șervețel pentru a îndepărta reziduurile.

  Curățare

  Dezinfecteaza obiectele care ar fi putut fi contaminate - cum ar fi pălării, fețe de pernă, îmbrăcăminte sau jucarii de plus. Aceasta este o altă parte esențială in oprirea mâncărimilor cauzate de păduchi. Clinica Mayo recomanda dezinfectarea acestor articole prin spălarea lor în apă cu săpun, care este de cel puțin 130 de grade. Si uscarea lor timp cel puțin 20 de minute la foc mare. Ar trebui să stocați ceva care nu poate fi spălat în pungi de plastic închise ermetic timp de trei până la patru zile. Păduchii existenti nu vor fi capabil să supraviețuiască fără nutriție.

  Tratare

  Majoritatea medicilor recomanda sampoane medicamentoase, deoarece există cel puțin unele limitate de cercetare pentru a sprijini utilizarea lor. O combinație de ulei de arbore de ceai și extracte din ulei de cimbru într-un sampon sau lotiune poate avea efecte similare cu tratamente OTC pentru paduchi. Dacă folosești un remediu natural ca aceasta, verifica după trei zile pentru păduchi sau ouă după utilizarea acestuia. Asta pentru a fi sigur că funcționează pentru tine. Vă rugăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a încerca remedii din plante acasă.

 • Cauze pentru petele maro de pe maini

  Există mai multe cauze pentru petele maro de pe maini. Dintre care nu toate au de a face cu o deficienta de vitamine.

  Cauze pentru petele maro de pe maini

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Există mai multe cauze pentru petele maro de pe maini.

  Dintre care nu toate au de a face cu o deficienta de vitamine. Petele maro pot fi din cauza lipsei de vitamina C sau B12, anemie, funcția hepatică slabă sau daune soare cumulative. Este important să se investigheze fiecare cauză potențială. Medicul dumneavoastră vă poate ajuta. În cazul în care petele dvs. maro sunt într-adevăr cauzate de lipsa de nutrienți esențiali, se adaugă un supliment de vitamine pentru rutina de zi cu zi, și se crește cantitatea de fructe si legume pe care le mananci. Acestea sunt surse naturale prime pentru o serie de importante vitamine și minerale.

  Lipsa de vitamina C

  S-ar putea sa va aminti de scorbut ca o boala care in primul rand afectateaza marinarii renascentisti din era limitată la o navă de luni de zile la un moment dat. Deși este rar acum, scorbutul apare în continuare la adulții malnutriți. Ea apare atunci când oamenii nu ingera suficienta vitamina C. Este o vitamina pe care organismul uman nu este capabil de a o sintetiza pe cont propriu. Simptomele includ sangerarea gingiilor si mici pete intunecate pe piele. Parul care creste din aceste pete este curbat și în formă de tirbușon.

  Lipsa de vitamina B12

  Conform unui alt studiu din 2008 realizat de Saveetha Medical College din India si Departamentul de Medicina Familiei si Ingrijire Continuitate Singapore Spitalul General, deficienta de vitamina B12 poate provoca decolorarea pielii si leziuni, fara alte simptome fiind prezente. Deficienta de vitamina B12 poate provoca "manifestări cutanate", inclusiv "hiperpigmentare", o supradoză de culoare în piele, cum ar fi cea a unei leziuni sau pată maro. Atunci când aceste manifestări apar la nivelul mâinilor și picioarelor, acest studiu, spune ca deficienta de vitamina B12 ar trebui sa fie investigata ca o cauză.

  Anemia Fanconi

  Acest tip de anemie este moștenită genetic - nu este tipul de anemie care apare atunci cand corpul tau nu produce fier. În acest caz, organismul nu poate produce suficiente globule rosii din sange, celule albe din sânge sau trombocite. Un simptom principal al bolii sunt petele maro de pe piele.

  Funcție slabă a ficatului

  Ficatul este responsabil pentru absorbtia nutrientilor din alimentele consumate, precum si debarasarea corpului de toxine. Este posibil să fi auzit de pete decolorate de piele numite "pete de ficat". Acest lucru poate fi o descriere exactă, în unele cazuri. Ficatul ajuta filtrarea sângelui, eliminarea substanțelor chimice nocive care conțin radicali liberi, elemente care produc daune ale pielii la nivel celular. Dacă ficatul dumneavoastră nu își face treaba, mai multe semne exterioare se învârt în jurul pielii: erupții cutanate, mâncărimi ale pielii și pete maro.

