medic

 • Inspecteaza cu vigilenta paduchii din par

  După orice tratament și pentru câteva săptămâni după tratament, inspecteaza capul cu perseverențã pentru a observa paduchii din par sau lindini.

  Inspecteaza cu vigilenta paduchii din par

  Va recomandam cel mai eficient tratament pentru paduchi si lindini (oaule lor) - Pentru produs si mai multe informatii Click AICI.

  Păduchii de cap, de asemenea, numiti pediculoza capitis, sunt insecte mici parazite care infestează scalpul uman și se hrănesc cu sângele persoanei. Cel mai frecvent apar la copii. Este de obicei rezultatul transferului direct al păduchilor de la o persoană la alta. Păduchii de cap nu sunt un semn de igienă precară și acestea nu provoacă nici boli infecțioase. Cu toate că există puține dovezi clinice privind eficacitatea lor, folosind remedii naturale poti omorî păduchi de cap, fără substanțe chimice dure.

  1. Curata articolele de uz casnic.

  Cu toate că, de obicei, păduchii nu supraviețuiesc o in afara scalpului, poate doriți să curățați obiecte de uz casnic ca o măsură de precauție. Se spală și se curăță orice produs pe care persoana afectată l-a utilizat în ultimele două zile.

  • Se spală lenjeria de pat și îmbrăcămintea în apă caldă și săpun. Apa ar trebui să fie de cel puțin 130 de grade Fahrenheit (sau 54.4 grade Celsius).
  • Spala articolele de îngrijire a părului, cum ar fi piepteni, perii și accesorii în apă caldă cu săpun. Se înmoaie elementele în apă, de cel puțin 130 de grade Fahrenheit (sau 54.4 grade Celsius) timp de 5-10 minute.
  • Sigileaza orice elemente care nu se pot curăța sau spălați într-o pungă de plastic timp de două săptămâni pentru a priva păduchii și lindinii de aer.
  • Aspirați podelele și orice mobilier tapițat.

  2. Inspecteaza cu vigilenta paduchii din par.

  După orice tratament și pentru câteva săptămâni după tratament, inspecteaza capul cu perseverențã pentru a observa paduchii din par sau lindini. Acest lucru poate ajuta la prevenirea răspândirii altor persoane și de a ajuta să se asigure că nu aveți păduchi sau oua, care au nevoie de tratament.

  • Puteti să utilizați o lupă și lampă pentru a inspecta părul și alte articole de uz casnic.
  • Se verifică părul zi de zi, până când infestarea este eliminata complet și apoi în fiecare săptămână pentru a detecta orice reinfestare.

  3. Consultați medicul dumneavoastră.

  Dacă observați că tratamentele naturale succesive nu ucid păduchiik, programați o întâlnire cu medicul dumneavoastră. El va poate prescrie medicamente pentru păduchi sau orice infecție a pielii legate. Sau medicul dumneavoastră poate fi în măsură să identifice dacă "păduchii" sunt o altă condiție, cum ar fi matreata.

  • Mâncărimea persistentă de la păduchi pot provoca infecții ale pielii.
  • Paduchii pot arata ca și alte condiții, inclusiv: matreata, reziduuri de la produse de păr, țesut mort de păr de pe firul de par, scabie si alte insecte mici în păr.

  4. Afla sursa de infestare.

  Școlile sunt cele mai mari surse de infestari cu păduchi, deși ele pot să apară in orice loc. Contactați locul care credeți că este sursa de infestarea cu scopul de a le atrage atenția asupra posibilității ca alții, de asemenea, sa le aibe.

  5. Separa obiecte personale.

  În general, este o idee bună să se separe elementele personale cât mai mult posibil. Acest lucru poate reduce la minimum riscul de raspandire a păduchilor și a lindinilor raspandeste și, de asemenea, poate preveni reinfestarea.

 • Prevenirea aparitiei petelor de varsta

  Petele de vârstă sunt mici pete ale pielii care se dezvolta pe piele, care sunt asociate cu îmbătrânirea și expunerea la radiația dură a razelor UV. Afla mai multe despre prevenirea aparitiei petelor de varsta, citind acest articol.

