protectie solara

 • Evita agravarea petelor de varsta existente

  Protejeaza pielea de la daune suplimentare și agravarea petelor de varsta existente prin utilizarea cremelor de protecție solară în fiecare zi, chiar și în timpul iernii.

  Evita agravarea petelor de varsta existente

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Pe masura ce imbatranim, pielea noastra este supusa la tot mai multe daune de la soare. Pielea noastra are ceea ce se numește "melanina", care absoarbe lumina solară și ajută la protejarea în mod natural a pielii la razele UV. Cu toate acestea, pe masura ce imbatranim, capacitatea naturala a pielii noastre de a se proteja de razele UV de la soare incepe sa se deterioreze, și ca rezultat, vom vedea dezvoltarea de pete de vârstă.

  Evita agravarea petelor de varsta existente

  Aplica zilnic protectie solara

  Protejeaza pielea de la daune suplimentare și agravarea petelor de varsta existente prin utilizarea cremelor de protecție solară în fiecare zi, chiar și în timpul iernii (deși este extrem de important să ne amintim pentru a obtine suficienta vitamina D). Nu veți vedea rezultatele de la un tratament pentru petele de vârstă în cazul în care nu protejează pielea de razele UV in fiecare zi. Soarele, paturile de bronzat produc raze UV. Utilizați o protecție solară, care oferă un SPF de protecție 30 sau mai mare și cu spectru larg (UVA / UVB). Oxidul de zinc este un ingredient natural, deși există unele produsele de protectie solara europene care functioneaza la fel de bine ca și SPF 100, ideal pentru lunile de vară însorite.

  Suc proaspat de lamaie sau ulei de lamaie

  Acidul citric din lămâi face ca acest fruct sa fie unul dintre cele mai puternice remedii naturale de deschidere a culorii pielii. Foloseste sucul de lamaie. Freaca-l pe piele în cazul în care petele de vârstă si-au facut aparitia. Acest remediu va dura de la 6 la 8 săptămâni înainte de a începe să vedeți petele ca se estompeaza. Sucul de lamaie va elimina în condiții de siguranță stratul superior al pielii și va ajuta pentru a ușura petele. Cu toate acestea, din moment ce sucul de lamaie creste sensibilitatea pielii la soare, asigurați-vă pentru a spăla sucul și utilizați protecție solară înainte de a merge afară.

  Puteți utiliza, de asemenea, ulei de lămâie, în loc de suc de lamaie. Care are de asemenea proprietăți excelente de albire. Se combină două sau trei picături cu un ulei, cum ar fi migdale. Iar apoi aplicați amestecul pe petele de vârstă de două ori pe zi.

  Otet de mere

  Au existat rezultate excelente ale oțetului de cidru de mere cu petele de vârstă. Este una dintre cele mai bune remedii pentru a le încerca. Acidul ridicat și conținutul de sulf din oțetul de cidru de mere, il face un excelent exfoliant pentru piele. Tamponați oțetul de cidru de mere pe petele de vârstă în fiecare noapte înainte de a merge la culcare. Lasa-l peste noapte. Se repetă acest lucru timp de 3-4 săptămâni și ar trebui să vedeți petele de vârstă mai deschise. În cazul în care înțeapă prea mult, puteți dilua cu apă, miere brută sau suc de lămâie. Luând oțet de mere pe plan intern și extern, de asemenea poate ajuta să estompeze petele mai repede.

 • Cum se formeaza petele de varsta

  Pe măsură ce îmbătrânesc, mulți oameni sufera de pete întunecate pe față, brațe și mâini. Afla cum se formeaza petele de varsta, citind acest articol.

  Cum se formeaza petele de varsta

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Pe măsură ce îmbătrânesc, mulți oameni sufera de pete întunecate pe față, brațe și mâini. Indiferent dacă le numim pete de vârstă, lentigo, pete de la soare, sau pete de ficat, aceste pete sunt un semn sigur de piele în vârstă, deteriorata. Impreuna cu riduri si textura aspra, ele sunt un simptom major al efectelor nocive ale soarelui. Petele de vârstă pot fi maro, negre sau gri, iar acestea apar, în general, pe părțile de piele care obțin cea mai mare expunere la soare. Acestea pot varia în mărime de la pistrui mici, în cercuri, cu un diametru de un centimetru.

