retinol

 • Cum folositi retinol pentru cosuri?

  Retinolul este vitamina A în forma sa cea mai pura si cea mai activa. Retinolul de multe ori este un ingredient folosit în produsele anti-îmbătrânire deoarece ajuta la eliminarea ridurilor fine în timp si adauga elasticitate. Cu toate acestea, puteți utiliza produse cu retinol eliberate fara reteta pentru a trata cosurile. Retinolul este mai bland pe piele decat acele tratamente pentru cosuri cu acid retinoic, pe care nu le puteți cumpara fara prescriptie medicala.

  Cum folositi retinol pentru cosuri?

  Va recomandam cel mai eficient si recomandat tratament natural pentru Acnee, Cosuri. Puncte negre si Puncte albe - Pentru produse dati click aici

   

  Proces

   

  Retinolul lupta impotriva acneei prin desfundarea porilor infundati, exfoliaza pielea pentru a elimina celulele moarte și promoveaza creșterea sanatoasa a pielii, potrivit Centrului de Resurse Retinol, sau CRR. Retinolul este unul dintre puținele produse ale caror molecule sunt suficient de mici pentru a penetra stratul exterior al pielii. Odata ce ajunge la straturile inferioare ale pielii tale, retinolul incepe repararea elastinei, proteina care permite întinderea pielii, precum si colagenul, proteina care creeaza contururile normale ale feței. Aceste reparații pot face cicatricile acneei mai putin vizibile.

  Tipuri de cosuri

   

  Retinolul este disponibil în comerț sub formă de crema, loțiune, ser sau ulei pentru a trata acneea, ridurile si alte efecte ale imbatranirii, conform CRR. De asemenea, puteti cumpara produse cu retinol pentru a viza anumite zone ale corpului, cum ar fi buzele, mainile si ochii.

   

  Mituri

   

  Este ușor sa devii confuz de terminologia utilizată pentru derivații vitaminei A. Astfel de derivați ca tretinoinul sunt produse farmaceutice care sunt disponibile pe bază de rețetă pentru a trata acneea. Poti cumpara retinolul fara prescriptie medicală, în conformitate cu SkinTherapyLetter.com. Uita-te dupa produsele cu retinol care sunt formulate cu cel puțin 0,1 la sută din retinol.

   

   

  Efecte adverse

   

  Când incepeti cu prima aplicare a retinolului pe acnee, puteți experimenta efectul. Este posibil sa observați uscarea și iritarea pielii, și poate chiar o usoara cojire. Acest efect este vizibil mai ales daca aveți de obicei pielea uscata. Cu toate acestea, simptomele ar trebui sa dispara deoarece pielea ta se acomodeaza cu retinolul. Anuntati-vă medicul dacă iritația pielii este severă. In caz ca situatia se agraveaza sau daca aveți un disconfort semnificativ, anuntati medicul.

   

  Sfaturi

   

  Minimizeaza efectul retinoidelor prin aplicarea retinolul o data la doua zile. Retinolul, de asemenea, poate provoca sensibilitate la soare. Utilizați un produs cu protecție solară cu un SPF de 15 sau mai mare pentru a elimina iritatiile pielii.

   

  Cititi cu atentie etichetele produsului. A se evita utilizarea mai multor produse cu retinol la un moment dat, recomandă CRR. În timp ce se poate utiliza un produs cu acid alfa hidroxi sau AHA, în același timp, evitati aplicarea lor în același timp. De exemplu, utilizați tratamentul AHA  dimineața. Aplicati produsul cu retinol înainte de a merge la culcare. Cu toate acestea, în cazul în care produsul AHA este puternic ", ati putea evita temporar produsele  cu retinol până când pielea s-a acomodat.  Asa veti evita orice șansa de iritare," în conformitate cu CRR. Opriti-va din folosirea de retinol daca va decideti sa faceti un peeling chimic. Reluati folosirea lui după ce pielea isi revine.

 • Ingrediente pentru decolorarea petelor de varsta

  Acidul alfa hidroxi sau AHA, este utilizat pe scară largă atat in loțiuni over-the-counter cat si creme, precum si in lotiuni prescrise pentru decolorarea petelor de varsta.

  Ingrediente pentru decolorarea petelor de varsta

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Petele de vârstă nu au nimic de-a face cu vârsta ta. Dar sunt pete de decolorare care apar atunci când pielea este deteriorata de razele ultraviolete ale soarelui. De asemenea, cicatricile pot aparea pe oameni de orice vârstă și sunt semne de deteriorare de suprafață din trecut. Poti inversa aceste semne de deteriorare, cu o loțiune care conține ingrediente active dovedite, care pot ajuta la repararea si de a restabili sanatatea si frumusetea naturala a pielii tale.

  Acid alfa-hidroxi

  Acidul alfa hidroxi sau AHA, este utilizat pe scară largă atat in loțiuni over-the-counter cat si creme, precum si in lotiuni prescrise pentru decolorarea petelor de varsta, scrie expertul de îngrijire a pielii Paula Begoun, autorul "Don't Go to the Cosmetics Counter Without Me. " Universitatea Columbia Health Services recomandă, de asemenea, pentru estomparea cicatricilor si accelerarea cifrei de celule de piele pentru a scăpa de deteriorarea pielii și dezvăluirea celulelor noi, fără pete.

