Patru remedii naturale pentru lindini si paduchi

Afla patru remedii naturale pentru lindini si paduchi citind urmatorul articol.

Patru remedii naturale pentru lindini si paduchi

Va recomandam cel mai eficient tratament pentru paduchi si lindini (oaule lor) - Pentru produs si mai multe informatii Click AICI.

În curs de pregătire pentru începutul lunii septembrie, când copiii sunt proaspăt expusi la tot ceea ce inseamna intoarcerea la școală: microbi și păduchi, aici veti gasi cateva moduri de a trata lindinii fără a utiliza tratamente OTC. Toate vin cu avertisment că acestea pot sau pot să nu funcționeze pentru tine.

Patru remedii naturale pentru lindini si paduchi

  1. Ulei de arbore de ceai

Dintre toate remediile pentru lindini, uleiul de arbore de ceai este cel mai puțin bizar și considerat a fi cel mai de succes. Este un insecticid natural, ceea ce înseamnă că păduchii sunt . In plus, un ulei mimeaza efectul tratamentelor pentru paduchi si sufoca păduchii. Pentru a il utiliza, se face o soluție diluată cu o linguriță de ulei de arbore de ceai concentrat, amestecat cu șampon natural și nucă de cocos sau ulei de măsline. Tratamentele și șampoanele de păr pe bază de ulei de arbore de ceai pot avea, de asemenea, un anumit efect.

  1. Usturoi

Încărcate cu proprietăți antibacteriene naturale, parfumul puternic de usturoi sufoca de fapt păduchii, care lucrează în același mod ca un ulei. Acest lucru depinde, evident, dacă doriți ca copilul dumneavoastră să aibă părul plin de usturoi, dar unele persoana jură pe el ca fiind un tratament eficient pentru acasă. Pentru o mai buna aplicare, macina 10 catei de usturoi decojiti într-o pastă fină. Si se combină cu un suc de lămâie sau ulei de măsline. Aplica-l și se lasă timp de 30 de minute înainte de a se spala complet.

  1. Maioneză

Dacă nu sunteți descurajați de mizerie, maioneza serveste, de asemenea, in a sufoca păduchii. Aplica maioneza din plin și maseaza în scalp. Apoi acoperă cu un capac de duș și lasă-l peste noapte înainte de a pieptăna orice păduchi și/ sau ouă moarte și șamponati bine. Unii chiar pretind ca acest lucru ar putea aduce beneficii in starea parului. Nu este recomandat dacă nu suporti sa te trezesti într-un pat plin de maioneza. De asemenea, nu este propice pentru un somn confortabil.

  1. Fixativ

Această opțiune servește mai mult ca o măsură preventivă decât o metodă de tratament. Dar lindinii par sa se agate mai greu de părul care a fost pulverizat sau tratat cu gel de styling sau fixativ. Pentru primele două săptămâni ale noului an școlar, sau atunci când este raportat un focar de păduchi, pulverizarea unei cantitati mici de fixativ în părul copiilor în dimineața ar putea ajuta la prevenirea paduchilor.