 • Petele de varsta pot semana cu tumorile canceroase

  Petele de varsta nu sunt canceroase și în mod normal nu provoacă mâncărime sau alte simptome. Dar, petele de varsta pot semana cu tumorile canceroase sau precanceroase ale pielii.

  Petele de varsta pot semana cu tumorile canceroase

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Expunerea de zi cu zi la soare isi pune amprenta pe pielea de-a lungul anilor. De obicei se manifesta sub forma unor pete de varsta. Aceste pete se dezvolta atunci cand celulele producătoare de culoare din piele se multiplică datorită expunerii pe termen lung la radiațiile ultraviolete de la soare.

  Ele se aseamănă adesea cu pistrui mari. Si, de obicei, apar în zone care primesc cea mai mare expunere la soare, cum ar fi fața, antebrațe, umeri și spatele mâinilor. Petele de varsta nu sunt canceroase și în mod normal nu provoacă mâncărime sau alte simptome.

  Dar, petele de varsta pot semana cu tumorile canceroase sau precanceroase ale pielii.

  Avertizare

  A se vedea medicul dumneavoastră dacă aveți o pată de vârstă, care are senzație de mâncărime și / sau modificarea în aparență pentru a fi siguri că nu este cancer de piele sau un alt tip care s-ar putea sa se transforme in cancer de piele.

  Petele de varsta vs. cancerul de piele

  Există mai multe modalități prin care puteți diferenția cele două probleme. În caz de dubiu, consultați întotdeauna medicul dvs. Aici sunt trei semne pentru a verifica:

  Rata de creștere

  Petele de vârstă de obicei se dezvolta lent și pot crește treptat în dimensiune, de-a lungul timpului. Dacă aveți mai multe pete de vârstă într-o singură zonă, în cele din urmă unele se pot amesteca pentru a forma pete mai mari. Petele canceroase si precanceroase ale pielii, de asemenea creasc în timp, de obicei, într-un ritm mai rapid decat petele de varsta si cu alte modificari ale aspectului.

  Culoare

  Petele de vârstă pot varia in culoare de la gălbui la maro închis. Nuanțele sunt adesea variabile în același loc, care este, de asemenea, o caracteristică a celui mai periculos tip de cancer de piele, melanomul. Cu toate acestea, melanomul are adesea o gamă mai mare de culori, care pot include nuanțe de roșu, alb și / sau albastru, în plus față de cafeniu sau maro.

  Mâncărime și alte simptome

  În timp ce petele de varsta nu provoaca mancarimi, este posibil de a avea o pata de vârstă cu mâncărimi pentru alte motive. De exemplu, pielea poate fi sensibilă la un nou săpun. Ceea ce face ca petele de vârstă sa aibe senzație de mâncărime.

  Deși poate exista o altă explicație pentru mâncarimea petelor de vârstă, ar putea fi, de asemenea, că ceea ce pare a fi o pata de vârstă este de fapt ceva mai grav. Cancerul de piele si petele cutanate precanceroase de multe ori cauzeaza mancarimi. Pot sângera cu ușurință, deci este important sa nu ignori aceste simptome.

  Sfat

  Petele de vârstă sunt inofensive și nu necesită tratament, dar ele pot fi o supărare. Discutați cu medicul dumneavoastră dacă sunteți interesat de terapii cosmetice pentru a diminua aspectul petelor de varsta.

 • Costul psihologic al psoriazisului

  Psoriazisul te poate face sa ai mancarimi si disconfort. Tratarea poate fi enervanta și consumatoare de timp. Care este costul psihologic al psoriazisului?

  Costul psihologic al psoriazisului

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazisul te poate face sa ai mancarimi si disconfort. Tratarea poate fi enervanta și consumatoare de timp. Dar unele dintre cele mai grave efecte ale psoriazisului sunt emoționale. S-ar putea sa simti ca psoriazisul sta in calea relatiilor tale. Acesta poate face pe oameni să te trateze în mod ciudat.

