remedii verificate

 • Vindecarea mai rapida a dermatitei

  Afla remedii care pot ajuta orice tip de dermatita pentru a calma arderea si mancarimea si ajuta la vindecarea mai rapida a dermatitei.

  Vindecarea mai rapida a dermatitei

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Dermatita sau  eczema, este o afecțiune inflamatorie a pielii care produce simptome cum ar fi umflarea, mâncărimea, arsura și roșeața pe piele. Aceasta poate fi o reacție acută sau cronică si persistă timp de săptămâni sau ani. Ea poate afecta absolut orice parte a corpului, de la nivelul scalpului si palme, la cele mai intime zone. Devine necesar pentru a rupe ciclul de mancarime-zgarieturi-mancarime, care previne vindecarea si reface pielea in mod natural. Din fericire, există o mulțime de căi de atac care pot ajuta la orice tip de dermatita pentru a calma arderea si mancarimea si ajuta la vindecarea mai rapida, începând cu pasul 1 de mai jos.

  1. Folosind căi de atac realizate in casa, ajuta la ameliorarea dermatitei

  Utilizați miere diluata pe zona afectată. Mierea este un remediu popular de origine pentru afecțiuni inflamatorii ale pielii, datorită proprietăților sale de bine, cercetate, anti-inflamatoare. Este accesibil, științific susținut, relativ ieftin, și aveți, probabil, unele în bucătărie. Iată cum să o folositi pe piele:

  • Se ia o lingura de miere pură și se diluează într-un sfert de cană de apă.
  • Se amestecă până cand este omogen și se aplică pe zonele afectate.
  • Se lasă timp de 15 minute și se spala sub un jet de apă rece.
  • Fa acest lucru în mod regulat pentru o lună. Ar trebui să observați o reducere a roșeață și descuamare dermatitei dumneavoastră.
  1. Aplica aloe vera.

  Aloe vera este frecvent utilizata pentru afectiuni ale pielii inflamatorii, cum ar fi dermatita si arsurile solare. El ajută la refacerea pH-ului pielii și, prin urmare, ameliorează simptomele de iritare a pielii și mâncărime. Încercați aplicarea de gel proaspat de aloe vera sau suc pe zona afectată de multe ori pe zi, timp de câteva luni, pentru a scăpa de dermatita.

  • Aloe este disponibil pe scară largă în loțiuni și creme, dar puteți găsi, de asemenea, geluri sau chiar sa folositi carnea plantei, dacă aveți acces la ea. Cu cat este mai pură aloe vera, cu atât mai eficientă va fi.
  1. Fa o baie de fulgi de ovăz coloidal.

  Cei mai mulți dintre noi știu cum funcționează fulgii de ovaz pentru inima si colesterol, dar puțini știu de utilizarea sa pentru beneficii ale pielii. Se pare ca fulgii de ovăz (în special fulgi de ovăz coloidal) ajuta la stoparea iritarii pielii și erupțiile cutanate. Pielea pruriginoasa, uscată are un nivel ridicat de pH, dar fulgii de ovăz ajută la normalizarea pH-ul pielii tale si la eliminarea de mancarime. Baile înmoaie pielea și fulgii de ovaz hidrateaza pielea, care ajută la blocarea în umiditate și protejeaza pielea de substanțe iritante. Iată cum să utilizezi beneficiile sale:

  • Ia o cana de fulgi de ovăz coloidal sub formă de pudră fină și adăugați-o in apa de baie, călduță. Poti gasi acest fulgi de ovăz în secțiunea de sănătate și înfrumusețare a majorității farmaciilor.
  • Se înmoaie în aceasta baie timp de aproximativ 15-20 de minute pe zi. Se repetă această procedură de zi cu zi timp de o lună și veți putea vedea o îmbunătățire în starea pielii.

1 Articol(e)