Petele de ficat sunt transmisibile?

Mai multe întrebări au fost puse despre faptul dacă petele de ficat sunt transmisibile sau nu. Cei care au aceasta intrebare se tem de a transfera afectiunea copiii lor.

Petele de ficat sunt transmisibile?

Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

 

Petele de ficat este o afectiune foarte comuna a pielii. Este, de asemenea, menționată ca pete de vârstă sau pete maro. Mulți dintre băieții mai mari în jurul sunt cu starea pielii. Acesta este de obicei asociat cu limită de vârstă. Soarele poate pătrunde cu ușurință în piele și poate provoca pete de ficat în cazul unei persoane în vârstă. Acest lucru se datorează faptului că pielea are imunitate mai scăzută și nu este capabila să reziste efectului nociv al razelor UV de la soare. Deși este adevărat că petele de ficat sunt asociate cu limita de vârstă, ele au fost, de asemenea, descoperite ca pot sa apara si la persoanele mai tinere. Ficatul este locul asociat cu nivelul de imunitate al individului. Dacă ați compromis imunitatea, ai o mare șansă de a avea pete de ficat, indiferent de faptul că ești doar o persoană tânără. Unele afecțiuni care pot duce la sistemul imunitar compromis la o astfel de vârstă fragedă includ o intervenție chirurgicală, boală și chimioterapie.

Petele de ficat sunt transmisibile?

Mai multe întrebări au fost puse despre faptul dacă petele de ficat sunt transmisibile sau nu. Cei care au aceasta intrebare se tem de a transfera afectiunea copiii lor. Înainte de a putea răspunde corect la întrebarea, este important să aruncăm o privire la care este cauza inițială a petelor de ficat. Acest lucru va oferi o mai bună înțelegere a naturii transmisibile acestei stări a pielii.

Sursa

Această afecțiune a pielii este cauzată de pătrunderea razelor UV de la soare în pielea persoanei afectate. Razele UV au un mod de a manipula melanocitele care sunt responsabile de fabricația de melanina, care este pigmentul responsabil de culoarea pielii. Mutatia va impiedica functionarea normala a melanocitelor in producerea de melanina. Este foarte important de remarcat faptul că modificările explicate mai sus în melanocite sunt permanente. Modificarile implică transformare genetică. De asemenea, aceasta înseamnă că genele transformate pot fi transmise de la parinti la copii. Acest lucru fiind spus, petele de ficat pot fi mostenite.

Concluzie

Explicația dată de mai sus este de natură ipotetică. Ea nu a fost încă dovedita a fi, prin orice manifestare practică. Acest lucru fiind spus, se poate ca lucrurile sa nu se intample așa cum au fost descrise mai sus. Cu timpul, ar trebui să fie foarte ușor de dovedit dacă petele de ficat pot fi moștenite sau nu. Lumea va trebui să aștepte până când una dintre persoanele afectate va da naștere.