Cum reduci acasa cicatricile dupa accidente

Cicatricile sunt modul natural al organismului de a se vindeca singur. O cicatrice este un semn care apare după ce rana s-a vindecat complet și, uneori, rămâne pentru totdeauna. Cicatricile care apar dupa  un accident pot lasa in urma un simbol al unui eveniment oribil.   Unele dintre cele mai vechi tipuri de tratamente pentru cicatrici sunt desigur, remediile de casa naturale. Remediile naturale pentru cicatricile produse de accidente cuprind o gama surprinzătoare de remedii de casa sau creme fara prescriptie!

accidente

Va recomandam Gelul tratament natural pentru cicatrici- Pentru produs dati click aici

Cum reduci acasa cicatricile dupa accidente

Pentru a face cicatricile sa dispara acasa, puteți repara pielea pentru a o face neteda din nou.

Aplica gel de Aloe Vera pe rani daca acestea sunt înca deschise și nu complet vindecate. Acest lucru va ajuta la prevenirea leziunilor de la formarea de cicatrici.

Masati suc proaspat de lamaie pe cicatrici zilnic.

Sucul de lamaie va ajuta la deschiderea culorii cicatricilor înainte de a scapa complet de ele. Cu cat cicatricile sunt mai albe înainte de îndepărtare, cu atât rezultatele pe care le vei avea vor fi mai bune.

Se amestecă împreună o cantitate egală de pasta de lemn de santal si apa de trandafiri. Aplicati pasta pe cicatrici și lăsați tratamentul sa actioneze peste noapte. Se va spăla amestecul dimineața cu apă caldă. Faceți acest lucru în fiecare seară, până când cicatricile dispar. Aceasta este una dintre cele mai bune remedii de casa pentru a scapa de cicatricile produse de accidente.

Extractul de ceapă corecteaza modificarile de culoare.

Extractul de ceapa corecteaza  culoarea pielii. Puteti face extract de ceapa cu ușurință la domiciliu. Se aplică extractul de ceapa cu un pansament de bumbac pe zona afectata de mai multe ori pe zi. Cercetările au arătat că extractul de ceapă îmbunătățește culoarea cicatricilor hipertrofice și cheloide. Cu toate acestea, nu are nici un efect asupra înălțimii cicatricei, asa ca pentru rezultate optime, utilizați secvențial cu alte tratamente.

 

Masati ulei de lavandă peste cicatrici în fiecare dimineață, dupa ce spalati tratamentul cu lemn de santal si apa de trandafiri. Se lasă uleiul sa fie absorbit  în cicatrici pe durata zilei.

Ia orice sursa de vitamina E în fiecare zi. Vitamina E vine sub forma de pastile sau ulei. Vitamina E ajuta la repararea pielii din interior spre exterior.

 

Unt de Shea și Ulei de cocos.

Dacă ați experimentat o leziune, cum ar fi o tăietură, rupturi sau arsuri dupa un accident, păstrați zona umedă și acoperită în timp ce se vindeca. Aveți posibilitatea să utilizați unt de shea sau ulei de cocos crud pentru a menține rana umedă. Acest lucru poate ajuta la prevenirea unei cicatrici.  Impiedica o cicatrice de la a deveni prea mare, adanca sau cu senzația de mancarime.

 

Vei avea nevoie de:

  1. Pasta de santal
  2. Apa de trandafiri
  3. Suc de lămâie
  4. Gel de Aloe Vera
  5. Ulei de lavanda
  6. Vitamina E

13531994_624778294338513_1340161774_n