  Prevenirea aparitiei petelor de varsta

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Petele de vârstă sunt mici pete ale pielii care se dezvolta pe piele, care sunt asociate cu îmbătrânirea și expunerea la radiația dură a razelor UV. Petele de vârstă sunt denumite uneori sub forma unor pete maronii, pete, sau pete de la soare, și în ciuda poreclei de pete de ficat, acestea nu au nici o asociere cu ficatul. Petele de vârstă sunt plate, spre deosebire de alunițe, si sunt de culoare maro deschis si negru. Puteți găsi în general, aceste pete pe zonele pielii cele mai expuse la soare, cum ar fi pe brațe, pe față, umeri și frunte. Petele de vârstă de pe mâini sunt extrem de frecvente.

  Pielea se protejează împotriva tăieturilor și a altor traume prin vânătăi și cicatrici. În același mod, petele de vârstă sunt pete de apărare împotriva daunelor soarelui. Din punct de vedere medical, aceste pete sunt cunoscute sub numele lentigos sau pete hepatice. Ele sunt, de asemenea, considerate a fi o moștenire genetică, și s-ar putea referi la o dietă proastă, lipsa de exercitii fizice si proasta functionare a ficatului.

  Pe masura ce pielea imbatraneste, este mai puțin capabila de a se regenera la daunele solare.

  Aceste pete mici cafenii, maro, gri și negre apar pe suprafața pielii. Pigmentul pielii, numit melanina, se acumulează pe suprafața (epiderma). Si formează aceste mici colecții de mărci mai închise la culoare, care sunt vizibile pe piele. Ele apar cel mai frecvent pe zonele care sunt cel mai frecvent expuse la soare: brate, picioare, gat, umeri, piept si zona fetei. Având în vedere că petele de ficat sunt cauzate de varsta si expunerea la soare, ele pot, prin urmare, să apară pe toate tipurile de piele.

  Din fericire, acestea nu sunt dăunătoare. Ele sunt doar un semn al anilor ce au trecut. Cu toate acestea, este important să observați orice modificări radicale în mărime, culoare, sau ameliorarea acestor pete. În cazul în care orice modificări ciudate apar, consultați imediat medicul dumneavoastră.

  Prevenirea aparitiei petelor de varsta

  Petele de vârstă sunt cauzate de daunele soare. La vârsta de 40 de ani, pielea devine pur și simplu mai puțin capabila să facă față regenerarii de daune soare. O anumită corelație între nivelurile de stres a fost constatata, de asemenea. În loc de vindecarea naturala, petele de varsta dezvolta pigmentarea excesiva din piele.

  Ca și în cazul multor alte probleme ale pielii și de sănătate, cel mai bun remediu este prevenirea. Pentru a evita petele de vârstă nedorite, cea mai bună opțiune este de a evita  pur si simplu de a sta in soare.  Folosiți o cremă de protecție solara, care pazeste pielea impotriva razelor nocive ale soarelui.

 • Moduri in care petele hepatice pot fi eliminate

  Există un număr destul de mare de moduri in care petele hepatice pot fi eliminate. Totuși, majoritatea oamenilor prefera mijloacele naturale.

  Moduri in care petele hepatice pot fi eliminate

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Petele de ficat sunt o trăsătură comună pentru majoritatea oamenilor și sunt complet inofensive. Cu toate acestea, ele pot fi foarte deranjante atunci când vine vorba de aspectul de frumusete care este motivul pentru care cei mai mulți oameni aleg opțiuni de albire a pielii. Cauza principală a acestor pete este expunerea la razele de soare pentru perioade lungi de timp. Ele apar sub forma de pete negre pe piele, in special pe zonele care sunt cele mai expuse la soare.

  Există un număr destul de mare de moduri in care petele hepatice pot fi eliminate.

  Totuși, majoritatea oamenilor prefera mijloacele naturale, deoarece acestea au efecte minime asupra pielii, dar sunt încă foarte eficiente. Cu toate acestea, există substanțe chimice care pot fi utilizate în continuare pentru a elimina petele de ficat de pe piele. Totuși, aceste substanțe chimice pot avea efecte negative asupra pielii, unele chiar fa pielea mai sensibilă la razele ultraviolete ale soarelui. Aceste raze sunt foarte dăunătoare și ar putea chiar cauza cancer.

