3 remedii eficiente pentru tratarea dermatitei

Din fericire, există o mulțime de remedii eficiente pentru tratarea dermatitei, pentru a calma arderea si mancarimea si ajuta la vindecarea mai rapida, începând cu pasul 1 de mai jos.

3 remedii eficiente pentru tratarea dermatitei

Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

 

Dermatita sau  eczema, este o afecțiune inflamatorie a pielii care produce simptome cum ar fi umflarea, mâncărimea, arsura și roșeața pe piele. Aceasta poate fi o reacție acută sau cronică si persistă timp de săptămâni sau ani. Ea poate afecta absolut orice parte a corpului, de la nivelul scalpului si palme, la cele mai intime zone. Devine necesar pentru a rupe ciclul de mancarime-zgarieturi-mancarime, care previne vindecarea si reface pielea in mod natural.

Din fericire, există o mulțime de remedii eficiente pentru tratarea dermatitei, pentru a calma arderea si mancarimea si ajuta la vindecarea mai rapida, începând cu pasul 1 de mai jos.

  1. Obține mai mult ulei de vitamina E.

Vitamina E este raportată pentru a ajuta la restabilirea elasticitatii pielii. Mai mult decât atât, atunci când uleiul de vitamina E se aplică pe zona afectată poate oferi instant ameliorare de la mâncărime și inflamație, de asemenea. Puteți încerca, de asemenea, lotiuni si creme care contin vitamina E, care ajuta la promovarea vindecarii pielii inflamate.

  • Consumul regulat de alimente îmbogățite cu vitamina E ca migdale poate ajuta, de asemenea, în prevenirea dermatitei de la agravare. Puteți aplica în condiții de siguranță o crema de vitamina E de doua ori pe zi, pe pielea afectata, consumand 5 migdale, sau au un supliment care contine 15 mg de vitamina E în fiecare zi, pentru același efect.
  1. Consuma mai multa gelatina.

Alimentele care sunt bogate în gelatină sunt importante pentru piele si poate ajuta la vindecarea dermatitei. Gelatina poate ajuta să strângeți pielea în vrac, da strălucire, și ajuta la reconstruire datorită conținutului de proteine și aminoacizi. Exemple sunt: gelatină pura, desigur, dar, de asemenea, brânză, bulion și coadă de bou.

  • Bulionul de oase pot fi preparat la domiciliu prin fierberea oaselor. Acest bulion trebuie făcut din oase, care sunt de înaltă calitate, cum ar fi vacile hrănite cu iarbă sau păsări de curte. Acestea ar putea fi lăsate peste oase după prăjire de pui, curcan și de rață, sau primite de la un abator în cazul în care vă sunt asigurate de carne proaspătă sau de la fermierii locali.
  • Din păcate, acest lucru nu înseamnă jeleu. Cu toate că jeleul are gelatină, este cea mai mare parte de zahăr. În schimb, opteaza pentru gelatină pudră pură. O puteți adăuga la orice fel de mâncare fără a schimba foarte mult aroma.
  1. Ia suplimente de ulei de ficat.

Uleiul de ficat de fermentat și uleiul de ficat de cod poate fi folosit în tratarea dermatitei. Amandoua ajută la reducerea inflamației și îmbunătățesc formarea de celule sanatoase din organism. Uleiurile din ficat de cod, în special, furnizează organismul cu vitamine liposolubile A, E, D și K, care ajuta la întinerirea pielii. Acest lucru ajută la dermatita de compensare a inflamației pe piele.