Modificarile hormonale pot provoca riduri oculare

Care sunt cauzele ridurilor? Modificarile hormonale pot provoca riduri oculare?

Modificarile hormonale pot provoca riduri oculare

Va recomandam crema naturala bio pentru ochi: Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

Care sunt cauzele ridurilor? Ridurile sunt un fapt de viață cu care noi toți trebuie să ne obișnuim. Dar ce se întâmplă când obtii acele linii fine sub ochi un pic prea devreme? Acst lucru cu siguranta devine un lucru îngrijorător. Ar putea fi ceva ce faci ce provoaca aceste riduri, ar putea fi ceva ce mâncați, obiceiurile de dormit, activități distractive ... ceva care provoaca riduri.

Dermatologii recomanda diverse produse pentru prevenirea formarii ridurilor. Mai jos sunt mai multe motive pentru care te-ar putea face sa obtii cute și striații pe piele, chiar și atunci când sunteti încă tineri.

Ce sunt ridurile?

Ridurile sunt crestele, pliurile sau cutele de pe piele. Aceste linii fine pot sa apara aproape oriunde pe piele pe masura ce imbatranim Ne vom uita la îmbătrânire în detaliu, deoarece este una dintre cauzele ridurilor. Ridurile sunt cunoscute pentru a se dezvolta în derma, partea a pielii, care este responsabil pentru integritatea structurală a pielii tale. Orice fel de factor de stres pe această parte a pielii poate iniția procesul de formare a ridurilor. In mod surprinzator, chiar si adolescentii pot sa obtina riduri pe fata, maini, in jurul gurii sau chiar ochi. Acest lucru nu înseamnă că ei sunt în curs de îmbătrânire. Există diferite cauze ale ridurilor, indiferent de vârstă. Să ne uităm la diferitele cauze ale ridurilor, în general.

Cauzele ridurilor

Sunt foarte multe cauze ale aparitiei ridurilor. În funcție de vârsta si de obiceiurile individuale, unele dintre cauzele ridurilor nu se pot aplica tuturor. Cu toate acestea, vom încerca să răspundem la fiecare întrebare despre cauzele ridurilor și alte probleme legate de riduri. Înainte de a căuta creme anti-îmbătrânire sau de creme anti-rid, este important să înțelegeți ce cauzeaza ridurile, astfel încât să puteți găsi un "plan de acțiune" pentru a scăpa de ele.

Predispozitie genetic la riduri sub ochi

Surprinzător, este mult mai probabil pentru a obține riduri mai devreme in viata ta, dacă părinții tăi le-au dezvoltat de asemenea timpuriu, in confirmitate cu Medicine News Today. Este aceeași cauză cu sursa de vergeturi și o serie de alte probleme ale pielii cu care oamenii se confrunta zi de zi. Unele creme sunt recomandate pentru lupta anti-îmbătrânire și a liniilor cauzate de factori genetici.

Modificarile hormonale pot provoca riduri oculare

Pentru mai multe probleme de frumusete ale pielii, modificările hormonale sunt numite drept vinovatele din spatele lor. Dintre cauzele ridurilor, dezechilibrele hormonale și schimbările sunt câteva dintre cauzele care sunt mai puțin considerate a contribui la formarea liniilor fine de pe piele. Ce zici de asta? Se speculează că în timpul menopauzei, există o scădere a producției de colagen și elastină, care este legată de scăderea producției de hormoni estrogeni, care este în mod normal de aproximativ 2%, cand femeile sunt supuse menopauzei.