pete rosii

 • Petele de ficat pot deveni rosii?

  Petele de ficat pot deveni rosii atunci când cresc mai mari decât dimensiunea normală. Ele au acest aspect radiant și culoarea roșie este în mare parte datorită apariției vaselor de sânge în starea pielii.

  Petele de ficat pot deveni rosii?

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Petele hepatice au rareori efecte secundare negative. Multe persoane care suferă de pete de ficat decide să nu le trateze. Și tu poți decide să lasi petele de ficat asa cum sunt, fără a incerca sa le elimini. Dar, în cazul în care petele va ofera unele motive de îngrijorare, există mai multe metode de îndepărtare pe care le puteți folosi pentru îndepărtarea completă a stării pielii. Multe dintre ele pot lucra, de asemenea, într-o perioadă foarte scurtă de timp.

  Petele de ficat pot deveni rosii?

  Petele de ficat pot deveni rosii atunci când cresc mai mari decât dimensiunea normală. Ele au acest aspect radiant și culoarea roșie este în mare parte datorită apariției vaselor de sânge în starea pielii. Vasele de sange conferă pielii aceasta culoare. Acest tip de pete nu au nici un efect secundar negativ. Aceasta stare este complet benigna si s-ar putea sa decideti să le lasati netratate. Această formă de pete poate sa apara pe orice parte a corpului. De obicei, sunt mici în dimensiuni. Dar s-a observat ca pot sa apara în diferite dimensiuni. Cele mai multe dintre cazurile raportate de pete de ficat roșii au fost descoperite pe picioare, brațe și trunchi.

  Cauze posibile

  Unele cercetari au fost efectuate în modul în care aceste pete apar pe piele, dar puțin sau nimic nu a fost descoperită în ceea ce privește originea sa. În mai multe rânduri, ele apar doar în partea de sus a pielii, fără nici un motiv. Anumite indicații au arătat totuși că starea pielii poate veni ca urmare a unor leziuni hepatice.

  Ce ar trebui să faci

  Atunci când observați această afecțiune a pielii pe corpul, nu ar trebui să lasi lucrurile de la sine. Cu cat mai devreme raportați la spital, cu atât mai bine pentru tine. Starea pielii nu are nici un efect periculos pe cont propriu. Dar, aspectul său poate fi un indiciu al unei alte stări de sănătate complicate.

  Concluzie

  Manifestarea fizică a acestei condiții a pielii poate fi tratata la domiciliu, folosind azot lichid. Puteți obține azot lichid la farmacie și se aplică direct pe piele. Dupa o aplicare coerenta, puteți fi siguri ca îndepărteaza complet petele rosii de ficat. Azotul lichid va ajuta să înghețe alimentarea cu sânge și se îndepărtează astfel aceste pete iestetice.

 • Tratamente pentru psoriazis, cu lumina

  Psoriazisul apare pe piele sub forma unor pete roșii, inflamate, denumite plăci. Orice parte a suprafeței pielii poate fi implicată. Afla totul despre tratamente pentru psoriazis, cu lumina.

  Tratamente pentru psoriazis, cu lumina

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazisul este o afecțiune a pielii care se manifestă pe termen lung (cronică). Aceasta afectează 2% - 3% din populația Regatului Unit. Apare pe piele sub forma unor pete roșii, inflamate, denumite plăci. Orice parte a suprafeței pielii poate fi implicată, dar plăcile apar cel mai frecvent pe coate, genunchi și scalp. Această condiție poate da senzația de mâncărime, dar nu este de obicei dureroasă. Modificări ale unghiilor sunt prezente în proporție de 50% dintre oameni și unii dintre ei pot dezvolta artrită psoriazică.

  Oamenii s-au expus la soare pentru tratamentul psoriazisului si a altor boli de piele de la începutul istoriei. De la descoperirea luminii ultraviolete artificiale, medicii au valorificat, de asemenea, puterea luminii pentru tratarea bolilor de piele. În cazul în care nu au artrita psoriazică semnificativa, tratamentul cu lumina poate fi cu siguranță o opțiune bună de luat în considerare. Este în general sigură, eficientă și rentabilă în comparație cu multe alte optiuni de tratament pentru psoriazis.

  Multe tipuri de lumină au fost folosite de-a lungul anilor pentru tratarea psoriazisului.

