Patru sfaturi pentru parintii ce se confrunta cu problema paduchilor

Afla patru sfaturi pentru parintii ce se confrunta cu problema paduchilor citind acest articol.

Patru sfaturi pentru parintii ce se confrunta cu problema paduchilor

Va recomandam cel mai eficient tratament pentru paduchi si lindini (oaule lor) - Pentru produs si mai multe informatii Click AICI.

Păduchii și lindinii, din păcate, sunt o experiență comună pentru copii: 49% dintre copiii cu vârste cuprinse între șapte si nouă ani au suferit de păduchi de cap în ultimii doi ani, a aratat sondajul nostru.

Identifica păduchii și lindinii - ce să cauti

Pentru păduchii de cap ai nevoie de un tratament eficient pentru a scăpa de ei cu succes. Dar retine ca ei nu sunt ceva de care să iți fie rușine. Paduchii sunt mici puncte maro care le vezi pe par, in ciuda faptului ca multi dintre noi le numim lindini. Un lindine se refera mai mult la ouale paduchilor, care se lipește la baza firului de par, mai degrabă decât păduchele viu. Punctele albe le puteți observa în părul unui copil drept cazuri de oua goale și sunt, de obicei, primul indiciu ca micutul tau are vizitatori nedoriti și are nevoie de un pic mai mult de o inspecție.

Patru sfaturi pentru parintii ce se confrunta cu problema paduchilor

  1. Verificați dacă copilul dumneavoastra are păduchi și lindini, in mod regulat.

Observarea unui păduche viu pe cap este primul semn ca trebuie sa il tratezi în mod eficient.

  1. Când este necesar pentru a trata păduchii

Trateaza păduchi de cap imediat ce vezi unul viu. Verificați toate familia și tratati pe oricine care are păduchi. Și amintiți-vă, dacă alegeți să utilizați un produs medicamentos, utilizați numai atunci când vedeți păduchi vii. Nu utilizați un produs medicamentos ca metodă de prevenire, în caz contrar păduchii de cap pot construi o rezistență.

  1. Cum poti preveni păduchii

Am spus-o înainte și o vom spune din nou - repeta, repeta si repetă. Întotdeauna urmăreste orice metodă de tratament conform instrucțiunilor de pe produsul pe care îl utilizați. Chiar și cu tratamentele care sunt revendicate pentru a ucide păduchii, Departamentul de Sanatate sugereaza verificarea pentru păduchi din nou, după trei până la cinci zile, și din nou la 10 până la 12 zile după utilizarea tratamentului. Acest lucru se datorează faptului că nu toate ouăle pot fi ucise de la prima utilizare. Daca alegeti metoda pieptanare cu balsam, repetați acest lucru la intervale regulate, până când toti lindinii și păduchii au plecat. În mod regulat pieptănarea parului si verificarea copilului va ajuta la prevenirea unei re-infestari.

  1. Cum se pot răspândi păduchii de cap

Paduchii sunt extrem de frecventi – nu trebuie să iți fie rușine daca ai. În cazul în care copilul dumneavoastră ii are, anunta la scoala, astfel încât aceasta să poată alerta alți părinți și să ceară pentru a obține copiii lor tratati cât mai curând posibil, pentru a ajuta la stoparea raspandirii paduchilor. Dacă nu faci asta, exista riscul ca copilului tau să fie re-infectat de la cineva caruia chiar copilul tau i-a dat paduchi la randul sau.