pacienti

 • Dieta fara gluten pentru pacientii cu psoriazis

  Dieta fara gluten pentru pacientii cu psoriazis? De fapt, pacienții cu psoriazis au doar o incidență puțin mai mare de anticorpi de tip anti-gliadina.

  Dieta fara gluten pentru pacientii cu psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Este clar că ceea ce mâncăm are un impact enorm asupra sanatatii noastre generale. Mai puțin clara este problema modificarii dietei noastre pentru a trata de fapt, o boala in curs de desfasurare, cum ar fi psoriazisul.

  Statusul curent

  Rolul cel mai promițător pentru manipularae dietetica in tratamentul psoriazisului implica o dieta fara gluten. Glutenul este un compus proteic de stocare / amidon găsit în ierburi, cum ar fi grâul, secara sau orzul.

  Unii oameni au anticorpi de la un component de gluten numit gliadină. Care rezultă într-o stare cunoscuta sub numele de boala celiaca. Atunci când acești oameni mănâncă pâine și alte alimente care contin gluten, pot primi simptome gastro-intestinale. Si pot izbucni într-o erupție cutanată pustuloasă numita dermatita herpetiforma.

  Veziculele poate fi, de asemenea, observate în anumite tipuri de psoriazis. Si mai multe persoane cu psoriazis au anticorpi de tip anti-gliadina fata de populația generală. Cu toate că datele sunt mici, în prezent, există unele studii și rapoarte de caz dramatice care prezintă o îmbunătățire în psoriazis cu adoptarea unui regim fără gluten. O condiție similară numită pustuloza-palmo-plantară se îmbunătățește, de asemenea, pe acest tip de dieta.

  Se pare că in Groenlanda, eschimosii au relativ mai putin psoriazis si artrita reumatoida si s-a crezut ca dieta a jucat un rol prin furnizarea mai multor substante precum omega-3, uleiurile de pește fiind totodata anti-inflamatoare. Într-adevăr, atunci când acești oameni au emigrat în Danemarca și au avut o dietă care includea mult mai multa carne rosie, ei au dezvoltat psoriazis si artrita la o rata mult mai mare.

  Din nefericire, studiile suplimentează ca uleiul de pește în dieta pacienților cu psoriazis au fost relativ dezamăgitoare. In Groenlanda, eschimosii se pare că sunt echipati cu un avantaj genetic care să le permit să facă uz de ulei de pește pentru a reduce apariția bolilor inflamatorii. În absența acestui fond genetic, majoritatea pacienților cu psoriazis nu pot vedea niciun beneficiu in pielea lor din utilizarea de Omega-3 - suplimente.

  Dieta fara gluten pentru pacientii cu psoriazis ?

  De fapt, pacienții cu psoriazis au doar o incidență puțin mai mare de anticorpi de tip anti-gliadina. In absenta acestor anticorpi, ca urmare a unei diete stricte fără gluten nu numai că ar fi inutila în ameliorarea psoriazisului, dar ar însemna renunțarea la cele mai multe produse de panificație tradiționale, paste și cereale in permanenta.

  Concluzii

  O dieta sanatoasa, cu o mulțime de fructe și legume proaspete, carne rosie redusa la minimum este foarte benefica. Este important sa discutati si cu medicul in privinta renuntarii totale la gluten.

 • Detectarea si tratarea semnelor de psoriazis

  Autorii recomanda o monitorizare mai atentă pentru probleme renale la pacienții cu 3%. Sau mai mult din suprafața lor corporală afectată pentru a ajuta la detectarea și tratarea semnelor de psoriazis.

  Detectarea si tratarea semnelor de psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

  Autorii recomanda o monitorizare mai atentă pentru probleme renale la pacienții cu 3%. Sau mai mult din suprafața lor corporală afectată pentru a ajuta la detectarea și tratarea semnelor de psoriazis. Si se sugereaza o analiza atenta de medicamente care pot provoca boli de rinichi.

  Psoriazisul este o boala comuna, cronica, inflamatorie a pielii și a articulațiilor care afectează 2-4% din populația generală. Cresterea dovezilor sugereaza ca psoriazisul este asociat cu diabetul si cu boli de inima, independent de factorii de risc tradiționali. Unii medici cred ca psoriazisul poate fi, de asemenea, asociat cu boli de rinichi. Dar până în prezent, studiile au fost mici și au demonstrat rezultate contradictorii.

