optiuni

 • Optiuni sigure pentru tratarea petelor de varsta

  Deși există multe produse de deschidere a culorii pielii și soluții de pe piață, nu toate sunt create egale, iar unele ar putea fi chiar periculoase. Știind ce să cauti ar putea sa te ajute să alegi optiuni sigure pentru tratarea petelor de varsta.

  Optiuni sigure pentru tratarea petelor de varsta

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  De la pistrui la petele de varsta, pana la cicatrici, un ten neuniform face poate avea un impact asupra stimei de sine. Deși există multe produse de deschidere a culorii pielii și soluții de pe piață, nu toate sunt create egale, iar unele ar putea fi chiar periculoase.

  Știind ce să cauti ar putea sa te ajute să alegi optiuni sigure pentru tratarea petelor de varsta.

  Hiperpigmentare, sau "pete negre", pot fi cauzate de cicatrici acnee, expunerea excesivă la soare, sau modificări hormonale, potrivit lui David E. Bank, MD, de la New York Presbyterian Hospital. "Există o varietate de creme si seruri pe care pacienții le pot folosi pentru a ajuta la usura, lumina, și va diminua zonele intunecate-a lungul timpului", spune el.

  Creme si seruri cu hydroquinona

  Poate ca cea mai populara solutie pentru albirea pielii pe bază spot-by-spot sunt soluțiile topice care conțin hidrochinona. Food and Drug Administration (FDA) limitează concentrația acestui ingredient activ la două procente de produs over-the-counter și trei până la patru procente pe baza de prescriptie medicala. Acesta este singurul ingredient clasificat ca un "agent de albire" de către FDA.

  În timp ce este considerat sigur pentru a fi utilizat în produsele cosmetice, concentrația hidrochinonei este limitată, deoarece prezintă riscuri mai mari la concentrații mai mari. De fapt, în Africa de Sud, nu este legal pentru nici un folos, și este clasificat ca fiind "de așteptat să fie toxice sau nocive" în Canada.

  Environmental Working Group spune că există dovezi puternice că ingredientul este un "toxic asupra pielii umane", și, de asemenea, un alergen. De asemenea, se referă la faptul că acest ingredient poate cauza cancer, dar cercetarea existentă este limitată. Este recomandat ca oamenii sa foloseasca numai produse care conțin hidrochinonă pe termen scurt. Dacă vă confruntați cu iritație, închiderea la culoare neobișnuită a pielii, sau orice alte reacții adverse, întrerupeți imediat utilizarea.

  Solutii cu retinol

  Produse cum ar fi Retin-A și Renova reprezintă o soluție alternativă. Ele conțin ingrediente, cum ar fi acidul alfa-hidroxi și acid retinoic, care lucrează pentru a crește cifra de celule, accelereaza exfolierea, și de a promova o nouă creștere de piele sănătoasă. Aceste ingrediente pot fi considerabile de uscare și fac pielea mai sensibila la razele soarelui. Dacă optați pentru aceste soluții, se înțelege că acestea pot dura câteva luni pentru a lucra. Asigurați-vă că purtați protecție solară în fiecare zi.

  Tratamente cu laser

  O optiune mai invaziva pentru deschiderea culorii petelor intunecate este un tratament cu laser. Acesta acționează prin direcționarea în funcție de pete închise cu energia luminii concentrata, si indeparteaza stratul de piele. Arzi în esență, straturile întunecate ale pielii.

  In urma luminarii cu laser, este posibil să apară:

  • învinețire
  • umflături
  • roşeaţă
  • etanşeitate
  • cicatrici
  • infecţie
  • modificări ale texturii pielii
 • Cum pot ajuta mineralele ameliorarea psoriazisului?

  "De milenii, persoanele cu psoriazis și alte tulburări au făcut pelerinaje la Marea Moartă, în cazul în care apele, de 10 ori mai sarate ca oceanul, sunt bogate în magneziu și alte minerale," raporteaza Fundatia Nationala a Psoriazisului.

  Cum pot ajuta mineralele ameliorarea psoriazisului?

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  În timp ce există o varietate de medicamente prescrise si tratamente traditionale pentru psoriazis, multe dintre aceste opțiuni lipsesc sau sunt destul de riscante pentru a ii face pe oameni sa se simta inconfortabili. În orice situație cel mai bine este să discutați cu medicul dumneavoastră despre toate opțiunile. In Statele Unite, tratamentele tradiționale pentru psoriazis includ topicals, pastile și injecții. Dar există o altă opțiune de tratament ar trebui să se ia în considerare.

