roseata

 • Cum elimini roseata si umflarea cosurilor

  Pielea ta este formata din mii de mici pori care contin glande sebacee. Aceste glande furnizează sebum care inmoaie si hidrateaza pielea. Atunci când aceste glande produc sebum in exces sau devin infectate cu bacterii, porii pot deveni înfundati, in functie de Medical News Today. Rezultatul este o un cos rosu, de multe ori dureros. Puteți reduce roseata si umflarea unui cos prin tratarea cauzelor profunde ale inflamației. Tratarea inflamației, de asemenea, poate ajuta la reducerea riscului de a dezvolta o cicatrice.

  Cum elimini roseata si umflarea cosurilor

  Va recomandam cel mai eficient si recomandat tratament natural pentru Acnee, Cosuri. Puncte negre si Puncte albe - Pentru produse dati click aici

   

  Cum elimini roseata si umflarea cosurilor

  Pasul 1

   

  Aplicati putina pasta de dinti pe cosuri si lasati-o pe timpul nopții, în conformitate cu AcneTeam.com. Această metodă la domiciliu poate reduce roseata si umflarea. Rețineți că numai cea sub formă de pastă de pastă de dinți este eficienta în combaterea acestei condiții - pasta de dinți pe bază de gel nu va avea același efect.

   

  Pasul 2

   

  Se spală fața cu un demachiant ușor pentru a elimina pasta de dinți și se eliminati orice tip de uleiuri care s-au acumulat peste noapte. Acest lucru ajută la menținerea bacteriilor departe de a fi introduse in cosul dumneavoastră. Stergeti cu un prosop uscat pentru a evita perturbarea cosurilor.

   

  Pasul 3

   

  Se aplică un pachet de gheata pe zona afectată, recomandă AcneTeam.com. Infășurați întotdeauna gheața într-un prosop sau o cârpă  pentru a preveni zona de la arderea cu gheata. Lăsați să acționeze pe zona afectata timp de 10 minute. Aceasta va duce la constricția vaselor de sânge care fac zona sa fie de culoare rosie.

   

  Pasul 4

   

  Zdrobiti o aspirină până când devine o pulbere fina. Puteti folosi aspirina pudra care este vânduta într-o pungă. Se amestecă pulberea cu două până la patru picături de apă de la robinet. Aplica aceasta pasta pe cos și se lasa timp de cinci minute. Se clătește cu grijă folosind apa caldă. Aspirina va ajuta la reducerea inflamației și umflarea, ceea ce face cosul dvs. să apară mai puțin vizibil. Se repetă pe timp de noapte pentru a continua reducerea rosetii.

   

  Pasul 5

   

  Aplica o crema de tratament topica care conține ingrediente active de combatere a cosurilor, cum ar fi peroxid de benzoil, acid salicilic sau sulf. Aplicați crema atât pe cos în sine și zona înconjurătoare acesteia. Acest lucru ajută la uciderea bacteriilor din interiorul cosurilor si previn erupțiile viitoare în zonă, în funcție de AcneTeam.com.

   

  Lucruri de care ai nevoie:

  1. Pasta de dinti
  2. Demachiant ușor
  3. Pachet de gheata
  4. Prosop
  5. Acid acetilsalicilic (aspirina)
  6. Crema de tratament topica
 • Cum sa scoti roseata dintr-un cos

  Eliminarea acneei dureaza, dar poti reduce roseata, astfel încât un cos abia erupt nu este atât de vizibil. Cheia pentru a avea grijă de o pată pe termen scurt, este de a face acest lucru într-un mod care să nu răspândească bacteriile din interiorul cosului in alte locuri de pe față în cazul în care acestea pot prinde rădăcini. Pentru că cosuri sunt de fapt o formă de infecție, cu toate acestea, va trebui, de asemenea, să luatu si alte masuri. Luati măsuri pentru a trata problema de bază pentru a preveni cosurile mai inestetice in următoarele câteva zile și săptămâni.

  Cum sa scoti roseata dintr-un cos

  Va recomandam cel mai eficient si recomandat tratament natural pentru Acnee, Cosuri. Puncte negre si Puncte albe - Pentru produse dati click aici

   

  Cum sa scoti roseata dintr-un cos

  Pasul 1

   

  Se spală bine fata cu un demachiant ușor pe bază de apă. Evita frecarea feței. In schimb, se spală pielea prin frecarea demachiantului cu varful degetelor curate și se fac cercuri blânde pe față. Stergeti fata cu un prosop curat.