  Deci, o echipa de cercetatori cu sediul in Philadelphia, Statele Unite ale Americii au decis sa compare riscul de boli renale cronice la pacientii cu si fara psoriazis.

  Cu ajutorul unui dispozitiv primar din Marea Britanie cu înregistrări medicale electronice de baze de date (thin), au identificat 143,883 pacienți cu vârsta cuprinsă între 18 și 90 de ani, cu psoriazis. Acești pacienți au fost comparati cu 689,702 de pacientii fara psoriazis care au fost martori. Pacientii cu psoriazis care au primit fototerapie sau medicamente pe cale orala sau injectabile (biologice) , acestia având boală severă. Echipa a analizat apoi cât de mulți dintre acești pacienți au primit un diagnostic de boli renale cronice pe baza unor teste standard, între 2003 și 2010.

  Factori de risc cunoscuți pentru bolile renale cronice sunt: vârsta, sexul, prezenta diabetului zaharat, hipertensiunea arteriala. Nivelul ridicat de colesterol precum și utilizarea de NSAIDs au fost, de asemenea, luate în considerare.

  Cercetatorii au descoperit ca pacientii cu psoriazis, în special cei cu boli grave, au fost supusi unui risc mai mare spre a dezvolta boala renala cronica, de la moderat la avansat (stadiul 3 la 5), comparativ cu pacienții de control. Mai mult decât atât, cei cu psoriazis sever au fost aproape de doua ori mai susceptibili de a dezvolta boala renala cronica. Si au fost mai mult de patru ori mai susceptibili de a dezvolta boli renale în stadiul terminal care necesită dializă.

  Dupa ajustarea factorilor de risc cunoscuți, psoriazisul sever a ramas un factor de risc independent pentru boala renala cronica si boala renala in stadiu terminal care necesită dializă.

  O analiză suplimentară a 8,731 pacienți cu psoriazis cu măsurători ale ariei afectate de suprafață corporală adaptate la 87,310 pacientii fara psoriazis au aratat rezultate similare - un risc mai mare de boli renale cronice la pacienții cu boală moderată și severă.

  Psoriazisul usor este definit ca o boala limitata cu 2 la suta sau mai putin de suprafata afectata. Cel moderat este situat intre 3 si 10 la suta de suprafata afectata. Iar psoriazisul sever se incadreaza la mai mult de 10 la suta de suprafata afectata.

  Rezultatele combinate indică faptul că nici o asociere nu este observata la pacienții cu boală cu adevărat ușoară. Asociațiile sunt observate în psoriazis moderat și sever. Sunt estimate a afecta peste 20% dintre pacienti din intreaga lume, spun autorii.

 • Psoriazisul este mai mult decat o afectiune de piele

  Pentru cei aproximativ 7,5 milioane de americani afectati de psoriazis cu placi  grose, rosii, solzoase, care provoacă senzația de mâncărime, iar suprafața zgârie atunci când vine vorba de implicațiile generale ale acestei boli. Afla de ce psoriazisul este mai mult decat o afectiune de piele.

  Psoriazisul este mai mult decat o afectiune de piele

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Pentru cei aproximativ 7,5 milioane de americani afectati de psoriazis cu placi  grose, rosii, solzoase, care provoacă senzația de mâncărime, iar suprafața zgârie atunci când vine vorba de implicațiile generale ale acestei boli. Acum, intr-o cercetare in curs care leaga psoriazis de alte afecțiuni medicale grave,  beneficiile incredibile pot face calitatea generală a vieții unei persoane sa schimbe modul în care psoriazisul este privit - dintr-o boala comuna a pielii la o afecțiune sistemică complexă.

  Luând cuvântul la 1 martie 68-o Reuniune Anuala a Academiei Americane de Dermatologie (Academia), dermatologul Alan Menter, MD, FAAD, presedinte al Unitatii de Cercetare de psoriazis de la Baylor, Institutul de Cercetare din Dallas, a abordat necesitatea psoriazisului de a fi privit ca o gravă boală care afectează întregul organism, cu o calitate semnificativă a problemelor de viață.