  Cu toate ca acestea nu sunt periculoase, petele de vârstă sunt cu siguranță neatractive. Este posibil să se evite obținerea petelor de vârstă. Dar dacă acestea si-au făcut deja apariția pe piele, o serie de tratamente populare au fost dezvoltate pentru a reduce aspectul lor.

  Așa cum am menționat mai devreme, petele de varsta sunt  pete inofensive datorate expunerii excesive la soare. Acestea sunt legate de alunițe, care sunt, de asemenea, cauzate de soare. Nevii sunt ridicati, petele de culoare variind de la alb, la maro si negru. Spre deosebire de petele de varsta, alunițele apar oriunde pe piele.

  De asemenea, spre deosebire de faptul ca petele de varsta sunt inofensive, unele alunițe sunt canceroase si un semn de melanom malign. Detectarea precoce a cancerului de piele este atat de important, astfel incat medicul dermatolog examineaza orice noi pete de vârstă sau alunițe cât mai curând posibil, mai ales în cazul în care acestea își schimbă culoarea, forma sau dimensiunea.

  Cum se formeaza petele de varsta

  Expunerea la soare, varsta, culoarea pielii, si genetica contribuie toate la modul în care sunt afectate petele de vârstă. Atunci când pielea absoarbe prea mult soare, ea produce melanina in plus. Melanina este pigmentul care da culoarea pielii și produce bronzul, pentru a se proteja. In timp, melanina se poate strânge în grupuri și sa formeze pete de vârstă. Cu toate ca petele pot sa apara la persoane de orice vârstă, acestea sunt cel mai frecvent la persoanele de peste 40 de ani. Acest lucru rezultă din faptul ca persoanele în vârstă au mai multa expunere la soare, și faptul că unii oameni produc pur si simplu mai multa melanina pe măsură ce îmbătrânesc.

  Cum sa le previi

  Cel mai bun mod de a preveni petele de vârstă este evitarea soarelui și sa folosesti protecție solara. Încearcă să stai departe de soare între orele 10 și 16. Atunci, razele soarelui sunt cele mai puternice. Poarta mâneci lungi și pantaloni pentru cea mai bună protecție solară. Protecția solară este mai practica, deoarece purtarea de îmbrăcăminte de protecție la soare pot fi prea calduroase. Se aplică protecție solară 15 minute înainte de a veni în contact cu soarele, pentru că protecția solară are nevoie de timp pentru a fi absorbita. Alege un spf 15 sau mai mare de protecție solară cu spectru larg, care protejeaza atat impotriva razelor UVA, care determină apariția arsurilor și razele UVB care determina imbatranirea si deteriorarea pielii.

 • Reduce posibilitatea aparitiei petelor de varsta

  Prin limitarea expunerii la soare, puteți reduce posibilitatea aparitiei petelor de varsta. Expunerea la soare înainte de vârsta de 20 de ani este factorul major care determină modul în care pielea ta va arăta mai târziu în viață.

  Reduce posibilitatea aparitiei petelor de varsta

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Pe masura ce inaintezi in varsta, anii de stat în soare încep să isi puna amprenta. Petele de vârstă (numite pete hepatice sau lentigo solar) sunt colecții de pigment cauzate de expunerea la soare. Pigmentul este depus ca un răspuns la prejudiciu, la fel cum o cicatrice este un răspuns la o tăietură. Pigmentul se colecteaza in zonele vatamate din cauza pielii subțire sau o mai mare expunere la soare. Petele de varsta, de asemenea, pot fi cauzate de lovituri care lasa pigmentul din sânge în urmă. Ele sunt cele mai frecvente la persoanele mai în vârstă de 55 de ani. Petele ce apar frecvent pe mâini, pot fi aproape oriunde, în special în zonele expuse la soare, cum ar fi fata, spate, brate, picioare si umeri.