  Există mai multe provocări care vin cu găsirea tratamentul corect de psoriazis. Printre acestea se numără un cost, eficiență și aprobare de asigurare. Am vorbit cu unii suferinzi de psoriazis care sunt mulțumiți de tratamentul lor, în timp ce alții par să fi epuizati prin toate mijloacele.

  Clinica Mayo spune, "Efectele tratamentelor pentru psoriazis, de asemenea, pot fi imprevizibile. Ce funcționează bine pentru o persoană ar putea fi ineficient pentru altcineva. "

  Dar, poate ceva mort sa aduca pielea înapoi la viață?

  Este situat între Israel și Iordania, în sud-vestul Asiei. Este menționată de mai multe ori în Biblie și are o vechime de cel puțin 3 milioane de ani. Ce este? Dacă ai zis Marea Moartă, ai dreptate. Cam acum un an am vorbit cu alti suferinzi de psoriazis, care m-au sfătuit de puterile mistice aparente ale acestui corp de apă.

  Se spune că acest corp de apă, care nu este o mare, ci mai mult un lac, poate vindeca pe cei cu boli ale pielii.

  Aceștia au declarat că au conversații cu un proprietar de spa în Israel, negociind pe o afacere pentru o excursie la Marea Moartă cu o ședere de 28 de zile pentru aproximativ 2.000 $. E o afacere uimitoare. Am cercetat și am găsit o ședere pentru câteva zile (mai puțin de o săptămână) într-o stațiune ce ar costa cu siguranță câteva mii de dolari.

  Cum pot ajuta mineralele ameliorarea psoriazisului?

  Pentru tratamentul cel mai eficient, pacienții sunt sfătuiți să rămână timp de cel puțin 30 de zile. "De milenii, persoanele cu psoriazis și alte tulburări au făcut pelerinaje la Marea Moartă, în cazul în care apele, de 10 ori mai sarate ca oceanul, sunt bogate în magneziu și alte minerale," raporteaza Fundatia Nationala a Psoriazisului. "Oxigenul crescut in aer calmeaza nervii si relaxeaza mintea." Acest tip de tratament este denumit "terapie spa."

  Suferindul de psoriazis Matei Kats a documentat călătoria sa la Marea Moartă pe Youtube. In film, corpul său este acoperit în mod semnificativ de pete mari de culoare rosie de psoriazis. Doar dupa a treia zi puteți vedea un pic de îmbunătățire. Până în ziua 20, Kats a avut psoriazisul complet curatat.

 • Cauti un tratament pentru psoriazis? Incearca tratamente topice

  Dacă ați fost diagnosticat cu psoriazis si va confruntati cu episoade acute, există mai multe tratamente pe care le puteți încerca. De la tratamente topice, la terapia cu lumina UV, la o varietate de alte opțiuni.

  Cauti un tratament pentru psoriazis? Incearca tratamente topice

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Dacă ați fost diagnosticat cu psoriazis si va confruntati cu episoade acute, există mai multe tratamente pe care le puteți încerca. De la tratamente topice, la terapia cu lumina UV, la o varietate de alte opțiuni.

  Acestea ar trebui să fie capabile de a calma cu succes episoadele dvs. Acute de psoriazis. Din păcate, condiția nu este niciodată complet curabila. Cu toate acestea, ea poate fi gestionata în mod eficient, astfel încât impactul asupra vieții tale de zi cu zi sa fie mult redus.

  1. Utilizați un emolient.

  Un emolient este un preparat de estompare a pielii, care poate fi achiziționat de la farmacia locala sau online. Exemplele includ jeleu de petrol (Vasoline), sau alte creme groase care pot fi recomandate de către medicul dumneavoastră sau dermatolog. Emolientul este aplicată cel mai bine pe leziunile de psoriazis imediat după un duș sau cadă.

  • Puteți face, de asemenea, proprii emolienți la domiciliu, folosind ingrediente, cum ar fi untul de cacao, unt de migdale, ulei de nucă de cocos, ulei de măsline si ceară de albine.
  • Un alt exemplu este de a amesteca 4 uncii de unt de cacao, 4 uncii de unt de migdale și 2 uncii de ceară de albine rasa. Foloseste caldura pentru a amesteca ingredientele împreună, apoi așezați-le într-un recipient rezistent la căldură și lasa-le sa se raceasca inainte de utilizare.
  • Un alt exemplu este de a amesteca 4 uncii de ulei de masline extra virgin cu 2 uncii de ulei de nucă de cocos, 1 uncie de ulei de vitamina E, și 1 uncie de ceară de albine rasa. Din nou, se amestecă ingredientele cu căldură, astfel încât acestea sa se contopeasca. Apoi se pun într-un recipient rezistent la căldură și se lasa amestecul să se răcească înainte de utilizare.