  În funcție de locul în care este pe corpul tau, psoriazisul poate fi o boala jenanta. Oamenii din jurul tău nu înțeleg starea dumneavoastră și le e frica de ea. Chiar si prietenii tai buni pot refuza ofertele dvs. pentru a ii ajuta în bucătărie prin tocarea legumelor. S-ar putea sa nu te mai invite la petreceri sau pe plajă. S-ar putea sa simtiti ca unii oameni va evita.

  "Din nefericire, ignoranța oamenilor acestei boli este grea de depășit," spune Bruce E. Strober, MD, PhD, co-director Centrului de psorizis de la Universitatea din New York. "Se întâmplă tot timpul ca persoanele cu psoriazis sa nu le fie permise sa intre într-un bazin de înot, sau ca alții sa se mute de langa ei. E o rușine."

  Costul psihologic al psoriazisului

  Psoriazisul va poate face să vă simțiți profund izolați și excluși, iar acest lucru poate avea costuri psihologice serioase. Atunci când este combinat cu disconfortul cronic pe care psoriazisul il poate provoca, emotiile pot fi dificil de manevrat. Confruntarea cu psoriazisul poate crea stres, iar stresul poate face psoriazisul sa se agraveze. Există chiar unele dovezi îngrijorătoare despre psoriazis si cum acesta poate avea un tratament mai puțin eficient. Acest lucru poate deveni un cerc vicios.

  "Psoriazisul are un impact enorm asupra calitatii vietii", spune Strober. El spune ca studiile au aratat ca psoriazisul ia mai mult de la calitatea vieții decât orice altă condiție, cu excepția depresiei - și asta, include boli cu pericol de viata, cum ar fi bolile de inima si diabet.

  Un studiu din 2009 al Fundatiei Nationale de Psoriazis, a constatat ca 63% dintre respondenti au declarat ca starea lor emoțională afecteaza bunăstarea lor. Evident, psoriazisul este mult mai mult decat o afectiune a pielii.

  Depasirea reacțiilor oamenilor despre psoriazis

  Deci, ce trebuie să faci? Deși ar putea părea a fi un sfat bun pentru a ignora reactiile altor oameni la psoriazis, unora nu li se pare realistic. Toți suntem dependenți de alții. Chiar și cei mai siguri pe sine dintre noi sunt afectati de modul in care oamenii ii văd.

  Un lucru care ar putea ajuta este de a încerca să explici ce este psoriazisul altor persoane. Explicați-le că nu e contagioasă și că nu are nimic de-a face cu igiena deficitara. Explicați-le că este o condiție pe tot parcursul vieții. Mentionati ca este incurabila, dar că va tratati pentru ea. Este deosebit de important ca familia și prietenii să înțeleagă acest lucru.

  Educarea oamenilor, desigur, nu este practica în orice situație. Sunt momente în care va trebui să  ignori oamenii care se holbează. Nimeni nu ar trebui să-și petreacă viața lui explicand psorizisului oricarui om care se holbeaza.

 • Copilul tau are mancarimi? Iata ce trebuie sa stii despre psoriazis

  Psoriazisul poate fi îngrijorător, mai ales atunci când iti vezi copilul cum se lupta cu mancarime sau disconfort. Iata ce trebuie sa stii despre psoriazis

  Copilul tau are mancarimi? Iata ce trebuie sa stii despre psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazisul poate fi îngrijorător, mai ales atunci când iti vezi copilul cum se lupta cu mancarime sau disconfort. Pentru majoritatea copiilor, psoriazisul este limitat la doar câteva pete, care de obicei raspund bine la tratament. Cazurile mai grave ar putea avea nevoie de un tratament mai agresiv. Dar vestea bună este că există mai multe opțiuni. În cazul în care un tratament nu funcționează, o alta, probabil, va functiona.

  Ce trebuie sa stii despre psoriazis

  Psoriazisul este o boală non-contagioasa, care face ca celulele pielii sa se construiasca pe suprafața pielii, formând pete rosii cu senzație de mâncărime și solzi grosi. El poate apărea oriunde pe corp, dar este cel mai frecvent intalnit pe scalp, genunchi si coate.  Psoriazisul este o condiție cronica, de lungă durată, care poate deveni mai buna sau mai rea, aparent la întâmplare. Acesta poate să dispară complet înainte de a apărea dintr-o dată.