  Când vine vorba de a scoate in mod natural petele de ficat de pe piele, începem cu lucrurile cele mai de bază pe care le facem pe o bază de zi cu zi. Mai întâi de toate lucrurile pe care le procesăm ar putea afecta pielea noastră. Fructele cum ar fi lămâi, pătrunjel, lămâi verzi și unele smochine, produc compuși chimici care sunt fotosensibile. Odată ce acești compuși vin în contact cu pielea, face pielea mai sensibila la soare. Astfel, este recomandat să se spele pe mâini cu multă apă și săpun după ce ați avut contact cu aceste elemente.

  Cu toate ca petele de varsta nu sunt canceroase, daca te simti sau vezi ceva suspect este recomandat să vezi imediat un medic.

  Petele de vârstă sau petele hepatice apar în mod normal doar pe pielea superioară și o exista concentrație de melanina, care nu dăunează în nici un fel. Exista numeroase produse care pot fi utilizate pentru a trata natural petele hepatice. Acestea includ substanțe, cum ar fi suc de lamaie, lapte unt si seva de Aloe Vera. Cu toate acestea, există și alte metode convenționale, care includ tratamentul cu laser și creme de albire a pielii.

  În ciuda tuturor celor de mai sus, este extrem de important să fii responsabil pe propria piele. Ar trebui să ai inițiativa personală pentru a avea grijă de pielea ta. Având grijă de pielea ta presupune evitarea practicilor care ar deteriora pielea. Practici cum ar fi fumatul sunt cunoscute de a provoca afecțiuni ale pielii și trebuie evitată cu orice preț.

 • Cum sa iti luminezi petele de varsta

  Pentru uz cosmetic, s-ar putea dori să iti luminezi petele de varsta, astfel încât acestea sa nu fie la fel de vizibile. Medicul dumneavoastră trebuie să examineze orice pată de piele, care este suspecta și sa excluda cancerul de piele inainte de a incepe orice tratament.

  Cum sa iti luminezi petele de varsta

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Petele de vârstă, de asemenea, cunoscute sub numele de pete hepatice sau lentigo solare apar pe piele in urma imbatranirii. Ele sunt predominante în special asupra persoanelor care au un ten luminos si cei care au avut o mulțime de expunere la soare de-a lungul anilor. Petele de vârstă sunt de obicei găsite pe zonele în care expunerea la soare a fost cea mai mare, cum ar fi fata, brate si umeri. Petele nu sunt nimic mai mult decât excesul de pigment in celulele pielii si sunt, de obicei pete inofensive ale pielii care nu prezintă nici un pericol. Pentru uz cosmetic, s-ar putea dori să iti luminezi petele de varsta, astfel încât acestea sa nu fie la fel de vizibile. Medicul dumneavoastră trebuie să examineze orice pată de piele, care este suspecta și sa excluda cancerul de piele inainte de a incepe orice tratament.

  Cum sa iti luminezi petele de varsta

  Lămâie

  Lamaia a fost mult timp cunoscuta pentru proprietățile sale de albire a pielii. Se amestecă două sau trei picături de ulei esential de lamaie cu un ulei, cum ar fi uleiul de migdale, și se aplică pe petele de vârstă de două ori pe zi. În conformitate cu „Natural Health Remedies for You”, petele ar trebui să se estompeze în termen de mai putin de două săptămâni.

  Dude

  Extractul de dud este derivat din rădăcinile diferitelor specii de dude. Extractul inhibă enzima tirozinaza, cauzatoare de pigment. Extractul de dude este ușor, și rareori cauzează iritații ale pielii. MD Strength.com sugerează aplicarea extractului de dude în zona afectată într-un ulei purtător sau cremă.

  Extractul de mure

  De asemenea, numit Arbutina, extractul de mure se obține din mure, Uva Ursi, plante. El împiedică activitatea tirozinazei, prevenind noi pete de la formare și ajutând să se estompeze petele existente. După cum s-a menționat de DERMAdoctor.com, moleculele Arbutin sunt foarte asemănătoare cu hidrochinona. Dar Arbutin este mult mai sigur de utilizat. Hidrochinonă, un agent de albire a pielii, poate provoca iritatii ale pielii. Poate crește petele întunecate în piele și poate provoca mutații ale celulelor.

