remedii cosuri

 • Tratarea acneei cu vitamine si plante

  Coșurile, punctele negre și alte pete sunt afecțiuni ale pielii neplacute care afectează majoritatea populației, la un moment sau altul. Din 2011, majoritatea furnizorilor de servicii medicale cred că nici igiena, nici dieta nu cauzeaza acnee. Mai degraba, hormonii și infectiile bacteriene localizate pot duce la supraproductia de sebum, o substanță asemănătoare cerii, care este sursa de inflamație și acnee. Cu toate ca o dieta sanatoasa si regimul de curățare  sunt factori importanți în menținerea unui ten fara acnee, suplimentele de vitamine si remediile din plante ar putea fi o modalitate eficientă de a accelera vindecarea eruptiilor precum și pentru prevenirea viitoarelor eruptii. Întotdeauna discutați cu medicul primar înainte de a lua suplimente de vitamine sau plante în scopuri medicinale.

  Tratarea acneei cu vitamine si plante

  Va recomandam cel mai eficient si recomandat tratament natural pentru Acnee, Cosuri. Puncte negre si Puncte albe - Pentru produse dati click aici

   

   

  Vitamine

  Pasul 1

   

  Suplimentati-va dieta cu la fel de mult ca 10.000 de unități internaționale sau UI, de vitamina A sub formă de capsule sau tablete. Evitați să luați doze mai mari, fără a consulta medicul dvs. Luati vitaminele in timpul mesei sau imediat după ce ati mancat  pentru a creste viteza de absorbtie.

   

  Pasul 2

   

  Luati 150 mcg pe zi de crom pentru a ajuta la vindecarea erupțiilor și pentru a reduce infectia. Selectați o formă lichidă de picolinat de crom sau crom polinicotinat pentru a asigura un nivel suficient de absorbție. Se adaugă 50 mg de zinc pentru a ajuta la vindecarea cicatricilor si pentru a reduce inflamatia.

   

  Pasul 3

   

  Se adauga alimente pe bază de vitamina B pentru planul zilnic. Toate vitaminele B sunt esențiale pentru menținerea sănătății pielii. Deficiențele în vitaminele B3 și B6 pot cauza acnee. Încercați vitamina B sublinguala pentru o absorbție rapidă.

   

   

  Plante

   

  Pasul 1

   

  Zdrobiti frunze proaspete sau uscate de neem și se amestecă cu apă purificată pentru a forma o pastă usoara. Aplicați pe obraji, frunte și bărbie pentru a ajuta la imbunatatirea aspectului pielii. Neemul este un detoxifiant puternic și susține sistemul imunitar.

   

  Pasul 2

   

  Bea lapte de ciulini sau ceai de papadie pentru a ajuta la purificarea sistemului și calmarea inflamației. Se adaugă 30 picături dintr-o tinctura de plante medicinale  sau o combinație între cele două  și beti de trei ori în fiecare zi. Refrigerati ceaiul și resturile si aplicați lichidul rece pe pete cu un tampon de bumbac.

   

  Pasul 3

   

  Radacina de brusture se poate achiziționa de pe piață sau de la magazinul alimentar asiatic . Se spală bine și să mananca cruda, la gratar, amestecata cu cartofi prajiti sau amestecata cu suc cu mere și morcovi. Fitoterapeutii considera brusture a fi un excelent purificator pentru sânge și un tratament eficient pentru cosuri și acnee.

  Atenționări

  Vitamina A poate provoca reacții adverse grave, inclusiv leziuni hepatice și malformații congenitale. Femeile însărcinate și persoanele cu leziuni hepatice nu ar trebui sa ia suplimente de vitamina A.

  Sfaturi

  Se împarte greutatea corporală la doi și beți atat de multe uncii de apă purificata în fiecare zi pentru a menține corpul hidratat și ajutati la prevenirea erupțiilor viitoare.

 • Antibiotic natural pentru tratarea acneei

  In multe cazuri de acnee persistenta, aveți nevoie de antibiotice pentru a trata infecția care sta la baza starii dumneavoastră. Cu toate acestea, utilizarea excesivă a antibioticelor provoacă o rată mai mare de rezistenta la antibiotic. In aceasta situatie, medicamentul antibiotic isi pierde eficacitatea împotriva infecției bacteriene. Pentru persoanele care suferă de acnee si isi doresc o alternativa, antibioticul natural, suplimentul de niacinamida ar putea ajuta.