  Cel mai frecvent tip folosit în prezent este în bandă îngustă de ultraviolete B (uneori numim bandă îngustă UVB). Este un cabinet in care medicul foloseste o aparatura pentru a va trata cu lumina (unitățile de origine sunt, de asemenea, disponibile; precum și in unități speciale concepute pentru a trata numai mâinile sau picioarele în cazul în care numai acele zone sunt afectate). Tratamentul este de obicei administrat de trei ori pe săptămână pentru a începe. Si apoi sedintele se comprima la o dată pe săptămână sau mai puțin, odată ce pacientul tinde spre vindecare.

  Secvența de tratament este simpla. Medicul determină dacă fototerapia este potrivita pentru tine și stabilește un protocol de tratament. La fiecare sesiune de tratament, va discuta despre ultimul tratament cu tehnicianul  pentru a vă asigura că nu a existat nicio arsura sau alte probleme. Pe baza acestei informații, el sau ea va introduce setările pentru tratament din acea zi.

  Pacientul intră apoi în camera de tratament, înlătură îmbrăcămintea  (organele genitale trebuie să rămână acoperite), pune ochelarii speciali pentru a proteja ochii și apoi paseste în aparat.

  Unii medici ii cer pacientului sa aplice o loțiune pe bază de vaselina pentru plăcile ce trebuie tratate, în scopul de a crește absorbția luminii. Durata tratamentului variază în funcție din cauza sau mai multor factori, inclusiv tratamentele anterioare, culoarea pielii și sensibilitatea pielii și poate dura de la mai puțin de un minut pana la 10 minute.

  Daca aveti simptome de psoriazis, nu exitati sa discutati cu medicul dumenavoastra despre acest tip de tratament pentru ca nu e costisitor absolut deloc si poate fi foarte eficient. Totusi, daca nu vi se potriveste, nu este neaparat o problema. Puteti trece la o alta forma de tratament, dar de obicei se poate depista din timp daca e potrivit genul acesta de tratament .

 • Tratarea cu succes a artritei psoriazice

  Când sunteți tratat pentru o stare, o să fie întotdeauna obstacole care te-ar putea opri să ajungi la un rezultat de succes. Afla mai multe despre tratarea cu succes a artritei psoriazice.

  Tratarea cu succes a artritei psoriazice

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

  Psoriazisul este o afecțiune a pielii care se manifestă pe termen lung (cronică) , aceasta afectează 2% - 3% din populația Regatului Unit. Apare pe piele sub forma unor pete roșii, inflamate, denumite plăci. Orice parte a suprafeței pielii poate fi implicată, dar plăcile apar cel mai frecvent pe coate, genunchi și scalp. Această condiție poate da senzația de mâncărime, dar nu este de obicei dureroasă. Modificări ale unghiilor sunt prezente în proporție de 50% dintre oameni și unii dintre ei pot dezvolta artrită psoriazică.

  Tratarea cu succes a artritei psoriazice

  Când sunteți tratat pentru o stare, o să fie întotdeauna obstacole care te-ar putea opri să ajungi la un rezultat de succes. De multe ori, tratamentele nu funcționează la fel de bine cum era de așteptat, astfel încât pentru a obține cele mai bune tratamente, există o serie de măsuri pe care le puteți lua.

  Urmând sfaturi și utilizând tratamente conform instrucțiunilor sunt considerate vitale pentru a ajuta la atenuarea inflamației articulare, pentru a îmbunătăți simptomele și asigurați-vă că obțineți un confort pe termen lung și de mobilitate, acest lucru este adesea descris ca fiind de conformitate. Așadar, trebuie să simțiți că sunteți parte din procesul de luare a deciziilor. Fiind cel mai potrivit lucru în care pacientul poate să ia decizii împreună cu medicul lui despre tratamente. Această participare activă vă va da control și luare de atitudine asupra simptomelor dumneavoastră. Prin urmare, ajutându-vă să înțelegeți ce funcționează cel mai bine în circumstanțele proprii.

  Beneficii

  Diferitele tipuri de tratament se iau în diferite momente pentru a arăta un efect bun. În general, tratament regulat cu :
  O tabletă pentru durere, cum ar fi ibuprofen sau paracetemol ar trebui să contribuie la îmbunătățirea durerii și la rigiditate în câteva zile
  Un medicament modificator al bolii cum ar fi ciclosporină sau metotrexat, nu va avea un efect imediat și poate dura de la 6 săptămâni până la 6 luni ca să meargă.