   

  Pasul 2

   

  Se pune un cub de gheață în mod direct pe cos timp de 10 până la 15 secunde. Asta va micsora vasele de sânge și pentru a reduce umflarea care provoaca roseata. În mod alternativ, inmuiati o minge de bumbac într-o cantitate mică de picături pentru ochi de reducere a roșetii și apăsați-l în mod direct pe cosul rosu pentru reducerea imediata.

   

  Etapa 3

   

  Distrugeti bacteriile care cauzeaza cosuri reducand in acelasi timp roseata si inflamatia prin aplicarea unei soluții de ulei de 5-procente de arbore de ceai. Un studiu realizat în 1990 în "Medical Journal of Australia", a constatat că uleiul de arbore de ceai este la fel de eficace ca peroxidul de benzoil, un ingredient comun in medicamentele pentru acnee. Este ca un tratament pentru inflamația produsa de acnee. Puteți face o soluție de ulei de arbore de ceai prin amestecarea uleiului esential in gelul de aloe vera, ulei de migdale sau de apă.

   

  Etapa 4

   

  Utilizați un tratament eliberat fara reteta care conține peroxid de benzoil, ca alternativă la o soluție făcută cu ulei de arbore de ceai. Discutați cu medicul dermatolog despre ce concentratie este potrivita pentru tine. Din moment ce peroxidul de benzoil vine în concentrații de 2,5, 5 și 10 la sută, și diferite concentrații pot fi adecvate pentru oameni diferiți. Peroxidul de benzoil are de obicei mai multe efecte secundare decât uleiul de arbore de ceai, astfel încât unii oameni aleg să-l încerce numai în cazul în care alte metode nu ajută.

  Sfaturi

  Dacă roșeata persistă după încercarea acestor tehnici, folositi un corector verde nuanțat pentru a acoperi orice roșeață rămasă.

  Dacă aveți acnee pe față sau în cazul în care vă confruntați cu eruptii frecvente, vorbiti cu un dermatolog despre soluții topice sau antibiotice pe cale orală care pot reduce aparitia acneei.

  Vei avea nevoie de:

  1. Prosop curat
  2. Demachiant pe bază de apă
  3. Cub de gheata
  4. Bile de bumbac
  5. picături pentru ochi pentru reducerea rosetii
  6. Ulei de arbore de ceai
  7. Peroxid de benzoil
 • Cum reducem roseata acneei peste noapte?

  În cazul în care un cos amenință sa iti strice ziua de maine, nu merge la culcare, fără a lua câteva măsuri simple de precauție. Nu aveți nevoie de un dispozitiv scump sau o injectie de cortizon pentru a vă face pielea gata de fotografiat. Câteva consumabile din cămară va pot ajuta. Aflati cum sa reduceti roseata acneei peste noapte.

  Cum reducem roseata acneei peste noapte?

  Va recomandam cel mai eficient si recomandat tratament natural pentru Acnee, Cosuri. Puncte negre si Puncte albe - Pentru produse dati click aici

   

  Cum reducem roseata acneei peste noapte?

  Pasul 1

   

  Curatati fata cu un săpun blând pentru fata. Producția de sebum în exces face parte din cauzele acneei. Totusi, uneori daca incercati din greu sa scapati de sebum, puteti avea parte de efecte inverse. Spalarea excesiva este una dintre cele mai mari greseli pe care le puteți face atunci când luptati cu acneea. Secarea pielii de umiditatea naturala poate  face glandele de ulei sa lucreze in exces.

   

  Pasul 2

   

  Folositi aspirina in loc de crema pentru cosuri pentru a trata zonele cu probleme. Julie Gabriel, autor al cărții "Ghidul verde pentru frumusete", scrie că aspirina conține acid salicilic natural care trateaza inflamatiile asociate cu o un cos. Ea sugereaza ruperea unui comprimat de aspirina, nongel în jumătate, si umezirea usoara și cu ajutorul unui bandaj adeziv aplicati pe comedon.

   

  Pasul 3

   

  Examinati orice roșeata ramasa cu o picătură de solutie pentru roseata ochilor. Dr. Audrey Kunin, dermatologul si instructorul clinic asistent de dermatologie la Universitatea din Kansas spune ca aceste picături pentru ochi vor elimina, de asemenea, roseata de pe cosul dumneavoastră - deși temporar. Ea sugereaza înmuierea unui tampon de bumbac cu picături pentru ochi si tinerea lui pe cos timp de 10 secunde.