  Antibiotic natural pentru tratarea acneei

  Va recomandam cel mai eficient si recomandat tratament natural pentru Acnee, Cosuri. Puncte negre si Puncte albe - Pentru produse dati click aici

   

  Cauze

   

  Acneea, o stare normală a pielii în adolescență, apare atunci cand uleiul de piele excesiv infunda porii, potrivit site-ului MayoClinic.com. Dar, bacteria poate transforma un caz minor de puncte negre si albe intr-o problema cu pustule inflamate. Antibioticele lupta impotriva infectiilor bacteriene ale acneei. Ele nu rezolvă întotdeauna starea pielii în întregime. Totusi, ele pot ajuta la invingerea infectiei și pentru a reduce riscul de cicatrizare.

  Antibiotic natural pentru tratarea acneei

  Caracteristici

   

  Niacinamida, care se vinde în Statele Unite ca Nicomide-T, de fapt, este niacina sau vitamina B-3, sub formă de gel, potrivit site-ului Drugs.com. Este, de asemenea, cunoscuta sub numele de nicotinamida. Preparatele care conțin 4 procente niacinamida par să funcționeze mai eficient împotriva acneei. Reacțiile adverse potențiale includ iritarea pielii și uscăciunea și par să fie minore în cele mai multe cazuri, deși este posibil să aveți o reacție alergică rară la medicație.

   

  Cercetare

   

  Ca un antibiotic natural folosit impotriva acneei, niacinamida pare la fel de eficace ca un antibiotic topic utilizat în mod obișnuit, clindamicina. Intr-un studiu publicat în 1995, în International Journal of Dermatology, cercetatorul Dr. A. R. Shalita si colegii au comparat tratamentul cu niacinamida cu clindamicina într-o investigație oara. Ei au descoperit ca ambele tratamente produc imbunatatiri similare in numarul de leziuni pentru acnee si severitatea acneei.

   

  Rezultate obținute

   

  Examinatorii de pe site-ul Acne.org au raportat rezultate bune cu niacinamida pentru acneea lor. Cu toate ca poate fi posibil pentru cei care suferă de acnee sa isi creeze propriile geluri folosind tablete de niacina. Totusi, ar fi dificil sa se obtina procentul de ingredient activ corect. Cei care au raportat folosirea de niacinamida pe Acne.org au spus că folosesc o versiune pre-preparata de gel, cum ar fi Nicomide-T.

  Consideraţii

   

  Cu toate ca niacinamida poate lucra la fel de bine împotriva infecției bacteriene ca antibioticele topice, cei care suferă de acnee au nevoie, de obicei, sa abordeze alte cauze ale acneei, inclusiv porii infundati de excesul de ulei. Dacă utilizați niacinamida, puteți descoperi ca aveți nevoie de un regim de curățare care reduce tenul gras, sau poate o reteta pentru un medicament topic retinoid, care poate ajuta curatarea porilor.

 • Fructele de Acai si tratarea acneei

  Fructele de Acai sunt adesea folosite în efectuarea tratamentelor medicamentoase, spune Medicament Herb Info. Ele cresc în apropierea  copacilor de 60 feet care sunt nativi in padurile tropicale din Brazilia. Înainte de a începe să utilizați fructe de padure Acai pentru a trata acneea, discutați solutia cu medicul dumneavoastra.

  Fructele de Acai si tratarea acneei

  Va recomandam cel mai eficient si recomandat tratament natural pentru Acnee, Cosuri. Puncte negre si Puncte albe - Pentru produse dati click aici

   

  Fructele de Acai si tratarea acneei

  Acneea pe înțelesul tuturor

   

  MayoClinic.com descrie  acneea ca niste leziuni pe piele care se vindeca greu, care sunt, eventual, afectate de hormonii organismului. Neajunsurile sunt cauzate de factori, inclusiv supraproducția de ulei, acumularea de bacterii si iritarea foliculilor de par ai pielii, care devin înfundati cu celulele moarte ale pielii si sebum. Acești foliculi înfundati pot deveni cosuri, care sunt pete ridicate, rosii, albe sau negre. Oamenii pot obține acnee la orice varsta. Dacă nu este tratată corect, acneea poate provoca cicatrici permanente ale pielii. Cu cat este tratata mai devreme și mai eficient, cu atât este mai mare posibilitatea de a se agrava.