  "In trecut, psoriazisul a fost vizualizat în primul rând ca o pacoste cosmetica care nu a fost gândita să se extindă dincolo de plăcile evidente vizibile pe piele", a spus dr Menter. " Exista o mai bună înțelegere a răspunsurilor sistemului imunitar implicate in aceasta boala. Precum și asocierile frecvente cu alte boli grave. Stim că psoriazisul este o boală mult mai complexă. Aceasta necesită o monitorizare continuă și o evaluare de către un dermatolog. Si, dacă este necesar, a altor profesioniști din domeniul medical pentru a aborda problemele de sănătate legate. "

  Psoriazisul este mult decat o afectiune de piele

  De-a lungul anilor, mai multe studii au descoperit ca psoriazisul este asociat cu o serie de afecțiuni medicale potențial grave. Inclusiv boli cardiovasculare, cancer si limfom, obezitate si sindrom metabolic (de asemenea, cunoscut sub numele de "Sindromul X"). Sau boli autoimune (boala Crohn, diabetul i și II, de exemplu), boli psihice (cum ar fi depresia si disfunctie sexuala). De asemenea, apneea de somn, probleme de comportament personal, boli pulmonare obstructive cronice (BPOC) si mortalitate care chiar a crescut. Dr. Menter a explicat că majoritatea acestor boli pot avea un impact semnificativ asupra sanatatii generale a unui pacient. Si afecteaza pacientii cu psoriazis in diferite grade de severitate.

  " Noi suntem siguri daca psoriazisul cauzeaza alte boli sau că aceste alte boli cauzează psoriazis. Faptul că există o asociere la toate este extrem de important in tratarea pacientilor cu psoriazis,", a spus dr Menter.

  Un studiu observational recent de 3,236 de pacienti cu psoriazis si 2500 de pacienti fara psoriazis care au  ajuns la concluzia ca pacientii cu psoriazis au prezentat o incidență crescută a bolii cardiace ischemice (în cazul în care vasele de sange care duc la inima sunt blocate), boli cerebrovasculare (unde vasele de sange care duc la creier sunt blocate), si boala vasculara periferica (obstructia arterelor la nivelul brațelor și picioarelor) .

 • Care sunt semnele si simptomele de artrita psoriazica?

  Artrita psoriazica, o boală cronică, este o forma de artrita inflamatorie care afecteaza intre 10% si 30% dintre pacienții care au psoriazis. Care sunt semnele si simptomele de artrita psoriazica?

  Care sunt semnele si simptomele de artrita psoriazica?

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Artrita psoriazica, o boală cronică, este o forma de artrita inflamatorie care afecteaza intre 10% si 30% dintre pacienții care au psoriazis (National Psoriasis Foundation, Statele Unite ale Americii). Majoritatea pacienților cu artrită psoriazică au dezvoltat afecțiuni ale pielii, iar ulterior au fost diagnosticați cu artrită psoriazică. Cu toate acestea, în aproximativ 20% din cazuri, simptomele de artrita pot apărea în prealabil. În cazul în care simptomele de artrita apar cu multi ani inainte de simptomele pielii, un diagnostic precis poate fi dificil de pus.

  Unii pacienți pot avea doar simptome de psoriazis pentru câteva decenii înainte de dezvoltarea artrita. Persoanele cu artrită psoriazică au inflamații ale pielii (psoriazis) și a articulațiilor (artrita). Artrita psoriazica poate apărea în orice moment, dar se pare ca cel mai frecvent apare la varste cuprinse intre 30 si 50 de ani. Riscul de a dezvolta boala este puțin mai mare pentru bărbați decât femei. Artrita psoriazica este o boala sistemica - aceasta poate afecta orice parte a corpului. Inflamația țesuturilor corpului, în afară de articulații sau de piele sunt posibile, inclusiv ochi, inima, rinichi și plămâni.

  Nu există nici un tratament curent pentru artrita psoriazică. Tratamentul are ca scop controlul simptomelor și prevenirea deteriorării articulațiilor.

  Care sunt semnele si simptomele de artrita psoriazica?

  Un simptom este ceva pacientul se simte si rapoarteaza, in timp ce un semn este ceva ce alte persoane, cum ar fi medicul, detecteaza. De exemplu, durerea poate fi un simptom in timp ce o eruptie cutanata poate fi un semn. Artrita psoriazică, cum ar fi psoriazisul, este o boala progresiva, cronica, cu alte cuvinte, este pe termen lung și, treptat, se înrăutățește. Pacienții care pot avea perioade cand simptomele se fac mai bine sau dispar cu totul (remisie), în timp ce în alte ocazii simptomele se agravează. De obicei, simptomele atat articulare cat și ale pielii vin și pleaca în același timp.

  Cele mai frecvente semne și simptome ale artritei psoriazice includ:

  • Articulațiile afectate sunt dureroase
  • Articulațiile afectate sunt umflate (inflamate)
  • Atunci când sunt atinse, articulațiile afectate se simt calde

  Potrivit Clinicai Mayo din SUA, există cinci tipuri de artrita psoriazică. De-a lungul timpului, pacienții pot experimenta multe dintre ele.

