pete solare

 • Petele solare si cancerul de piele

  Exista o legatura intre petele solare si cancerul de piele? În timp ce petele solare nu dăunează sănătății în nici un fel, mai multe tipuri de cancer de piele incep de la o pata maro gasita undeva pe corpul tau.

  Petele solare si cancerul de piele

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  In primul rand: nu, ele nu sunt pistrui. În timp ce pistruii apar și dispar din când în când, petele de soare (cunoscute și sub numele de pete de ficat, pete solare și pete de vârstă) tind să rămână odată ce acestea apar. Aratand ca pete maro plate de piele, acestea apar, de obicei, pe părți ale pielii, care sunt supra-expuse la razele UV. Se întâmplă, ca urmare a reacției producătoare de melanina, melanocitele.

  Funcția lor include protejarea corpului tau de razele UV daunatoare. Odată ce corpul tau este supra-expus, melanocitele considera acest lucru o amenințare si crește producția de melanină pentru a rezista efectului razelor UV. În mod normal, are ca rezultat bronzul care se întinde uniform pe toata pielea. Cu toate acestea, uneori, pigmentarea suplimentara se adună într-o singură zonă. Acesta este modul în care apar petele de soare. Cea mai comună zonă pentru petele solare sunt frunte, nas, obraji și mâini. Culoarea petelor solare variaza de la maro la negru. Uneori, există și excepții, cum ar fi pete roșii sau albe.

  Petele solare si cancerul de piele

  În timp ce petele solare nu dăunează sănătății în nici un fel, mai multe tipuri de cancer de piele incep de la o pata maro gasita undeva pe corpul tau. Este ușor de confundat cu melanomul cu petele de varsta și vice-versa.

  Principala distincție între petele de soare și melanomul este următoarea:

  • Petele solare sunt rezultatul producției excesive de melanină. În timp ce producția de pigment este crescuta, numărul de melanocite rămâne același.
  • Melanomul este caracterizat prin cresterea necontrolata a melanocitelor, care se întâmplă atunci când razele UV deteriorareaza ADN-ului celulelor pielii.

  Așa că, în timp ce petele de soare nu au nici o legătură cu cancerul, acestea sunt un avertisment pentru a limita expunerea la soare. Dacă aveți multe pete de soare peste tot corpul, consulta medicul dermatolog. Aceasta va fi cea mai bună soluție.

  De ce sa elimini petele solare?

  Petele solare sunt de cele mai multe ori fara durere, dar pot înțepa sau provoca mancarimi, mai ales în cazul în care acestea se află sub lumina directă a soarelui. De asemenea, ele nu sunt întotdeauna netede în textura. Unii oameni sunt mai sensibili la lumina soarelui decât ceilalți și pot obține pete de soare chiar și după ce au fost expusi la o lumină solară pentru o perioadă scurtă de timp.

  Mai mult decât atât, atunci când petele apar pe fata, ele devin o cauză pentru problemele de insecuritate și de aspect pentru mulți oameni, având ca rezultat reducerea stimei de sine, stres emoțional și alte lucruri de care nimeni nu are nevoie în viața lor.

 • Indepartarea medicala a petelor solare

  Când aveți de a face cu pete de soare incredibil de persistente, nu este nevoie de disperare. Dermatologia experta vă poate da o mână, oferind o gamă largă de tratamente, îndreptate catre nivelul pielii deteriorate. Afla mai multe despre indepartarea medicala a petelor solare.

  Indepartarea medicala a petelor solare

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  In primul rand: nu, ele nu sunt pistrui. În timp ce pistruii apar și dispar din când în când, petele de soare (cunoscute și sub numele de pete de ficat, pete solare și pete de vârstă) tind să rămână odată ce acestea apar. Aratand ca pete maro plate de piele, acestea apar, de obicei, pe părți ale pielii, care sunt supra-expuse la razele UV. Se întâmplă, ca urmare a reacției producătoare de melanina, melanocitele. Funcția lor include protejarea corpului tau de razele UV daunatoare.