  Pentru multi copii, psoriazisul este doar un inconvenient minor. Pentru alții poate fi destul de grav. Psoriazisul poate face copiii să se simtă conștienti de sine cu privire la aspectul lor. Uneori, afectează emoțiile, iar unii copii pot dezvolta stima de sine scazuta si chiar depresie, ca rezultat. Chiar acum, nu exista nici un tratament pentru psoriazis, dar un număr de opțiuni bune sunt disponibile pentru a trata simptomele. Modificări ale stilului de viata, cum ar fi mentinerea unei diete sanatoase si greutate, de asemenea, poate ajuta la ameliorarea simptomelor.

  Cauze

  Medicii nu sunt siguri de ce oamenii obțin psoriazis, dar ei nu stiu cum functioneaza boala. Globulele albe cunoscut sub numele de limfocite T sau celulele T sunt parte a sistemului imunitar. Ele calatoresc prin fluxul sanguin si lupta cu bacterii, viruși și alte lucruri care cauzeaza boli. Atunci când cineva are psoriazis, cu toate acestea, celulele T ataca pielea sănătoasă ca și în cazul în care încercau să lupte cu o infecție sau sa vindece o rana.

  Celulele pielii, care sunt realizate adânc în piele, în mod normal, ia aproximativ o lună să se ridice la suprafață, în cazul în care acestea mor și sunt indepartate. Atunci cand psoriazisul declanseaza celulele T pentru a ataca pielea sanatoasa, sistemul imunitar raspunde prin trimiterea de mai mult sange in zona si de a face mai multe celule ale pielii și mai multe celule albe din sânge. Acest lucru forteaza celulele pielii sa se ridice la suprafață, în câteva zile, în loc de o lună. Pielea moarta si celulele albe din sânge nu pot fi indepartate suficient de repede, și se acumulează pe suprafața pielii sub forma unor pete groase, de culoare roșie. Pe masura ce celulele pielii mor, ele formeaza solzi argintii care în cele din urmă formeaza fulgi.

 • Tratamentul pentru psoriazis - numeroase forme

  Psoriazisul este o boala care afecteaza pielea, lasand leziuni sau pete solzoase, care sunt ridicate și au o culoare roșie. Care este tratamentul pentru psoriazis, in numeroasele lui forme?

  Tratamentul pentru psoriazis - numeroase forme

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazisul este o boala care afecteaza pielea, lasand leziuni sau pete solzoase, care sunt ridicate și au o culoare roșie. Din punct de vedere medical, este o boala autoimuna, deoarece sistemul imunitar produce prea multe celule ale pielii. Nu există motive să se creadă că există o legătură puternică între psoriazis și deficitul de vitamina D. Acesta este motivul pentru care multe opțiuni de tratament se concentreaza pe creșterea nivelurilor de vitamina D. Cu toate acestea, ceea ce vitamina D poate face este de a îmbunătăți starea. Ea nu se vindeca sau chiar previne.

  De obicei, psoriazisul apare pentru prima dată când cineva este între 15 și 25 de ani. Ei încep să experimenteze pete pe tălpile picioarelor lor, palme, organe genitale, pielea capului, genunchi, coate și în alte locuri. În cazuri foarte grave, întregul corp poate fi acoperit cu pete si mancarimi dureroase.

  Petele de psoriazis sunt prezente în 90% dintre persoanele care suferă de el.

  Există, de asemenea, o formă de psoriazis pustulos, prin care oamenii experimenteaza umflături pline de puroi, care sunt libere de bacterii. Petele in psoriazisul regulat sunt numite "plăci psoriazice" și acestea sunt cele mai frecvente în zonele în care a avut loc o leziune a pielii. Psoriazisul tinde sa treaca prin etape, cu remisii frecvente și reapatitii. Din acest motiv, este foarte greu pentru a determina dacă un tratament functioneaza sau nu.

  Nu este clar ce cauzeaza psoriazisul, alte cauze decât cele legate de sistemul imunitar. Acest lucru se datorează faptului că citokinele și celulele T sunt implicate, precum și o serie de caracteristici locale ale pielii. În esență, creșterea și diviziunea celulelor pielii este de sub control. In timp ce genele joacă un rol în acest sens, ele nu sunt cauza exclusivă a bolii.