  2. Incercați un corticosteroid topic.

  O cremă cu corticosteroizi sau unguent prin suprimarea răspunsului imun la zona leziunilor psoriazice. Când îl aplici pe zonele afectate, reduce inflamația. Aceasta pot ajuta ca episoadele acute de psoriazis sa fie rezolvate (sau cel puțin îmbunătățite), în cel mai scurt timp posibil.

  • Există diverse concentrații de corticosteroizi pe care le puteți obține.
  • O simpla crema de hidrocortizon de 0,5% sau 1% pot fi achiziționata de la farmacia local sau online.
  • Crema cu corticosteroizi puternici va trebui să fie prescrisa de către medicul dumneavoastră.
  • Puteți obține, de asemenea, șampoane care conțin corticosteroizi, dacă aveți leziuni de psoriazis pe scalp.

  3. Opteaza pentru derivați de vitamina D.

  Calcipotriena sau Calcitriolul sunt ambele legate de vitamina D si s-au dovedit a fi eficiente în tratamentul psoriazisului. Aceste preparate topice sunt adesea folosite în paralel cu corticosteroizi și tind să fie aplicate de două ori pe zi. Discutați cu medicul dumneavoastră pentru a obține o rețetă, și pentru instrucțiuni specifice de dozare, în funcție de severitatea psoriazisului.

 • Psoriazis invers - Optiuni diferite de tratament

  Aveți o mulțime de optiuni diferite de tratament. Se poate lucra cu medicul dumneavoastră pentru a găsi unul care funcționează cel mai bine pentru pielea ta.

  Psoriazis invers - Optiuni diferite de tratament

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazisul invers afecteaza pielea din interiorul pliurilor corpului tau. Acesta vă oferă pete roșii, strălucitoare în anumite locuri, cum ar fi:

  • Subsuori
  • Pielea ce se pliază în jurul organelor genitale si intre fese
  • Sub sâni
  • In zona inghinala

  Pielea din aceste zone este mai sensibilă, astfel încât condiția poate fi o provocare pentru a o gestiona și de a o trata. Leziunile pot provoca fisuri în pliurile pielii, care pot fi dureroase si sangeroase. Datorită locației sale, boala poate provoca, de asemenea:

  • Iritație de la frecare și transpirație
  • Infecții fungice
  • Probleme sexuale din cauza disconfortului

  Vestea bună e că, aveți o mulțime de optiuni diferite de tratament. Se poate lucra cu medicul dumneavoastră pentru a găsi unul care funcționează cel mai bine pentru pielea ta.

  1. Doze mici de corticosteroizi, creme, loțiuni, spray-uri, spume, geluri și unguente

  Aceste medicamente topice, care vizeaza inflamatia legata de psoriazis, lucreaza foarte bine pentru mulți oameni. De multe ori medicii le prescriu primele. Dar, fii atent să nu folosesti prea mult din ele, mai ales cele mai puternice. Supra utilizarea poate duce la vergeturi sau la a face pielea subțire în aceste zone, chiar mai subțire. Urmați instrucțiunile medicului dumneavoastră.

  De asemenea, nu este o idee bună pentru a acoperi aceste zone cu bandaje din plastic, deoarece acestea retine umiditatea. Dacă aveți o infecție fungică, medicul poate prescrie un medicament pentru a fi amestecat cu corticosteroizi.

  1. Calcipotrien (Dovonex)

  Acest medicament incetineste cresterea celulelor pielii si reduce inflamatia. Este adesea eficient, dar se pot simti intepaturi sau arsuri pe piele. În cazul în care o face, discutați cu medicul dumneavoastră.

  1. Crema de Pimecrolimus (Elidel) și unguent Tacrolimus (Protopic)

  FDA a aprobat aceste medicamente pentru a trata eczema, o alta afectiune a pielii. Unii dermatologi spun ca lucreaza bine pentru tratarea psoriazisului invers, de asemenea. Dar, discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a le utiliza. FDA avertizeaza oamenii sa foloseasca aceste medicamente doar pentru o perioadă scurtă de timp, deoarece unele studii sugerează că acestea pot fi legate de riscuri usoare de cancer.