  Dacă nu crezi că tratamentul este de ajutor, du-te înapoi și cere sfatul medicului. Este posibil să trebuiască să utilizați tratamentul mai des. Luați o doză mai mare, schimbați cu un produs mai puternic sau să se vedea un specialist.

  Efecte secundare

  Unele dintre medicamente utilizate pentru tratamentul artritei psoriazice sunt puternice și pot provoca efecte secundare. Dacă credeți că aveți un efect secundar, ca rezultat al tratamentului, trebuie să îi spuneți medicului dumneavoastră imediat . În unele cazuri, un efect secundar poate însemna medicul dumneavoastră va dori să oprească tratamentul sau să se facă trecerea la un alt comprimat.

  Citiți întotdeauna și păstrați prospectul de informare care vine cu medicația. Nu încetați să luați tratamentul decât dacă medicul dumneavoastră vă spune . Este foarte important să existe o relație strânsă între pacient și medic pentru a se vedea evoluțiile pe care pacientul le realizează. Asta dacă se dorește obținerea unor rezultate bune.

 • Gudronul de carbune pentru tratarea psoriazisului

  Psoriazisul este o afecțiune a pielii care se manifestă pe termen lung (cronică) , aceasta afectează 2% - 3% din populația Regatului Unit. Foloseste gudronul de carbune pentru tratarea psoriazisului.

  Gudronul de carbune pentru tratarea psoriazisului

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

  Psoriazisul este o afecțiune a pielii care se manifestă pe termen lung (cronică) , aceasta afectează 2% - 3% din populația Regatului Unit. Apare pe piele sub forma unor pete roșii, inflamate, denumite plăci. Orice parte a suprafeței pielii poate fi implicată, dar plăcile apar cel mai frecvent pe coate, genunchi și scalp. Această condiție poate da senzația de mâncărime, dar nu este de obicei dureroasă. Modificări ale unghiilor sunt prezente în proporție de 50% dintre oameni și unii dintre ei pot dezvolta artrită psoriazică.

  Gudronul de carbune pentru tratarea psoriazisului

  Măsuri de precauție

  Atunci când se utilizează gudronul de cărbune, evitați ochii, mucoasa, zonele genitale sau zonele rectale și rupte sau pieliea inflamată; folosiți mănuși adecvate de protecție chimică pentru preparare. Gudron de cărbune nu ar trebui să fie utilizat în psoriazis pe gât, acut, în pustulară sau în prezența infecției. Gudronul de cărbune va pata bijuterii - permanent - chiar și aur. Să se aibă grijă la eliminarea tuturor bijuteriilor înainte de a folosi produse de gudron de cărbune.

  Precauții

  A se evita expunerea la soare sau în timpul utilizării acestui medicament sau la lampi solare, deoarece crește sensibilitatea pielii. În cazul în care expunerea la lumina solară nu poate fi evitată, utilizați măsuri de protecție, cum ar fi cremele de protecție solară sau îmbrăcăminte de protecție. Acest medicament va păta pielea, părul și țesătura. A se evita contactul cu ochii, membranele mucoase, zonele genitale și zonele rectale. Acest preparat este numai pentru uz extern. A se evita contactul cu ochii, pleoapele și toate celelalte suprafețe ale mucoaselor. Nu pentru a fi utilizat când se suferă de psoriazis acut.

  Efecte secundare

  Unele reacții adverse frecvente pot include reacția anormală a pielii la lumină, de obicei, o erupție cutanată (fotosensibilitate). Colorarea pielii și iritare a pielii de la haine. Reacțiile adverse enumerate mai sus nu pot include toate reacțiile adverse raportate de către producătorul de droguri. Pentru mai multe informații despre orice alte posibile riscuri asociate cu acest medicament, vă rugăm să citiți informațiile furnizate cu medicament sau consultați medicul dvs sau farmacistul.

  Gudron: Unele fapte fascinante
  Știați că...