  Simptome

  Singurul simptom este aparitia unor pete intunecate pe piele. Ele nu provoaca mancarimi si nu sunt dureroase.

  Diagnostic

  Puteți diagnostica petele de vârsta prin aspectul lor. În cazul în care sunteți îngrijorat cu privire la modificările de la nivelul pielii, contactați medicul dumneavoastră. El sau ea va pot face teste pentru a exclude alte boli.

  Durata de așteptat

  Cele mai multe pete de varsta se estompeaza in timp, dar, probabil, nu vor dispărea, deoarece pielea a fost deteriorata. Dezvoltarea petelor este un proces similar cu formarea de cicatrice în care cicatricile sunt adesea îngrămădite când acestea se formează și se înmoaie, deoarece se "remodeleaza" de-a lungul timpului.

  Prevenire

  Prin limitarea expunerii la soare, puteți reduce posibilitatea aparitiei petelor de varsta. Expunerea la soare înainte de vârsta de 20 de ani este factorul major care determină modul în care pielea ta va arăta mai târziu în viață. Dacă aveți deja pete de vârstă, limitând expunerea la soare poate ajuta la prevenirea acestora de la a se mări sau de la a se închide la culoare.

  Pentru a proteja pielea de soare, poarta tricouri cu mâneci lungi, pantaloni și o pălărie. Utilizați protecție solară, dacă veți fi afara pentru mai mult de câteva minute. Evita să fii în soare în timpul amiezii (10, până la ora 15), atunci când razele soarelui sunt cele mai intense.

  Tratament

  Petele de vârstă nu trebuie să fie tratate. Dacă doriți terapia cu cosmetice, un dermatolog poate fi in masura sa prescrie medicamente pentru a ușura petele sau sa ofere o altă formă de terapie.

  Cand sa apelezi la un profesionist

  În cazul în care sunteți îngrijorat cu privire la modificările de la nivelul pielii, contactați medicul dumneavoastră. El sau ea poate exclude cancerul sau alte afecțiuni medicale care stau la baza.

 • Proceduri diferite pentru eliminarea petelor de varsta

  Având pete de vârstă este un memento constant asupra varstei și din acest motiv, mulți caută modalități de a le îndepărta. Există proceduri diferite pentru eliminarea petelor de varsta, iar unele sunt menționate mai jos.

  Proceduri diferite pentru eliminarea petelor de varsta

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  După cum sugerează și numele, petele de varsta sunt numite asa, deoarece acestea sunt pete maro care apar la o persoană in vârstă. Aceste pete pot să apară pe față, brațe și mâini. Cele mai multe dintre pete sunt inofensive, dar asta nu impiedica oamenii de la a avea sentimentul că trebuie să fie eliminate. Unul dintre motivele pentru care mulți oameni nu sunt incantati de ele, se datoreaza faptului ca ele sunt primul semn de inaintare in varsta. Având pete de vârstă este un memento constant asupra varstei și din acest motiv, mulți caută modalități de a le îndepărta. Există proceduri diferite pentru eliminarea petelor de varsta, iar unele sunt menționate mai jos.

  Laser

  Acest tratament de top este disponibil pentru oricine caută să scape de petele de vârstă. Petele de vârstă sunt cunoscute ca fiind depozite suplimentare de melanina, care este pigmentul care da culoarea pielii. Melanina este, prin urmare, defalcata în funcție de lasere. Insă acest lucru nu este ceva care va avea loc după un tratament și acest lucru se datorează faptului că tratamentul cu laser trebuie să fie administrat pacientului periodic înainte de rezultatele reale sa fie observate.

  Medicamente

  Acest lucru ar implica un tratament oferit de farmacii si locuri care ofera medicament. Majoritatea acestor medicamente implica aplicarea topică de creme care conțin cea mai mare parte hidrochinonă. Retinoidul este un alt ingredient care se găsește de obicei în aceste creme. Ele sunt eficiente la decolorarea petelor de varsta. În termen de o lună sau două, rezultatele vor fi văzute.

