pete hepatice

 • Petele de ficat sunt transmisibile?

  Mai multe întrebări au fost puse despre faptul dacă petele de ficat sunt transmisibile sau nu. Cei care au aceasta intrebare se tem de a transfera afectiunea copiii lor.

  Petele de ficat sunt transmisibile?

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Petele de ficat este o afectiune foarte comuna a pielii. Este, de asemenea, menționată ca pete de vârstă sau pete maro. Mulți dintre băieții mai mari în jurul sunt cu starea pielii. Acesta este de obicei asociat cu limită de vârstă. Soarele poate pătrunde cu ușurință în piele și poate provoca pete de ficat în cazul unei persoane în vârstă. Acest lucru se datorează faptului că pielea are imunitate mai scăzută și nu este capabila să reziste efectului nociv al razelor UV de la soare. Deși este adevărat că petele de ficat sunt asociate cu limita de vârstă, ele au fost, de asemenea, descoperite ca pot sa apara si la persoanele mai tinere. Ficatul este locul asociat cu nivelul de imunitate al individului. Dacă ați compromis imunitatea, ai o mare șansă de a avea pete de ficat, indiferent de faptul că ești doar o persoană tânără. Unele afecțiuni care pot duce la sistemul imunitar compromis la o astfel de vârstă fragedă includ o intervenție chirurgicală, boală și chimioterapie.

  Petele de ficat sunt transmisibile?

  Mai multe întrebări au fost puse despre faptul dacă petele de ficat sunt transmisibile sau nu. Cei care au aceasta intrebare se tem de a transfera afectiunea copiii lor. Înainte de a putea răspunde corect la întrebarea, este important să aruncăm o privire la care este cauza inițială a petelor de ficat. Acest lucru va oferi o mai bună înțelegere a naturii transmisibile acestei stări a pielii.

  Sursa

  Această afecțiune a pielii este cauzată de pătrunderea razelor UV de la soare în pielea persoanei afectate. Razele UV au un mod de a manipula melanocitele care sunt responsabile de fabricația de melanina, care este pigmentul responsabil de culoarea pielii. Mutatia va impiedica functionarea normala a melanocitelor in producerea de melanina. Este foarte important de remarcat faptul că modificările explicate mai sus în melanocite sunt permanente. Modificarile implică transformare genetică. De asemenea, aceasta înseamnă că genele transformate pot fi transmise de la parinti la copii. Acest lucru fiind spus, petele de ficat pot fi mostenite.

  Concluzie

  Explicația dată de mai sus este de natură ipotetică. Ea nu a fost încă dovedita a fi, prin orice manifestare practică. Acest lucru fiind spus, se poate ca lucrurile sa nu se intample așa cum au fost descrise mai sus. Cu timpul, ar trebui să fie foarte ușor de dovedit dacă petele de ficat pot fi moștenite sau nu. Lumea va trebui să aștepte până când una dintre persoanele afectate va da naștere.

 • Cauza principala a petelor hepatice

  Cauza principala a petelor hepatice este o afecțiune cunoscută sub numele de hiperpigmentare. Există mai mulți factori care pot duce la această condiție, dar cea mai frecventa este expunerea la radiații ultraviolete.

  Cauza principala a petelor hepatice

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Există mai multe afecțiuni ale pielii, care afecteaza persoanele in varsta. Unele dintre aceste condiții sunt în mod direct ca urmare a unor alegeri proste in viață proaste în timp ce unele sunt cauzate de factori dincolo de controlul oamenilor. Una dintre condițiile de piele care apar la persoanele in varsta, este „petele de ficat”. Condiția este caracterizată prin formarea de pete pe piele, care sunt considerabil mai închise decât zona înconjurătoare. Aceste pete variază în dimensiune și pot acoperi diferite zone ale corpului. Petele au loc în zone ale corpului care sunt expuse la soare cel mai des. Aceste zone includ picioare, fata si gat.

  Cauza principala a petelor hepatice este o afecțiune cunoscută sub numele de hiperpigmentare.

  Există mai mulți factori care pot duce la această condiție, dar cea mai frecventa este expunerea la radiații ultraviolete. Lumina ultravioleta este emisă de mai multe surse, soarele fiind cea mai mare sursă. Lumina este dăunătoare pentru țesuturi, deoarece aceasta poate duce la mutatii in celulele pielii. Acest lucru ar duce la rândul său, la cancer de piele.