   

  Utilizarea fructelor de Acai

   

  Fructele de Acai sunt adesea utilizate pentru a trata alergiile, bolile autoimune, diareea, bolile de inima si cancer, spune Memorial Sloan-Kettering Cancer Center sau site-ul MSKCC.  Drugs.com raportează că fructele de Acai sunt antioxidanti puternici, care contin proprietati anti-inflamatorii.  Asta le face un tratament promițător pentru aceste condiții. Proprietatile sale anti-inflamatorii se pot dovedi utile in tratarea acneei, atunci când sunt aplicate direct pe piele ca ingredient în produsele de îngrijire a pielii.

   

  Cercetare

   

  Un articol recent pe site-ul PubMed.gov descrie cercetarea pe ingredientele naturale cele mai eficiente în produsele de îngrijire a pielii. Printre ingredientele care au prezentat cea mai mare promisiune pentru tratarea afecțiunilor cutanate au  fost si fructele Acai. Extractul de Acai, adăugat la produsele de îngrijire a pielii, este promitator pentru tratamentul acneei, rozaceei si decolorarii pielii. În cazul în care nu puteți găsi produse de îngrijire a pielii care conțin Acai, il puteti adauga dupa cum doriti.

   

  Interacțiuni potențiale

   

  Potrivit site-ului MSKCC,  fructele de padure Acai  nu au efecte secundare reale fundamentate. Cu toate acestea, site-ul avertizeaza ca oamenii sub tratamente precum chimioterapia ar trebui sa discute cu medicul sau farmacistul inainte de a folosi acest extract. Asta deoarece poate interfera cu acțiunile medicamentelor pentru cancer.

   

  Forme utilizate

   

  MayoClinic.com spune fructe de padure Acai sunt disponibile in mai multe delicatese sau magazine alimentare de sănătate. Ele pot fi consumate crude, sau sub forma de suc sau piure, băuturi energizante, inghetata, jeleu sau consumate sub formă de suc revigorant. Drugs.com adaugă că suplimentele cu Acai sunt disponibile în forme de capsule, tablete și sub forma de extract.

 • Tratament pentru acnee cu IPL

  Cei mai mulți oameni în anii adolescentei sufera de cosuri.  Academia Americana de Dermatologie (AAD), spune  ca acneea vulgaris (termenul științific pentru boala) este cea mai frecventa boala de piele in Statele Unite. Acneea ușoară va disparea cu un regim bun de îngrijire a pielii și cu ajutorul unui produs topic, dar cei cu acnee moderata și severă ar putea avea nevoie de ceva ajutor suplimentar. Dermatologii folosesc din ce în ce mai mult tratamente cu lumină intens pulsată (IPL) pentru acnee, cu un oarecare succes.

  Tratament pentru acnee cu IPL

  Va recomandam cel mai eficient si recomandat tratament natural pentru Acnee, Cosuri. Puncte negre si Puncte albe - Pentru produse dati click aici

   

  Tratament pentru acnee cu IPL

  Semnificaţie

   

  Acneea apare atunci cand glandele sebacee ale pielii produc prea mult ulei, în conformitate cu DAI. Deoarece uleiul contribuie la înfundarea porilor de la suprafața pielii, și oferă, de asemenea un mediu ideal pentru bacteriile Propionibacterium acnes (P. acnes) să crească necontrolat. Rezultatul se manifesta prin cosuri, puncte albe, puncte negre și inflamații. Tratamentele pentru acnee cu IPL tintesc si ucid P. acnes, și, de asemenea, pot micsora glandele sebacee, spune DAI.

   

  Functie

   

  Inainte de un tratament IPL pentru acnee, medicul probabil va aplica pacientului o crema anestezica pe zona care trebuie tratată. Dupa ce zona de tratament este amortita la atingere, medicul dermatolog sau tehnicianul va răspândi un gel rece peste zona, iar apoi va aseza o prisma de sticla pe piele. Lumina intensa va clipi prin prisma și pe piele. După tratament, pielea pacientului poate fi mai roz decât în ​​mod normal, dar acest efect se disipa rapid.