  Cărbunele este unul dintre cele mai vechi tratamente ale pielii ncă în uz; acesta a fost utilizat pentru a trata probleme ale pielii, pentru un uimitor număr de 2000 de ani (1)
  Gudron de cărbune brut este gândit să conțină aproximativ 10.000 de substanțe diferite; doar jumătate dintre acestea au fost identificate în mod corespunzător (1)
  Un gudron medical bituminos poate fi obținut de la formațiuni de rocă ce conțin rămășițele fosilizate de pește! (1)
  Gudron de cărbune se face prin încălzirea cărbunelui în absența aerului la temperaturi de până la un imens 1200 ° C (2) - care este în jur de cinci ori mai fierbinte decât cuptorul mediu de bucătărie.
  Gudron de cărbune poate fi  însăși încălzit pentru a produce diferite tipuri de ulei; un produs secundar rezidual al acestui pas este - substanța utilizată în roadmaking (1)

 • Ce este psoriazisul? De ce apare acesta?

  Ce este psoriazisul? În esență, aceasta este o tulburare autoimună care cauzează cruste, sub formă de fulgi, pete roșii de piele să apară, care sunt acoperite cu solzi argintii.

  Ce este psoriazisul? De ce apare acesta?

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazisul este o boala care afecteaza pielea, lasand leziuni sau pete solzoase, care sunt ridicate și au o culoare roșie. Din punct de vedere medical, este o boala autoimuna, deoarece sistemul imunitar produce prea multe celule ale pielii. Nu există motive să se creadă că există o legătură puternică între psoriazis și deficitul de vitamina D. Acesta este motivul pentru care multe opțiuni de tratament se concentreaza pe creșterea nivelurilor de vitamina D. Cu toate acestea, ceea ce vitamina D poate face este de a îmbunătăți starea. Ea nu se vindeca sau chiar previne.

  Ce este psoriazisul?

  În esență, aceasta este o tulburare autoimună care cauzează cruste, sub formă de fulgi, pete roșii de piele să apară, care sunt acoperite cu solzi argintii. Acestea tind să apară pe genunchi, coate, spate si scalp. Cu toate acestea, ele pot exista oriunde pe corp. Cei mai mulți oameni au doar pete mici, dar chiar și acestea pot deveni dureroase și cu senzație de mâncărime. Conditia afecteaza aproximativ 2% din populație și, în același timp fiind cel mai frecvent la adulții cu vârsta mai mică de 35, se poate întâmpla la orice vârstă. Bărbații și femeile sunt la fel de afectate de aceasta. Psoriazisul poate exista în diferite grade de severitate, unele suferind de o iritație minoră și alții văzand o reducere semnificativă a calității vieții. Este o tulburare cronica, caracterizata prin frecvente flare-up-uri în care simptomele tind să se agraveze.

  De ce apare psoriazisul?

  Psoriazisul este o supraproducție de celule ale pielii. De obicei, la fiecare trei până la patru săptămâni, corpul nostru inlocuieste celulele moarte ale pielii. In cazul oamenilor care au psoriazis, celulele sunt inlocuite la fiecare trei până la șapte zile. Ca urmare, celulele pielii se construiesc și acest lucru creează pete. Comunitatea medicala inca nu nu intelege pe deplin de ce apar aceste pete, deși este clar că aceasta este cauzată parțial de sistemul imunitar. Sistemul imunitar ar trebui sa apere organismul impotriva infectiilor si a bolilor. Sistemul imunitar al persoanelor cu psoriazis ia in considerare celulele pielii ca fiind ceva cu care trebuie să lupte.

  Cauzele exacte ale psoriazisului sunt, de asemenea, prost înțelese. Cu toate acestea, există în prezent un oarecare acord ca factorii genetici joaca un rol vital. In plus, cei mai mulți oameni suferă de "declansatori", care provoaca simptomele sa se agraveze. Posibilii declansatori includ infectii ale gatului, leziuni ale pielii și o serie de medicamente. Din fericire, psoriazisul nu este contagios.

  De obicei, psoriazisul apare pentru prima dată când cineva este între 15 și 25 de ani. Ei încep să experimenteze pete pe tălpile picioarelor lor, palme, organe genitale, pielea capului, genunchi, coate și în alte locuri. În cazuri foarte grave, întregul corp poate fi acoperit cu pete si mancarimi dureroase.

 • Terapiile complementare pentru psoriazis

  Ce e de spus despre terapiile complementare pentru psoriazis? În ultimii ani, au existat mai multe cereri de diverse terapii complementare sau alternative în psoriazis.