  Odată ce corpul tau este supra-expus, melanocitele considera acest lucru o amenințare si crește producția de melanină pentru a rezista efectului razelor UV. În mod normal, are ca rezultat bronzul care se întinde uniform pe toata pielea. Cu toate acestea, uneori, pigmentarea suplimentara se adună într-o singură zonă. Acesta este modul în care apar petele de soare. Cea mai comună zonă pentru petele solare sunt frunte, nas, obraji și mâini. Culoarea petelor solare variaza de la maro la negru. Uneori, există și excepții, cum ar fi pete roșii sau albe.

  Când aveți de a face cu pete de soare incredibil de persistente, nu este nevoie de disperare. Dermatologia experta vă poate da o mână, oferind o gamă largă de tratamente, îndreptate catre nivelul pielii deteriorate. Ele nu numai că vor elimina petele solare de pe față, dar vor îmbunătăți în general aspectul și starea pielii tale, făcându-va sa pareti tineri, mai curati si mai stralucitori. Cu toate acestea, trebuie să  tii minte: fiecare tip de procedură are propriile sale argumente pro și contra. Nu uitați să consultati medicul dermatolog înainte de a lua o decizie în favoarea unui anumit tratament. Aceasta va ajuta să se reducă la minimum riscurile și va lua în considerare toate beneficiile.

  Indepartarea medicala a petelor solare

  • Tratament cu laser

  Lasere sunt foarte populare în dermatologie și sunt, de obicei, una dintre cele mai comune instrumente pentru îndepărtarea petelor de soare de pe fata. De exemplu, PicoScure este una dintre cele mai recente modele, aprobate de FDA si considerate a fi extrem de eficiente. Conceptul de procedură este următoarea: straturile de celule moarte ale pielii sunt vaporizate prin fascicule luminoase puternice și precise. De obicei este o procedură rapidă, care este foarte buna pentru piele.

  • Microdermoabraziune

  Această tehnică se bazează pe o exfolierea de celule de piele moarta si aspiratia prin nisip din aluminiu, cristalele de sare și instrumente abrazive (un diamant sau daca doriți o perie de sârmă). Aceasta procedura este foarte eficientă, dar lasă o mică rană într-un loc al unei pete solare, care este înlocuita cu o piele netedă după vindecare.

  • Peeling chimic

  O soluție chimică este aplicată pe fața, exfoliaza și desprinde stratul superior al pielii pentru a descoperi stratul nou, pielea sanatoasa. Cu toate că, aceasta este una dintre cele mai eficiente metode de a scăpa de petele solare, nu este recomandat pentru persoanele cu pielea sensibilă, datorită rezistenței chimice. De asemenea, este comun pentru pielea ta să rămână roșie pentru câteva zile.

 • Cum va puteti trata petele solare existente

  Vă puteți trata petele solare existente, atat acasa (cu tratamente over-the-counter), precum și cu ajutorul unui dermatolog calificat.

  Cum va puteti trata petele solare existente

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Petele solare - numite și pete de vârstă, pete hepatice și lentigo solare - sunt pete izolate pe piele, care se formeaza de la expunerea prelungită la UV. Aceste decolorări se formeaza de obicei sub forma unor pete plate, care sunt cafenii, maro, negre sau colore. Petele solare pot fi, în general prevenite prin controlul expunerii la soare și purtarea în mod corespunzătoare de protecție solară de fiecare dată când ești expus la radiații solare.

  De asemenea, vă puteți trata petele solare existente, atat acasa (cu tratamente over-the-counter), precum și cu ajutorul unui dermatolog calificat.

  1. Stai departe de soare în timpul orelor de vârf.

  Razele ultraviolete sunt mai puternice și mai intense între orele 10:00 și 15:00. Daca este posibil, încearcă să eviti să iesi în soare în timpul acestor ore de vârf. Dacă trebuie să ieșiți în acest timp, asigurați-vă că luați măsuri preventive pentru a proteja pielea împotriva radiațiilor UV.

  1. Foloseste protecție solară cu spectru larg de fiecare dată când ești în soare.

  Protecția solară vă protejează de radiațiile solare, dar nu orice protecție solară este același lucru. Multe produse de protecție solară protejează doar împotriva unui tip de radiații, dar pielea poate fi deteriorata atat de UVA cat si de UVB. Specialiștii recomandă să utilizați protecție solară cu spectru larg, care păzește pielea împotriva ambelor tipuri de radiații.