  • Artrita psoriazică asimetrica - este forma cea mai usoara a bolii. Pacientul are:
   * articulațiile afectate doar pe o parte a corpului
   * articulații afectate pe fiecare parte, dar ele sunt diferite articulații

  Articulatiile cel mai frecvent afectate sunt cele din sold, glezna, încheietura mâinii sau a genunchiului. Îmbinările sunt, de obicei roșii. In cele mai multe cazuri, mai puțin de cinci articulatii sunt afectate. Uneori, artrita se pot dezvolta în mâini și picioare. În cazul în care tendoanele devin inflamate, degetele de la mâini și picioare pot arata ca niste carnati mici (dactilita). Pacienții care pot prezenta dureri articulare intermitente, de obicei, raspund la tratament medical. Cu toate că acest tip de artrita psoriazică este ușor, unii pacienți pot dezvolta dezactivarea boala.

 • Care este legatura dintre proteinele din zer si psoriazis?

  Zerul este una dintre cele două proteine principale care se găsesc în lapte. Care este legatura dintre proteinele din zer si psoriazis?

  Care este legatura dintre proteinele din zer si psoriazis?

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Zerul este una dintre cele două proteine principale care se găsesc în lapte. În timpul procesului de fabricare a brânzei, zerul se separă de partile solide, și este lăsat ca un lichid apos. Lichidul este drenat și uscat într-o pulbere pentru a face proteine din zer. Zerul este utilizat în mod normal ca un supliment de proteine. Dar conține, de asemenea, un număr mare de componente bioactive. Acestea pot exercita efecte pozitive asupra sistemului imunitar uman.

  Proteinele din zer pot fi cumpărate ca un concentrat (care conține mici cantități de lactoză - zahărul din lapte - și grăsime), izolat din zer (o formă care este prelucrată pentru a elimina lactoză și grăsimi) sau hidrolizatul de zer (în cazul în care lanțurile de proteine sunt defalcate în unități mai mici).

  Ce stim despre proteinele din zer si psoriazis?

  Zerul conține un număr de proteine mici care pot influența psoriazisul prin efectele lor asupra sistemului imunitar și creșterea celulelor pielii. De exemplu, lactoferina (una dintre cele mai mici proteine găsite în zer) are proprietăți anti-bacteriene. S-a dovedit a exercita efecte anti-inflamatorii la om și în studiile pe animale. Extractele de proteine din zer s-au dovedit, de asemenea, ca încetinesc eliberarea de interleukină (IL) -2, o molecula de semnalizare care stimulează creșterea exagerată a celulelor pielii in psoriazis.

  Unele dintre proteinele din zer exercita efecte pozitive prin intermediul activității antioxidante. Persoanele cu psoriazis tind sa aiba un nivel scazut de antioxidanti. Au si un nivel ridicat de stres oxidativ, care poate contribui la inflamatie. Zerul este bogat în cisteină, o proteină mică, care este transformat într-un antioxidant puternic cunoscut sub numele de glutatie. Studiile arata ca suplimentele de proteine din zer pot spori apărarea antioxidantilor într-o serie de boli si potential in psoriazis.

  Ce spune știința?

  Studiile pentru efectele proteinelor din zer in psoriazis au analizat extractele de proteine din zer, izolat proteic din zer și aplicarea topică a proteinelor din zer gasite. Mai multe studii au demonstrat beneficiile unui extract proteic din zer (cunoscut sub numele de Dermylex) in tratamentul psoriazisului. Într-un studiu controlat cu placebo (considerat tipul cel mai riguros de studiu clinic existent), pacienții cu psoriazis ușor până la moderat au fost randomizati pentru a primi fie o doza zilnica de 800 de miligrame de Dermylex sau un supliment de placebo (inactiv) pentru o perioada de 56 de zile.

  In timpul perioadei de studiu pacienții din grupul Dermylex au cunoscut o imbunatatire semnificativa in severitatea psoriazisului, mâncărime și calitatea vieții (care evaluează cât de mult simptomele au afectat viața de zi cu zi), comparativ cu grupul placebo. Similar cu aceste constatări, două studii au constatat că ambele 5 și 10 grame de Dermylex luate sub formă de pulbere amestecată în suc sau un produs alimentar au îmbunătățit severitatea psoriazisului, cu toate că dozele mai mari nu s-au dovedit a fi mai eficiente decât doza de 800-miligram (0,8 gram).