  Hidrochinona

  Dermatologii vizualizeaza în mod tipic hidrochinona ca ingredient activ ideal pentru decolorarea petelor pe piele și corectarea tonusului pielii inegale. Indiferent dacă este cauzată de pete de vârstă sau cicatrici, in conformitate cu Harvard Medical School. Școala spune că veți vedea rezultate pozitive în termen de șase săptămâni. Produsul chimic actioneaza prin inhibarea producerii de pigment a pielii.

  Acid hidroxi Beta

  Hidroxi acid beta, în mod tipic observat ca acid salicilic pe eticheta mai multor loțiuni, funcționează ca un exfoliant chimic, în conformitate cu Begoun. De-a lungul timpului, ea desprinde pielea moarta si estompeaza decolorarea pielii sau creșterea existenta. Nu numai că s-ar putea estompa aceste pete, dar poate ajuta, de asemenea, reduce marimii si profunzimii ridurilor, in conformitate cu Universitatea din Maryland Medical Center.

  Silicon

  Siliconul este comună în loțiuni și seruri, în cazul în care apare adesea ca amodimethicone sau feniltrimeticon pe lista de ingrediente. Aceasta poate ajuta la a aplatiza și ușura cicatricile si pot face, de asemenea, pielea să apară mai lina pentru a ajuta la a ascunde alte tipuri de pete pe piele.

  Retinolul

  Retinolul este adesea găsit în loțiunile de față și este mai puțin frecvent în loțiunile de corp. Universitatea din Maryland Medical Center spune că este extrem de eficient la repararea pielii. Un dezavantaj important este faptul că, de asemenea, face pielea mai sensibila la daunele de la razele ultraviolete ale soarelui. Ar putea face petele dvs. de varsta sau cicatricile mai întunecate. Trebuie să stai departe de soare în timp ce folosesti lotiuni formulate cu acest ingredient pentru a experimenta decolorarea optimă a petelor cutanate.

  Extract de ceapa

  Extractul de ceapă, de obicei, cu denumirea Allium cepa pe etichetele loțiunilor, funcționează ca un ingredient anti-inflamator. Acesta ar putea ajuta la scaderea productiei de colagen, care duce la cicatrici, in conformitate cu Universitatea Columbia. Este adesea găsita în loțiuni formulate în mod specific pentru decolorarea și îndepărtarea cicatricilor. Universitatea atrage atentia ca poate dura mai multe luni înainte de a vedea un efect.

 • Optiuni sigure pentru tratarea petelor de varsta

  Deși există multe produse de deschidere a culorii pielii și soluții de pe piață, nu toate sunt create egale, iar unele ar putea fi chiar periculoase. Știind ce să cauti ar putea sa te ajute să alegi optiuni sigure pentru tratarea petelor de varsta.

  Optiuni sigure pentru tratarea petelor de varsta

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  De la pistrui la petele de varsta, pana la cicatrici, un ten neuniform face poate avea un impact asupra stimei de sine. Deși există multe produse de deschidere a culorii pielii și soluții de pe piață, nu toate sunt create egale, iar unele ar putea fi chiar periculoase.

  Știind ce să cauti ar putea sa te ajute să alegi optiuni sigure pentru tratarea petelor de varsta.

  Hiperpigmentare, sau "pete negre", pot fi cauzate de cicatrici acnee, expunerea excesivă la soare, sau modificări hormonale, potrivit lui David E. Bank, MD, de la New York Presbyterian Hospital. "Există o varietate de creme si seruri pe care pacienții le pot folosi pentru a ajuta la usura, lumina, și va diminua zonele intunecate-a lungul timpului", spune el.

  Creme si seruri cu hydroquinona

  Poate ca cea mai populara solutie pentru albirea pielii pe bază spot-by-spot sunt soluțiile topice care conțin hidrochinona. Food and Drug Administration (FDA) limitează concentrația acestui ingredient activ la două procente de produs over-the-counter și trei până la patru procente pe baza de prescriptie medicala. Acesta este singurul ingredient clasificat ca un "agent de albire" de către FDA.

  În timp ce este considerat sigur pentru a fi utilizat în produsele cosmetice, concentrația hidrochinonei este limitată, deoarece prezintă riscuri mai mari la concentrații mai mari. De fapt, în Africa de Sud, nu este legal pentru nici un folos, și este clasificat ca fiind "de așteptat să fie toxice sau nocive" în Canada.

  Environmental Working Group spune că există dovezi puternice că ingredientul este un "toxic asupra pielii umane", și, de asemenea, un alergen. De asemenea, se referă la faptul că acest ingredient poate cauza cancer, dar cercetarea existentă este limitată. Este recomandat ca oamenii sa foloseasca numai produse care conțin hidrochinonă pe termen scurt. Dacă vă confruntați cu iritație, închiderea la culoare neobișnuită a pielii, sau orice alte reacții adverse, întrerupeți imediat utilizarea.