   

  Efecte

   

  Desi tehnologia IPL este relativ noua, cercetatorii care studiaza efectele sale asupra acneei spun că pare a fi sigură și eficientă, în conformitate cu DAI.   Studiile au concluzionat ca tehnica pare a oferi ajutor de durată lungă pentru acnee. Un alt studiu publicat  în revista "Chirurgie Dermatologică", a comparat terapia  IPL cu tratamentul cu peroxid de benzoil.  S-a constatat că IPL a fost mai eficient in tratarea anumitor tipuri de acnee și neteziea texturii pielii.

   

  Timp

  Pacienții cu acnee nu trebuie să se aștepte rezultate instantanee de la tratarea acneei cu IPL; DAI raportează că sunt necesare cel puțin trei tratamente, în general, înainte ca pacientul sa înceapa să vadă o îmbunătățire semnificativă. Dermatologii recomanda in general trei până la cinci tratamente, si de multe ori dau tratamente lunare. Odata ce pacientii finalizeaza o serie de tratamente IPL, se pot aștepta ca acneea lor să rămână în remisie timp de cel puțin șase luni, cu toate că multe dintre ele au rezultate chiar mai bune.

   

  Consideratii

   

  Tratamentul IPL poate fi costisitor. Asigurarile de sanatate il considera a fi experimental și nedovedit si cel mai probabil nu vor acoperi costurile. In plus, dermatologii recomanda de multe ori asocierea tratamentului IPL cu alte tratamente pentru acnee, cum ar fi antibiotice pe cale orală sau topică. Atunci cand este utilizat in mod corespunzator, tratamentul cu IPL poate fi util in a ajuta pacientii sa scape de acnee.

 • Efectele acidului glicolic pe piele

  Acidul glicolic se găsește în mod natural în trestia de zahar și este un tratament dermatologic pentru a imbunatati textura si sanatatea pielii. Site-ul web CNN Health, recomanda peeling-uri superficiale de piele cu acid glicolic sau exfoliere pentru a îndepărta ușor stratul exterior al epidermei. Acidul glicolic functioneaza prin slăbirea chimica a legăturilor dintre straturile superioare ale celulelor pielii, astfel încât acestea sunt exfoliate rapid, pentru a încuraja o nouă creștere a celulelor pielii si elimina celulele moarte sau deteriorate. Acest lucru poate da pielii strălucire și poate reduce efectele secundare ale acneei. Peeling-urile cu acid glicolic pot ajuta, de asemenea la reducerea acneei. Cu toate acestea, un peeling chimic va provoca iritarea pielii și roșeață și nu ar trebui să fie utilizat  pe acnee sau leziuni ale pielii deschise.

  Efectele acidului glicolic pe piele

  Va recomandam cel mai eficient si recomandat tratament natural pentru Acnee, Cosuri. Puncte negre si Puncte albe - Pentru produse dati click aici

   

  Efectele acidului glicolic pe piele

  Reducerea acneei

   

  Peeling-urile cu acid glicolic sau creme ajuta la exfolierea sau eliminarea celulelor moarte ale pielii pe stratul de suprafața al epidermei. Acest lucru previne acumularea de celule pe piele. Acestea provoacă un ten tern si pori infundati care duc la acnee. Tenul gras si predispus la acnee are de obicei rate mai lente  exfoliere naturala. Asta il face susceptibil la înfundarea porilor, dilatarea lor, fapt care cauzează acneea nodulara, punctele albe si puncte negre. Colegiul American Osteopatic de Dermatologie (AOCD) recomanda ca exfolierea naturala a pielii ajută la prevenirea eruptiilor acneei.

   

  Reduce pigmentarea și cicatricile

  Acneea poate provoca cicatrici atrofice, pigmentate sau colorate pe piele. Site-ul web CNN Health recomanda peeling-ul cu glicolic pentru a îndepărta ușor celulele pielii de pe suprafata pentru imbunatatirea treptata a petelor pielii si cicatricile usoare provocate de acnee. Creșterea ratei de reinnoire a celulelor pielii prin exfoliere ajută la diminuarea cicatricilor cauzate de acnee. Peeling-ul cu acid glicolic sau crema de piele provoca o schimbare subtilă în piele. Aceste solutii sunt folosite pentru a coji straturile de celule pentru a imbunatati tenul si textura pielii.