   

  Etapa 4

   

  Aplicati pe zona inflamata putina pasta de dinti. Deși nu există studii științifice care confirmă efectul pastei de dinti pe acnee, acest remediu popular încă face valva pe mai multe forumuri  pentru acnee. În "Simple Beauty Skin," Dr. Ellen Marmur si Gina Way emite ipoteza ca este mult mai probabil să functioneze în cazul în care pasta de dinti conține dioxid de siliciu, un agent de uscare. Ele sugerează să evitați pasta cu mentol sau fluor  care poate irita pielea, până la punctul in care poate produce chiar mai multe cosuri.

 • Care este legatura dintre usturoi si psoriazis?

  Ca tratament, usturoiul poate fi consumat pe cale orală, aplicat local sau luat sub formă de pudră sau extrac. Care este legatura dintre usturoi si psoriazis?

  Care este legatura dintre usturoi si psoriazis?

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Cu toate că noi folosim în general usturoi pentru a da o aroma anumitor alimente, ea a fost in mod traditional utilizata pentru tratarea infecției, cu folosirea scopurilor medicinale care datează din Egiptul antic. Studiile științifice arată că usturoiul are acțiuni antibacteriene și antivirale puternice, datorită sulfului care conține compuși din plante medicinale. Ea poate avea de asemenea efecte pozitive asupra sistemului imunitar.

  Ca tratament, usturoiul poate fi consumat pe cale orală, aplicat local sau luat sub formă de pudră sau extract (cunoscut sub numele de extract de usturoi în vârstă, sau AGE). In acest caz, cățeii de usturoi sunt înmuiati într-o soluție de alcool pentru a extrage compușii utili.

  Ce stim despre usturoi si psoriazis?

  Studiile arata ca persoanele cu psoriazis au mai mari niveluri normale de radicali liberi (molecule instabile care distrug celulele) în pielea lor, împreună cu un nivel scazut de antioxidanti, protejarea celulelor compuși care sunt necesare pentru absorbire sau neutralizează efectul nociv al radicalilor liberi.

  Pentru că unul dintre compușii activi din usturoi (numit alicina) are o puternică activitate anti-oxidanta, poate ajuta la protejarea impotriva radicalilor liberi din psoriazis. În animale și în studiile in vitro (in afara corpului) allicin s-a dovedit a proteja impotriva radicalilor liberi.

  Compușii din usturoi, de asemenea, au dovedit a bloca activarea kappa B, un complex de proteine care controleaza o serie de gene pro-inflamatorii. Studiile arată ca activarea kappa B este de natură să declanșeze inflamația în psoriazis. Studiile pe animale arată, de asemenea, ca usturoiul poate modifica acțiunea celulelor Th1; celule ale sistemului imunitar speciale care eliberează proteine inflamatorii in piele, care contribuie la inflamații și iritații.

  Aceste constatari sugereaza faptul ca usturoiul poate beneficia de psoriazis:

  • Cresterea antioxidantilor de aparare
  • Modulatoarea functiei imune
  • Inhibarea kappa B, o proteina inflamatorie care este ridicată în psoriazis
  • Modularea acțiunii celulelor Th1

  Ce spune știința?

  Cu toate ca studiile au demonstrat beneficiile anti-inflamatorii si antioxidante ale usturoiului, nu există studii clinice care au examinat în mod specific efectele in psoriazis. Intr-un studiu de laborator, cercetatorii au descoperit ca extractul de usturoi a fost eficiengt în inhibarea răspunsului inflamatoare în sângele persoanelor cu boala inflamatorie a intestinului, o afecțiune autoimună, care are anumite asemănări cu psoriazis.

  Alte studii au descoperit ca extractul de usturoi poate reduce inflamația căilor respiratorii și inhibă eliberarea de histamină. Alții au arătat că poate stimula de fapt, reacții de hipersensibilitate la persoanele cu dermatita, probabil din cauza alergii.

  Într-o revizuire din 2011 a tuturor cercetărilor de evaluare a efectelor usturoiului in dermatologie cercetatorii au identificat 23 de studii. În general, au descoperit dovezi că usturoiul ar putea afecta in mod pozitiv functia imunitara si ofera protectie impotriva razelor ultraviolete (tipul de lumină solară care provoacă roșeață și arsură). Dar sunt necesare mai multe cercetari pentru a confirma beneficiile.

 • Psoriazisul scalpului. Care sunt simptomele?