  Solutii cu retinol

  Produse cum ar fi Retin-A și Renova reprezintă o soluție alternativă. Ele conțin ingrediente, cum ar fi acidul alfa-hidroxi și acid retinoic, care lucrează pentru a crește cifra de celule, accelereaza exfolierea, și de a promova o nouă creștere de piele sănătoasă. Aceste ingrediente pot fi considerabile de uscare și fac pielea mai sensibila la razele soarelui. Dacă optați pentru aceste soluții, se înțelege că acestea pot dura câteva luni pentru a lucra. Asigurați-vă că purtați protecție solară în fiecare zi.

  Tratamente cu laser

  O optiune mai invaziva pentru deschiderea culorii petelor intunecate este un tratament cu laser. Acesta acționează prin direcționarea în funcție de pete închise cu energia luminii concentrata, si indeparteaza stratul de piele. Arzi în esență, straturile întunecate ale pielii.

  In urma luminarii cu laser, este posibil să apară:

  • învinețire
  • umflături
  • roşeaţă
  • etanşeitate
  • cicatrici
  • infecţie
  • modificări ale texturii pielii
 • Retinol fara reteta pentru tratarea acneei

  Retinolul este vitamina A în forma sa cea mai pura si cea mai activa", potrivit Centrului de Resurse. Retinolul de multe ori este un ingredient folosit în produsele anti-îmbătrânire deoarece ajuta la eliminarea ridurilor fine în timp si adauga elasticitate. Cu toate acestea, puteți utiliza produse cu retinol eliberate fara reteta pentru a trata acneea. Retinolul este mai bland pe piele decat acele tratamente pentru acnee cu acid retinoic, pe care nu le puteți cumpara fara prescriptie medicala.

  Retinol fara reteta pentru tratarea acneei

  Va recomandam cel mai eficient si recomandat tratament natural pentru Acnee, Cosuri, Puncte negre si Puncte albe - Pentru produse dati click aici

   

  Cum functioneaza

   

  Retinolul lupta impotriva acneei prin desfundarea porilor infundati, exfoliaza pielea pentru a elimina celulele moarte și promoveaza creșterea sanatoasa a pielii, potrivit Centrului de Resurse Retinol, sau CRR. Retinolul este unul dintre puținele produse ale caror molecule sunt suficient de mici pentru a penetra stratul exterior al pielii. Odata ce ajunge la straturile inferioare ale pielii tale, retinolul incepe repararea elastinei, proteina care permite întinderea pielii, precum si colagenul, proteina care creeaza contururile normale ale feței. Aceste reparații pot face cicatrici acneei mai putin vizibile.

   

  Mituri

  Este ușor sa devii confuz de terminologia utilizată pentru derivații vitaminei A, sau retinoizi. Astfel de derivați ca tretinoinul sunt produse farmaceutice care sunt disponibile pe bază de rețetă pentru a trata acneea. Poti cumpara un retinolul fara prescriptie medicală, în conformitate cu SkinTherapyLetter.com. Uita-te dupa produsele cu retinol care sunt formulate cu cel puțin 0,1 la sută din retinol.

   

  Tipuri de retinol

  Retinolul este disponibil în comerț sub formă de crema, loțiune, ser sau ulei pentru a trata acneea, ridurile si alte efecte ale imbatranirii, conform CRR. De asemenea, puteti cumpara produse cu retinol pentru a viza anumite zone ale corpului, cum ar fi buzele, mainile si ochii.

   

  Efecte secundare

  Când incepeti cu prima aplicare a retinolului pe acnee, puteți experimenta efectul. Este posibil sa observați uscarea și iritarea pielii, și poate chiar o usoara cojire. Acest efect este vizibil mai ales daca aveți de obicei pielea uscata. Cu toate acestea, simptomele ar trebui sa dispara deoarece pielea ta se acomodeaza cu retinolul. Anuntati-vă medicul dacă iritația pielii este severă. In caz ca situatia se agraveaza sau daca aveți un disconfort semnificativ, anuntati medicul.

   

  Sfaturi

  Minimizeaza efectul retinoidelor prin aplicarea retinolul o data la doua zile. Retinolul, de asemenea, poate provoca sensibilitate la soare. Utilizați un produs cu protecție solară cu un SPF de 15 sau mai mare pentru a elimina iritatiile pielii.

   

  Atentionari

  Cititi cu atentie etichetele produsului. A se evita utilizarea mai multor produse cu retinol la un moment dat, recomandă CRR. În timp ce se poate utiliza un produs cu acid alfa hidroxi sau AHA, în același timp, evitati aplicarea lor în același timp. De exemplu, utilizați tratamentul AHA  dimineața. Aplicati produsul cu retinol înainte de a merge la culcare. Cu toate acestea, în cazul în care produsul AHA este puternic ", ati putea evita temporar produsele  cu retinol până când pielea s-a acomodat.  Asa veti evita orice șansa de iritare," în conformitate cu CRR. Opriti-va din folosirea de retinol daca va decideti sa faceti un peeling chimic. Reluati folosirea lui după ce pielea isi revine.

4 Articol(e)