  Lemn dulce

  Extractul de lemn dulce conține glabridin, care împiedică activitatea tirozinaza și albește pielea. Glabridinul nu este toxic pentru celulele formatoare de melanină. Deci este ușor și funcționează fără a provoca efecte secundare asupra pielii. Lemnul dulce este, de asemenea, anti-inflamator, iar acesta poate fi folosit ca un agent de calmare. Remediile naturale de sănătate pentru tine sugerează utilizarea unei măști de fata sau crema cu extract de lemn dulce ca ingredient.

  Aloe vera

  Sucul sau gelul de Aloe Vera are proprietăți de vindecare ale pielii. Aplica-l pe petele de vârstă pentru a promova reînnoirea pielii și sa estompeze petele. Natural Health Remedies for You recomandă utilizarea de Aloe Vera de două ori pe zi. Si ar trebui să vedeți rezultatele în patru până la opt săptămâni.

 • Cand trebuie sa vezi un medic daca ai pete de varsta?

  Când trebuie sa vezi un medic daca ai pete de varsta? S-ar putea sa nu iti placa felul in care arata, dar petele de vârstă sunt de obicei inofensive și nu necesită îngrijire medicală.

  Cand trebuie sa vezi un medic daca ai pete de varsta?

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Petele de vârstă - numite și pete de ficat si lentigo solare - sunt pete cafenii, maro sau negre. Ele variază în dimensiune și apar, de obicei, pe față, mâini, umeri și brațe - zonele cele mai expuse la soare. Petele de vârstă sunt foarte frecvente la adultii cu varsta de peste 50 de ani, dar, persoanele mai tinere le pot obține de asemenea, mai ales în cazul în care petrec mult timp în soare.

  Cu toate ca petele de varsta pot arata ca tumorile canceroase, petele de varsta adevarate sunt inofensive si nu au nevoie de tratament. Din motive cosmetice, petele de vârstă pot fi iluminate sau eliminate cu alte produse  de albire albire a pielii. Cu toate acestea, prevenirea petelor de varsta - prin evitarea soarelui și utilizarea de protecție solară - poate fi cel mai simplu mod de a menține aspectul tineresc al pielii.

  Petele de vârstă de obicei se dezvolta la persoanele cu un ten echitabil, dar ele pot fi observate la cei cu pielea inchisa la culoare. Petele de vârstă:

  • Sunt zone plate, ovale, de pigmentare crescută
  • Sunt, de obicei cafenii, maro sau negre
  • Apar pe partea pielii, care a avut cea mai mare expunere la soare de-a lungul anilor, cum ar fi dosul mâinilor, vârfurile picioarelor, feței, umerilor si partea superioara a spatelui.

  Petele de vârstă variază de la dimensiunea pistruilor la mai mult de 1/2 inch (13 mm), și fiind in grup pot deveni mai proeminente.

  Când trebuie sa vezi un medic daca ai pete de varsta?

  S-ar putea sa nu iti placa felul in care arata, dar petele de vârstă sunt de obicei inofensive și nu necesită îngrijire medicală. Cu toate acestea, medicul dumneavoastră trebuie să evalueze petele care sunt întunecate sau s-au schimbat în aparență. Aceste modificări pot fi semne de melanom, o forma grava de cancer de piele.

  Cel mai bine este ca orice noi modificari ale pielii sa fie evaluate de un medic. Mai ales în cazul în care un loc sau leziune:

  • Este pigmentat
  • Este în creștere rapidă în mărime
  • Are un chenar neregulat
  • Are o combinație neobișnuită de culori
  • Este însoțită de mâncărime, roșeață, sensibilitate sau sângerare

  Cauze

  Petele de vârstă sunt cauzate în principal de ani de expunere la ultraviolete (UV) de la soare. Utilizarea de lămpi solare comerciale și paturi de bronzare pot contribui, de asemenea, la dezvoltarea petelor de varsta. Pigmentul din stratul superior al pielii (epiderma), care conferă pielii culoarea normală este numit melanina. Lumina UV accelerează producția de melanină, creând un bronz care ajută la protejarea straturile profunde ale pielii de razele UV.

  Pe zone ale pielii care au ani de expunere frecventă și prelungită la soare, petele de vârstă apar atunci când melanina devine "grupată" sau este produsa în concentrații deosebit de ridicate.

 • Diagnosticul psoriazisului facial

  Psoriazis facial, care afecteaza pana la 46% dintre persoanele cu psoriazis, produce solzi argintii, erupții cutanate pruriginoase. Cum se realizeaza diagnosticul psoriazisului facial?

