Optiuni sigure pentru tratarea petelor de varsta

Deși există multe produse de deschidere a culorii pielii și soluții de pe piață, nu toate sunt create egale, iar unele ar putea fi chiar periculoase. Știind ce să cauti ar putea sa te ajute să alegi optiuni sigure pentru tratarea petelor de varsta.

Optiuni sigure pentru tratarea petelor de varsta

Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

 

De la pistrui la petele de varsta, pana la cicatrici, un ten neuniform face poate avea un impact asupra stimei de sine. Deși există multe produse de deschidere a culorii pielii și soluții de pe piață, nu toate sunt create egale, iar unele ar putea fi chiar periculoase.

Știind ce să cauti ar putea sa te ajute să alegi optiuni sigure pentru tratarea petelor de varsta.

Hiperpigmentare, sau "pete negre", pot fi cauzate de cicatrici acnee, expunerea excesivă la soare, sau modificări hormonale, potrivit lui David E. Bank, MD, de la New York Presbyterian Hospital. "Există o varietate de creme si seruri pe care pacienții le pot folosi pentru a ajuta la usura, lumina, și va diminua zonele intunecate-a lungul timpului", spune el.

Creme si seruri cu hydroquinona

Poate ca cea mai populara solutie pentru albirea pielii pe bază spot-by-spot sunt soluțiile topice care conțin hidrochinona. Food and Drug Administration (FDA) limitează concentrația acestui ingredient activ la două procente de produs over-the-counter și trei până la patru procente pe baza de prescriptie medicala. Acesta este singurul ingredient clasificat ca un "agent de albire" de către FDA.

În timp ce este considerat sigur pentru a fi utilizat în produsele cosmetice, concentrația hidrochinonei este limitată, deoarece prezintă riscuri mai mari la concentrații mai mari. De fapt, în Africa de Sud, nu este legal pentru nici un folos, și este clasificat ca fiind "de așteptat să fie toxice sau nocive" în Canada.

Environmental Working Group spune că există dovezi puternice că ingredientul este un "toxic asupra pielii umane", și, de asemenea, un alergen. De asemenea, se referă la faptul că acest ingredient poate cauza cancer, dar cercetarea existentă este limitată. Este recomandat ca oamenii sa foloseasca numai produse care conțin hidrochinonă pe termen scurt. Dacă vă confruntați cu iritație, închiderea la culoare neobișnuită a pielii, sau orice alte reacții adverse, întrerupeți imediat utilizarea.

Solutii cu retinol

Produse cum ar fi Retin-A și Renova reprezintă o soluție alternativă. Ele conțin ingrediente, cum ar fi acidul alfa-hidroxi și acid retinoic, care lucrează pentru a crește cifra de celule, accelereaza exfolierea, și de a promova o nouă creștere de piele sănătoasă. Aceste ingrediente pot fi considerabile de uscare și fac pielea mai sensibila la razele soarelui. Dacă optați pentru aceste soluții, se înțelege că acestea pot dura câteva luni pentru a lucra. Asigurați-vă că purtați protecție solară în fiecare zi.

Tratamente cu laser

O optiune mai invaziva pentru deschiderea culorii petelor intunecate este un tratament cu laser. Acesta acționează prin direcționarea în funcție de pete închise cu energia luminii concentrata, si indeparteaza stratul de piele. Arzi în esență, straturile întunecate ale pielii.

In urma luminarii cu laser, este posibil să apară:

  • învinețire
  • umflături
  • roşeaţă
  • etanşeitate
  • cicatrici
  • infecţie
  • modificări ale texturii pielii