Patru sfaturi pentru reducerea ridurilor sub ochi

Ridurile sunt una dintre caracteristicile comune ale oamenilor. Afla patru sfaturi pentru reducerea ridurilor sub ochi!

Patru sfaturi pentru reducerea ridurilor sub ochi

Va recomandam crema naturala bio pentru ochi: Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

Ridurile sunt una dintre caracteristicile comune ale oamenilor. Dacă observați cu atenție, chiar și copiii au mici riduri sub ochi. Îmbătrânirea nu este singurul motiv pentru care ridurile apar, deoarece există mai multe alți factori, care sunt de asemenea responsabili. Ridurile sunt un indiciu ca pielea isi pierde elasticitatea și incapacitatea de a isi păstra forma sa originală. Acest lucru devine mai rău atunci când inaintam in varsta si nivelul de colagen al pielii scade, și la fel calitatea elastică a pielii. Colagenul opreste pielea din a dezvolta riduri atunci când o persoană este tânără.

Ce cauzeaza aparitia ridurilor?
In afara de imbatranire, aici sunt unii factori care pot provoca aparitia ridurilor prea devreme:

  • expunerea prelungită la soare
  • fumatul prelungit
  • expresii faciale repetate de-a lungul timpului
  • deficiențe nutriționale

Patru sfaturi pentru reducerea ridurilor sub ochi

  1. Reduce consumul de alcool si cofeina

Consumul excesiv de alcool, cofeina si tutun sunt direct legate de dezvoltarea unor cercuri intunecate si formarea de riduri sub ochi. Așa că, este nevoie să renunti la fumat si sa consumi alcool la un nivel moderat. Aceste lucruri ar ajuta cu siguranta.

  1. Tratamente medicale

Retinoizii topici cum ar fi tretinoin (Renova, Retin-A) și tazarotene (Avage, Tazorac) sunt cunoscute pentru eficienta lor in reducerea ridurilor si a liniilor fine. Astfel se imbunatateste aspectul pielii. Cu toate acestea, este recomandabil ca utilizarea acestor medicamente să fie combinata cu o aplicație de protecție solară, precum și utilizarea de protecția împotriva razelor soarelui. Unii oameni, de asemenea, opteaza pentru creme anti-rid OTC. Cu toate acestea, având în vedere concentrația scăzută de ingrediente active care ajuta la reducerea ridurilor, ele oferă beneficii minime în comparație cu medicamentele prescrise.

  1. Bea apa

Pielea care este slab hidratata ramane vulnerabila pentru a dezvolta riduri si cercurile intunecate sub ochi. Multă apă potabilă este cel mai bun remediu. Dupa trezire și dupa spălatul pe fața de dimineața, bea 2-3 pahare de apa pe stomacul gol. Acest lucru nu numai că ajută la revitalizarea pielii, dar, de asemenea, ajută intestinele. Inițial, s-ar putea sa te simti inconfortabil sa bei apa pe stomacul gol, dar te vei obișnui. Adauga un strop de lamaie in apa pentru a face un gust mai bun.

  1. Chirurgia

Chirurgia ar putea fi, de asemenea, o opțiune pentru persoanele care nu pot beneficia de un altfel de tratament. Opțiunile chirurgicale sunt multe, iar fiecare dintre ele lucrează într-un mod diferit, având propriile sale avantaje și efecte secundare. Deci, o discuție cu un expert cu privire la aceste aspecte te poate ajuta pentru a obține cel mai potrivit tratament pentru tipul tau de piele.