 • Care este legatura intre carnea rosie si psoriazis?

  Carnea rosie este adesea mentionat ca fiind un produs alimentar ce trebuie evitat dacă aveți psoriazis. Care este legatura intre carnea rosie si psoriazis?

  Care este legatura intre carnea rosie si psoriazis?

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Carnea rosie include carne de vită, miel, porc, rață și vânat, precum și orice alimente preparate din aceste tipuri de carne, de exemplu, cârnați, carne de vită tocată și burgeri. Carnea rosie este adesea mentionat ca fiind un produs alimentar ce trebuie evitat dacă aveți psoriazis. Dar de ce?

  Ce stim despre carnea rosie si psoriazis?

  Carnea rosie este o sursa de acid arahidonic (AA), o grăsime care face parte din familia omega-6. La fel ca omega-3, grasimile omega-6 sunt folosite pentru a face la nivel local hormoni numiti eicosanoizi. Acestia joaca un rol in reglarea inflamatiei care actioneaza in organism.

  Studiile arată eicosanoidele formate din omega-6 (și în special din acid arahidonic), tind să fie pro-inflamatorii. Iar cele fabricate din omega-3 tind să fie anti-inflamatorii. De asemenea, știm că atunci când acidul arahidonic este metabolizat, acesta produce un compus numit leukotrienă B4. Aceasta declanseaza inflamatia si poate stimula creșterea celulelor pielii. Un nivel ridicat al activității acidului arahidonic și leucotrienele B4 au fost găsite în bolile inflamatorii și leziuni ale pielii psoriazice care sugerează că joacă un rol în dezvoltarea afecțiunii.

  Ce spune știința?

  Până în prezent, nu există studii care au analizat în mod direct la efectele pe care creșterea sau reducerea consumului de carne roșie s-ar putea avea asupra psoriazisului. Acest lucru înseamnă că trebuie să se bazeze pe cercetare care se uita la asociatii intre consumul de carne rosie si psoriazis sau inflamatie. Un studiu recent se uita la modele de alimentare ale pacienților cu psoriazis. Atat severitatea psoriazisului cat si nivelurile de CRP (un marker al inflamatiei) ce s-au corelat pozitiv cu un consum de carne (ceea ce inseamna ca atunci cand unul crește, creste și celălalt).

  De asemenea, pacienții cu psoriazis au raportat faptul ca consuma carne roșie mai multa decât cei care nu au avut psoriazis (grupul de control).

  Cu toate acestea, nu este clar dacă legatura se limiteaza la carnea roșie. Sau daca oamenii care mananca mai multa carne rosie, de asemenea, au mancat mai mult sau mai puține alte alimente (cum ar fi pește), care ar putea juca un rol.

  Pe parcursul studiului pacienții au fost încurajați să mănânce o dieta bogata in fructe si legume proaspete, mici cantități de proteine din pește și carne de pasăre, plus ulei de măsline, și ceaiuri de plante. In medie, scorurile de severitate ale psoriazisului (care reprezintă severitatea simptomelor si zona de acoperire) a scăzut la 18.2-8.7.

  Unele studii asupra suplimentarii cu omega-3 au limitat, de asemenea, carnea rosie. Si este posibil ca o combinație a celor două modificări sa poata avea un efect aditiv. In afara studiilor asupra psoriazisului, a fost gasita o legatura intre consumul de carne rosie si riscul de artrita. Aceasta este o afectiune care imparte simptome inflamatorii similare cu psoriazisul. Intr-un studiu, cercetatorii au descoperit ca o combinatie de ulei de pește, plus o dieta saraca in acid arahidonic a fost benefica în poliartrita reumatoidă.

 • Totul despre psoriazis, fertilitate si sarcină

  Având psoriazis, nu vă afectează șansele de a rămâne gravidă. Decizia de a rămâne gravidă revine în întregime dumneavoastră și partenerului.CIteste acest articol pentru a afla totul despre psoriazis, fertilitate si sarcină.

  Totul despre psoriazis, fertilitate si sarcină

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Înainte de planificare

  Având psoriazis, nu vă afectează șansele de a rămâne gravidă. Decizia de a rămâne gravidă revine în întregime dumneavoastră și partenerului. Această informație își propune să ofere cunoștințe de susținere. Astfel încât s-ar putea să găsiți ce este util în luarea acestei decizii.