  Terapiile complementare pentru psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Deși nu există niciun tratament pentru psoriazis, sunt multe lucruri care se pot face pentru a vă ajuta să controlați problema și să învețați să faceți față cu ea.

  Psoriazisul fiecărei persoane se comportă într-un mod diferit si tratamentul trebuie să fie adaptat la individ. Aspecte cum ar fi fondul social și profilul psihologic sunt relevante. Arta de tratament este de a găsi un program de abordari terapeutice care se potriveste individului. Ceea ce se potrivește unei persoane, asta nu înseamnă că se va potrivi și următoarei. În egală măsură, ceea ce se potrivește în acest an nu va fi neapărat cel mai bun pentru tine anul viitor. Deci, timp de mai mulți ani, poate fi necesar să se utilizeze mai multe dintre aceste tratamente. Găsirea unui program de succes terapeutic necesită foarte multă răbdare, expertiză și cooperare între medic și pacient.

  Pentru un tratament pentru a avea cele mai mari sanse de succes, trebuie să urmați instrucțiunile medicului dumneavoastră cât mai exact posibil.

  Iată câteva sfaturi care vă pot ajuta să faceți acest lucru:

  Încercați să luați sau să utilizați tratamentul în mod regulat, în același timp, în fiecare zi, astfel încât să obțineți într-o rutină.
  Asigurați-vă că veți obține următoarea prescripție în timp suficient, astfel încât să rămâneți fără medicamente.
  Dacă aveți de gând să plecați în afară sau într-o vacanță, luați destule tablete sau creme cu dvs pentru a rezista tot timpul.
  Citiți și păstrați prospectul de informare care vine cu medicamentul.
  În cazul în care aveți îndoieli cu privire la orice parte a tratamentului dumneavoastră, adresați-vă medicului sau farmacistului pentru sfat.
  Păstrați o evidență a tratamentelor pe care le-ați încercat în trecut. Astfel, medicul dumneavoastră o să știe dacă v-a cauzat probleme.
  În cazul în care costul tratamentului vă oprește de la utilizarea unora sau a tuturor medicamente recomandate, discutați cu farmacistul despre modalitățile de reducere a taxelor de baza de pe prescripția medicală a dumneavoastra.

  Ce pot face referitor la sănătatea mea generală?

  Ca și în cazul celor mai multe aspecte ale sănătății, ajută să se mențină în formă și să se dezvolte o atitudine pozitivă. Exerciții fizice regulate, și nu vă abuzeți de corpul cu medicamente, țigări și alcool în exces. Este bine stabilit faptul că, în unele persoane prea mult alcool poate agrava psoriazisul. Deși nu există nici o relație între dietă și psoriazis, este sensibil la o dietă sănătoasă și sla menținerea unei greutăți normale.

  Ce e de spus despre terapiile complementare pentru psoriazis?

  În ultimii ani, au existat mai multe cereri de diverse terapii complementare sau alternative în psoriazis. Dar foarte puține sunt susținute de dovezi pertinente, obiective și de eficacitate. Cu toate acestea, există dovezi evidente cum că tehnicile de relaxare și de calmare a stresului sunt de ajutor. Ca o regulă foarte importantă pentru dumenavoastră, este rezonabil să se consulte medicul dumneavoastră pentru recomandări înainte de pierderea unei sume considerabile de bani în speranța de a cumpăra unele "leac miraculos".

 • Fumatul creste riscul unei persoane de a dezvolta psoriazis

  Cercetatorii au descoperit că fumatul crește riscul unei persoane de a dezvolta psoriazis, fumatul excesiv crește riscul suplimentar, iar acest risc scade mai lent după ce renunti.

  Fumatul creste riscul unei persoane de a dezvolta psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazisul este o afecțiune a pielii ce apare atât la copii, cât și la adulți. Acesta se manifestă prin aparția pe piele a unor pete/vezicule roșii ce pot deveni solzoase. Din păcate, trebuie știut că psoriazisul nu are un tratament care să trateze complet pacientul.

  Este bine cunoscut faptul că fumatul este un obicei nociv ( ce îi afectează și pe ceilalți), ce poate provoca riscuri grave pentru sănătatea dumneavoastră; inclusiv boli la inimă și de circulație (cardiovasculară), angină pectorală, infarct miocardic și accident vascular cerebral.