  • Alege protecție solară cu un factor de protectie de soare (SPF) de 30 sau mai mare.
  • Protecția solară nu funcționează în mod necesar instantaneu. Asigurați-vă că aplicați protecție solară aproximativ 15 până la 30 minute înainte de a iesi în soare.
  • Reaplica protecția solară la fiecare două ore. Dacă te duci la înot sau transpiri foarte mult, ar trebui să aplicați protecție solară mai frecvent.
  • Atunci când sunteti în apropiere de apă, reflexia din apă poate crește puterea razelor soarelui, crescand riscul de afectare a soarelui.
  • Utilizați protecție solară chiar și atunci când ziua este sumbru sau cerul este acoperit de nori. Protecția solară poate ajuta, de asemenea, prin prevenirea petelor de soare existente.
  1. A se purta echipament de protecție la soare.

  In plus fata de purtarea de protecție solară cu spectru larg ori de câte ori sunteți în soare, de asemenea, ar trebui să purtati îmbrăcăminte de protecție pentru a limita expunerea pielii la radiațiile UV. Reducerea expunerii și protejarea pielii este singura modalitate dovedita de a reduce șansele de pete solare în curs de dezvoltare.

  • Poarta cămăși cu mâneci lungi, fuste lungi / pantaloni, și ochelari de soare. Toate acestea protejeaza pielea de soare.
  • Puteți cumpăra, de asemenea, îmbrăcăminte care este proiectata pentru a va proteja împotriva radiațiilor UV. Unele articole de îmbrăcăminte va pot oferi factori de protecție pentru ultraviolete.
 • Modalitati de a reduce sau a sterge petele solare

  Petele solare - numite și pete de vârstă, pete hepatice și lentigo solare - sunt pete izolate pe piele, care se formeaza de la expunerea prelungită la UV. Unii dermatologi recomanda terapia cu laser si / sau cu lumină intens pulsată pentru a reduce sau a sterge petele solare.

  Modalitati de a reduce sau a sterge petele solare

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

  Petele solare - numite și pete de vârstă, pete hepatice și lentigo solare - sunt pete izolate pe piele, care se formeaza de la expunerea prelungită la UV. Aceste decolorări se formeaza de obicei sub forma unor pete plate, care sunt cafenii, maro, negre sau colore. Petele solare pot fi, în general prevenite prin controlul expunerii la soare și purtarea în mod corespunzătoare de protecție solară de fiecare dată când ești expus la radiații solare. De asemenea, vă puteți trata petele solare existente, atat acasa (cu tratamente over-the-counter), precum și cu ajutorul unui dermatolog calificat.

  1. Utilizați terapia cu laser sau cu lumină.

  Unii dermatologi recomanda terapia cu laser si / sau cu lumină intens pulsată pentru a reduce sau a sterge petele solare. Aceste tratamente trebuie facute de mai multe ori înainte de a se obțin efecte semnificative. Si acționează prin distrugerea celulelor din piele care produc melanina.

  • Terapia cu laser si terapia cu lumina sunt ambele considerate opțiuni sigure. Ele eradica cu succes celule producătoare de melatonina, fără a deteriora suprafața pielii.
  • Terapia cu laser poate decolora ușor pielea, dar aceasta nu va provoca daune semnificative.
  • De fiecare dată când utilizați terapia cu laser sau terapie cu lumină, medicul dumneavoastră vă va sfătui cu privire la modul de a proteja cel mai bine pielea de la expunerea la soare.

   

  1. Un dermatolog va poate congela petele solare.

  O altă opțiune pentru îndepărtarea petelor solare este crioterapia. Această procedură se presupune a avea un dermatolog calificat care sa congeleze petele cu azot lichid. Astfel încât excesul de pigment din pielea sa fie distrus. Tratamentul poate provoca unele cicatrici ușoare / modificări de culoare. Dar, pe masura ce pielea se vindeca, vor părea un pic mai usoare.

  1. Încercați dermabraziunea.

  Dermabraziunea implica un dermatolog care cu atenție iti netezeste straturile exterioare ale pielii, numita rindeluirea, cu o perie rotativă electrică. Odată ce stratul exterior al pielii dispare, un nou strat va creste in zona afectata ca un pigment. Fii conștient, totuși, că dermabraziunea poate lăsa pielea roșie și poate provoca zona afectată pentru a forma temporar o pecingina.