  Peeling chimic

  Aceasta este o altă procedură eficientă pentru îndepărtarea petelor de vârstă. Acesta se realizează prin faptul că acidul este aplicat pe zona afectată a pielii pacientului. Acidul apoi arde depozitul suplimentar de piele si lasa celulele pielii proaspete sub ea. Ca și în cazul majorității celorlalte proceduri, aceasta va dura mai multe săptămâni înainte ca rezultatele sa poata fi văzute.

  Dermabraziune

  Aceasta este procedura cea mai dureroasă disponibilă atunci când vine vorba de eliminarea petelor de varsta. Acest lucru se datorează faptului că este vorba de o suprafață aspră continuua, iar petele de vârstă fiind „periate”, se vor elimina. Cu timpul, noi celule ale pielii vor fi disponibile, dar acest lucru va fi după ce pruritul a avut loc din cauza durerii și roșeață, care poate avea ca rezultat.

  În cazul în care nu ați dezvoltat nici o pata de vârstă încă, dar ati observat că membrii mai în vârstă ai familiei ei au, atunci există o mare șansă sa le puteti dezvolta, de asemenea. A se păstra departe de supraexpunerea la soare. Si folosirea de protecție solară sunt cele mai bune metode prin care se pot evita petele de varsta.

 • Indepartarea petelor de varsta cu ingrediente de uz casnic

  Lumina soarelui se poate reflecta in zăpadă și gheață și arde pielea mai rău decât soarele singur. Există un mod ieftin și sigur pentru indepartarea petelor de varsta cu ingrediente de uz casnic.

  Indepartarea petelor de varsta cu ingrediente de uz casnic

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Mulți oameni care nu iau măsuri de precauție au pete de varsta pe pielea lor, mai ales în locuri expuse la soare mult din timp, cum ar fi picioarele. Expunerea în exces la soare fara protectie solara cauzeaza pistrui si pete de varsta si de ficat. Astfel încât să nu ar trebui să ieși într-o zi însorită, fără a aplica protecție solară cu SPF de cel putin 15, chiar și pe vreme rece. Lumina soarelui se poate reflecta in zăpadă și gheață și arde pielea mai rău decât soarele singur. Există un mod ieftin și sigur pentru indepartarea petelor de varsta cu ingrediente de uz casnic.

  Se taie două lămâi în jumătate și se stoarce sucul. Dacă nu aveți nici un storcător, împinge o lingură în lămâie, și rotiți-l ca un storcător de mână. Se obține o mulțime de suc. Strecurați pulpa și semințele cu o sită de sârmă și se împarte sucul în două cantități egale. Se adaugă aproximativ o lingura de otet de mere la fiecare cantitate de suc de lămâie. Pastreaza unul deoparte și se adaugă suficient zahăr la celălalt pentru a forma o pastă subțire.

  Ia o parte din pasta cu degetele și frecarea ușor peste picioarele cu vârful degetelor. Zahărul exfoliază pielea, umezeste celulele moarte si dezvaluie noua piele. Acidul din sucul de lămâie și oțetul de cidru de mere se înmoaie în piele și începe procesul de decolorare.

  Șterge pasta de pe picioare și inmoaie două cârpe moi în amestecul fără zahăr. Asigurați-vă că fiecare cârpă se desfășoară suficient pentru a acoperi zona pe fiecare picior. Se întinde o pânză peste fiecare picior si se lasa sa stea timp de 10 minute. Acest lucru va ajuta ca petele sa se estompeze mai repede.

  Se clătesc picioarele după 10 minute. Se repetă procesul în fiecare zi, timp de aproximativ o lună. În termen de două săptămâni, petele ar trebui să înceapă să se estompeze. În două luni, acestea ar trebui să fie aproape invizibile.

 • Tratarea petelor de varsta sau a petelor hepatice

  Petele de vârstă, sau pete hepatice, sunt zone plate de pigment de culoare brună, care apar adesea pe dosul mâinilor. Afla mai multe despre tratarea petelor de varsta sau a petelor hepatice.

  Tratarea petelor de varsta sau a petelor hepatice

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Petele de vârstă, sau pete hepatice, sunt zone plate de pigment de culoare brună, care apar adesea pe dosul mâinilor. Cel mai bun mod de a le preveni - și pentru a vă proteja de cancer de piele, de asemenea, este prin utilizarea de protecție solară.