  Psoriazisul scalpului provoacă roșeată și cruste, ceea ce poate implica, de asemenea, linia parului, fruntea, spatele urechilor și partea din spatele gâtului.

  Psoriazisul scalpului. Care sunt simptomele?

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  După cum sugerează termenul, psoriazisul scalpului este psoriazisul pe scalp. Este comun și aproximativ jumatăte din toate persoanele cu psoriazis le au asupra scalpului, de asemenea. Motivul pentru care merită a fi menționat acet tip de psoriazis este faptul că poate fi mai dificil de tratat și de obicei necesită tratamente formulate în mod specific.

  Psoriazisul pe zona scalpului apare în același mod ca și pe alte părți ale corpului. Dar părul împiedică crusta și deci nu se poate despica cum ar fi, de exemplu, pe coate. Rezultatul este că crusta se poate construi rapid, provocând o placă groasă care devine mai dificil de tratat. Această dificultate este agravată de păr, care acționează ca o barieră fizică, obstrucționeazând aplicarea ușoară a creme și unguente pentru pielea afectată. Copiii se pot obține psoriazis pe scalp de asemenea. Tratamentele vor fi la fel ca cele utilizate pentru adulți. În cazuri rare, psoriazisul scalpului a fost cunoscut să dispară în mod spontan. Dar poate ramane pe scalp pentru perioade foarte lungi de timp.

  Care sunt simptomele?

  Psoriazisul scalpului provoacă roșeată și cruste, ceea ce poate implica, de asemenea, linia parului, fruntea, spatele urechilor și partea din spatele gâtului. Acest lucru poate varia de la o formă foarte ușoară, cu o simplă crustă până la una de o grosime foarte severă, care acoperă întreaga parte scalpului. Pierderea părului în timpul acestei boli poate avea loc, în unele cazuri, dar părul va crește în mod normal din nou. Psoriazisul poate da senzația de mâncărime, poate face scalpul să se simtă strâns și ocazional poate provoca durere, mai ales în cazul în care există fisuri în piele.

  Care este tratamentul?Există mai multe opțiuni de tratament care pot ajuta la psoriazisul scalpului.

  De multe ori poate fi necesară o abordare a unei combinații. Se foloseste o serie de tratamente diferite, până când simptomele s-au stabilit. Este important să vă amintiți să continuați tratamentul scalpului, chiar dacă părul cade. Părul crește, de obicei, înapoi abia după ce  inflamația și crustele s-au eliminat.

  Tratamentele pot fi consumatoare de timp. Le-ați putea găsi mai ușor dacă vă întrebați pe cineva să vă ajute. Este important de a alege una care se potrivește stilului tău de viață; efectuarea de tratamente intensive peste week-end, de exemplu, atunci când aveți mai mult timp liber. Psoriazisul nu este curabil, dar semnele și simptomele pot fi bine controlate.

  Această afecțiune poate dura cel puțin opt săptămâni, până când se obține un control adecvat al plăcilor, în funcție de tratamentul care ne e potrivit. Amintiți-vă să încercați tratarea psoriazisului zilnic cât acesta este activ.

  Dacă, totuși, nu ați văzut nicio ameliorare dupa un tratament continuu de 4 săptămâni, ar trebui să vă întoarceți la medic sau la asistentă pentru evaluare ulterioară. Odată ce ați atins ameliorarea, este important să se mențină îmbunătățirea. Acest lucru se poate face de obicei cu utilizarea regulata a unui sampon cu gudron și/sau cu hidratare a pielii capului, ocazional, cu un ulei sau emolient .

 • Combate roseata cicatricilor in mod simplu

  Pentru că pielea este cel mai mare organ al corpului, este predispus tot timpul la leziuni. Leziunile de la boli sau traume, cum ar fi acneea și tăieturile, implica un proces de vindecare care include aparitia de cicatrici. Pe măsură ce noi celule de piele cresc peste rana, inflamatia sau inrosirea poate rămâne luni de zile. Roseata poate fi combatuta cu câteva remedii de la farmacie.

  roseata cicatrici

  Va recomandam Gelul tratament natural pentru cicatrici- Pentru produs dati click aici

  Combate roseata cicatricilor in 5 pasi

  Pasul 1

  Aplica o crema usoara cu steroizi eliberata fara prescriptie medicala pentru a reduce roseata. Folositi o crema de hidrocortizon care poate reduce roseata prin vindecarea vaselor de sânge deteriorate sub piele. Citiți și urmați instrucțiunile de pe ambalaj pentru rezultate mai bune.