  • Utilizați numai produse de dermabraziune aprobate în cazul în care utilizezi această opțiune la domiciliu. Incercarea de a netezi pielea cu un dispozitiv care nu a fost destinat pentru dermabraziune ar putea provoca daune permanente ale pielii.
  • Dacă vă gândiți la a avea un peeling chimic, ar trebui să permiteti doar unui dermatolog calificat pentru a efectua procedura. Nu încercați să ardeti petele de pe piele la domiciliu. Acest lucru poate provoca accidente grave și daune ale pielii.
 • Doua modalitati de a reduce petele de soare

  Ați observat că aveți mai multe pete de soare acum decât înainte? Iată doua modalitati de a reduce petele de soare.

  Doua modalitati de a reduce petele de soare

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  O mulțime de adulți invidieaza pielea bebelușilor, deoarece pielea lor este de obicei moale și netedă. Pe măsură ce oamenii cresc, ei devin expusi la o varietate de factori care pot face pielea mai dura. Există o mulțime de probleme ale pielii de care oamenii isi fac griji, dar de ceea ce devin de obicei preocupați sunt petele de soare. Deci cum sa scapi de petele solare de pe fata si piele repede si eficient?

  De la nume în sine, este destul de evident că acest lucru vine de la expunerea la soare. Acest lucru se datorează faptului că pielea produce o mare cantitate de melanocite. Acest lucru poate creste cantitatea de melanină găsită pe piele. Ca rezultat, pielea devine mai inchisa, dar nu în general, ci în locuri. Vă amintiți că petele solare pot fi, de asemenea, cunoscute sub numele de pete de varsta, deoarece oamenii tind să le dobandeasca  mai mult pe măsură ce îmbătrânesc.

  Ați observat că aveți mai multe pete de soare acum decât înainte? Este foarte probabil ca aceasta se datoreaza faptului ca a fi expus la soare ar putea fi, de asemenea, din cauza altor factori. În loc de a a avea reflecție asupra a ceea ce a cauzat petele de soare, nu uitați că există diferite moduri prin care poti scapa de petele tale de soare. Vreti să știti cum puteti face asta?

  Iată doua modalitati de a reduce petele de soare:

  1. Lapte bătut

  În afară de faptul că laptele bătut tind să facă unele produse alimentare sa devina mai bogate si cremoase in aroma, laptele bătut poate oferi, de asemenea, un ajutor pentru piele. Laptele batut conține acid lactic și acest lucru va ajuta la exfolierea pielii și sa îndepărteze stratul de piele moarta pentru a descoperi noul strat de piele de dedesubt. Trebuie sa stit că acest lucru este sigur de utilizat, deoarece poate hidrata pielea.

  • Se pune o cantitate mică de lapte bătut pe mingea de bumbac.
  • Lasati sa actioneze pentru câteva minute.
  • Se spală cu apă.
  • Faceți acest lucru în fiecare zi, până când vezi niște rezultate.
  1. Vitamina E

  O mulțime de oameni știu că vitamina E este buna nu numai pentru piele, ci si pentru păr, de asemenea. Știi că vitamina E este foarte benefica pentru petele de soare? Acest lucru te poate ajuta sa scapi de petele de soare, atâta timp cât le vei aplica pe piele de multe ori. In afara de petele de soare, vitamina E poate fi folosita pentru a face vânătăile și cicatricile sa se estompeze.

  • Deschide capsule de vitamina E.
  • Se pune gelul din capsula direct pe petele solare.
  • Maseaza usor utilizand degetelor.
  • Lasati peste noapte.
  • Faceți acest lucru în fiecare noapte până când vedeți ca petele dvs. de soare începe să se estompeze.
 • Remediu cu lapte pentru petele de varsta

  Pentru a scapa de petele solare și petele maro din cauza efectelor nocive ale soarelui, se aplică lapte pe fata. Afla cum poti sa folosesti lapte pentru petele de varsta, citind acest articol.

  Remediu cu lapte pentru petele de varsta

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Fața este o parte foarte sensibila a corpului, din moment ce unele parti, cum ar fi ochii si buzele sunt deosebit de fragile. Acest lucru o face mai demna de atenție și îngrijire specială. Efecte ale soarelui, acnee și îmbătrânirea isi pot pune amprenta pe fata prin aparitia petelor solare, pete de varsta si pete maro.