  Fumatul poate provoca cancer pulmonar; nouăzeci la sută din cazurile de cancer pulmonar sunt cauzate de fumat. Dar poate provoca, de asemenea, multe alte tipuri de cancer și boli. Spre exemplu, boli pulmonare obstructive cronice (BPOC), emfizem și bronșită cronică.

  O altă boală care poate fi adăugată la lista tulburărilor legate de fumat - psoriazisul. Cercetatorii au descoperit că fumatul crește riscul unei persoane de a dezvolta psoriazis. Fumatul excesiv crește riscul suplimentar, iar acest risc scade mai lent după ce renunti.

  Un studiu realizat de investigatorii de la Massachusetts General Hospital, Spitalul Brigham si Femei, Scoala de Sanatate Publica Harvard, toate în Boston, Statele Unite ale Americii, și Vancouver Spitalul General, Vancouver, BC, Canada,  au publicat în Jurnalul American de Medicină în 2007, un spectacol conform căruia, în comparație cu femeile care nu au fumat niciodată, riscul de psoriazis a fost de 37% mai mare în randul foștilor fumători și 78% mai mare în rândul fumătorilor actuali.

  Acest studiu este cea mai mare evaluare prospectivă a cauzelor multiple apărute în urma statutului de fumător, durata și intensitatea în raport cu riscul de psoriazis. Cu ajutorul datelor de la Nurses Health Study II (NHS II) , un studiu longitudinal în curs de 116,608 asistente medicale de sex feminin înregistrate de la 15 state cu vârste cuprinse între 25 și 42 de ani, și astfel, au completat și returnat un chestionar inițiat în 1989, cercetatorii au documentat 887 de incidente cu cazuri de psoriazis în timpul celor 14 ani și următorii.

  Anii fumătorilor au fost asociați cu o creștere gradată a riscului pentru psoriazis.

  Comparativ cu oamenii care n-au umat niciodată; riscul a fost de 20% mai mare pentru cei care fumau. Tendințele semnificative au persistat cu durata fumatului în ambele tipuri de fumatori curenți și din trecut. Mai mult, expunerea la fumatul pasiv în timpul sarcinii sau a copilăriei a fost asociat cu un risc crescut de psoriazis. Riscul de psoriazis printre foștii fumatori scade aproape la aceea care au fost fumător cu 20 de ani în urmă.

  Scrierea în articol, Hyon K. Choi, MD, DrPH, afirmă că: " Aceste descoperiri, împreună cu efectele periculoase și bine determinate ale fumatului, se arată stimulente clare pentru renunțarea la fumat mai ales pentru cei ce suferă de psoriazis. Incetarea fumatului va duce la o stare a sănătății mai bună pentru pacienții ce suferă de acestă afecțiune a pielii.

 • Trei diferente importante intre eczeme si psoriazis

  Pielea iritată cu pete roșii si umflături sunt doar două simptome pe care psoriazisul și eczemele le au in comun. Aici sunt trei diferente importante intre eczeme si psoriazis.

  Trei diferente importante intre eczeme si psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Pielea iritată cu pete roșii si umflături sunt doar două simptome pe care psoriazisul și eczemele le au in comun. Atat psoriazisul cat si eczemele pot avea declansatori similari, de asemenea, cum ar fi stresul. Si nici una dintre condiții este contagioasă.

  Aceste similitudini pot face psoriazisul si eczemele greu pentru medici pentru a diagnostica. Dar fiind conștienți de unele dintre diferențe, vă poate ajuta să obțineți un diagnostic corect si tratament pentru problemele pielii tale speciale.

  Pentru inceput, eczema este un termen general folosit pentru a descrie un set de condiții de mancarimi ale pielii, care pot fi cauzate de pielea uscată, anumite boli, contactul cu un alergen sau iritant sau chiar de stres. Este cel mai frecvent un răspuns inflamator, care se întâmplă atunci când un alergen sau iritant vine în contact cu pielea sensibilă. Psoriazisul, cu toate acestea, este o afecțiune genetică autoimună în cazul în care celulele pielii cresc prea repede, având ca rezultat pete groase si incomode ale pielii.