   

  Ajuta la hidratarea pielii

  Tratamentele dermatologice cu acid glicolic ajuta la reducerea inflamației pielii prin promovarea indepartarii timpurie a celulelor pielii uscate, sub formă de fulgi și creșterea conținutului de umiditate din pielii. Acest lucru ajută la echilibrarea producției de sebum sau ulei pe piele. Excesul de sebum prins în piele poate duce la înfundarea porilor, exfoliere  redusa și inflamarea pielii predispusa la acnee. Hidratarea este importanta pentru celulele sanatoase, echilibrate ale pielii pentru toate tipurile de piele, chiar si tenurile uleioase.

 • Cosurile nazale si durerea sinusala

  Cosurile nazale, numite polipi nazali, sunt mici excrescente de-a lungul mucoasei cavitatii sinusurilor, care poate bloca capacitatea unei persoane de a respira normal sau de a elimina mucusul corespunzator. Cosurile nazale mici sunt considerate inofensive, dar pe măsură ce cresc, pot provoca complicații, cum ar fi sinuzita cronică, dureri nazale sau dureri de cap cronice, in functie de Clinica Mayo.

  Cosurile nazale si durerea sinusala

  Va recomandam cel mai eficient si recomandat tratament natural pentru Acnee, Cosuri. Puncte negre si Puncte albe - Pentru produse dati click aici

   

  Cosurile nazale si durerea sinusala

   

  Definiție

   

  Potrivit lui MERCK, cosurile nazale sunt creșteri în formă de lacrimă, care se formeaza in sau in jurul deschiderilor nazale. Ele sunt identificate prin forma și mărimea lor. Atunci când un polip nazal este mai mare, are aspectul unui strugure decojit. Clinica Mayo afirma ca cosurile nazale sunt mai frecvente la adulții care suferă de alergii sau astm si copiii cu fibroza chistica.

   

  Cauza

   

  Cauza cosurilor nazale este nedeterminata, dar este diagnosticata cu ușurinta de către un specialist în ochi, nas și gât. Cauza sinusului asociat cu coșurile nazale este presiunea aplicată de-a lungul capului de comedon în sine, precum congestia produsa de polip.

   

  Simptome

   

  Simptomele frecvente asociate cu cosurile nazale și durerile  sinusurilor sunt un nas înfundat, dureri de cap, dureri de dinți, dureri oculare, dureri de urechi, congestie, secreții, miros și gust scăzut, precum si sforăit, in functie de Clinica Mayo. Dacă durerea sinusurilor rămâne pentru mai mult de 10 de zile, cereti sfatul medicului.

  Tratament

   

  Tratamentul incepe cu eliminarea polipilor nazali. Dacă durerea este persistenta, aceasta va rămâne cu excepția cazului în care comedonul nazal este redus sau eliminat. Durerea poate fi tratata cu analgezice eliberate fara reteta dar ar trebui să fie utilizate sub supravegherea unui medic.

  Tratamentul comun pentru a elimina cosurile nazale este utilizarea de spray-uri nazale cu corticosteroizi si chirurgie, conform MERCK. Spray-urile nazale cu corticosteroizi sunt destinate utilizării pe termen lung și reduc dimensiunea cosurilor. În cazul în care spray-ul nazal este ineficient, o intervenție chirurgicală poate fi necesara pentru a elimina polipul.

   

  Complicaţiile

   

  Cosurile nazale asociate cu durerea trebuie să fie respectate de către un medic. Daca sunt lasate netratate, durerea se poate dezvolta în dureri de cap grave, care pot afecta capacitatea de a funcționa în mod normal. Cosurile nazale pot duce la infecții cronice ale sinusurilor cu congestie nazală constantă, presiunea sinusurilor si durere, in functie de Clinica Mayo.

  Polipii pot duce la apnee de somn, o afecțiune care determină o persoană să se oprească în mod aleatoriu din respiratie in timpul somnului. O complicație mai severă este denaturarea structurii faciale, cum ar fi un nas mai mare sau ochi departati. Vederea persoanei afectate poate fi pusa in pericol.