  Tratarea petelor de varsta

  Dacă este prea târziu și ai deja pete de vârstă, uita-te pentru o crema OTC sau aplicați un agent simplu, de albire naturala. Țineți cont de faptul că poate dura mai multe luni pentru a vedea o imbunatatire. Și de acum încolo, asigurați-vă că nu plecati niciodată de acasa fără o protecție de soare.

  • Creme pentru decolorarea petelor, ce conțin o cantitate diluată de agenți de albire, cum ar fi hidrochinonă și peroxid de hidrogen. Petele mai închise ar putea avea nevoie de o soluție mai puternică. Înainte de a utiliza produse de deschidere a culorii pielii, citiți cu atenție instrucțiunile producătorului.
  • Se aplica suc de la o lamaie pe pete de cel puțin două ori pe zi. Sucul de lamaie este ușor acid și poate fi suficient de puternic pentru a lua de stratul exterior al pielii si a elimina sau a lumina petele de vârstă.
  • Se amesteca miere și iaurt, pentru a crea un înălbitor natural care poate lumina petele de vârstă. Se amestecă împreună 1 linguriță de iaurt simplu si 1 lingurita de miere. Se aplică, se lasă să se usuce timp de 30 de minute, apoi se clătește. Fa acest lucru o dată pe zi.

  Alte tratamente

  • Acopera petele tale cu gel de aloe vera, luate direct din frunzele unei plante vii, dacă este posibil. Se taie frunza și se strange pentru a extrage gelul. Planta contine substante chimice care celulele moarte se indeparteaza și încurajeaza creșterea unora noi, sănătoase. Se aplica gelul o dată sau de două ori pe zi.
  • Un remediu pentru îndepărtarea petelor de vârstă este să le șteargă cu lapte batut. Acesta conține acid lactic, care exfoliaza delicat pielea deteriorată de soare și zonele pigmentate.
  • Se amestecă un pic de bicarbonat de sodiu, de soluție 50:50 de peroxid de hidrogen (disponibil de la farmacii și unele supermarket-uri) și apă pentru a forma o pastă pietroase. Tamponați petele de vârstă, apoi clătiti și uscati pielea prin tapare.
  • Căpșunile face o masca blânda, un tratament eficient pentru decolorarea petelor de vârstă și de a reduce pistrui. Piseaza 1-2 căpșuni proaspete și amestecă cu 2 lingurițe de cremă pentru a face o pasta neglijenta. Aplica amestecul pentru a curăța pielea, se lasă timp de 15 minute, apoi se umezeste fata cu apa calduta și se usuca.
 • Cum se pot estompa treptat petele de varsta

  Cremele pe baza de prescriptie de albire aplicate mai multe luni, pot estompa treptat petele de varsta. In timp ce acest tratament este in curs, este necesară o protecție solară.

  Cum se pot estompa treptat petele de varsta

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Petele de vârstă sunt pete plate, gri, maro sau negre găsite pe piele. Acestea sunt uneori denumite "pete de ficat" și medical sunt cunoscute ca lentigo solare. Scestea variază în dimensiune și apar, de obicei, pe fata, maini, umeri si brate - zone care obțin expunerea la soare constant în timp. In timp ce cea mai multa expunere la soare se întâmplă în tinerețea noastră, petele încep, în general, să apară la 30 de ani. Cele mai multe pete de vârstă sunt inofensive și nu necesită tratament, deși unele necesită o evaluare suplimentară.

  Tratament:

  Există o varietate de optiuni de tratament care vizează de la deschiderea culorii la eliminarea petelor de varsta. Aceste tratamente sunt, în general, considerate produse cosmetice de asigurare. Deoarece pigmentul care cauzează pielea decolorată se află în stratul superior al pielii, sau epiderma, tratamentele care intenționează să lumineze pete de varsta penetreaza acest strat de piele. Anumite opțiuni de tratament disponibile includ:

  Medicamente:

  Cremele pe baza de prescriptie de albire aplicate mai multe luni, pot estompa treptat petele de varsta. In timp ce acest tratament este in curs, este necesară o protecție solară.