  Diagnosticul psoriazisului facial

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazis facial, care afecteaza pana la 46% dintre persoanele cu psoriazis, produce solzi argintii, erupții cutanate pruriginoase. Si, în cazuri rare, leziuni deschise într-o zonă a corpului, care este dificil de ascuns. Ca rezultat, cei cu psoriazis facial se confrunta cu un set distinct de provocări.

  Diagnosticul psoriazisului facial

  Dupa cauza si simptomele pe care le prezinta acest tip de psoriazis este de retinut ca nu e diferit de psoriazisul care apare în altă parte. Mai presus de toate, persoanele cu psoriazis facial experimenteaza, de obicei, aceeași mâncărime, erupție solzoasa. Aceasta este caracteristica oricărui tip de psoriazis. Erupția cutanată cel mai frecvent afecteaza pielea de deasupra buzei superioare, precum și zonele din jurul fruntii, sprâncenelo si liniei parului.

  Potrivit unui studiu coreean de 235 de pacienți cu psoriazis facial, aproximativ 74% dintre participantii la studiu au avut erupții pe frunte, iar aproximativ 46% au avut erupții cutanate pe lângă ureche. De asemenea, studiul a constatat ca cei mai multi pacienti au prezentat primele simptome faciale cu varste cuprinse intre 30 si 40 de ani. Pentru a diagnostica psoriazisul facial, un medic va examina pielea pacientului și va evalua istoria de sanatate personala. În cazul în care diagnosticul este în dubiu, o biopsie poate fi efectuata pentru a exclude alte boli de piele, cum ar fi dermatita seboreică. Biopsia presupune extragerea unei mostre de piele printr-o procedura nedureroasa pentru a fi analizata mai apoi si pentru a da un diagnostic corect.

  Orice tip de psoriazis, fie ca e facial, raspunde foarte bine la utilizarea cremelor pentru hidratare si alte efecte benefice.

  Persoanele cu psoriazis facial ar trebui să acorde o atenție aproape de ceea ce declanseaza aparitia si disparitia afectiunii. Deoarece aceste activități sau produse trebuie evitate.

  De exemplu, unii indivizi raportează aparitii si disparitii ale afectiunii după înot într-un bazin cu clor. In timp ce alte persoane spun că apa cu clor, de fapt, imbunatateste simptomele. Multe tratamente cu steroizi topici aprobate pentru tratamentul psoriazisului, cum ar fi cremele cu hidrocortizon, pot fi, de asemenea, eficiente in tratarea psoriazisului facial. Utilizarea cremelor pe baza de steroizi ar trebui să fie limitată. Utilizarea pe termen lung poate provoca subțierea pielii și alte efecte adverse. Discutați cu medicul dumneavoastră despre tratamentele cu steroizi si factorilor acestora de risc.

  Acest articol este, in principal, pentru informarea dumneavoastra. Nu orice tip de tratament expus mai sus poate fi neaparat potrivit pentru toata lumea. Este cunoscut faptul ca schimbarea tratamentului in randul persoanelor cu psoriazis este prezenta pentru ca ce iti face bine acum, e posibil ca mai tarziu sa iti dauneze.

 • Dieta fara gluten pentru pacientii cu psoriazis

  Dieta fara gluten pentru pacientii cu psoriazis? De fapt, pacienții cu psoriazis au doar o incidență puțin mai mare de anticorpi de tip anti-gliadina.

  Dieta fara gluten pentru pacientii cu psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Este clar că ceea ce mâncăm are un impact enorm asupra sanatatii noastre generale. Mai puțin clara este problema modificarii dietei noastre pentru a trata de fapt, o boala in curs de desfasurare, cum ar fi psoriazisul.

  Statusul curent

  Rolul cel mai promițător pentru manipularae dietetica in tratamentul psoriazisului implica o dieta fara gluten. Glutenul este un compus proteic de stocare / amidon găsit în ierburi, cum ar fi grâul, secara sau orzul.

  Unii oameni au anticorpi de la un component de gluten numit gliadină. Care rezultă într-o stare cunoscuta sub numele de boala celiaca. Atunci când acești oameni mănâncă pâine și alte alimente care contin gluten, pot primi simptome gastro-intestinale. Si pot izbucni într-o erupție cutanată pustuloasă numita dermatita herpetiforma.