 • Cum sa scapi de un por infectat

  Termenul "por infectat" sau "folicul de par infectat" este o denumire mai frumoasa pentru un cos. Cosurile vin într-o varietate de forme și dimensiuni, inclusiv, puncte albe, chisturi și puncte negre, si pustule umplute cu puroi. Acestea sunt cauzate de o varietate de factori, inclusiv igiena precara, pubertate, hormoni, productia excesiva de ulei si chiar spalarea excesiva. Cu toate că eliminarea unui cos nu se poate face peste noapte, puteți lua măsuri pentru a reduce la minimum apariția unuia și pentru a preveni aparitia altora.

  Cum sa scapi de un por infectat

  Va recomandam cel mai eficient si recomandat tratament natural pentru Acnee, Cosuri. Puncte negre si Puncte albe - Pentru produse dati click aici

   

  Aproximativ 40-50 de milioane de americani au acnee, conform Academiei Americane de Dermatologie. Dacă aveți acnee, este posibil să observați că nu toate cosurile de pe piele arata la fel. Desi toate tipurile de acnee apar din cauza înfundarii porilor de pe suprafața pielii, blocajele pot fi ușor sau greu de observat. Totusi, acestea se pot dezvolta într-o problemă grava și dureroasa

   

  Puntele albe

   

  Microcomedoanele se transforma in pete neinflamate cunoscute sub numele de comedoane. Când uleiul și bacteriile raman prinse sub suprafața pielii, ele sunt numite comedoane sau puncte albe închise, care sunt adesea invizibile. Totusi, pot să apară ca pete mici albe, potrivit Acne.org. Punctele albe pot elibera în cele din urmă ulei și bacterii la suprafața pielii și se vindeca de la sine sau pot face peretele foliculului sa se rupa si provoca acnee inflamatorie.

   

  Punctele negre

   

  Punctele negre sunt la fel ca punctele albe în sensul că acestea sunt rezultatul uleiului și a bacteriilor prinse sub piele. Punctele negre sunt pur și simplu foste puncte albe care au atins suprafața deschisa, s-au oxidat și au capatat o culoare neagra- maronie în proces. Punctele negre pot dura mult timp, deoarece uleiul si bacteriile din interiorul lor se scurge încet la suprafața pielii, spune Acne.org.

  Cum sa scapi de un por infectat

   

  Pasul 1

   

  Spala fata cu un demachiant delicat si apa calduta de doua ori pe zi. Se clateste cu apa rece și se usuca cu atenție cu un prosop curat. Aceste masuri de bază ajuta la prevenirea coșurilor viitoare.

   

  Pasul 2

   

  Aplica un tratament eliberat fara reteta direct pe zona afectata. Produsul trebuie să conțină peroxid de benzoil sau acid salicilic. În conformitate cu Centrul de Sanatate McKinley de la Universitatea din Illinois, aceste ingrediente elimina stratul exterior al pielii si deschide porii.

   

  Pasul 3

  Lasati tratamentul sa actioneze in zona peste noapte și se clătește cu apă rece  dimineața.

   

  Pasul 4

   

  Frecati un cub de gheață pe porul infectat pentru a calma  orice durere. Evitați atingerea cosului cu degetele pentru a preveni ca mai mult ulei și murdărie sa intre in zona.

   

  Pasul 5

  Se spală imediat orice puroi sau ulei care se scurge în cazul în care cosul este spart. Uleiul și puroiul se pot infiltra în jurul zonei, provocând inflamație sau pori infectati.

 • Cum sa scapati de excesul de sebum

  Sebumul, un ulei natural produs de glandele sebacee din piele, nu este un lucru rău. De fapt, sebumul este un lubrifiant natural care mentine parul moale si stralucitor si previne pielea de la a deveni prea uscata și încrețita. Problemele apar atunci când glandele sunt hiperactive si produc prea mult sebum, afirmă Universitatea din Oklahoma Health Services. Excesul de sebum combinat cu celulele moarte ale pielii, murdăria și bacteriile pot provoca pori infundati, puncte negre și acnee. Deși diferite tratamente vor lucra pentru diferite persoane, puteți încerca mai multe metode utile pentru controlul excesului de sebum. A se vedea un medic sau dermatologul dumneavoastră dacă starea nu se îmbunătățește.

  Cum sa scapati de sebum

  Va recomandam cel mai eficient si recomandat tratament natural pentru Acnee, Cosuri. Puncte negre si Puncte albe - Pentru produse dati click aici

   

  Cum sa scapati de sebum

  Pasul 1

   

  Se spală fața o dată sau de două ori pe zi, atunci când te trezești dimineața și înainte de a merge la culcare noaptea. Folositi apa calda, un prosop moale și un săpun delicat pentru tenul gras. Evitati frecarea care poate provoca înroșire și iritație.