  Înainte de a începe concepția, vă rugăm să discutați bine cu medicul dumneavoastră. Unele dintre medicamentele dvs. ar putea avea un impact asupra fertilității, sperma sau a unui embrion în creștere. Prin urmare, acest lucruri trebuie să fie discutate pe deplin, în scopul de a planifica o perioadă de eliminare corespunzătoare (dacă este necesar), înainte de a încerca să se conceapă un copil.

  Ce sunt genele?

  Genele sunt tag-uri de identitate ale organismului. Fiecare genă acționează într-un mod diferit și este responsabilă pentru o mică parte din modul de funcționare a corpului uman.

  Toați dintre noi transportă gene ereditare de la strămoșii și părinții, care sunt apoi transmise prin intermediul copiilor noștri, acestea joacă un rol în culoarea ochilor noștri, colorarea părului, tipuri de piele, de caractere, o serie întreagă de lucruri, inclusiv purtători pentru boli.

  Acest lucru este în cazul în care gena psoriazis intră în joc.

  Așa cum psoriazisul este considerat a fi o afecțiune ereditară, acest lucru inseamnă că cercetatorii medicali cred că genele de psoriazis sunt transportate de către un părinte și sunt transmise în timpul concepției, la punctul de producere a ovulului și sperma în timpul sarcinii, asa că fiind moștenită de copil, ceea ce îl conduce pe acesta de a avea o predispoziție pentru psoriazis este în cazul în care unul sau ambii părinți au psoriazis.

  De asemenea, există posibilitatea ca în timpul fertilizării ovulului, genele ar fi fost deteriorate, ceea ce face ca gena să devină activă în declanșarea psoriazisului. Unii oameni vor avea această genă, care nu a fost niciodată pornită de corp. A rămas într-un mod de repaus vegetativ, somnul cum ar fi, ceea ce inseamna că psoriazisul nu va fi declanșat în ei. Acesta este motivul pentru psoriazis, deși este posibil să fi fost difuzat în familie, un membru al familiei poate încă nu a scăpat, pentru că tocmai a rămas adormit.

  Cum sunt genele importante în psoriazis?

  Așa cum există un element familial puternic pentru psoriazis - o treime din pacienți vor avea un membru al familiei cu boala. Cu toate acestea, studiile pe gemeni arată că doar 70% dintre gemenii identici ambele au psoriazis. O mare parte de cercetare se face in genetica a acestei boli. Cu toate acestea, studiile pe gemeni arată că doar 70% dintre gemenii identici (care sunt genetic exact la fel), ambii au psoriazis. O mare parte din cercetări se face în genetica a acestei boli. Este cunoscut faptul că boala este multi genetică și, prin urmare, copiii nu neapărat moștenesc psoriazis.

  Decizia de a avea un copil este mai mult decât importantă în condițiile în care unul din părinți sau chiar ambii suferă de psoriazis. Este esențial a se comunica cu medicul dumneavoastră.

 • Marea Moarta si tratamentul psoriazisului

  Marea Moarta si tratamentul psoriazisului. Beneficiile de a fi la Marea Moartă variază de la pacient la pacient. "Am avut pacienți spun că in avion in drum spre casa au simțit cum psoriazisul lor se intoarce.

  Marea Moarta si tratamentul psoriazisului

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Studiile arată că scăldatul în sărurile de mare pot oferi ajutor in ameliorarea psoriazisului. Dar, pentru a beneficia cu adevărat de acest tratament, trebuie să petreci cel puțin două săptămâni, scăldat în marea cea mai sărata din lume.

  Acesta a fost cunoscut de secole ca persoanele cu afectiuni ale pielii, inclusiv psoriazis, pot beneficia de scăldatul în Marea Moartă din estul Israelului.

  "Se merge înapoi la cele mai vechi timpuri", spune Mark Lebwohl, MD, presedinte al  National Psoriasis Foundation Medical Board. " În Biblie, oamenii vorbesc despre înmuierea în apă pentru lepra, iar ei au vorbit, probabil, despre psoriazis. Cuvântul ebraic pentru lepra este sara'at, ce suna asemanator cu psoriazisul. "

  Puteți cumpăra săruri de mare bogate in minerale pentru a le adăuga la apa de baie. Dar pot ele ajuta la ameliorarea durerii și mâncărimii de psoriazis? "Produsele de sare de mare sunt ce vânzare ar putea avea un ușor beneficiu", spune Dr. Lebwohl, care este, de asemenea, cu Muntele Sinai School of Medicine din New York University din New York.