  Aici sunt trei diferente importante intre eczeme si psoriazis.

  1. Timpul de debut este diferit.

  • Eczema apare cel mai frecvent la sugari și copii mici. In multe cazuri, simptomele vor deveni mai putin severe pe masura ce copilul devine mai in varsta, iar starea pielii poate apărea și la adulți.
  • Psoriazisul poate începe în orice moment, dar este cel mai frecvent la vârstele cuprinse între 15 și 30 de ani. De asemenea, nu este neobișnuit pentru psoriazis, pentru a incepe mai tarziu in viata, intre 50 si 60 de ani.
  1. In afar de petele roșii de piele si senzația de mâncărime, cele două condiții arata diferit.

  • Eczema cauzeaza pielea să pară roșie, uscata și crăpata. In cazurile severe, pielea poate, de asemenea, sa provoace blistere, iar anumite tipuri pot provoca pielea să arate modificări de culoare. Eczema poate apărea, de asemenea, ca umflaturi umplute cu lichid. Simptomele pot apărea oriunde, dar cel mai probabil să le vadă pe fata la sugari, și, de asemenea, pe scalp, piept și spate, gât, încheietura mâinii, glezne și în zone moi ale pielii, la fel ca in interiorul coatelor si genunchilor.
  • Psoriazisul cauzează pete roșii sau albe, groase, care pot să apară, de asemenea, argintii si solzoase. Aceste pete pot apărea oriunde pe piele, dar cel mai probabil să apară pe exteriorul genunchilor si coate, partea inferioara a spatelui si pe scalp. De asemenea, psoriazisul provoaca adâncituri in unghii, ceea ce le face fragile sau le determină să cadă.
  1. Tratamentul difera pentru psoriazis si eczeme.

  • Persoanele care suferă de eczeme pot folosi creme si lotiuni pentru a ajuta la gestionarea uscăciunii și iritarii. Pot folosi și comprese reci pentru a calma mancarimea dureroasa. Medicul dumneavoastră vă poate prescrie, de asemenea, un antihistaminic sau corticosteroizi.
 • Psoriazisul scalpului cauzeaza caderea parului?

  Psoriazisul scalpului poate fi declanșat de psoriazisul din alte locații, inclusiv psoriazisul facial. Simptomele timpurii, ca și alte tipuri de psoriazis, includ pete rosii care se raspandesc destul de repede.

  Psoriazisul scalpului cauzeaza caderea parului?

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Simptomele psoriazisului includ în general pete roșii pe piele și piele foarte uscata, care se poate transforma în fulgi albi. Psoriazisul pe fata pot afecta zonele din jurul ochilor, gurii și nările. Cu toate acestea, această tulburare a pielii poate afecta, de asemenea, nivelul scalpului, prin urmare, apare psoriazisul scalpului pe termen lung. Psoriazisul scalpului prezinta simptome similare cu această tulburare de piele care apare pe alte zone, cum ar fi pete roșii și mâncărime. Psoriazisul scalpului este comun la copii și adulți, chiar și la persoanele în vârstă. Există diverse efecte care vin cu această tulburare scalpului, inclusiv cele mai discutate, pierderea parului. O mulțime de oameni cu psoriazis al scalpului se întreabă dacă focarul poate declanșa sau nu căderea părului și dacă acest lucru poate fi prevenit.

  Cum crește părul?

  Parul incepe sa creasca de la radacina, care se află sub foliculi. Celulele de par sunt alimentate de substante nutritive au trecut prin vasele de sange. Aceste substante nutritive permit cresterea parului propriu-zis, care va creste prin glandele de ulei. Părul se oprește în creștere, la anumite puncte și poate cădea în mod natural atunci când este suficient de matur. Cu toate acestea, există unele circumstanțe care inhibă creșterea părului și face scalpul para că are mai puțin păr. Factorii de risc includ matreata, dermatita, psoriazis și pecingine, care au capacitatea de a infecta scalpului, o locatie naturala pentru cresterea parului.