  In momentul în care citiți acest articol, probabil, aveti una sau mai multe pete întunecate pe care doriți sa le eliminati. Înainte de a ajunge la modri de a elimina petele intunecate de pe piele, ar trebui, de asemenea, sa stiti moduri în care puteți preveni formarea mai multor pete de culoare închisă și alte pete ale pielii. "Prevenirea este cel mai bun leac". Cu ajutorul unui spectru larg de protecție solară cu SPF de cel puțin 30 este cel mai bun mod de a evita petele intunecate. Mananca sănătos, rămâi hidratat și foloseste creme anti-rid și anti-îmbătrânire.

  De asemenea, este important pentru tine să înțelegi că cele mai multe dintre aceste remedii nu functioneaza precum o magie. Cel mai bine este să ai răbdare și să fii coerent atunci când te decizi cu privire la ce remediu utilizezi pentru a lumina petele intunecate de pe piele. Remediile naturale nu dau aceleași rezultate pentru toată lumea. Poate fi necesar să încercați câteva dintre ele pentru a găsi unul care se potrivește nevoilor dumneavoastră. Evita agenți, cum ar fi bicarbonat de sodiu si lamaie, dacă aveți pielea uscată. Cei cu pielea sensibila ar trebui să evite clar substantele dure, cum ar fi de lamaia, în timp ce persoanele cu ten gras le sunt sunt recomandate pentru a reduce utilizarea de produse hidratante profunde, cum ar fi ouă și aloe vera.

  Remediu cu lapte pentru petele de varsta

  Pentru a scapa de petele solare și petele maro din cauza efectelor nocive ale soarelui, se aplică lapte pe fata. El lumineaza pielea și fac ca petele întunecate sa dispara cu timpul. Laptele conține acid lactic, care este responsabil pentru deschiderea culorii petelor intunecate.

  1. Tamponați mingea de bumbac în lapte și se aplică direct pe zonele afectate ale feței.
  2. Se lasă-l timp de 8-10 minute și se spală.
  3. Se aplica lapte pe fata de doua ori pe zi.
  4. În mod alternativ, fa o pasta cu lapte acru, smântână și miere pentru rezultate mai rapide.

  Aloe vera

  Aloe Vera este o planta exceptionala care a fost utilizată în mod eficient în albirea pielii. Este sigura si foarte eficienta in tratarea petelor intunecate pe fata si pe pielea uscata. Hidrateaza si trateaza afectiuni ale pielii uscate pentru a îmbunătăți tenul in ansamblu.

  1. Aplica suc de aloe vera pe petele intunecate
  2. Lasa sa se usuce timp de 30 de minute.
  3. Apoi se clătește cu apă rece.
 • Cum sa elimini petele solare?

  Cum sa elimini petele solare? Exista tratamente de indepartare a petelor solare de pe față și corp, precum și pentru a preveni noi pete solare.

  Cum sa elimini petele solare?

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  In primul rand: nu, ele nu sunt pistrui. În timp ce pistruii apar și dispar din când în când, petele de soare (cunoscute și sub numele de pete de ficat, pete solare și pete de vârstă) tind să rămână odată ce acestea apar. Aratand ca pete maro plate de piele, acestea apar, de obicei, pe părți ale pielii, care sunt supra-expuse la razele UV. Se întâmplă, ca urmare a reacției producătoare de melanina, melanocitele. Funcția lor include protejarea corpului tau de razele UV daunatoare. Odată ce corpul tau este supra-expus, melanocitele considera acest lucru o amenințare si crește producția de melanină pentru a rezista efectului razelor UV. În mod normal, are ca rezultat bronzul care se întinde uniform pe toata pielea. Cu toate acestea, uneori, pigmentarea suplimentara se adună într-o singură zonă. Acesta este modul în care apar petele de soare. Cea mai comună zonă pentru petele solare sunt frunte, nas, obraji și mâini. Culoarea petelor solare variaza de la maro la negru. Uneori, există și excepții, cum ar fi pete roșii sau albe.

  Cum sa elimini petele solare?

  Exista tratamente de indepartare a petelor solare de pe față și corp, precum și pentru a preveni noi pete solare. Acestea includ atat proceduri naturale cat si clinice. Să aruncăm o privire mai atentă la tratamente, soluții și modalități de a elimina petele solare.

