Revizuirea Cicatricilor/ Eliminarea cicatricilor

Desi nici o cicatrice nu poate fi eliminata complet, chirurgii  plasticieni pot îmbunătăți adesea aspectul unei cicatrici facand-o mai puțin evidenta, prin injectare sau aplicarea anumitor medicamente steroidiene sau prin proceduri chirurgicale cunoscute sub numele de revizuiri. Cand sa luati in considerare revizuirea cicatricilor.

revizuirea

Va recomandam Gelul tratament natural pentru cicatrici- Pentru produs dati click aici

Luati in considerare revizuirea cicatricilor

Cicatricile-indiferent daca acestea sunt cauzate de accidente sau de interventii chirurgicale sunt imprevizibile. Modul în care o cicatrice se dezvoltă depinde la fel de mult de modul în care corpul tau se vindeca.

 

Mai multe variabile pot afecta gravitatea cicatricilor, inclusiv dimensiunea și adâncimea plăgii, alimentarea cu sânge a zonei, grosimea și culoarea pielii, și direcția cicatricilor. Cât de mult te deranjeaza aspectul unei cicatrici este o chestiune personala.

 

In timp ce nici o cicatrice nu poate fi eliminata complet, chirurgii plasticieni pot îmbunatati adesea aspectul unei cicatrici, făcând-o mai puțin evidenta. Se realizeaza acest lucru prin injectare sau aplicarea anumitor medicamente steroidiene sau prin proceduri chirurgicale cunoscute sub numele de revizuiri.

 

Daca aveti in vedere revizuirea cicatricilor, acest articol vă va oferi o înțelegere de bază a procedurilor folosite pentru a le trata si rezultatele pe care le puteți aștepta. Articolul nu poate răspunde la toate întrebările, deoarece depinde foarte mult de circumstanțele individuale. Asigurați-vă că întrebați medicul dumneavoastră dacă exista ceva ce nu înțelegeti despre procedura.

 

Luarea deciziei de revizuire a cicatricilor

 

Multe cicatrici care sunt mari și neatractive la început pot deveni mai putin vizibile cu timpul. Unele pot fi tratate cu steroizi pentru ameliorarea simptomelor, cum ar fi  mâncărimea. Din aceste motive, mulți chirurgi  plasticieni recomanda sa așteptați macar un an sau mai mult dupa un traumatism sau o intervenție chirurgicala, înainte de a vă decide sa revizuiti cicatricea.

 

În cazul în care sunteți deranjat de o cicatrice, primul pas ar trebui sa fie sa se consultati un chirurg plastician certificat. Chirurgul va examina și a discuta despre posibilele metode de tratare a cicatricilor, riscurile și beneficiile implicate și posibilele rezultate. Sincer vorbind, discutati așteptarile dumneavoastră cu medicul și asigurați-vă că acestea sunt realiste. Nu ezitați să întrebați orice nelamuriri sau sa exprimati orice probleme pe care le aveti.

 

Toate procedurile chirurgicale pot prezenta un risc

 

În timp ce în mod normal o revizuire a cicatricilor este sigura, există întotdeauna posibilitatea de aparitie a complicatiilor. Acestea pot include infectie, sangerare, o reactie la anestezie, sau reapariția unei cicatrici inestetice.

Poți reduce riscurile prin alegerea unui chirurg plastician calificat si atent, atat inainte de interventia chirurgicala cat si in ingrijirea de dupa.

 

Dupa revizuirea cicatricilor

La orice revizuire a cicatricilor, este foarte important sa urmați instrucțiunile chirurgului dupa o intervenție chirurgicala. Asta pentru a va asigura ca rana se vindeca în mod corespunzător. Cu toate ca s-ar putea sa se vindece foarte repede, chirurgul va va sfătui cu privire la reluarea treptata a activitatilor normale.

Pe masura ce rana se vindeca, țineti cont de faptul ca nici o cicatrice nu poate fi îndepărtata complet; gradul de ameliorare depinde de mărimea și direcția cicatricei, natura și calitatea pielii, și cât de bine ai ingrijt rana dupa operatie. In cazul în care cicatricea arata mai rau la început, nu intra in panica. Rezultatele finale ale intervenției chirurgicale nu pot fi evidente timp de un an sau mai mult.

13531994_624778294338513_1340161774_n