  Veziculele poate fi, de asemenea, observate în anumite tipuri de psoriazis. Si mai multe persoane cu psoriazis au anticorpi de tip anti-gliadina fata de populația generală. Cu toate că datele sunt mici, în prezent, există unele studii și rapoarte de caz dramatice care prezintă o îmbunătățire în psoriazis cu adoptarea unui regim fără gluten. O condiție similară numită pustuloza-palmo-plantară se îmbunătățește, de asemenea, pe acest tip de dieta.

  Se pare că in Groenlanda, eschimosii au relativ mai putin psoriazis si artrita reumatoida si s-a crezut ca dieta a jucat un rol prin furnizarea mai multor substante precum omega-3, uleiurile de pește fiind totodata anti-inflamatoare. Într-adevăr, atunci când acești oameni au emigrat în Danemarca și au avut o dietă care includea mult mai multa carne rosie, ei au dezvoltat psoriazis si artrita la o rata mult mai mare.

  Din nefericire, studiile suplimentează ca uleiul de pește în dieta pacienților cu psoriazis au fost relativ dezamăgitoare. In Groenlanda, eschimosii se pare că sunt echipati cu un avantaj genetic care să le permit să facă uz de ulei de pește pentru a reduce apariția bolilor inflamatorii. În absența acestui fond genetic, majoritatea pacienților cu psoriazis nu pot vedea niciun beneficiu in pielea lor din utilizarea de Omega-3 - suplimente.

  Dieta fara gluten pentru pacientii cu psoriazis ?

  De fapt, pacienții cu psoriazis au doar o incidență puțin mai mare de anticorpi de tip anti-gliadina. In absenta acestor anticorpi, ca urmare a unei diete stricte fără gluten nu numai că ar fi inutila în ameliorarea psoriazisului, dar ar însemna renunțarea la cele mai multe produse de panificație tradiționale, paste și cereale in permanenta.

  Concluzii

  O dieta sanatoasa, cu o mulțime de fructe și legume proaspete, carne rosie redusa la minimum este foarte benefica. Este important sa discutati si cu medicul in privinta renuntarii totale la gluten.

 • Psoriazisul este o conditie de durata lunga

  Regula generala este ca psoriazisul este o conditie de durata lunga, chiar si toata viata. Tratamentele vor conduce la o reducere a aspectului de roșeață solzoasă, pielea uscata si placi.

  Psoriazisul este o conditie de durata lunga

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

  Regula generala este ca psoriazisul este o conditie de durata lunga, chiar si toata viata.

  Cu toate acestea noi credem că, odată cu dieta corecta si stilul de viata spre schimbare, acest lucru poate fi sub control pentru totdeauna. Acest lucru se face de obicei prin cresterea aportului lor in apa. Apa este foarte importanta pentru noi si pielea noastra. Apa va ajuta, de asemenea, la regenerarea unor noi  celule ale pielii.

  Tratamentele vor conduce la o reducere a aspectului de roșeață solzoasă, pielea uscata si placi, care sunt adesea asociate cu psoriazis. Noi recomandam utilizarea uleiului de jojoba pentru a umezi pielea. Uleiul de Jojoba este foarte benefic pentru piele; prin urmare, nu produce efecte secundare nedorite.

  Alegerea săpunului corect poate ajuta. Este important sa cautati săpunuri care sunt neparfumate. Iată câteva pe care vă sugerăm să utilizați. Neutrogena (bara de transparent facial) "formulă piele uscată - parfum" și Dove "piele sensibila 'Aceste săpunuri pot fi găsite aproape oriunde.

  Ce poate reprezenta psoriazisul

  Psoriazisul în America 2016, un nou sondaj național de Uniunea de Sanatate de aproape 600 de persoane cu psoriazis, arata ca, desi pacientii au numeroase optiuni de tratament, ei au dificultăți în găsirea de planuri de tratament care funcționează. În plus, respondenții au raportat o taxă emoțională grea, cu multe sentimente izolate si stigmatizate din cauza condiției.

  Psoriazisul este o afecțiune a pielii care se manifestă pe termen lung (cronică) , aceasta afectează 2% - 3% din populația Regatului Unit. Apare pe piele sub forma unor pete roșii, inflamate, denumite plăci. Orice parte a suprafeței pielii poate fi implicată, dar plăcile apar cel mai frecvent pe coate, genunchi și scalp. Această condiție poate da senzația de mâncărime, dar nu este de obicei dureroasă. Modificări ale unghiilor sunt prezente în proporție de 50% dintre oameni și unii dintre ei pot dezvolta artrită psoriazică.