  "Cel mai bun lucru care se poate spune este că ar putea fi un beneficiu limitat ca un tratament pentru psoriazis." Pe de altă parte, Lebwohl spune, ca făcând un pelerinaj la Marea Moartă poate fi un tratament pentru psoriazis de foarte mare ajutor.

  "In timp ce minimul este de două săptămâni, oamenii care stau de patru până la șase săptămâni, obțin o mare cantitate de beneficii," Lebwohl adauga. "Am avut un pacient cu psoriazis foarte grav care a reusit sa il respingă, pentru prima dată în viața lui ".

  Beneficii pentru sănătate. Marea Moarta si tratamentul psoriazisului

  Beneficiile de a fi la Marea Moartă variază de la pacient la pacient. "Am avut pacienți spun că in avion in drum spre casa au simțit cum psoriazisul lor se intoarce. Alti pacienti au avut remisii foarte mult timp ", spune Lebwohl. Unii pacienți revin la Marea Moartă anual. Lebwohl si alti cercetatori cred ca este o combinatie de factori care fac tratamentele pentru psoriazis de la Marea Moartă atât de eficiente.

  "Lumina de la Marea Moartă este unica. Conținutul de minerale al apei este unic ", spune Lebwohl. Aerul de evaporare sau ceața groasă din jurul Marei Moarte conține săruri de clorură de magneziu -, sodiu, potasiu, calciu, și brom, care este bine-cunoscut pentru efectul său calmant - în concentrații care sunt de 20 de ori mai mare decat oriunde altundeva in lume.

  Marea Moartă este cel mai jos punct de pe Pământ, mai mult de 400 de metri sub suprafata. Razele soarelui trebuie să treacă prin nu numai 400 de metri (aproximativ 1200 de picioare), dar, de asemenea, ceata. Opacitatea ajută pentru a filtra razele ultraviolete ale soarelui, care sunt cele mai daunatoare pentru piele.

 • Alcool și gluten ca posibili declansatori ai psoriazisului

  În acest articol vom arunca o privire la cercetările actuale privind legătura dintre alcool și gluten ca posibili declansatori ai psoriazisului.

  Alcool și gluten ca posibili declansatori ai psoriazisului

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazisul este o boala cronica a pielii, care poate provoca inflamarea pielii, mâncărime și durere. Psoriazisul este una dintre cele mai frecvente tipuri de boli autoimune care afectează mai puțin de 7.5 milioane de americani. Unul dintre aspectele cele mai dureroase de a fi diagnosticat cu psoriazis este că nu există în prezent nici un tratament. Vestea bună e că există tratamente eficiente, precum și modalități de a gestiona aceasta boala. O modalitate de a reduce frecvența focarelor de psoriazis este de a identifica declanșatoarele. Declansatorii de psoriazis variaza de la o persoană la alta. Dar declansatorii comuni sunt cunoscuti pentru a exacerba simptomele pentru mai multe persoane.

  În acest articol vom arunca o privire la cercetările actuale privind legătura dintre alcool și gluten ca posibili declansatori ai psoriazisului.

  Există multe lucruri în literatura de specialitate care să sugereze faptul că consumul de alcool este un posibil declanșator pentru simptomele psoriazisului. Încă din 1985 un studiu a constatat ca psoriazisul este mai frecvent in randul subiectilor care au consumat peste 50 g de alcool pe zi. Acest lucru este estimat a fi de aproximativ un pic mai mult de trei pahare medii. Fundatia Nationala a Psoriazisului afirma ca consumul exagerat de alcool scade capacitatea de reactie la medicatia de psoriazis. Acest lucru se intample in special pentru bărbați. Există, de asemenea, o incidență mult mai mare de psoriazis la alcoolici. Cercetarea actuală a încercat să stabilească care băuturi alcoolice sunt cele mai asociate cu o creștere în dezvoltarea simptomelor psoriazisului. Un astfel de studiu a constatat unele rezultate interesante.

  Un studiu din 2010 a examinat modul în care diverse băuturi alcoolice a afectat dezvoltarea psoriazisului la femei.

