repararea pielii

 • Ingrediente pentru decolorarea petelor de varsta

  Acidul alfa hidroxi sau AHA, este utilizat pe scară largă atat in loțiuni over-the-counter cat si creme, precum si in lotiuni prescrise pentru decolorarea petelor de varsta.

  Ingrediente pentru decolorarea petelor de varsta

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Petele de vârstă nu au nimic de-a face cu vârsta ta. Dar sunt pete de decolorare care apar atunci când pielea este deteriorata de razele ultraviolete ale soarelui. De asemenea, cicatricile pot aparea pe oameni de orice vârstă și sunt semne de deteriorare de suprafață din trecut. Poti inversa aceste semne de deteriorare, cu o loțiune care conține ingrediente active dovedite, care pot ajuta la repararea si de a restabili sanatatea si frumusetea naturala a pielii tale.

  Acid alfa-hidroxi

  Acidul alfa hidroxi sau AHA, este utilizat pe scară largă atat in loțiuni over-the-counter cat si creme, precum si in lotiuni prescrise pentru decolorarea petelor de varsta, scrie expertul de îngrijire a pielii Paula Begoun, autorul "Don't Go to the Cosmetics Counter Without Me. " Universitatea Columbia Health Services recomandă, de asemenea, pentru estomparea cicatricilor si accelerarea cifrei de celule de piele pentru a scăpa de deteriorarea pielii și dezvăluirea celulelor noi, fără pete.

  Hidrochinona

  Dermatologii vizualizeaza în mod tipic hidrochinona ca ingredient activ ideal pentru decolorarea petelor pe piele și corectarea tonusului pielii inegale. Indiferent dacă este cauzată de pete de vârstă sau cicatrici, in conformitate cu Harvard Medical School. Școala spune că veți vedea rezultate pozitive în termen de șase săptămâni. Produsul chimic actioneaza prin inhibarea producerii de pigment a pielii.

  Acid hidroxi Beta

  Hidroxi acid beta, în mod tipic observat ca acid salicilic pe eticheta mai multor loțiuni, funcționează ca un exfoliant chimic, în conformitate cu Begoun. De-a lungul timpului, ea desprinde pielea moarta si estompeaza decolorarea pielii sau creșterea existenta. Nu numai că s-ar putea estompa aceste pete, dar poate ajuta, de asemenea, reduce marimii si profunzimii ridurilor, in conformitate cu Universitatea din Maryland Medical Center.

  Silicon

  Siliconul este comună în loțiuni și seruri, în cazul în care apare adesea ca amodimethicone sau feniltrimeticon pe lista de ingrediente. Aceasta poate ajuta la a aplatiza și ușura cicatricile si pot face, de asemenea, pielea să apară mai lina pentru a ajuta la a ascunde alte tipuri de pete pe piele.

  Retinolul

  Retinolul este adesea găsit în loțiunile de față și este mai puțin frecvent în loțiunile de corp. Universitatea din Maryland Medical Center spune că este extrem de eficient la repararea pielii. Un dezavantaj important este faptul că, de asemenea, face pielea mai sensibila la daunele de la razele ultraviolete ale soarelui. Ar putea face petele dvs. de varsta sau cicatricile mai întunecate. Trebuie să stai departe de soare în timp ce folosesti lotiuni formulate cu acest ingredient pentru a experimenta decolorarea optimă a petelor cutanate.

  Extract de ceapa

  Extractul de ceapă, de obicei, cu denumirea Allium cepa pe etichetele loțiunilor, funcționează ca un ingredient anti-inflamator. Acesta ar putea ajuta la scaderea productiei de colagen, care duce la cicatrici, in conformitate cu Universitatea Columbia. Este adesea găsita în loțiuni formulate în mod specific pentru decolorarea și îndepărtarea cicatricilor. Universitatea atrage atentia ca poate dura mai multe luni înainte de a vedea un efect.

1 Articol(e)