  O schiță a psoriazisului scalpului

  Psoriazisul scalpului poate fi declanșat de psoriazisul din alte locații, inclusiv psoriazisul facial. Simptomele timpurii, ca și alte tipuri de psoriazis, includ pete rosii care se raspandesc destul de repede. Petele rosii ale psoriazisului scalpului pot afecta zonele din jurul urechilor si urechile, partea din spate a gâtului, si fruntea, altele decât la nivelul scalpului. Psoriazisul scalpului este, de asemenea, caracterizat de fulgi albi care se pot aprinde atunci când zgâriati scalpul sau parul. Spre deosebire de matreata, petele sunt de obicei mai mari și nu provoacă mâncărimi severe, în afară de senzație de furnicături. Psoriazisul promovează, de asemenea, scalp supra-uscat, care afectează, de asemenea, starea parului.

  Psoriazisul scalpului cauzeaza caderea parului?

  Practic, psoriazisul scalpului nu cauzeaza pierderea parului. Cu toate acestea, scalpul, care este grav afectat de psoriazis ar putea să nu fie în măsură să ofere mediu adecvat pentru cresterea parului propriu-zis. Ca rezultat, parul s-ar putea să cadă sau să experimentati încetinirea creșterii parului. Psoriazisul prezinta unele efecte la nivelul scalpului si pielii din jur, care afectează modul în care parul creste, cum ar fi:

  Pete roșii pe scalp, în spatele gâtului și linia părului.

  Psoriazisul scalpului poate provoca pete roșii, care pot fi supra-uscate si inflamate nu numai pe scalp, ci pe diferite zone din jurul acesteia. Inflamația care apare cu aceste pete roșii inhiba parul pentru a il opri din creștere.

 • Limitări în legătură cu planurile de psoriazis

  Acesta este planul pe care l-am urmat pentru a imi ține sub control psoriazisul. Am găsit limitări în legătură cu planurile de psoriazis.

  Limitări în legătură cu planurile de psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Acesta este planul pe care l-am urmat pentru a imi ține sub control psoriazisul. M-am gândit la planul meu de dieta pentru psoriazis in urma a ore lungi de cercetare și o mulțime de încercări și erori. Scopul planului meu a fost de a găsi cel mai eficient mod de a obține controlul asupra psoriazisului meu cu cel mai mic efort necesar.

  Am găsit limitări în legătură cu planurile de psoriazis:

  • Dieta anti inflamatoare in sine nu va reduce psoriazisul la un nivel adecvat. Mai puțin de 5% din psoriazis, în opinia mea. Si este nevoie de o schimbare de mentalitate, împreună cu modificări în stilul de viață, în general.
  • Dieta John Pagano este prea stricta. Si în cazul în care raportul greșit de fructe la legume consumate, aceasta poate provoca consecințe grave. Pagano a subevaluat daunele care pot fi cauzate de consumul prea mare de zahăr. Prin urmare, aportul de fructe proaspete.
  • Dieta cu John Pagano recomandata in întreprinderi chiar colonice clisme pentru casa pe care am găsit-o prea intruziva. Există și altele la fel de bune, deși mai lente, dar mai puțin invazive pentru a curăța colonul.
  • Planul de dieta John Pagano, de asemenea, stipuleaza că ar trebui să vizitați chiropractorul pentru a rezolva orice probleme de aliniere.

   Acest lucru este destul de părtinitor ca el este un chiropractician de comerț. Si eu sunt încă sigur de conexiunea dintre spate si psoriazis, daca este cazul.

  • Dieta Paleo modificata nu reușește să înțeleagă necesitatea de a avea o perioadă de dezintoxicare, atunci când încerci sa iti ții pielea sub control. Acest lucru ar trebui să fie primul pas în vindecarea tractului digestiv poros.
  • Dieta paleo modificată, precum și anti - diete inflamatorii sunt lipsite de sugestii pentru tratarea psoriazisului pe un nivel de actualitate în timp ce așteptați pentru beneficiile dietei lor. Psoriazisul poate fi incredibil de inflamat să nu mai vorbim de inestetice, așa că avem nevoie de unguente, creme și loțiuni care pot reduce durerea, scalarea și roșeața în aparență.

  Am comparat toate dietele, unele pe care le-am încercat în anii trecuți, altele pe care doar le-am cercetat. Ele lucrează toate într-o anumită măsură. Dar după cum s-a menționat mai sus, au existat limitări care au însemnat ca nu am fost niciodată pe deplin capabil de a ajunge la o acoperire de 5%, a psoriazisului sau mai puțin.

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 20

Pagina:
 1. 1
 2. 2