  Când pielea este expusă la lumina ultravioletă pentru perioade lungi de timp, ea produce melanina. Aceasta este substanța care dă oamenilor culoarea lor si tonusul pielii. Funcția principală a melaninei este de a preveni lumina dăunătoare să pătrundă în țesuturile profunde ale corpului. Producția de melanină crește de fiecare dată când o persoană este în soare timp de câteva ore. Acesta este procesul care produce un efect de bronzare la persoanele care au fost în soare timp de câteva ore. În cazul în care expunerea a avut loc numai într-o singură zi, melanina produsă este mai târziu defalcata după ce persoana se duce la umbră. Variații ale tonusului pielii apar de multe ori în timpul zilei în funcție de expunerea la lumina soarelui.

  Oamenii care au 40 de ani și au pete de ficat, ca urmare a producției de melanină permanente pe zonele inegale ale pielii.

  Această condiție este legată de mulți ani de expunere la soare în anii mai mici ale unei persoane. Petele hepatice pot fi eliminate prin folosirea produselor de iluminat pe piele. Acesta poate fi, de asemenea, eliminate prin proceduri medicale care dezbracă straturile de piele pigmentate, care formează pete de ficat. Tratamentul petelor de ficat necesită măsuri preventive, de asemenea. Acest lucru se datorează faptului că expunerea excesivă la soare în timpul tratamentului poate inversa progresul. Prin urmare, este important să stai departe de soare pentru a te asigura că petele sunt complet îndepărtate și, de asemenea, pentru a preveni reapariția.

 • Cum sunt dezvoltate petele maro?

  Petele maro sunt pete care apar pe piele și care variază în culori de la maro deschis la roșu sau negru. Cum sunt dezvoltate petele maro?

  Cum sunt dezvoltate petele maro?

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Petele maro sunt pete care apar pe piele și care variază în culori de la maro deschis la roșu sau negru. Ele sunt cauzate din diverse motive, dar unul dintre cele mai comune motive este expunerea la soare. Petele maro sunt, de asemenea, cunoscute sub numele pete negre, pete de vârstă, pete hepatice sau hiperpigmentare. Această problemă începe, de obicei, la vârstă mijlocie, prin urmare, petele poarta numele de pete de vârstă.

  Aceste pete pot sa apara pe fata, maini, umeri, brațe, și frunte și chiar și pe scalp la oamenii cu chelie. Oamenii au crezut că aceste pete maro sunt formate datorita unor probleme hepatice. Si, prin urmare, sunt numite pete de ficat. Ele nu au nici o legătură cu ficatul. Petele maro nu provoacă nici un pericol pentru persoane și din acest motiv nu necesită tratament. Deși există multe metode costisitoare, cum ar fi tratamentul cu laser, chirurgie electro si criochirurgia disponibila pentru a scăpa de pete maro, oamenii sunt în căutarea unor metode mai sigure și mai ieftine, cum ar fi căi de atac pentru a trata acele pete maro.

  Cum sunt dezvoltate petele maro?

  Există un pigment în straturile superioare ale pielii numit melanina, care conferă pielii culoarea normală. Atunci când suntem expuși la lumină UV, accelerează producția de melanină în piele și această melanina protejează straturile profunde ale pielii de efectele negative ale razelor UV. Atunci când pielea este expusă la soare pentru un timp prelungit, melanina devine grupată în anumite zone ale pielii și are ca rezultat petele maro. În afară de expunerea la soare, imbatranirea si genetica joaca un rol important in a decide susceptibilitatea la dezvoltarea de pete maro. Există mai multe căi de atac ieftine și ușor accesibile pentru a scăpa de petele maro de pe piele.

  Este necesar să se vedea un doctor?

  Petele maro care apar pe corp sunt inofensive și nu necesită nici o îngrijire medicală. Puteți utiliza diverse căi de atac eficiente pentru a scăpa de petele maro pe piele. Dacă aveți impresia că petele maronii devin mai închise sau si-au schimbat aspectul este mai bine pentru a vedea un medic și de a obține starea evaluată. Asta pentru ca, unele modificări pot fi semne de melanom.