  • Suc de lămâie

  Acidul citric gasit in lamaie este un agent universal pentru îndepărtarea petelor. În același timp, stimulează regenerarea celulelor pielii. Stoarce suc de lamaie pe o minge de bumbac și se aplică ușor pe zona petelor solare pentru 15-20 de minute. Apoi, se spală. Sucul de lamaie tinde sa usuce pielea si sa o faca mai sensibila. Vă recomandăm să va hidratati după procedura și pentru a evita expunerea la soare pentru un timp.

  • Aloe Vera

  Aloe Vera este o componentă primară în toată soluția de vindecare a pielii, înmuiere și hidratare. De asemenea, este eficienta în îndepărtarea petelor solare, stimularea regenerarea celulelor și reduce dimensiunea și culoarea petelor solare. Aloe Vera poate fi găsita în multe creme pe bază de plante. De asemenea, puteți stoarce sucul din planta. Nu exista masuri de precautie cu privire la utilizarea de Aloe Vera, datorită efectului său blând și de vindecare.

  • Lapte

  Acidul lactic este un agent de albire organic. Laptele și untul sunt utilizate pe scară largă ca componente pentru măști de deschidere a culorii pielii, astfel aplicarea te va ajuta să estompezi petele solare fără a deteriora pielea.

 • Petele de varsta sunt periculoase?

  Petele de vârstă sunt denumite în mod obișnuit ca "pete de ficat" sau "pete solare". Sunt perfect normale si rareori un motiv de îngrijorare. Petele de varsta sunt periculoase?

  Petele de varsta sunt periculoase?

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Petele de vârstă sunt denumite în mod obișnuit ca "pete de ficat" sau "pete solare". Sunt perfect normale si rareori un motiv de îngrijorare. Ele apar în mod normal, la oamenii care sunt in varsta de peste 40 de ani în zonele care au primit cea mai mare expunere la soare pe parcursul a multor ani - cum ar fi fata, umeri, brațe, mâini și frunte. Petele de vârstă sunt pete de piele, care sunt de obicei mai inchise la culoare decat culoarea normala a pielii unei persoane - variind de la maro deschis la negru. Petele de vârstă sunt plate și nu ar trebui să cauzeze nici o durere. In ciuda faptului ca petele de varsta sunt adesea numite "pete de ficat", ele de fapt, nu au nimic de a face cu starea de sănătate a ficatului unei persoane.

  Petele de varsta sunt periculoase?

  Pe măsură ce oamenii îmbătrânesc și încep să observe pete de varsta pe pielea lor, ei devin adesea îngrijorati de faptul că petele sunt potențial periculoase. Acest lucru poate fi un semne al unei probleme semnificative de piele. Cu toate acestea, un dermatolog trebuie sa fie capabil de a diagnostica vizual petele de vârstă și de a calma grijile pacienților că petele nu sunt un pericol.

  În cazul petelor de vârstă desi nu esxista un motiv de îngrijorare, o biopsie poate fi recomandata. Cu toate acestea, cu cat persoanele se expun la lumina solară directă în timpul vieții lor, cu atât mai mare este probabilitatea ca petele de varsta sa apara. Dacă aveți una sau mai multe pete de vârstă care par a creste in marime sau isi schimba forma sau culorea sau în cazul în care devin dureroase, este important să se facă o programare cu un dermatolog pentru o evaluare.

  Pot fi eliminate petele de varsta?

  Cei mai mulți oameni nu încearcă să aibă petele de vârstă îndepărtate. Si pur și simplu le accepta ca un aspect normal din ce în ce mai mari. Dar cei care doresc sa reduca aparitia petelor de varsta pot aplica creme de albire în zonele afectate. Aceasta este o abordare simplă, dar nu este întotdeauna cu succes în eliminarea completa a petelor intunecate ale pielii. Pentru persoanele care doresc să meargă un pas mai departe, tratamentele cu laser și alte proceduri pot fi foarte eficiente în a scăpa de petele intunecate ale pielii cauzate de pete de vârstă. În timp ce poate fi posibil pentru îndepărtarea petelor de vârstă, tratamentul cosmetic este considerat opțional în aproape toate împrejurările.