   

  Pasul 2

   

  Samponezi parul zilnic, folosind un sampon usor, formulat pentru parul gras. Masati samponul in par apoi se lasă să rămână timp de cinci până la șapte minute. A se evitati folosirea de balsam sau aplicați balsamul numai la capetele parului.

   

  Pasul 3

  Folositi bile de bumbac sau un astringent usor pentru a usca excesul de sebum de pe fata. Tamponați scalpul cu bile de bumbac îmbibate in astringent.

   

  Pasul 4

   

  Utilizați un produs pentru piele eliberat fara reteta, care conțin peroxid de benzoil, un medicament antibacterian care va ajuta sa va uscati pielea.

   

  Pasul 5

  Selectați cosmetice fara ulei și produse de îngrijire a pielii. Produsele fara ulei vor fi marcate "non-comedogenice" sau "pe baza de apa."

  Pasul 6

   

  Aplicati un produs pentru tratarea pielii conceput pentru a elimina sebumul din pori. Acestea includ produse cu acid salicilic și peroxid de benzoil, ambele putând fi cumpărate fara prescriptive medicala. Acidul salicilic încurajează exfolierea porilor pielii prin eliminarea excesului de murdărie și uleiuri. Peroxidul de benzoil lucreaza pentru a elimina de sebumul prin introducerea de oxigen in pori, care apoi, elimina sebumul.

  Pasul 5

   

  Aplicati o masca facială o data sau de două ori pe săptămână, pentru a permite ingredientelor mastii să se infiltreze adânc în pori, ajutand pielea sa scape de excesul de sebum. Exemple de masti pentru sebum includ  cele  care contin sulf, argilă sau acid glicolic.

   

  Lucruri de care ai nevoie

  1. Prosop
  2. Demachiant bland
  3. Sampon pentru par gras
  4. Balsam (opțional)
  5. Bile de bumbac
  6. Astringent bland
  7. Produse care conțin peroxid de benzoil
  8. Produse cosmetice fără ulei și produse de îngrijire a pielii
 • Acneea poate sa apara sub o alunita?

  Alunita este o acumulare de celule pigmentate  care se prezintă, în general, ca un mic punct, brun pe suprafața pielii. Este posibil ca acneea sa se formeze fie sub - fie pe partea de sus a alunitei, din moment ce alunitele sunt, în general, doar o pigmentare a pielii. Cu toate acestea, un cos de tip acnee, care se dezvoltă sub o alunita poate fi de fapt un semn al unui tip atipic, potențial periculos.

  Acneea poate sa apara sub o alunita?

  Va recomandam cel mai eficient si recomandat tratament natural pentru Acnee, Cosuri. Puncte negre si Puncte albe - Pentru produse dati click aici

   

  Acneea poate sa apara sub o alunita?

  Alunitele atipice

   

  Alunitele sunt extrem de comune. De fapt, aproape fiecare adult are cel puțin o alunita, conform Academiei Americane de Dermatologie. În general, alunitele sunt complet inofensive, dar ele se pot deveni canceroase. Cancerul de piele care se dezvolta intr-o alunita este numit melanom. Alunitele atipice justifică un grad mai mare de îngrijorare și ar trebui să fie imediat examinate de către medicul dumneavoastră. Alunitele atipice includ alunite care au caracteristici asemanatoare acneei.

   

  Simptome asemănătoare acneei ale unei alunite atipice

   

  Ar trebui să fie suspecte alunițele care contin simptome asemănătoare acneei. De exemplu, o alunita care creste mai mare, devine inflamata sau sangereaza este considerata atipica. Mai mult, o alunita care elimina puroi sau alt fluid - similar  unui comedon – ar trebui sa va ingrijorati. Alunițele care devin ridicate sau isi modifica culoarea in roșu sunt de asemenea considerate atipice. În cazul în care o alunita devine suparatoare in orice fel - durere, disconfort, mâncărimi, umflaturi - consultați medicul dumneavoastră cât mai repede posibil.