  Cauzele psoriazisului

  Există mai multe credințe cu privire la cauza psoriazisului. Cu toate că nimeni nu știe sigur, mulți oameni de știință cred că un stimul biochimic declanșează creșterea anormal de mare a pielii, care va determina, la randul sau leziuni ale pielii. Ereditatea joacă de asemenea un rol în dezvoltarea psoriazisului.

  Pentru că psoriazisul este o conditie care se intampla pe tot parcursul vietii, nivelurile de gravitate și de îmbunătățire a acestuia poate fluctua în timp. Psoriazisul nu este o afectiune contagioasa a pielii. In schimb, un individ are o predispoziție genetică pentru psoriazis, care poate fi activata de anumiți factori de mediu sau stres emoțional. Persoanele cu psoriazis pot constata că starea lor tind să izbucnească din cauza stresului, anumite medicamente, vremea de iarna si infectii. Cel mai adesea psoriazisul afecteaza scalpul, genunchii, coatele, mâinile și picioarele. Daca aveti aceste semne pe pielea dumneavoastra, nu ezitati sa va consultati medicul inainte de a utiliza orice tratament.

 • Cheia de succes pentru managementul psoriazisului

  Cheia de succes pentru managementul psoriazisului este de a lucra cu medicul dumneavoastră pentru a găsi un plan de tratament care este potrivit pentru tine. Si apoi trebuie sa urmezi cu strictete acel plan.

  Cheia de succes pentru managementul psoriazisului

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Cheia de succes pentru managementul psoriazisului este de a lucra cu medicul dumneavoastră pentru a găsi un plan de tratament care este potrivit pentru tine. Si apoi trebuie sa urmezi cu strictete acel plan. Dar rolul tau in tratament nu se oprește la medicamente. Ceea ce face anumite modificări ale stilului de viata este important, de asemenea.

  De la alimentele pe care le mananci la ecercitiile pe care le faci, alegerile sanatoase din fiecare zi poate ajuta să vă ușurati disconfortul pielii sub formă de fulgi, cu senzație de mâncărime. Poate ajuta in a evita episoadele acute și să înceapeti sa traiti viața la maxim. Urmați acești 3 pași!

  1. Mananca o dieta anti-inflamatorie.

  In ciuda amplelor de cercetari, nu există nici o dovadă care sa sprijine o specifica "dieta pentru psoriazis". Spune Ryan Caitríona, MD, un dermatolog la Texas Dermatologie Associates in Dallas si vice-presedinte al programului de dermatologie rezidenta la Baylor University Medical Center. Cu toate acestea, mulți oameni cu raport de psoriazis se simt mai bine atunci cand evita alimentele care s-au dovedit a provoca sau de a crește inflamația. Cum ar fi carnea grasa rosie, alimente procesate, zahăr rafinat și legume Nightshade. Si au îmbrățișat alimente care sunt cunoscute pentru a reduce inflamația. Alimentele care lupta impotriva inflamatiei includ cele bogate in omega-3. Cum ar fi somon, ton alb, semintele de in si nuci, si fructe si legume colorate, cum ar fi spanac, morcovi si afine.

  1. Menține o greutate sanatoasa.

  Oamenii care sunt supraponderali tind sa aiba psoriazis mai sever, potrivit unui studiu publicat în noiembrie 2012, în Clinical & Experimental Research Dermatologie. "Stim ca tesutul adipos (grasime) produce citokine inflamatorii, cum ar fi factorul de necroză tumorală (TNF)", spune Dr. Ryan. Supraproducția de TNF, o proteina de semnalizare celulară, poate declansa psoriazisul. În plus, agenții sistemici și biologici pentru tratarea psoriazisului tind sa functioneze mai bine la pacientii care nu sunt supraponderali, spune ea.