   

  Pasul 2

  Aplica gel de aloe vera direct pe cicatricile înroșite. Aloe vera contine compusi puternic anti-inflamatori care pot reduce iritația și roseata. Alege doar gel de aloe vera găsit  la magazine alimentare de sănătate, și evita gelurile aloe vera care conțin alcool sau alți aditivi chimici iritanti.

   

  Pasul 3

  Utilizați un gel de silicon  achiziționat de la farmacii, pentru a reduce roseata. Folositi-l cu moderație pentru a estompa treptat cicatricile produse de acnee si pentru a reduce decolorarea si roseata.

   

  Pasul 4

  Se aplică  protecție solara pe cicatrici înainte de a merge în aer liber. Asta deoarece cicatricile proaspete pot suferi arsuri solare cu ușurință și roșesc atunci când sunt expuse la lumina soarelui. Se aplică protecție solară cu 30 de minute inainte de a merge in aer liber.

  Pasul 5

  Laserul readuce pielea la culoarea normală si te scăpa de cele mai mici vase de sange, care dau un ton roșiatic al pielii. Dispozitivele tintesc roseata si aplica energia lor usoara în piele. Lucrurile care sunt de culoare roșie absorb această lungime de undă cel mai bine și devin “prinse” selectiv de lumina. Materialul este apoi reabsorbit inapoi in organism. Corpul nostru "mănâncă" celulele nedorite și țesuturile și ne scapă de ele tot timpul. Energia laserului face ca aceste celule sa devina "încălzite" și intra in rezerva organismului de eliminare naturala.

   

  Cu cat pielea este mai alba, cu atat roseata este mai vizibila.

  Rozaceea, de exemplu, care este o afecțiune a pielii care creste roseata pe piele, este mai frecventa in randul persoanelor cu pielea deschisa. Cu toate acestea, chiar si pielea inchisa la culoare este roșie după o infecție a pielii. Acest lucru se datorează faptului că roseata este un efect al inflamatiei care contribuie la vindecarea rănilor. Corpurile noastre directioneaza fluxul sanguin in zona cu infectie sau traumatisme, iar acest lucru provoaca roseata initiala. Roseata excesiva care persistă după ce infecția a dispărut  este o parte a procesului de cicatrizare si poate fi tratata.

  Înroșirea pielii poate aparea din cauza mai multor motive, cum ar fi arsuri, acnee, alergii, dermatita, si multe altele. Unele cazuri de pe piele rosie ar putea sa dispara dupa cateva zile, dar unele dintre ele sunt greu de tratat. Pentru a scapa de culoare trebuie să acordati o atentie cauzei inflamației. Fiecare tip de cicatrice trebuie să fie tratata prin luarea în considerare a cauzei lor specifice. De asemenea, nu putem determina cat de mult timp dureaza pana cand roseata unei cicatrici dispare.  Asta pentru ca o mulțime de factori  ar putea influenta procedurile de vindecare.

   

  Lucruri de care ai nevoie

  1. Crema cu steroid
  2. Gel de aloe vera
  3. Gel de silicon
  4. Protectie solara

  13531994_624778294338513_1340161774_n

 • Remedii de casa pentru roseata cicatricilor dupa varicela

  Pentru început, este important să se determine daca v-ati recuperat complet dupa infecția pielii. Asigurați-vă că cicatricile care sunt de interes pentru tine sunt în prezent într-un stadiu de diminuare. De obicei, colorarea roșiatică pe care o observați după leziunile produse de varicelă care s-a vindecat se datorează vizibilitatii capilarelor care alimentează cu sânge suprafața pielii. Cel mai bine este să ignori roseata. Asta deoarece  dispare de la sine, permițând noilor straturi de piele sa se acumuleze sub pielea afectata.

  roseata

  Va recomandam Gelul tratament natural pentru cicatrici- Pentru produs dati click aici

   

  Cu toate acestea, un proces are loc într-o perioadă lunga de timp.

  Remedii pentru roseata cicatricilor dupa varicela

  Unele persoane care au experimentat tulburari legate de acnee au o preocupare aproape identică. Există anumite tipuri de acnee care pot duce la cicatrici și apar ca pete rosiatice care pot persista chiar si pentru toata viata. Ar fi o idee bună să solicitati un aviz medical de specialitate pentru a diagnostica natura acestor cicatrici.