  Prevenirea petelor maro

  Din moment ce petele maro sunt o problemă majoră din punct de vedere cosmetic, există diferite tipuri de tratament disponibile pentru ele. Cu toate acestea, prevenind petele de soare este cea mai bună opțiune. Există mai multe produse de protectie solara disponibile pentru a proteja pielea în timp ce trebuie să mergi în soare. Aveți posibilitatea să utilizați o umbrelă atunci când mergeti în soare. Se spală fața și părțile expuse în apă rece, după ce te expui la soare. Acestea vă vor ajuta să mențineti aspectul tineresc al pielii și pentru a preveni petele maro. Există mai multe căi de atac care vor preveni și te vor scăpa de petele maro.

 • Foloseste iaurt pentru a trata petele de varsta

  Petele maro sunt pete care apar pe piele și care variază în culori de la maro deschis la roșu sau negru. Iata cum sa folosesti iaurt pentru a trata petele de varsta.

  Foloseste iaurt pentru a trata petele de varsta

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Petele maro sunt pete care apar pe piele și care variază în culori de la maro deschis la roșu sau negru. Ele sunt cauzate din diverse motive, dar unul dintre cele mai comune motive este expunerea la soare. Petele maro sunt, de asemenea, cunoscute sub numele pete negre, pete de vârstă, pete hepatice sau hiperpigmentare. Această problemă începe, de obicei, la vârstă mijlocie, prin urmare, petele poarta numele de pete de vârstă.

  Aceste pete pot sa apara pe fata, maini, umeri, brațe, și frunte și chiar și pe scalp la oamenii cu chelie. Oamenii au crezut că aceste pete maro sunt formate datorita unor probleme hepatice. Si, prin urmare, sunt numite pete de ficat. Ele nu au nici o legătură cu ficatul. Petele maro nu provoacă nici un pericol pentru persoane și din acest motiv nu necesită tratament. Deși există multe metode costisitoare, cum ar fi tratamentul cu laser, chirurgie electro si criochirurgia disponibila pentru a scăpa de pete maro, oamenii sunt în căutarea unor metode mai sigure și mai ieftine, cum ar fi căi de atac pentru a trata acele pete maro.

  Foloseste iaurt pentru a trata petele de varsta

  Dacă va intrebati cum să scapati de petele maro de pe piele in mod natural, atunci una dintre cele mai bune căi de atac la domiciliu este de a utiliza iaurt, care poate fi ușor și în condiții de siguranță pentru petele maro mai deschise de pe fata si pielea ta.

  • Ia doar cantitatea necesară de iaurt. Si se aplică la petele de varsta de pe fata si piele. Si se lasa sa se usuce pe piele timp de douăzeci de minute. Odată ce devine uscat, puteți să-l spălați cu apă rece.
  • Pentru rezultate mai bune, puteți aplica, de asemenea, iaurt pe petele maro de pe fata si pielea ta si lasa-l acolo peste noapte.
  • O altă opțiune pentru a trata pete maro natural și la domiciliu este de a prepara un amestec de iaurt, o linguriță de suc de lămâie proaspăt și două linguri de fulgi de ovăz la sol. Si se aplică pe petele maro și se lasa să reacționeze cu pielea timp de aproximativ 20 de minute. Apoi, puteți să-l clătiți cu apă rece. Puteți aplica acest amestec pe petele dvs. maro timp de două-trei luni în mod continuu pentru a obține rezultate pozitive.
 • Cai de atac pentru a trata petele maro

  Deși există multe metode costisitoare, cum ar fi tratamentul cu laser, chirurgie electro si criochirurgia disponibila pentru a scăpa de pete maro, oamenii sunt în căutarea unor metode mai sigure și mai ieftine, cum ar fi cai de atac pentru a trata petele maro.

  Cai de atac pentru a trata petele maro

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Petele maro sunt pete care apar pe piele și care variază în culori de la maro deschis la roșu sau negru. Ele sunt cauzate din diverse motive, dar unul dintre cele mai comune motive este expunerea la soare. Petele maro sunt, de asemenea, cunoscute sub numele pete negre, pete de vârstă, pete hepatice sau hiperpigmentare. Această problemă începe, de obicei, la vârstă mijlocie, prin urmare, petele poarta numele de pete de vârstă.