  1. Vopseaua lui Castellani (Castederm)

  Acest produs este "pictat" pe piele pentru a usca leziunile de psoriazis umede in pliurile cutanate. Doctorii le prescriu atunci când cred că aveți, de asemenea, o infecție bacteriană sau fungică. În cazul în care aveți nevoie pentru a menține zonele umede uscate, puteți încerca, de asemenea, pudra pentru copii, bicarbonat de sodiu, și pulbere de oxid de zinc.

  1. Alte medicamente topice

  Tratamente, cum ar fi gudron de cărbune și anthralin pot irita pliurile cutanate. Medicul dumneavoastră vă poate recomanda diluarea cremelor cu o cremă hidratantă, sau le puteți aplica pentru o perioadă scurtă de timp și apoi sa va spalati. Puteți folosi aceste produse, singure sau împreună cu un corticosteroid topic, dar discutați cu medicul dumneavoastră despre cea mai bună abordare.

 • Optiuni pentru a combate uleiurile excesive din par

  Pentru a combate uleiurile excesive, ia in considerare urmatoarele optiuni

  12966394_10209008549428239_1224319176_n

  Va recomandam pentru parul gras samponul si balsamul natural/organic din gama “ INGRIJIREA PARULUI” - Pentru produs dati click aici

  Pentru a combate uleiurile excesive, ia in considerare urmatoarele optiuni:

  1. Samponeaza cu apa calduta sau rece si incearca sa eviti temperaturile calde.
   2. Folositi produse care sunt promovate și pentru a clarifica sau ulei de control.
   3. Samponeaza in fiecare zi, daca este necesar, pentru a minimiza surplusul de ulei.
   4. Foloseste un sampon adecvat. Folositi produse de indepartare a uleiului numai pe pielea capului, dar stratul de umiditate sau de constructie a amplificatorilor de produse se termina.
   5. Concentreaza-te pe indepartarea uleiului folosind sampon doar pe zona scalpului. A se evita aplicarea la mijloc sau la capetele parului in cazul in care este nevoie de ulei natural.
   6. Nu pieptana firele umede de pe partea de sus a capului. Acest lucru poate transfera uleiul si grasimea de pe scalp la restul parului.
   7. Intotdeauna termina fiecare samponare cu o clatire cu apa rece. Acest lucru va contribui la reducerea pe productie de ulei natural.
   8. Intre sesiuni de sampon, utilizati amidon de porumb, fainăade porumb, sampon uscat sau hartii de piele pentru a indeparta excesul de ulei care se acumuleaza.

  Nu folositi talc. Pudra pentru copii sau tipuri inrudite de pulberi care pot contin substante chimice care pot fi toxice pentru plamani.

  9. Poarta parul prins, evitand atingerea lui de fata cat de mult posibil. Amprentele pot fi transferate cu usurinta prin suvitele de pe scalp si vice-versa. Acest lucru nu face decat sa inrautateasca situatia.
  10. Nu peria des parul. Perierea parului poate stimula glandele sebacee si transporta uleiuri excesive pe tot restul firelor.

  Tratament suplimentar pentru parul gras

  Unii experti in par si in frumusete cred ca remediile homeopate luate poate ajuta, de fapt, a minimiza conditiile de par gras. Remediul Bryonia luat intr-un remediu de 30c este gandita pentru a ajuta in unele cazuri.

  Alti experti cred ca onctuozitatea este asociata cu senzatia de strans in zona scalpului, care se poate simti transpirat sau umed si rece.

  1. Pentru indepartarea suplimentul de ulei, lasati samponul pe zona scalpului pentru a absorbi si elimina mai mult ulei inainte de clatire.
  2. A se evita orice frecare viguroasa, prin masarea sau manipularea zonelor cu scalp gras. Acest lucru va stimula doar glandele sebacee in continuare si va provoca mai mult sebum pentru a fi produs.
  3. In cazul in care va puteti bucura de masaje corporale complete, adresati-va unui terapeut in masaj pentru a evita masajul zonelor scalpului si / sau scapului.
  4. Fii bland atunci cand iti samponezi parul. Aplica sampon in zona scalpului prin tamponarea cu degetelor. Fii atent pentru a evita zgarierea scalpului. Se clateste complet de toata spuma.
  5. Spalarea mai des a parului nu cauzeaza parul pentru a deveni mai gras. Aceasta este doar un vechi mit.

5 Articol(e)