  Unii medici ar putea sugera o procedură chirurgicală minoră ca singura alternativă la eliminarea lor. Este important să se țină seama de faptul că cicatricile nu pot fi eliminate definitiv, iar majoritatea procedurilor chirurgicale pentru eliminarea cicatricilor se bazeaza pe conceptul de eliminare a tesutului cicatricial, prin exfolierea sau arderea lui.

  Corpul este capabil de a repara pielea, care este deteriorata prin producerea de colagen. Astfel pielea revine la textura sa originală. Interventia chirurgicala trebuie sa fie precisa pentru a elimina complet posibilitatea  ca tesutul  cicatricial sa creasca din nou.

  Este foarte recomandabil să păstrați pielea sterila de la bacterii și ciuperci, în măsura în care este posibil. Acest lucru poate fi realizat printr-o aplicare regulată de ulei de arbore de ceai ușor diluat.

   

  Există puține remedii de casa care pot fi utilizate pentru a reduce intensitatea cicatricilor:

  Se prepară un amestec obținut din pastă de lemn de santal si gram negru. Aplicând acest amestec pe zonele afectate vei contribui la reducerea severității cicatricilor.

  De asemenea, încercați să aplicați cuburi de gheață si masati-le peste zona afectată, în scopul de a strânge pielea.

  Puteți aplica sucul de la o lămâie proaspăt stoarsa amestecata cu extractele de castravete proaspăt pentru a diminua intensitatea cicatricilor.

  Uleiul de vitamina E este de asemenea cunoscut ca fiind benefic pentru pielea afectată de cicatrici, dar caută recomandarea medicului cu privire la cantitatea de ulei de vitamina E care poate fi aplicata pe piele.

  Gelul de aloe vera sau uleiul de ficat de cod poate fi aplicat pe cicatrici pentru a le împiedica sa se aprofundeze.

   

  Puteți încerca sa frecati interiorul cojii unui pepene (după razuirea zonelor roșii). Acest lucru va oferi ameliorare instanta prin efectul de răcire și, de asemenea, reduce roseata.

  Ia niște ovăz (fulgi) și se macină într-o pulbere. Faceti o pasta cu apă și  folosit-o in loc de săpun în timp ce va spalati. Acest lucru ameliorează mâncărimea și roseata.

  Ulei de santal. Ar trebui să fie aplicat pe zona afectată din prima zi a apariției erupțiilor cutanate până la căderea crustei.

  Aplica ulei de vitamina E pe piele. Va ajuta la procesul de vindecare.

  Miere de albine unse pe piele va ajuta la reducerea rosetii.

   

  Este important să se realizeze că este dificil de a scăpa de cicatrici. Ele nu dispar cu tratamente naturale. Diverse tratamente medicale, cum ar fi dermabraziunea, grefele, peelingul chimic si tratamentele cu laser va ajuta la netezirea cicatricilor sau le diminueaza. Acestea ar trebui să fie administrate la un profesionist,  preferabil un dermatolog.

  13531994_624778294338513_1340161774_n

 • Dermatita sau eczema - tratamente

  Dermatita sau  eczema, este o afecțiune inflamatorie a pielii care produce simptome cum ar fi umflarea, mâncărimea, arsura și roșeața pe piele.

  Dermatita sau eczema - tratamente

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Dermatita sau  eczema, este o afecțiune inflamatorie a pielii care produce simptome cum ar fi umflarea, mâncărimea, arsura și roșeața pe piele.

  Aceasta poate fi o reacție acută sau cronică si persistă timp de săptămâni sau ani. Ea poate afecta absolut orice parte a corpului, de la nivelul scalpului si palme, la cele mai intime zone. Devine necesar pentru a rupe ciclul de mancarime-zgarieturi-mancarime, care previne vindecarea si reface pielea in mod natural. Din fericire, există o mulțime de căi de atac care pot ajuta la orice tip de dermatita pentru a calma arderea si mancarimea si ajuta la vindecarea mai rapida, începând cu pasul 1 de mai jos.

  1. Încercați o aplicare de ulei de nucă de cocos.