  Terapia cu laser

  Terapia cu laser ajută ruperea pigmentului de culoare închisă. Acest tratament nu deteriorează suprafața pielii și are puține efecte secundare. Cu toate acestea, terapia cu laser necesită, în general, mai multe sesiuni.

  Congelare (crioterapie):

  In timpul crioterapiei, azotul lichid sau un alt agent de înghețare este aplicat pe petele de vârstă pentru a distruge pigmentul suplimentar. Pielea apare mai deschisa in timp ce zona se vindeca. Crioterapia este în general eficienta, deși nu prezintă riscul de cicatrizare sau luminarea permanenta a pielii din zona tratată.

  Dermabraziune:

  Această procedură implică "șlefuirea" sau rindeluirea stratului superficial al pielii cu o perie rotativă. Se elimină suprafața pielii, și un nou strat de piele creste in locul ei. Efectele secundare pot include pruritul și roșeață temporară și iritație.

  Peeling chimic

  Un peeling chimic constă în aplicarea unui acid pe piele, care arde stratul exterior al pielii la petele de vârstă. Pielea ta se decojeste în următoarele câteva zile si noua piele creste in locul ei. Există mai multe tipuri de peeling chimic. Cojile sunt superficial mai blânde și au mai puțin timp, cu toate că au nevoie de mai multe tratamente înainte de a observa rezultate.

  Prevenire:

  Petele de varsta sunt prevenite prin limitarea expunerii la soare și protejarea pielii în orice moment, atunci când este expusă. Vă recomandăm purtarea de protecție solară, în orice moment, purtând îmbrăcăminte de protecție, cum ar fi pălării. Protejeaza pielea chiar și atunci când arsurile solare nu par a fi un risc, cum ar fi într-o zi noroasă, sau în timpul mersului. Niciodată nu este prea târziu pentru a începe purtarea de protecție solară și de protejare a pielii, chiar și în cazul în care au avut loc deja unele daune.

 • Tratament si remedii naturale pentru petele de varsta

  Petele de vârstă pot fi găsite pe diferite părți ale corpului, cum ar fi nivelul picioarelor, brațelor și a feței. Afla mai multe remedii naturale pentru petele de varsta.

  Tratament si remedii naturale pentru petele de varsta

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Potrivit Clinica Mayo, petele de varsta - numite și pete de ficat - sunt pete plate pe piele, care ar putea avea margini neregulate și sunt, de obicei maro sau negre. Petele de vârstă pot fi găsite pe diferite părți ale corpului, cum ar fi nivelul picioarelor, brațelor și a feței. Petele sunt cele mai predominante pe zone ale pielii care vin frecvent în contact cu soarele.

  Imbătrânirea pielii

  Pe masura ce imbatranim, pielea noastra ajunge la maturitate și capătă diferite calități și caracteristici. Conform Academiei Americane de Dermatologie, petele de varsta se dezvolta odata cu imbatranirea pielii si sunt de obicei inofensive. Ocazional, petele de varsta pot parea a fi cancer de piele, asa ca cel mai bine este ca un medic sau un dermatolog sa va vada petele. Cele mai multe tipuri de cancer de piele pot fi tratate dacă sunt descoperite din timp, înainte de a se agrava, deci controalele regulate sunt esențiale.

  Expunerea la soare

  Expunerea la soare este principala cauza a petelor de vârstă. Petele vor apărea pe locurile care au primit cea mai mare expunere la soare. Petele de vârstă, de asemenea, pot sa apara in urma bronzarii intr-un salon. Cu toate că petele de vârstă sunt parte a efectului de îmbătrânire a pielii, petele se pot dezvolta pe pielea mai tânără. Picioarele sunt frecvent expuse la soare, din moment ce te bronzezi pe plaja sau porti pantaloni scurți pe tot parcursul verii. Încercați să acoperiti picioarele atunci când sunteti in soare, cu o fustă sau o pereche de pantaloni lungi.

