mascati acneea

 • Cum sa faceti acneea mai greu de observat?

  Nu exista nici un motiv pentru care sa te stresezi atunci cand acneea isi gaseste “o casa” pe fața ta. Cele mai multe tipuri de acnee raspund bine la produse eliberate fara reteta sau medicamente cu prescripție, sau chiar dispare pe cont propriu. Între timp, luati măsuri pentru a face cosurile sa fie mai putin vizibile. Achizitionati câteva produse de machiaj facute special pentru un ten gras sau predispus la acnee, și asigurați-vă că acestea se potrivesc cu tonul pielii. Aplicati-le correct pentru a ascunde cu ușurință acneea in timp ce o eliminati.

  Cum sa faceti acneea mai greu de observat?

  Va recomandam cel mai eficient si recomandat tratament natural pentru Acnee, Cosuri. Puncte negre si Puncte albe - Pentru produse dati click aici

   

  Cum sa faceti acneea mai greu de observat?

  Pasul 1

   

  Folositi o crema hidratanta fara ulei pe vârful degetelor și neteziti-o pe fata pentru a ușura uscăciunea produsa de medicamentele pentru acnee pe care le utilizati. Utilizati crema hidratanta de doua ori pe zi, dupa curatare pentru a mentine tenul curat, mai lin și mai luminos, și pentru a face acneea mai putin vizibila.

  Utilizați un primer mat. Dupa ce ati curatat și hidratat pielea, inainte de a aplica fond de ten, aplicati un primer mat pe fata. Primerul mat ajuta cu absorbtia excesului de ulei pe tot parcursul zilei.

   

  Pasul 2

   

  Aplica un corector, o cantitate de mărimea unui bob de mazare  pe vârful degetului. Tamponați corectorul pe cosuri, cate unul la un moment dat. Utilizați mișcări mici pentru a aplica corectorul peste fiecare comedon. Alege unul fără ulei, care are o nuanță mai deschisă decât fondul de ten și care este cremos. Se aplica un anticearcan în părțile laterale ale nasului, la fel de bine, pentru a uniformiza pielea și pentru a ascunde umbrele, spune make-up artistul Patty Bunch.

   

  Pasul 3

   

  Aplicați un lichid pe bază de apă sau un fond de ten crema pentru fata ta pentru a uniformiza tonul pielii și pentru a acoperi cosurile. Utilizați o pensula plata pentru machiaj și se aplică machiaj ușor într-o mișcare circulara. Alegeti un fond de ten care se potrivește cu tonul pielii, se simte ușor și este formulat pentru a minimiza aspectul porilor.

   

  Etapa 4

   

  Luati o perie pentru pudra, pufoasa.  Folositi o pulbere translucida, apoi apasați scuturati  excesul de pulbere. Miscati usor peria pe fața. Folositi mișcări circulare, începând de la-zona T și aplicati spre exterior, spre linia parului si spre barbie. Folositi ingrediente, cum ar fi dioxid de titan, oxid de fier care functioneaza pentru a reduce roseata, si vor absorbi uleiul.

   

   

  Sfaturi

   

  Aplicati   machiaj cu moderatie. Utilizați numai o mică cantitate din fiecare produs pentru a reduce cantitatea de machiaj de pe fata. Straturile mai ușoare de machiaj va ajuta pielea sa respire si ajuta la prevenirea producției de ulei în exces pe tot parcursul zilei.

  Alegeti produse de machiaj fara ulei. Cautati produse de tip fond de ten, pudra, fard de obraz, și bronzer, care sunt etichetate ca fiind fără ulei și non-comedogenice. Aceste produse nu vor bloca porii si nu vor exarcerva tenul gras.

1 Articol(e)