Repara cicatricile provocate de acnee in 6 etape

Cicatricile produse de acnee te pot face sa te simti de parca ai vrea sa te ascunzi în colț pentru tot restul vieții tale. Din moment ce acest lucru nu este într-adevăr posibil, este o idee mult mai buna sa tratati cicatricile produse de acnee si sa va puneti “fata cea buna”.  Pentru a face acest lucru, va trebui să găsiti un tratament care functioneaza pe cicatri. Totul, de la creme, tratamente cu laser si chirurgicale pot fi folosite pentru a rezolva cicatricile produse de acnee, asa ca munca ta este de a descoperi care va funcționa cel mai bine în cazul dumneavoastră.

remedii cicatrici acnee

Va recomandam Gelul tratament natural pentru cicatrici- Pentru produs dati click aici

Repara cicatricile provocate de acnee

Etapa 1

Fii răbdător. Într-o mulțime de cazuri, cicatricile produse de acnee vor dispărea  pe cont propriu. Trebuie doar să le acordati timp. Acest lucru este valabil mai ales pentru cicatricile  foarte puțin adânci și petele roșii lăsate în urmă de inflamație.

 

Etapa 2

 

Ai grija de pielea ta zilnic. Se spală cu o lotiune de curatare usoara, se tonifica cu un astringent fără alcool și hidratează cu o loțiune fără ulei. Dacă încă mai aveți acnee, cauta ajutor dermatologic inainte de a incerca sa cureti cicatricile produse de acnee.

 

Etapa 3

 

Utilizați un exfoliant pe piele în fiecare săptămână. Acest lucru poate veni sub forma unui scrub sau coaja care conține acid alfa-hidroxi. Acest tratament actioneaza prin penetrarea pielii și încurajarea exfolilerii stratului superior, în scopul de a descoperi straturile mai sanatoase, mai putin cicatrizate ale pielii de dedesubt. Veți avea nevoie să utilizați acest exfolianta timp de cel puțin 6 săptămâni înainte de a începe să observați o diferență.

 

 

Etapa 4

 

Cicatricile profund pot fi umplute cu colagen sau grasime. Cu toate că este numai un tratament temporar, aceste substante literalmente umplu spațiul în care o cicatrice se află și face ca pielea sa arate neteda si uniforma.

 

Etapa 5

 

Realizeaza un tratament profesional. Pentru cicatricile de la suprafata, dermabraziunea poate ajuta la eliminarea stratului superior al pielii. Poate încuraja creșterea țesutului nou pentru a elimina neuniformitatea. In timpul acestei proceduri, o perie de sârmă va fi plasata pe cicatrice (după ce ați fost anesteziați) și va fi trece peste piele pana cand stratul superior al pielii este eliminat. Recuperarea poate fi dureroasa, iar procedura va lasa probabil pielea roz  pentru mai multe luni.

 

Etapa 6

Cicatricile foarte profunde pot fi indepartate pe cai chirurgicale. Prin utilizarea unei tehnici numite excizie, medicul dermatolog poate elimina intreaga cicatrice si poate coase tesutul din jur înapoi. Această procedură simplă ar putea crea o nouă cicatrice, dar va fi mult mai puțin vizibila decât cicatricea anterioara care a fost produsa de acnee.

13531994_624778294338513_1340161774_n