Opinia “The Hair Force” in legatura cu paduchii

Afla mai multe despre opinia “The Hair Force” in legatura cu paduchii, citind urmatorul articol.

Opinia “The Hair Force” in legatura cu paduchii

Va recomandam cel mai eficient tratament pentru paduchi si lindini (oaule lor) - Pentru produs si mai multe informatii Click AICI.

Păduchii adulți sunt destul de ușor de observat, mai ales pe parul mai deschis la culoare. Cu toate acestea, dacă utilizați un pieptene pentru păduchi și va periati părul peste o chiuveta veti observa păduchii fiind periati afară, indiferent de culoarea parului. Lindinii/ ouăle, cu toate acestea, sunt mai greu de observat, fiind confundandi cu matreata.

Pentru a face diferența între cele două, piaptane părul pe  o pânză neagră. Matreata va fi cea care va aparea cea mai multa și ouăle sau lindinii vor fi mai colorate sau dense. De asemenea, dacă vă puteți trage cu ușurință ceea ce veți găsi pe părul cu degetele, probabil aceea este doar matreata. În cazul în care nu pot fi indepartate cu ușurință și sunt lipite de par, acele particule sunt cel mai probabil lindini. Ele sunt în formă de picătură și sunt de culoare maronii. În cazul în care culoarea este limpede sau de culoare albă, atunci au eclozat deja.

Opinia “The Hair Force” in legatura cu paduchii

  1. În cazul în care produsele lucreaza, ei vor ucide păduchi, dar nu vor ucide în mod necesar si lindinii, potrivit Hennessy.

Acesta este motivul pentru care trebuie să aplicați din nou aceste produse două săptămâni mai târziu, pentru a prinde paduchii care au eclozat de la ultimul tratament. Cu toate acestea, prin suprasolicitare și abuz de tratamente, păduchii au devenit imuni la aceste sampoane si tratamente si in 80% din cazuri, ele nu funcționează deloc.

  1. Produsele nu te vor scăpa de lindini

Nu există nici un produs care sa omoare lindinii, deci acestia trebuie să fie pieptănati afară. De ce crezi că produsele includ de multe ori un pieptene, chiar dacă acestea se presupune ca elimina si lindinii (ouăle)?

  1. Tratamentele chimice pe care le-am folosit la copii si-au facut treaba.

Dar multe dintre acestea au fost eliminate de pe piață, deoarece acestea au fost dăunătoare pentru sănătatea noastră. Noile produse sunt mai puțin eficiente. Mult studiata mutatie a „super-păduchilor", sugereaza ca păduchii au dezvoltat o rezistență la formulele curente."

  1. Indepărtarea manuala este în continuare cel mai bun mod de a scăpa de lindini și păduchi, deoarece:
  • Lindinii si păduchii nu pot dezvolta imunitate la ea.
  • Ca o chestiune de curs, tu vei elimina si lindinii, precum și păduchii și în acest fel vei rupe ciclul.