  Cum se pot preveni petele de vârstă?

  Petele de vârstă sunt rezultatul expunerii prelungite la razele ultraviolete ale soarelui pe parcursul a multor ani. Este important să fiti sârguincioși cu limitarea expunerii la soare începând de la o vârstă fragedă. Este dificil de a preveni apariția petelor de vârstă de la o dată la expunere la soare ce a avut loc deja acum mai multe decenii. Cu toate acestea, niciodată nu e prea târziu pentru a acoperi pielea în mod adecvat. Atunci când stai în lumina directă a soarelui, poarta mâneci lungi, pălării, protecție solară și alte echipamente de protecție.

 • Cum sa iti luminezi petele de varsta

  Pentru uz cosmetic, s-ar putea dori să iti luminezi petele de varsta, astfel încât acestea sa nu fie la fel de vizibile. Medicul dumneavoastră trebuie să examineze orice pată de piele, care este suspecta și sa excluda cancerul de piele inainte de a incepe orice tratament.

  Cum sa iti luminezi petele de varsta

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Petele de vârstă, de asemenea, cunoscute sub numele de pete hepatice sau lentigo solare apar pe piele in urma imbatranirii. Ele sunt predominante în special asupra persoanelor care au un ten luminos si cei care au avut o mulțime de expunere la soare de-a lungul anilor. Petele de vârstă sunt de obicei găsite pe zonele în care expunerea la soare a fost cea mai mare, cum ar fi fata, brate si umeri. Petele nu sunt nimic mai mult decât excesul de pigment in celulele pielii si sunt, de obicei pete inofensive ale pielii care nu prezintă nici un pericol. Pentru uz cosmetic, s-ar putea dori să iti luminezi petele de varsta, astfel încât acestea sa nu fie la fel de vizibile. Medicul dumneavoastră trebuie să examineze orice pată de piele, care este suspecta și sa excluda cancerul de piele inainte de a incepe orice tratament.

  Cum sa iti luminezi petele de varsta

  Lămâie

  Lamaia a fost mult timp cunoscuta pentru proprietățile sale de albire a pielii. Se amestecă două sau trei picături de ulei esential de lamaie cu un ulei, cum ar fi uleiul de migdale, și se aplică pe petele de vârstă de două ori pe zi. În conformitate cu „Natural Health Remedies for You”, petele ar trebui să se estompeze în termen de mai putin de două săptămâni.

  Dude

  Extractul de dud este derivat din rădăcinile diferitelor specii de dude. Extractul inhibă enzima tirozinaza, cauzatoare de pigment. Extractul de dude este ușor, și rareori cauzează iritații ale pielii. MD Strength.com sugerează aplicarea extractului de dude în zona afectată într-un ulei purtător sau cremă.

  Extractul de mure

  De asemenea, numit Arbutina, extractul de mure se obține din mure, Uva Ursi, plante. El împiedică activitatea tirozinazei, prevenind noi pete de la formare și ajutând să se estompeze petele existente. După cum s-a menționat de DERMAdoctor.com, moleculele Arbutin sunt foarte asemănătoare cu hidrochinona. Dar Arbutin este mult mai sigur de utilizat. Hidrochinonă, un agent de albire a pielii, poate provoca iritatii ale pielii. Poate crește petele întunecate în piele și poate provoca mutații ale celulelor.

  Lemn dulce

  Extractul de lemn dulce conține glabridin, care împiedică activitatea tirozinaza și albește pielea. Glabridinul nu este toxic pentru celulele formatoare de melanină. Deci este ușor și funcționează fără a provoca efecte secundare asupra pielii. Lemnul dulce este, de asemenea, anti-inflamator, iar acesta poate fi folosit ca un agent de calmare. Remediile naturale de sănătate pentru tine sugerează utilizarea unei măști de fata sau crema cu extract de lemn dulce ca ingredient.

  Aloe vera

  Sucul sau gelul de Aloe Vera are proprietăți de vindecare ale pielii. Aplica-l pe petele de vârstă pentru a promova reînnoirea pielii și sa estompeze petele. Natural Health Remedies for You recomandă utilizarea de Aloe Vera de două ori pe zi. Si ar trebui să vedeți rezultatele în patru până la opt săptămâni.

9 Articol(e)