  Cei care sufera de psoriazis au adesea o calitate diminuată a vieții.

  Depresia este, de asemenea, frecventa in randul pacientilor. Acest lucru se datorează faptului că în jur de 15% dezvolta artrita psoriazica, ceea ce inseamna ca sufera de umflare, rigiditate si durere la nivelul articulațiilor. La fel ca și starea pielii, aceasta vine și se duce și are durere ușoară. Cu toate acestea, ea poate fi progresiva în natură, iar aceasta poate duce la deformări, de asemenea. Acest lucru este cel mai frecvent la degetele de la picioare și maini.

  Tratamentul pentru psoriazis există în numeroase forme. Cele mai frecvente includ:

  • medicamente pentru a reduce celulele T
   • medicamente pentru a elimina citokine
   • Tratamentul topic cu crema cu steroizi
   • Fototerapia, în care cineva este expus la radiații UV
   • Medicamente cum ar fi ciclosporina sau metotrexat, care suprima sistemul imunitar
   • Dexamethadone sau alte medicamente cu steroizi pe cale orala
   • Antihistaminicele, care ajuta la reducerea mâncărimii

  Din nefericire, psoriazisul este o boală cronică, ceea ce inseamna ca suferinzii au o alta viață. Cei mai mulți oameni, cu toate acestea, au doar câteva focare, localizate. Alții sunt mai puțin norocoși și au loc în mod frecvent, focare severe.

 • Ce este psoriazisul? De ce apare acesta?

  Ce este psoriazisul? În esență, aceasta este o tulburare autoimună care cauzează cruste, sub formă de fulgi, pete roșii de piele să apară, care sunt acoperite cu solzi argintii.

  Ce este psoriazisul? De ce apare acesta?

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazisul este o boala care afecteaza pielea, lasand leziuni sau pete solzoase, care sunt ridicate și au o culoare roșie. Din punct de vedere medical, este o boala autoimuna, deoarece sistemul imunitar produce prea multe celule ale pielii. Nu există motive să se creadă că există o legătură puternică între psoriazis și deficitul de vitamina D. Acesta este motivul pentru care multe opțiuni de tratament se concentreaza pe creșterea nivelurilor de vitamina D. Cu toate acestea, ceea ce vitamina D poate face este de a îmbunătăți starea. Ea nu se vindeca sau chiar previne.

  Ce este psoriazisul?

  În esență, aceasta este o tulburare autoimună care cauzează cruste, sub formă de fulgi, pete roșii de piele să apară, care sunt acoperite cu solzi argintii. Acestea tind să apară pe genunchi, coate, spate si scalp. Cu toate acestea, ele pot exista oriunde pe corp. Cei mai mulți oameni au doar pete mici, dar chiar și acestea pot deveni dureroase și cu senzație de mâncărime. Conditia afecteaza aproximativ 2% din populație și, în același timp fiind cel mai frecvent la adulții cu vârsta mai mică de 35, se poate întâmpla la orice vârstă. Bărbații și femeile sunt la fel de afectate de aceasta. Psoriazisul poate exista în diferite grade de severitate, unele suferind de o iritație minoră și alții văzand o reducere semnificativă a calității vieții. Este o tulburare cronica, caracterizata prin frecvente flare-up-uri în care simptomele tind să se agraveze.

  De ce apare psoriazisul?

  Psoriazisul este o supraproducție de celule ale pielii. De obicei, la fiecare trei până la patru săptămâni, corpul nostru inlocuieste celulele moarte ale pielii. In cazul oamenilor care au psoriazis, celulele sunt inlocuite la fiecare trei până la șapte zile. Ca urmare, celulele pielii se construiesc și acest lucru creează pete. Comunitatea medicala inca nu nu intelege pe deplin de ce apar aceste pete, deși este clar că aceasta este cauzată parțial de sistemul imunitar. Sistemul imunitar ar trebui sa apere organismul impotriva infectiilor si a bolilor. Sistemul imunitar al persoanelor cu psoriazis ia in considerare celulele pielii ca fiind ceva cu care trebuie să lupte.