  Autorii studiului au descoperit ca femeile care au mai mult de două sau mai multe băuturi alcoolice pe săptămână, în special bere fără alcool, au un risc crescut de a dezvolta psoriazis. In plus, subiectii care au baut cinci beri regulate pe săptămână, si-au dublat riscul de a fi diagnosticati cu aceasta boala de piele. Ei au descoperit ca celelalte tipuri de alcool utilizate în studiu nu prezintă nici o creștere semnificativă a riscului de psoriazis. Aceasta constatare a a condus pe unii cercetători să speculeze că un ingredient în bere poate fi vinovat. O teorie este că orzul în bere, care conține gluten, poate fi cauza care sta la baza pentru acest risc crescut de a dezvolta psoriazis. Desigur, există limitări pentru acest studiu, inclusiv faptul că acestea au inclus doar femei, ca subiecți. Cu toate acestea, ar putea fi ceva la această conexiune la gluten?

  Pare să existe dovezi că poate exista o corelatie intre gluten si dezvoltarea de psoriazis. Sau exacerbarea simptomelor psoriazisului pentru unii pacienți. Glutenul este un tip special de proteină care se găsește în grâu, secară, orz. Glutenul pot fi găsit în pâine, cereale, produse de patiserie și bere. Unii pacienți cu psoriazis găsesc că o dieta fara gluten ajută la scăderea simptomelor lor.

 • Psoriazis - discriminare la locul de munca

  Potrivit The Psoriasis and Psoriatic Alliance, 23 la suta dintre pacienti au raportat ca alegerea lor de carieră a fost afectata de psoriazisul lor.  Am vorbit cu mulți pacienți cu psoriazis care au raport discriminare la locul de munca.

  Psoriazis - discriminare la locul de munca

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Potrivit The Psoriasis and Psoriatic Alliance, 23 la suta dintre pacienti au raportat ca alegerea lor de carieră a fost afectata de psoriazisul lor. Mai există și alte locuri de muncă, cum ar fi cele din industria alimentară. Aceasta necesită uniforme specifice, care s-ar putea lua în considerare atunci când vine vorba de alegerea unei profesii. Cu toate acestea, multi găsesc modalități de a acoperi boala lor, în scopul de a continua munca pe care o doresc.

  Depresie și stres

  Un alt studiu a constatat ca 32 la suta dintre participantii cu psoriazis au dezvoltat si depresie. Starea de spirit și comportamentul tău sunt două rezultate principale ale depresiei. Acestea pot afecta performanța de lucru, precum și cele cu o afecțiune a pielii vizibile, cum ar fi psoriazis cu un risc mai mare pentru a intra depresie.

  Excesul de somnolenta, insomnie, modificări ale dispoziției, tristețe, iritabilitate, și izolarea socială sunt câteva dintre simptomele asociate cu depresia. În plus față de interacțiunea socială aceste tipuri de sentimente pot afecta performanța în muncă. După cum ați putea imagina acest lucru ar putea avea un efect negativ asupra modului unul interacționează cu colegii lor și, eventual, ale clienților. Presiunile de la locul de muncă poate avea, de asemenea, un efect direct asupra bolii. Stresul este un factor declanșator pentru o persoană care lucrează la un loc de muncă tensionat. Acest lucru poate afecta negativ boala care ar putea provoca resentimente pentru alte locuri de muncă de către individ.

  Zile pierdute de la locul de muncă sau de șomaj

  Fundatia Nationala a Psoriazisului a colectat informații de la 75.000 de pacienti pentru un studiu efectuat in 2003-2011. Cercetarea a constatat ca 49 la suta dintre pacientii care lucreaza au ratat zilele de lucru în mod regulat din cauza psoriazisului. Motivele variază, dar zilele de muncă pot fi pierdute din cauza agitației bolii, tratament, vizite la medic, si depresie.

  In comparatie cu pacientii cu psoriazis usor, pacientii cu psoriazis sever au de 1,8 ori mai mari cote de a fi șomeri. Printre cei care au fost someri in timpul studiului, 92 la suta au declarat ca motivul pentru care nu au lucrat a fost din cauza psoriazisului sau a bolii psoriazice. Unii oameni cu această problemă decid să primească handicap, ce începe in propria companie, sau să lucreze de la domiciliu. Putem concluziona, de asemenea, unii care nu lucreaza, probabil, nu au asigurare de sanatate. Ceea ce ar putea însemna, de asemenea, o lipsă de tratament și vizite la medic.

  Discriminare

  Am vorbit cu mulți pacienți cu psoriazis care au raport discriminare la locul de munca. În conformitate cu Legea Birourilor de David H. Greenberg, discriminarea la locul de muncă poate veni în multe forme, nu doar prin acte sau cuvinte pe baza aspectului pielii.

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 15

Pagina:
 1. 1
 2. 2