  Aceste pete pot sa apara pe fata, maini, umeri, brațe, și frunte și chiar și pe scalp la oamenii cu chelie. Oamenii au crezut că aceste pete maro sunt formate datorita unor probleme hepatice și, prin urmare, sunt numite pete de ficat. Ele nu au nici o legătură cu ficatul. Petele maro nu provoacă nici un pericol pentru persoane și din acest motiv nu necesită tratament. Deși există multe metode costisitoare, cum ar fi tratamentul cu laser, chirurgie electro si criochirurgia disponibila pentru a scăpa de pete maro, oamenii sunt în căutarea unor metode mai sigure și mai ieftine, cum ar fi cai de atac pentru a trata petele maro.

  Cai de atac pentru a trata petele maro

  Aloe vera

  Aveți posibilitatea să utilizați gel proaspat de Aloe Vera si se aplica cu generozitate pe petele maronii de pe față. Trebuie să-l lăsați timp de aproximativ o jumătate de oră pe fata și apoi sa clătiți cu apă rece. Este important pentru tine să repetați procesul de două în fiecare zi, pentru o perioadă de un an și jumătate până la două luni, pentru a reduce petele maro. Pentru rezultate mai bune, puteți bea, de asemenea, două linguri de suc de Aloe Vera in fiecare zi, pe stomacul gol.

  Suc de ceapa

  Sucul de ceapa este declarat a fi un agent foarte bun pentru a scăpa de petele maro. Tot ce trebuie să facei este de a felia ceapa. Si de a freca feliile peste petele maro de pe piele de două până la trei ori pe zi. Sucul de ceapa are proprietăți de albire și acide. Acestea vor lucra pe petele pete maro pentru a le face mai ușoare. Acest lucru vă va da răspunsul la întrebarea cum să scapi de petele maronii de pe piele.

  Lemn de santal

  Lemnul de santal are proprietăți anti îmbătrânire si antiseptice. Sunt, de asemenea, destul de eficiente pentru a scăpa de petele maro. Puteți face o masca eficienta prin amestecarea de suc de lamaie, glicerina, apa de trandafir și, desigur, două lingurițe de pulbere de lemn de santal și de a face din acest amestec o pastă netedă. Aplica acest amestec pe petele intunecate de pe piele si se lasa sa se usuce pe piele in mod natural. Puteți apoi sa il spălați cu apă rece. Trebuie să repetați acest proces zi de zi pentru a vedea rezultate vizibile.

 • Metode ieftine pentru a trata petele maro

  Deși există multe metode costisitoare, cum ar fi tratamentul cu laser, chirurgie electro si criochirurgia disponibila pentru a scăpa de pete maro, oamenii sunt în căutarea unor metode mai sigure și mai ieftine pentru a trata petele maro.

  Metode ieftine pentru a trata petele maro

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Petele maro sunt pete care apar pe piele și care variază în culori de la maro deschis la roșu sau negru. Ele sunt cauzate din diverse motive, dar unul dintre cele mai comune motive este expunerea la soare. Petele maro sunt, de asemenea, cunoscute sub numele pete negre, pete de vârstă, pete hepatice sau hiperpigmentare. Această problemă începe, de obicei, la vârstă mijlocie, prin urmare, petele poarta numele de pete de vârstă.

  Aceste pete pot sa apara pe fata, maini, umeri, brațe, și frunte și chiar și pe scalp la oamenii cu chelie. Oamenii au crezut că aceste pete maro sunt formate datorita unor probleme hepatice. Si, prin urmare, sunt numite pete de ficat. Ele nu au nici o legătură cu ficatul. Petele maro nu provoacă nici un pericol pentru persoane și din acest motiv nu necesită tratament. Deși există multe metode costisitoare, cum ar fi tratamentul cu laser, chirurgie electro si criochirurgia disponibila pentru a scăpa de pete maro, oamenii sunt în căutarea unor metode mai sigure și mai ieftine pentru a trata petele maro.

  Metode ieftine pentru a trata petele maro

  Suc de hrean

  Una dintre cele mai bune remedii pentru a scăpa de petele maro pe piele este de a aplica sucul de hrean. Trebuie sa aplici suc de hrean pe zonele afectate ale pielii timp de aproximativ zece minute și apoi spălați. Trebuie sa faceti acest lucru timp de două ori pe zi, pentru a obține rezultate eficiente și mai rapide.