  Cauzele exacte ale psoriazisului sunt, de asemenea, prost înțelese. Cu toate acestea, există în prezent un oarecare acord ca factorii genetici joaca un rol vital. In plus, cei mai mulți oameni suferă de "declansatori", care provoaca simptomele sa se agraveze. Posibilii declansatori includ infectii ale gatului, leziuni ale pielii și o serie de medicamente. Din fericire, psoriazisul nu este contagios.

  De obicei, psoriazisul apare pentru prima dată când cineva este între 15 și 25 de ani. Ei încep să experimenteze pete pe tălpile picioarelor lor, palme, organe genitale, pielea capului, genunchi, coate și în alte locuri. În cazuri foarte grave, întregul corp poate fi acoperit cu pete si mancarimi dureroase.

 • Pot folosi deodorante daca am psoriazis la subrat?

  Pot folosi deodorante daca am psoriazis la subrat? Câteodată, deodorantele pot agrava psoriazisul la subrat sau pot provoca erupții.

  Pot folosi deodorante daca am psoriazis la subrat?

  Î. Care sunt posibilele tratamente pentru psoriazis?

  1. Deși psoriazisul este o condiție cronică de lungă durată lipsită de soluții de vindecare, poate fi ținută sub control și chiar pusă în stare de remisie. Nu toate persoanele sunt afectate în același fel, iar doctorii vor clasifica condiția ca fiind blândă, moderată sau severă. Pe cest site veși găsi toate tratamentele diferite ce probabil ți se va oferi.

  Î. Cum tratezi psoriazisul în zonele sensibile ?

  1. Pielea este mai subtire în anumite zone, asa că este posibil sa fie mai sensibilă față de tratament. Aceste ozne pot cuprinde fața, linia părului, flexii (riduri, la subraț, sub sâni, între fese, în vintre). Ca și la celelalte tipuri de psoriazis, este indicat să folositi o cremă hidratantă sau emoliantă pentru a face pielea mai confortabilă. Cremele cu vitamina D de actualitate sunt foarte eficiente și noile tipuri și sortimente au o probabilitate scăzută să producă iritații. Cremele cu steroizi de actualitate pot fi recomandate pentru zone sensibile, înnsă este recomandat să nu se folosească pentru perioade lungi de timp fară supravegherea unui doctor specialist sau a mediculuid e familie.

  Î. Pot folosi deodorante daca am psoriazis la subrat ?

  R.Câteodată, deodorantele pot agrava psoriazisul la subraț sau pot provoca erupții. Această reacție se datorează substanțelor chimice din ele ce pot irita pielea. Exsită deodorante special concepute pentru piele sensibilă ( adesea cu referire la „hipoalerigice” ) și acestea conțin o cantitate mult mai mică din chimichalele ce vă pot provoca iritații și pot conține chiar emulsificatori pentru a ajuta la hidratarea pielii .

  Î. Care este diferența dintre psoriazis de placă si pustular ?

  1. Marea caracteristică ce distinge psoriazisul pustular, este apariția unor pete cu puroi înconjurate de piele înroșită. Psoriazisul postular tinde să aibă cicluri de eritemă ( înroșire a pielii ) urmată de pormarea postulelor și însolizirea pielii .

  Î. Soarele poate îmbunătăți posiriazisul meu ?

  1. Cei care au psoriazis își dau seama că soarele ajută la îmbunătățirea apariției pielii. Pentru unii, schimbarea este dramatică, petele de piele solzate și roșiatice dispărând cu totul în timpul lunilor de vara într-o clima caldă. Deoarece lumina ultravioletă este atât de benefică pentru atât de multe persoane cu psoriazis, este adesea folist în mod artificial de mulți doctori. Tratamente cu lămpi ultraviolete este adesea oferit în spitale pentru paci psoriazisce ( cel mai comun tip ) și psoriazis gutulat. Pentru cazurile severe de psoriazis, dermatologii pot folosi un tratament cunoscut ca PUVA ( sbstanța chimica psuralen ce se gasește în anumite plante și face ca piela sa raspunda la UVA, cel mia puțin periculos tip de limină ultravioletă.

  Î. Cum ma pot opri din a mă scărpina?

  1. Cel mai simplu mod de a te împiedica din a te scărpina este să folosești o cremă hidratantă. Pielea uscată ce provoacă dorința necontrolată de scărpinare insistentă este adesea asociată cu psoriazis.

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 26

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3