Remedii verificate pentru tratarea dermatitei

Dermaatita poate afecta absolut orice parte a corpului, de la nivelul scalpului si palme, la cele mai intime zone. Afla remedii verificate pentru tratarea dermatitei.

Remedii verificate pentru tratarea dermatitei

Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

 

Dermatita sau  eczema, este o afecțiune inflamatorie a pielii care produce simptome cum ar fi umflarea, mâncărimea, arsura și roșeața pe piele. Aceasta poate fi o reacție acută sau cronică si persistă timp de săptămâni sau ani. Ea poate afecta absolut orice parte a corpului, de la nivelul scalpului si palme, la cele mai intime zone. Devine necesar pentru a rupe ciclul de mancarime-zgarieturi-mancarime, care previne vindecarea si reface pielea in mod natural. Din fericire, există o mulțime de căi de atac care pot ajuta la orice tip de dermatita pentru a calma arderea si mancarimea si ajuta la vindecarea mai rapida, începând cu pasul 1 de mai jos.

Remedii verificate pentru tratarea dermatitei

  1. Încercați ulm alunecos ca o pastă sau spălare.

Ulmul este considerat un bun remediu pe bază de plante pentru eczeme, deoarece calmeaza si reduce durerea și inflamația. Puteți să-l utilizați sub formă de pastă sau ca o spălare a pielii. Iată cum:

  • A face o pastă pe bază de plante uscate, frunze de ulm pudră și puțină apă. Se aplică și se lasă pasta timp de o oră pe părțile afectate. Se clătește ușor si se tamponeaza usor de 3 ori pe zi.
  • Fa o spălare puternică și eficientă a pielii prin amestecarea unei lingurițe de scoarță de ulm alunecoasa, 1 linguriță de rădăcină de tătăneasă și o linguriță de scoarță de stejar alb in 2 cani de apa. Lasa acest amestec se fiarba timp de o jumătate de oră. Când soluția se reduce la temperatura camerei, aveți posibilitatea să-l utilizați pentru a spăla zona afectată. Se repetă acest proces de 3-4 ori pe zi pentru rezultate mai rapide.
  1. Aplică oțet de mere.

Intarirea sistemului imunitar este una dintre pietrele de temelie la vindecare eczemelor. Otetul de mere este benefic pentru eczeme, din cauza abilităților sale de stimulare a sistemului imunitar, datorită gazdei de vitamine si minerale pe care le conține. Proprietățile anti-bacteriene si anti-fungice sunt deosebit de benefice pentru combaterea infecțiilor cutanate și ale pielii uscate, alinarea pielii de inflamație, mâncărime și uscăciune. Dacă aveți acest agent în dulapurile de bucătărie, iată cum să-l încercați:

  • Folositi o minge de bumbac curata, cu niște oțet de cidru de mere și se aplică direct pe zona afectată.
  • Lasa-l să rămână timp de 5-10 minute și apoi curățați zona cu o cârpă umedă. Acest lucru va permite scutirea de mancarime si inflamatie.
  • Se repetă acest proces pe zi, timp de câteva săptămâni pentru a obține o scutire de la mâncărime.
  1. Încercați ulei de măsline.

Uleiul de masline poate fi un remediu foarte eficient pentru tratarea eczemelor. Acesta conține un nivel ridicat de vitamina C, care acționează ca un bun anti-oxidant. Cu toate acestea, cel mai bine este de a folosi ulei de măsline rafinat pentru a vindeca eczemele. Uita-te pentru un ulei "extra virgin rafinat".

  • Aplicati uleiul direct pe piele înainte de a lua o baie. Pune până când nu se mai poate scufunda în pielea ta. In acest fel uleiul va penetra porii acum deschisi și vor rămâne acolo toată ziua, păstrând inflamația sub control.