  Tratament

  Petele de vârstă sunt tratate folosind o varietate de metode. Conform Societatii Americane de Chirurgie Dermatologica, tratamentele pentru petele de varsta includ creme de albire, criochirurgie, peeling chimic, dermabraziune si chirurgie cu laser. Vorbeste cu medicul dermatolog pentru a afla ce opțiune este cea mai buna pentru pielea ta. Considerăm că s-ar putea să nu fii capabil de a elimina complet petele de vârstă, dacă aveți daune excesive la soare pe piele.

  Remedii naturale pentru petele de varsta

  Uleiul de ricin este un remediu natural pentru indepartarea petelor de varsta. Desi nu exista nici o cercetare medicala, care poate susține această afirmație, există dovezi anecdotice care lauda efectele uleiului de ricin. Uleiul este frecat în pielea picioarelor în fiecare dimineață și seara și se lasă să se înmoaie în piele. În termen de câteva săptămâni ar trebui să vedeți o varsare treptată a pielii. Pata de vârstă se poate transforma, de asemenea si să cadă în cele din urmă. În mod alternativ, sucul de lămâie și oțetul de cidru de mere sunt tratamente alternative pentru petele de vârstă.

  Prevenire

  Petele de vârstă sunt un semn de îmbătrânire a pielii și nu pot fi complet evitate. Pentru a reduce riscul de aparitie a petelor de vârstă, utilizați întotdeauna protecție solară și încercati să evitati expunerea la soare.

 • Cum puteti acoperi petele de varsta cu machiaj

  În timp ce protecția solară și alte forme de protecție sunt cele mai bune metode pentru a preveni petele de vârstă, puteți acoperi petele de varsta vechi folosind tipul corect de machiaj si tehnici.

  Cum puteti acoperi petele de varsta cu machiaj

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Petele de vârstă sunt, de obicei o reacție a soarelui pe piele. Pe masura ce inaintam in varsta, melanina, pigmentul care protejează pielea se deterioreaza de la soare. Se poate strange in grupuri si astfel formeaza pete. În timp ce protecția solară și alte forme de protecție sunt cele mai bune metode pentru a preveni petele de vârstă, puteți acoperi petele de varsta vechi folosind tipul corect de machiaj si tehnici. Mimeaza aspectul de piele clara, netedă și tinereasca prin aplicarea unui strat subțire de machiaj.

  Cum puteti acoperi petele de varsta cu machiaj

  Pasul 1

  Aplica o crema hidratanta care contine o protectie solara de cel putin SPF 15 sau mai mult pe o bază de zi cu zi, sugerează John Wolf, Jr., profesor si presedinte al departamentului de dermatologie la Baylor College of Medicine. Crema va hidrata pielea, astfel machiajul se va aplica mai lin, în timp ce de protecție solară va ajuta la protejarea pielii pentru deteriorarea soarelui. Aplicati intotdeauna crema!

  Pasul 2

  Aplica un primer de machiaj pentru pielea ta. Pprimer-ul de machiaj este deosebit de important pentru femeile mai in varsta, deoarece netezeste liniile fine si ridurile si umple porii, astfel machiajul se aplica impecabil. Acesta stabilește machiajul astfel încât să nu sufere de un aspect cakey sau machiaj care se stabilește în liniile fine a ridurilor, făcându-te sa pari mai în vârstă. De asemenea, ajută să adăugați un alt strat pentru a ascunde petele de vârstă.

  Pasul 3

  Tamponați degetul inelar într-un vas mic de corector de culoarea piersicii. Culoarea piersicii poate ajuta să anuleze nuanta inchisa a petelor de vârstă, spune Gregory Arlt, un artist de machiaj pentru M.A.C. , in revista "Good Housekeeping". Degetul inelar are cea mai usoara atingere, spun consilierii în prevenirea supra-aplicarii. Atingeți ușor cu degetul peste petele de vârstă până când sunt acoperite, iar apoi intinde corectorul cu o perie mica pentru a da corectorului o textură mai naturală.