  1. Fa 30 de minute de exercitii fizice in cele mai multe zile.

  Activitatea fizică este buna atunci când este vorba de a mentine o greutate sanatoasa si scaderea riscului pentru conditii comorbide. Cum ar fi riscul de boli de inima si diabet zaharat de tip 2, care crește atunci când aveți psoriazis. Încercați să obțineți cel puțin 30 de minute de exercitii de aerobic de cinci ori pe săptămână. Si se adaugă în unele puterea de formare. Desi un studiu publicat în 2012, în Arhivele de Dermatologie a aratat ca femeile care au exercitat în mod energic a redus riscul lor de a dezvolta psoriazis, orice nivel de exercitare este mai bun decât nici unul, spune NPF. Acest lucru ar putea însemna pur și simplu a o lua pe scări la locul de muncă. Sau de a parca mai departe în locuri de parcare.

 • Cum este diagnosticata artrita psoriazica?

  Artrita psoriazica este o formă de artrită (inflamația articulațiilor), care poate sa apara la persoanele care au psoriazis. Cum este diagnosticata artrita psoriazica?

  Cum este diagnosticata artrita psoriazica?

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Artrita psoriazica este o formă de artrită (inflamația articulațiilor), care poate sa apara la persoanele care au psoriazis. Psoriazisul este o afectiune comuna caracterizata prin pete solzoase roșii și albe ale pielii. Artrita psoriazica poate afecta orice articulatie din organism, inclusiv a coloanei vertebrale.

  Cine este afectat?

  Oricine poate fi afectat de artrita psoriazică, dar este mai frecventa la caucazieni decat afro-americani sau americanii din Asia. Se pare că cel mai frecvent apare la varste cuprinse intre 30 si 50, dar el poate începe, de asemenea, în copilărie. In conformitate cu Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor (CDC), 10 pana la 20 la suta din persoanele cu psoriazis dezvolta artrita psoriazica in cele din urma. De obicei, boala de piele precede artrita, uneori, de mai mulți ani. Cu toate acestea, în unele cazuri, simptomele artritice apar primele.

  Care este cauza?

  Cauza artritei psoriazice nu este cunoscută. Cu toate acestea, medicii cred ca o combinatie de factori genetici și de mediu este implicata. Cercetarile au aratat ca persoanele cu artrita psoriazica au adesea un membru al familiei cu psoriazis sau artrita. In cazul persoanelor care sunt sensibile, o infecție poate activa sistemul imunitar, declanșând dezvoltarea artritei psoriazice.

  Care sunt simptomele?

  Artrita psoriazica afecteaza atat pielea cat si sistemului musculo-scheletic. Articulațiile cel mai frecvent afectate sunt articulațiile distale (cele mai apropiate de unghii) a degetelor de la maini sau de la picioare, precum incheieturi, genunchi, glezne si spate.

  Cum este diagnosticata artrita psoriazica?

  Diagnosticul artritei psoriazice se face pe baza constatărilor unui istoric medical si de familie si examenul fizic precum și razele X sau imagistica prin rezonanta magnetica (IRM) a articulațiilor afectate. Deși nu există nici un test de laborator pentru a diagnostica artrita psoriazică, medicul dumneavoastră poate solicita efectuarea de teste pe sânge sau lichid în comun pentru a exclude alte forme de artrita cu simptome similare. Dacă aveți psoriazis și începeti să dezvoltati dureri articulare, este important să consultați medicul dumneavoastră. Diagnosticul precoce si tratamentul artritei psoriazice poate ajuta la prevenirea daunei ireparabile articulare.

  Cum se trateaza artrita psoriazică?

  Tratamentul pentru artrita psoriazică va depinde în mare măsură de gravitatea acesteia. În cazul în care boala este usoara si afecteaza doar un cuplu de articulații, tratamentul cu medicamente antiinflamatoare nesteroidiene (AINS) pot fi suficiente pentru tratarea durerii și a inflamației. Pentru articulatii inflamate acut, injectiile cu corticosteroizi pot fi de ajutor. Pentru mai multe boli persistente care afectează mai multe articulații, modificarea bolii cu medicamente antireumatice mai puternice (DMARD) și / sau a factorului de necroză antitumorală (TNF) agenți pot fi necesare pentru a controla boala.

  Efectele secundare ale AINS includ probleme de stomac; iritatii ale pielii; tensiune arterială crescută; retenție de fluide; și probleme cu ficatul, rinichii și inima. Daca o persoană utilizează AINS, cu atat este mai probabil ca el sau ea sa aiba efecte secundare, variind de la ușoare până la grave.

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 65

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7