  Uleiul de cocos este un hidratant profund ce are multe proprietăți antimicrobiene. Aceste proprietăți specifice pot ajuta foarte mult în a face fata conditiei, cum ar fi dermatita în cazul în care pielea devine uscată și cu foarte multe mâncărimi. Iată cum să o folosesti în mod eficient:

  • Ia o lingura de ulei de nucă de cocos (de preferință, ulei de nucă de cocos virgin) și se aplică pe regiunea afectată ușor, astfel încât să se înmoaie pielea. Nu freca sau fa masaj, pur și simplu se aplică ușor. Fa acest lucru de două ori pe zi.
  • Pentru a obține rezultate mai bune, aplicați ulei înainte de a merge la culcare si lasa sa hidrateze pielea in profunzime toata noaptea. În termen de câteva zile de utilizare uleiului de nucă de cocos, veți vedea o reducere semnificativă a roșeții, scalarii și uscăciunii zonei afectate. Toate acestea vor reduce mancarimea si vor ajuta la eliminarea eczemei mai repede.
  1. Încercați o curatare cu afin.

  Afinele contin un tip puternic de antioxidant numit flavonoidă anthocyanoside. Antioxidanții sunt în general buni pentru piele, deoarece acestea reduc radicalii liberi inflamatorii, contribuind astfel în tratamentul dermatitei. Pentru a utiliza afinele:

  • Se iau 50 de grame de afine într-un recipient din oțel și se adaugă în jur de 1 litru (0.3 US gal) de apă la ea. Se încălzește amestecul și se lasa sa stea timp de o oră. Acest proces va permite amestecul să devină omogen.
  • Se fierbe amestecul timp de 20 de minute si se lasa sa se raceasca la temperatura camerei. După aceea, acesta va fi gata pentru a fi folosita ca demachiant.
  • Folosind o cârpă sau tampon de bumbac, curata zona afectata cu acest amestec de două ori sau de trei ori pe zi. Aveți dreptul să-l utilizați pentru atâta timp cât eczema persistă, deoarece funcționează ca un purificator natural.
  • Intr-un studiu efectuat folosind extract de afin, s-a constatat că crema aceast a întrecut pe sine steroizii în ameliorarea pruritului datorită conținutului său ridicat de antocian.
  1. Experimenteaza cu frunze de migdale.

  Unii cred că frunzele de migdale sunt foarte eficiente în tratamentul dermatitei și în prevenirea acesteia de la recurente. Pentru a culege beneficiile sale, veți avea nevoie de o pasta de migdale. Iată cum să o faceti:

  • Ia 5-10 frunze de migdale și striveste cu apă pentru a prepara o pastă omogenă.
  • Aplica aceasta pasta pe pielea afectata si se lasa sa ramana timp de 5-10 minute.
  • Curăța zona cu apă călduță și aplicați loțiune hidratantă. Se repetă același proces de două ori sau de trei ori pe zi.
 • Trateaza eczema în mod corespunzător

  Trateaza eczema in mod corespunzator cu remedii realizate in casa , urmate de interventii medicale pentru cazurile severe.

  Trateaza eczema în mod corespunzător

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Eczema dyshidrotica are mai multe nume, inclusiv eczeme de picior și mână, pompholyx și eczema palmo-plantara veziculara. Eczema dyshidrotica se caracterizează prin apariția de vezicule mici pe palme, degete și tălpile picioarelor. Cauza acestei tulburări de piele nu este cunoscută, însă mai mulți factori sunt cunoscuți pentru a declanșa starea, inclusiv expunerea la nichel sau cobalt, infecții fungice, alergii și / sau stres excesiv. Pielea afectata de blistere tinde sa se ingroase si sa fie solzoasă, cu timpul, ceea ce duce la mâncărime, inflamație și roșeață. Se poate trata eczema in mod corespunzator cu remedii realizate in casa , urmate de interventii medicale pentru cazurile severe.

  1. Trateaza eczema in mod corespunzator.

  În cazul în care eczema dyshidrotica este destul de severa și implică o mulțime de vezicule umplute cu lichid, nu alege sa le storci. In schimb, du-te la medicul dumneavoastră și tratati-le în mod corespunzător. Medicul dumneavoastră de familie vă poate trata în mod direct sau vă va trimite la un dermatolog (specialist în piele). Indiferent, medicul va aplica probabil o crema cu antibiotice si imbraca veziculele in mod corespunzator cu bandaje sterile. Se face acest lucru pentru a limita riscul de infectare, a minimiza cicatricile și de a promova vindecarea. În cazul în care veziculele sunt deosebit de mari, medicul le poate scurge mai întâi.