  Lapte acru, smântână și miere

  Vă puteți pregăti o masca de fata sau prin a realiza un amestec de lapte acru pur, smântână și miere. Acesta este un cadru natural de culoare închisă pentru îndepărtarea petelor maro. Si aveți nevoie pentru a aplica acest amestec pe față, gât și mâini și picioare în cazul în care petele maro sunt predominante. Ai nevoie sa le lasi pe piele timp de aproximativ 30 până la 40 de minute și apoi sa spălați. Se repetă acest proces de cel puțin o dată pe zi, pentru a obține o piele neteda si fara pete maro.

  Capșuni

  Zdrobeste căpșuni și caise decojite împreună într-un blender și fa o pastă omogenă. Acum, aplicați această pastă pe petele maro închis pe față și lăsați-l să se usuce în mod natural. Spălați-l când se usucă, cu apă rece. Se repetă procesul de cel puțin patru până la cinci ori într-o săptămână pentru a face petele maro sa se estompeze.

 • Care sunt subtipurile petelor de varsta

  Petele de vârstă pot fi clasificate în trei grupe, în funcție de natura lor. Care sunt subtipurile petelor de varsta?

  Care sunt subtipurile petelor de varsta

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Ca oameni, suntem supuși la tot felul de condiții de sănătate care pot afecta creierul nostru, părul, sistemul respirator, pielea, etc. Și vorbind de piele, una dintre condițiile cele mai notabile sunt petele de vârstă. Cu toate ca sunt inofensive, ele se pot dovedi a fi o povară uriașă asupra victimei. Acesta este motivul pentru care mulți fac tot posibilul pentru a scăpa de ele. În acest articol, ne vom uita mai mult la această condiție a pielii.

  Ce sunt pete de vârstă?

  Acestea sunt pete plate, care pot fi văzute pe piele. Ele sunt, de obicei negre sau maro la culoare în funcție de persoană, iar dimensiunea lor poate sa difere, de asemenea. În general, ele pot fi văzute în zone care sunt în expunere constantă la soare, cum ar fi nivelul gâtului, feța, antebrațe și dosul mâinilor. Oricine poate suferi de pete de vârstă. Cu toate acestea, ele sunt mai frecvente la pesoanele de peste 40 de ani.

  Petele de vârstă pot fi, de asemenea, mentionate ca pete de soare sau pete hepatice. In ciuda numelui de pete de ficat, petele de varsta pete nu au nimic de-a face cu ficatul. Din cauza naturii lor, ele pot fi ușor confundat cu cancer de piele. Este, de asemenea, motivul pentru care sunt confundate cu cancerul, mai ales la persoanele cu pielea inchisa la culoare. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că petele de vârstă nu duc la cancer.

  Subtipurile petelor de varsta

  Petele de vârstă pot fi clasificate în trei grupe, în funcție de natura lor. Unele dintre acestea vor avea caracteristici de cancer de piele, care este ceea ce face o idee bună să fie diagnosticate de un dermatolog.

  Aici sunt subtipurile:

  • Hemangioame de cires: Acestea sunt foarte mici și pot fi văzute oriunde pe corp și sunt, de obicei de culoare roșie. Studiile au arătat că acestea sunt cauzate de cresterea vaselor de sânge în piele.
  • Lentigo: Acestea variază în dimensiune și vor fi, de obicei, observate în zonele expuse la soare, cum ar fi față și mâini. Ele sunt, de obicei plate.
  • Seborrheic Keratoses: Acestea pot fi plate sau ridicate iar acestea sunt de culoare maro sau negre. Ele sunt un rezultat al geneticii sau expunerii excesive la soare.
 • Care sunt simptomele petelor de varsta?

  Cu toate că multe persoane se ingrijoreaza atunci cand au pete de vârstă, adevărul este că acestea sunt complet inofensive. Care sunt simptomele petelor de varsta?

  Care sunt simptomele petelor de varsta?

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Petele de varsta sunt pete plate, care pot fi văzute pe piele. Ele sunt, de obicei negre sau maro la culoare în funcție de persoană, iar dimensiunea lor poate sa difere, de asemenea. În general, ele pot fi văzute în zone care sunt în expunere constantă la soare, cum ar fi nivelul gâtului, feța, antebrațe și dosul mâinilor. Oricine poate suferi de pete de vârstă. Cu toate acestea, ele sunt mai frecvente la pesoanele de peste 40 de ani.