   

  Tratamentul pentru alunitele atipice

   

  Ca o măsură de precauție generală, alunițele dumneavoastră ar trebui să fie examinate de către medicul dumneavoastră  o dată pe an. Cu toate acestea, în cazul în care dezvoltati o noua alunita sau în cazul în care una existent se dezvoltă într-o alunita atipica, consultați imediat medicul dumneavoastră. Medicul dumneavoastră va lua cel mai probabil, o biopsie. În cazul în care biopsia indică faptul ca aluniță este canceroasa, tratamentul implică, în general, o intervenție chirurgicală pentru a elimina melanomul. În cazul în care cancerul s-a extins la ganglionii limfatici sau alte organe, ar putea necesita un tratament suplimentar, cum ar fi chimioterapie sau radioterapie.

   

  Tratamentul pentru acnee

   

  În cazul în care biopsia are un rezultat negativ  iar medicul dumneavoastră stabilește că alunita este benignă, discutați cu medicul dumneavoastră despre posibilitatea acneei formate sub aluniță. În cazul în care medicul dumneavoastră stabilește că aveți acnee sub aluniță - cautati un tratament pentru eruptiile acneei. Tratamentele tipice pentru acnee includ  unguente topice eliberate fara reteta, loțiuni și demachiante. În funcție de severitatea acneei, medicul poate prescrie un medicament topic sau oral pentru a ajuta la combaterea problemei.

 • Cum sa drenezi un cos fara sa il storci

  Dacă ar exista Legea lui Murphy pentru piele, ar fi ca un cos apare mereu pe fața tocmai la timp pentru o ocazie speciala. Diverși factori pot da naștere punctelor negre, albe si pustule, inclusiv dieta, cosmeticele, produse de stres, schimbarile hormonale, odihna inadecvata si excesul de ulei. Mai bine decât sa il stoarceti, ciupiti sau zgariati  si risca o cicatrice, puteti indeparta cosul prin hidratare si presiune.

  Cum sa drenezi un cos fara sa il storci

  Va recomandam cel mai eficient si recomandat tratament natural pentru Acnee, Cosuri. Puncte negre si Puncte albe - Pentru produse dati click aici

   

  Cum sa drenezi un cos fara sa il storci

  Pasul 1

   

  Se spala și se usuca mainile. Apoi se spală ușor întreaga față, inclusiv zona afectată de cosuri. Aplicati un demachiant antibacterian cu ajutorul degetelor. Se lasă pielea câteva minute sa se usuce la aer, sau se șterge ușor un prosop moale.

   

  Pasul 2

   

  Se pune o picatura de miere sau masca de noroi sau de argila pe vârful unui deget. Cantitatea ar trebui să fie suficienta pentru a acoperi un comedon mare. Aplicati usor tratamentul pe cosuri si lasati-le pana se usuca, în mod normal, mai puțin de 15 minute. La fel ca argila si noroiul, mierea ajută la eliminarea impurităților, dar nu va fi complet uscata asa ca se lasa timp de aproximativ 10 minute.

   

  Pasul 3

   

  Cand tratamentul s-a uscat, luati un prosop si puneti-l sub un jet de apă foarte fierbinte. Stoarceti excesul de apă. In timp ce zona umedă este încă fierbinte, apăsați ferm pe comedon până cand pânza nu mai este calda. Se repetă o dată sau de două ori.

   

  Pasul 4

   

  Tratamentul va începe să se înmoaie și se poate desprinde de pe prosop, astfel încât se clătește carpa înainte de a-l aplica de fiecare dată. Veti observa cum cosurile se inmoaie si capul va aparea la suprafata datorita căldurii și a infecției care este scoasa la suprafata. În cazul în care tratamentul este complet eliminat, așezați cârpă umedă, fierbinte pe cos pentru ultima data și glisați în mod ferm în sus, în jos sau în lateral pentru a indeparta capul cosului. Poate fi necesar să se repete miscarea.

   

  Pasul 5

   

  Zona cu pustule poate sângera puțin odată ce capul este îndepărtat. Dacă este așa, plasați o nouă secțiune din prosop sub jetul de apa și apăsați-l ferm pe zona afectată, timp de aproximativ un minut. Asta ar trebui sa oprească sângerarea. Cu ajutorul unui betisor de urechi, aplicați tonerul  pentru a curăța și calma inflamația. Continuați cu regimul normal de ingrijire a pielii.

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 160

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 16