  Pasul 4

  Adăuga o mică cantitate de fond de ten pe piele, netezind fata cu degetele pentru un aspect cat mai natural. Încercați să găsiți fond de ten făcut special pentru femeilor de peste 40 care nu contine sidefat. Acesta te poate face sa arati mai in varsta. Fondul de ten ofera un strat superior pentru a ajuta la amestecul anticearcanului în piele astfel încât este mai puțin vizibil și petele tale de vârstă sunt diminuate.

  Pasul 5

  Perie un strat de pudra translucida peste întreaga față pentru a crea un ton și setați anticearcanul. Pudra translucida este luminoasa, spune celebritatea make-up artist Linda Mason in CBS News. Aceasta face machiajul sa aiba o durată mai lungă. Astfel petele tale de vârstă sunt acoperite și vă puteți simți încrezătoare.

 • Remedii care pot usura si elimina petele de varsta

  Exista mai multe tipuri de remedii care pot usura si elimina petele de varsta, fără a provoca pagube mai inutile pe piele.

  Remedii care pot usura si elimina petele de varsta

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Petele de vârstă, de asemenea, cunoscute sub numele de pete hepatice, apar cel mai frecvent pe mâini, umeri, brațe și alte zone ale corpului, cele mai expuse la lumina soarelui. În conformitate cu Universitatea din Maryland Medical Center, petele de varsta apar la adulții cu vârsta de peste 40 de ani cel mai frecvent, deși ele pot afecta pe oricine. Cauzate de supra-expunerea la soare și alte surse de lumină ultravioletă, petele de vârstă sunt adesea dificil de îndepărtat.

  Exista mai multe tipuri de remedii care pot usura si elimina petele de varsta. Acestea nu provoca pagube mai inutile pe piele.

  Pasul 1

  Aplica gel de aloe vera proaspete pe petele dvs. o dată sau de două ori pe zi. Gelul de aloe contine substante chimice ce se cred ca elimina celulele moarte ale pielii. De asemenea, promoveaza creșterea de noi celule sanatoase. Cu utilizarea regulată, gelul de aloe va deschide si posibil vor elimina petele de vârstă. În cazul în care nu aveți acces la gelul de aloe proaspat dintr-o plantă vie, utilizați un soi organic cumparat de la magazin cu aditivi.

  Pasul 2

  Tamponați suc proaspat de lamaie direct pe petele de vârstă de două ori pe zi, până când obține rezultatele dorite. Sucul de lămâie conține acid citric blând suficient de puternice pentru a elimina celulele moarte ale pielii în condiții de siguranță. Acesta dezvăluie noi straturi proaspete de piele de dedesubt. Acest proces are beneficii asupra petelor de varsta, deoarece indeparteaza straturile mai intunecate ale pielii.

  Pasul 3

  Realizati-va propriul remediu impotriva petelor de vârsta prin combinarea radacinei de hrean ras, suc de lamaie, otet si ulei esential de rozmarin. În cartea sa "Medicina inteligenta pentru pielea ta", Jeanette Jacknin recomandă aplicarea acestei soluții pentru pete de vârstă o dată sau de două ori pe zi.

  Pasul 4

  Decoloreaza petele de varsta mici folosind peroxid de hidrogen de 5 procente. Aplicati lichidul direct pe petele de vârstă, folosind un tampon de bumbac o dată pe zi, timp de câteva săptămâni sau până când observați rezultate. Peroxidul poate fi un agent de uscare. Deci urmați tratamentul cu o lotiune hidratanta, mai ales dacă aveți deja pielea uscata.

  Pasul 5

  Se aplică direct pe zonele afectate și se lasă să rămână timp de cinci până la 10 minute înainte de clătire. Se repetă zilnic în funcție de necesități. Zara conține acid lactic, care exfoliază zonele pigmentate ale pielii și lumineaza petele de vârstă cu utilizarea regulată.

  Atenționări

  Dupa albirea petelor tale de varsta, limiteaza expunerea la soare sau purtati protecție solară atunci când expunerea nu poate fi evitată. Poti ruina săptămâni de muncă, după o zi sau două petrecute în lumina soarelui. Pentru cele mai bune rezultate, evitați obiceiurile vechi care v-au determinat să dezvoltati pete de vârstă, în primul rând.

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 26

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3