  Petele de vârstă pot fi, de asemenea, mentionate ca pete de soare sau pete hepatice. In ciuda numelui de pete de ficat, petele de varsta pete nu au nimic de-a face cu ficatul. Din cauza naturii lor, ele pot fi ușor confundat cu cancer de piele. Este, de asemenea, motivul pentru care sunt confundate cu cancerul, mai ales la persoanele cu pielea inchisa la culoare. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că petele de vârstă nu duc la cancer.

  Care sunt cauzele petelor de varsta?

  Petele de varsta pot afecta pe oricine. Cu toate acestea, ele sunt frecvente la persoanele cu vârsta de 40 de ani. Din cercetările efectuate până în prezent, petele de vârstă sunt rezultatul producției excesive de melanină. Aceasta este ceea ce ne dă culoare pielii. Care sunt cauzele pentru care melanina este produsă in exces, nu sunt clar cunoscute.

  Iată câteva dintre cauzele petelor de vârstă:

  • Îmbătrânirea: Se crede că îmbătrânirea contribuie la aparitia petelor de ficat, prin urmare, fiind frecvente la persoanele în vârstă.
  • Lumina soarelui: Soarele are raze ultraviolete periculoase care sunt considerate a fi ceea ce contribuie la aparitia petelor de varsta.
  • Solarul: S-a observat că cei care folosesc paturi de bronzare sunt la un risc mai mare de a suferi de acestea.
  • Genetica: Unii oameni au o predispoziție genetică de a avea această condiție. De exemplu, persoanele cu pielea deschisa au o structură genetică, care face ca pielea lor să fie mai predispusa la formarea petelor.

  Care sunt simptomele petelor de varsta?

  Cu toate că multe persoane se ingrijoreaza atunci cand au pete de vârstă, adevărul este că acestea sunt complet inofensive. Și, după cum a spus mai devreme, ele nu duc chiar la alte condiții cum ar fi cancerul de piele. Singura problemă ar putea fi că acestea pot afecta încrederea de sine.

  Mai jos sunt câteva dintre simptomele petelor de vârstă:

  • Petele de pe piele - Acestea pot fi vazute oriunde pe corp și sunt, de obicei maro sau de culoare neagră. Ele variază în dimensiune, în funcție de persoana afectată.
  • Nedureroase - petele de varsta nu produc nici un fel de durere.
 • Cele mai comune forme de tratament pentru petele de varsta

  Petele de vârstă pot fi, de asemenea, mentionate ca pete de soare sau pete hepatice. Aici sunt unele dintre cele mai comune forme de tratament pentru petele de varsta.

  Cele mai comune forme de tratament pentru petele de varsta

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Petele de varsta sunt pete plate, care pot fi văzute pe piele. Ele sunt, de obicei negre sau maro la culoare în funcție de persoană, iar dimensiunea lor poate sa difere, de asemenea. În general, ele pot fi văzute în zone care sunt în expunere constantă la soare, cum ar fi nivelul gâtului, feța, antebrațe și dosul mâinilor. Oricine poate suferi de pete de vârstă. Cu toate acestea, ele sunt mai frecvente la pesoanele de peste 40 de ani.

  Petele de vârstă pot fi, de asemenea, mentionate ca pete de soare sau pete hepatice. In ciuda numelui de pete de ficat, petele de varsta pete nu au nimic de-a face cu ficatul. Din cauza naturii lor, ele pot fi ușor confundat cu cancer de piele. Este, de asemenea, motivul pentru care sunt confundate cu cancerul, mai ales la persoanele cu pielea inchisa la culoare. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că petele de vârstă nu duc la cancer.

  De obicei, tratamentul pentru petele de vârstă nu este necesar. Cu toate acestea, o persoană poate să nu fie confortabila cu această condiție. Acest lucru se intampla atunci când problema tratamentului intră în discuție. Lucrul bun este că este posibil pentru a trata această condiție. Dermatologul dumneavoastră va discuta cu dumneavoastră opțiunile disponibile și va va sfătui cu privire la cele mai potrivite tratamente pentru tipul de piele.

  Oameni care cauta un tratament pentru pete de vârstă sunt, de obicei, prea jenati să fie în public. Nu este surprinzător, atunci să știi că tratamentul acestor petea r putea ridica stima de sine.