  • Schimba bandajele zi de zi (sau imediat, în cazul în care ajung accidental umede și murdare), dar îndepărtați-le cu atenție, astfel încât să se reducă la minimum iritarea pielii.
  • În cazul în care veziculele se rup, aplicați un unguent antibiotic pe zona si se acopera lejer cu un alt bandaj curat.
  • Medicul dumneavoastră poate lua în considerare, de asemenea, alte cauze posibile ale stării pielii. Alte afecțiuni ale pielii, care pot mima eczemele dyshidrotice includ infecții fungice, infecții bacteriene, scabie, dermatita atopică, psoriazis si varicela.
  1. Adresați-vă medicului dumneavoastră despre o crema cu corticosteroizi.

  Deoarece ea modifica raspunsul imun al organismului, cortizon, prednison si alti corticosteroizi sunt considerati a scădea roșeață, iritația și mâncărimea eczemelor. Corticosteroizii au de asemenea proprietăți anti-inflamatorii puternice. Prednisonul este mai puternic decât cortizonul și este adesea cea mai bună alegere pentru eczeme. Scade inflamația pielii prin inversarea dimensiunii capilare de sub piele și suprimarea răspunsului inflamator al sistemului imunitar.

  • Învelirea zonei tratate în folie de plastic poate imbunatati absorbtia cremei cu corticosteroizi. Si ajuta ca veziculele sa dispara mai repede.
  • În cazul în care eczema este suficient de severă, medicul poate recomanda terapia cu steroizi pe cale orală (pastile) timp de mai multe zile, în scopul de a combate inflamația și disconfortul.
  • Efectele adverse pe termen lung ale tratamentului cu corticosteroizi includ subtierea pielii, edeme (retenție de apă) și răspunsul imun compromis.
 • Cum sa alegei cel mai bun deodorant pentru psoriazis

  Cel mai bun deodorant pentru psoriazis. În timp ce mergeti printre rafturile magazinului pentru a vedea care sunt opțiunile, primul lucru de retinut este de a nu alege un antiperspirant atunci când încerci sa iti tratezi psoriazisul.

  Cum sa alegei cel mai bun deodorant pentru psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Pentru cei cu psoriazis, o afectiune comuna, solzoasă si cu pielea uscata, rutina de zi cu zi de frumusețe și de igienă poate fi dificilă. Lotiunile, detergenții de rufe și chiar deodorantul trebuie să fie atent selectat. Sensibilitatea variază în funcție de persoană. Unele produse, inclusiv deodorante, sunt făcute pentru a fi sigure pentru utilizarea de către cei cu psoriazis.

  Intelegerea simptomelor

  Ca și în cazul multor condiții de sănătate, există diferite tipuri de psoriazis. Cea mai comuna forma, psoriazis în plăci, rezulta in leziuni, cunoscute sub numele de placi ridicate ale pielii, uscate și roșii care apar pe tot corpul. Psoriazisul apare în general invers în pielea axilei, sub sani si in zona abdomenului. Această condiție se înrăutățește de la transpirație și mișcarea de frecare în aceste zone. Psoriazisul scalpului si unghiilor nu afectează axilarele și nu ar avea nevoie de deodorant.

  Alegerea deodorantelor

  Atunci când alegeți produsele de îngrijire a pielii, inclusiv deodorante, pentru psoriazis, cel mai bine este de a alege opțiuni blânde și sensibile pentru pielii. Alternativele hipoalergenice pot fi de asemenea utile în tratamentul psoriazisului la axile. Orice deodorant cu parfum puternic trebuie evitat, deoarece parfumul poate include parfumuri, care ar putea irita si inflama psoriazisul axilei.

  Cel mai bun deodorant pentru psoriazis

  În timp ce mergeti printre rafturile magazinului pentru a vedea care sunt opțiunile, primul lucru de retinut este de a nu alege un antiperspirant atunci când încerci sa iti tratezi psoriazisul. Antiperspirantele blocheaza porii in axila si ajuta la eliberarea de sudoare, dar blocarea poate agrava simptomele psoriazisului si cauza acumularea. Uita-te pentru deodorante naturale și organice pentru a te asigura că acestea vor fi delicate pentru pielea delicată.

  Psoriazis – Îngrijirea psoriazisului

  Cu psoriazis, cel mai usor lucru se poate face pentru a reduce simptomele este dușul zilnic. În cazul apariției unui focar în axilare se întâmplă indiferent, la domiciliu, remedii ce poate ajuta pielea sa se vindece. Se spală zona de la subraț cu apa sarata. Nu frecati pielea, pur și simplu se spală ușor regiunea inflamata. Se usucă cu grijă axila. Nu se aplica nici un deodorant pe piele pana cand roseata si iritarea nu au încetat.

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 22

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3