  Aici sunt unele dintre cele mai comune forme de tratament pentru petele de varsta:

  • Loțiuni de albire

  Aceasta este una dintre cele mai comune forme de tratament. Cu toate acestea, rezultatele nu sunt întotdeauna imediate și de obicei dureaza luni de zile pentru a începe să apara. In plus fata de asta, ar trebui să porti de protecție solară pe toată perioada în care aceste loțiuni fac pielea sensibilă la razele ultraviolete. Ar trebui să știi, de asemenea, că cele mai multe creme de albire folosesc hidrochinonă - desi sigur, este cunoscuta de a provoca vezicule la unele persoane.

  • Peeling chimic

  Acesta arde stratul exterior al pielii pentru si lasa noi celule sa creasca si sa le inlocuiasca pe cele care s-au transformat in pete de vârstă.

  • Congelarea

  S-ar putea sa o stii de asemenea, ca crioterapie sau tratamentul cu laser. Este, de asemenea, o modalitate foarte fiabila de tratare a acestei afecțiuni. Scopul său este de a distruge melanina, care produce culoarea întunecată.

  • Dermabraziunea

  Include utilizarea periei rotative, pentru a îndepărta stratul exterior al pielii.

  • Tratamentul cu laser

  Distruge celulele care produc melanina. Tratamentul necesită de obicei câteva vizite la dermatolog, dar face petele de vârstă sa se estompeze.

 • Intrebari frecvente despre petele de varsta

  Petele de varsta sunt pete plate, care pot fi văzute pe piele. Ele sunt, de obicei negre sau maro la culoare în funcție de persoană, iar dimensiunea lor poate sa difere, de asemenea. Iata mai multe intrebari frecvente despre petele de varsta.

  Intrebari frecvente despre petele de varsta

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Petele de varsta sunt pete plate, care pot fi văzute pe piele. Ele sunt, de obicei negre sau maro la culoare în funcție de persoană, iar dimensiunea lor poate sa difere, de asemenea. În general, ele pot fi văzute în zone care sunt în expunere constantă la soare, cum ar fi nivelul gâtului, feța, antebrațe și dosul mâinilor. Oricine poate suferi de pete de vârstă. Cu toate acestea, ele sunt mai frecvente la pesoanele de peste 40 de ani.

  Petele de vârstă pot fi, de asemenea, mentionate ca pete de soare sau pete hepatice. In ciuda numelui de pete de ficat, petele de varsta pete nu au nimic de-a face cu ficatul. Din cauza naturii lor, ele pot fi ușor confundat cu cancer de piele. Este, de asemenea, motivul pentru care sunt confundate cu cancerul, mai ales la persoanele cu pielea inchisa la culoare. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că petele de vârstă nu duc la cancer.

  Intrebari frecvente despre petele de varsta

  • Care este termenul medical folosit pentru pete de vârstă?

  Termenul medical folosit pentru petele de vârstă este de pete hepatice sau lentiginosis solare. In ciuda faptului ca numele trimite la ficat, nu există nici o legătură între cele două.

  • Pete de varsta apar in momentul in care inaintam in varsta?

  Chiar dacă acestea afectează persoanele în vârstă (de unde și numele) există modalități de a preveni apariția lor prin a nu expune pielea la razele UV daunatoare.

  • Toate petele de varsta arata la fel?

  Nu. Acestea pot fi maro, negre, sau în cazul hemangioamelor cireșe chiar roșii. Dimensiunea petelor de vârstă variază și poate ajunge la mărimea pistruilor și la mai mult de ½ inch.

  • Petele de varsta sunt canceroase?

  Petele de vârstă nu este canceroase si nu necesita tratament medical. Cu toate acestea, se recomandă să vizitezi dermatolog pentru a te asigura că petele nu sunt rezultatul altor afecțiuni ale pielii.

  • Petele de vârsta sunt ereditare?

  Da, unii oameni sunt predispusi genetic pentru a dezvolta pete de varsta. Se poate întâmpla chiar și în timpul vârstei tinere, dar locurile sunt în cele mai multe cazuri, legate de persoanele cu varsta de 40 de ani si mai in varsta.

  • Petele de vârstă afecteaza stima de sine?

  Petele de vârstă sunt inofensive, dar unii oameni se simt inconfortabili cu ele si acesta este principalul motiv pentru care ei vizitează dermatologul și întreaba despre tratamentele cele mai de succes. Aceasta se datorează faptului că acestea apar pe față sau în alte părți ale corpului, care sunt expuse la soare, care joacă un rol important asupra încrederii persoanei.

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 54

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6