senzatie de mancarime

 • Cum sa clasifici cazul tau de psoriazis

  Psoriazisul poate fi inconfortabil, cu senzație de mâncărime, durere, și pur și simplu jenant. Iar impactul emoțional al psoriazisului poate fi sever. Cum sa clasifici cazul tau de psoriazis?

  Cum sa clasifici cazul tau de psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  In Statele Unite, aproximativ 7,5 milioane de oameni au psoriazis. Cel mai frecvent tip, care afecteaza aproximativ 80% dintre persoanele cu conditia, este psoriazisul în plăci. La fel ca artrita reumatoidă și scleroza multiplă, psoriazisul este o boală autoimună, care nu este bine înțeleasă. In timp ce cauza psoriazisului este inca un mister, cercetatorii banuiesc ca exista o componenta genetica. Si noi știm ce declanseaza puseuri de psoriazis. Stres, leziuni la nivelul pielii (cum ar fi arsuri solare), precum și anumite medicamente, cum ar fi litiu, propranolol (un medicament tensiunii arteriale) si medicamente utilizate pentru a lupta impotriva malariei toate pot  declanșa psoriazisul.

  Tratamentul este crucial

  Psoriazisul poate fi inconfortabil, cu senzație de mâncărime, durere, și pur și simplu jenant. Iar impactul emoțional al psoriazisului poate fi sever. În conformitate cu o scurtă publicare de la Fundatia Nationala a Psoriazisului, persoanele cu psoriazis au de doua ori mai multe ganduri sinucigase fata de populația generala. Psoriazisul pune, de asemenea, persoanele la un risc mai mare de depresie și anxietate. Pentru a rămâne în mod fizic și mental sănătos, este important pentru a găsi cel mai bun tratament pentru starea dumneavoastră.

  Clasifica cazul tau

  Psoriazisul nu este aceeași pentru fiecare persoană care il are. În scopul de a obține cel mai bun tratament pentru psoriazis, este important să se determine cât de sever este cazul dumneavoastră. Dermatologii clasifica, în general, psoriazisul unei persoane ca ușor, moderat sau sever. Există două lucruri de luat în considerare atunci când gradezi severitatea psoriazisului. Procentul corpului acoperit de psoriazis (numit Suprafața corporală sau BSA), precum și valoarea impactul bolii asupra vietii tale.

  Un caz de psoriazis ușor înseamnă ca mai puțin de 3% din corp este acoperit cu pete solzoase uscate. In cazurile moderate, 3 până la 10% din corp este acoperit, iar cazurile severe înseamnă ca mai mult de 10% este acoperit. Pentru a masura aria suprafeței psoriazisul, medicul va folosi un instrument numit zona Psoriazis Severity Index (PASI), dar puteți obține o idee generală folosind doar palma, deoarece dimensiunea palmei este egala cu aproximativ 1% din corpul tău. De exemplu, într-un caz usor de psoriazis, s-ar putea sa ai de la 1 până la 2 pete de dimensiuni pe corpul tau. Care este egal cu aproximativ 1 până la 2% din suprafața dumneavoastră corporală.

  O altă modalitate de a determina severitatea psoriazisului este de a lua în considerare cât de mult interferează cu calitatea vieții. De exemplu, dacă aveți doar un singur plasture de dimensiuni de psoriazis, ce este într-un loc foarte vizibil. Si interferează cu munca ta sau relatiile personale, cazul ar putea fi clasificat ca fiind moderat până la sever, iar tratamentul ar putea fi mai agresiv.

 • Diferentele dintre psoriazis, eczeme si dermatita

  Pentru a face un diagnostic precis, medicul dumneavoastră poate vorbi cu tine despre istoricul medical si simptome. Care sunt diferentele dintre psoriazis, eczeme si dermatita?

  Diferentele dintre psoriazis, eczeme si dermatita

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Încercarea de a scăpa de o erupție pe piele poate fi aproape la fel de supărătoare ca și a face față cu unul. Trei cauze comune -psoriazis, eczeme și dermatita - sunt dificile de diagnosticat. Nici un singur test nu le poate identifica. În plus, acestea sunt ușor de confundat, deoarece ele arata similare.

  Pentru a face un diagnostic precis, medicul dumneavoastră poate vorbi cu tine despre istoricul medical si simptome. El sau ea poate dori să efectueze examene sau teste cutanate multiple. Dacă sunteți în prezent deranjati de pielea roșie, mâncărimi, sau inflamate, este totul legat de timp și de efort. Odată ce cauza este găsita, tratamentul poate începe și aduce alinare.

  Pentru a va ajuta medicul, iată ce trebuie să știți despre diferențele dintre psoriazis, eczeme si dermatita.

  Dermatită

  Dermatita este un termen foarte larg, care, în general, înseamnă "inflamație a pielii." Daca pielea vine in contact cu o substanță iritantă specifică, puteți dezvolta dermatita de contact. Există două tipuri principale de dermatita de contact: iritanta și alergica. Ambele tipuri sunt cauze comune ale unei erupții cutanate cu senzație de mâncărime.

  Eczema

  Eczema prezinta de obicei petele ca avand senzație de mâncărime, devin roșii, umflate și crăpate de la zgarieturi. Erupțiile cutanate apar de obicei pe fata, in interiorul coatelor, in spatele genunchilor, și pe mâini și picioare. Cauza exactă a eczemei este necunoscuta, dar a fost legata de genetica si de factorii de mediu. Cel mai frecvent tip de eczema este dermatita atopica, o afectiune alergica, care de multe ori apare la sugari și copii. Conditia poate pleca de la vârsta de 2 ani sau prin maturitate.

  Anumite substanțe pot declanșa o eczeme, deci este important să se identifice și să se evite. Iritantii comuni includ curățarea casnica, detergenți, săpunuri, clor și lână. Stresul si schimbarile de temperatura pot provoca, de asemenea, eczemele să apară.

  Psoriazis

  Psoriazisul este o conditie pe tot parcursul vietii, care cauzeaza pete îngroșate, roșii de piele și solzi alb-argintii. Petele psoriazice pot fi însoțite de mâncărimi, durere, și chiar arderi. Ele sunt adesea situate pe exteriorul coatelor si genunchi. Dar psoriazisul afecteaza de obicei nivelul scalpului si unghiilor, de asemenea. Multe lucruri pot declansa psoriazisul, inclusiv stresul, vreme rece, leziuni ale pielii, precum și anumite medicamente. Spre deosebire de dermatita atopică, psoriazisul nu apare, de obicei, înainte de vârsta de 10 ani. Este mai frecvent intalnit la adulti.

  Psoriazisul poate imita alte boli de piele. Doctorii il diagnostica prin examinarea indeaproape a pielii, unghiilor si pielea capului. Medicul dumneavoastră poate efectua, de asemenea, o biopsie a pielii. Acest lucru implică îndepărtarea unui mic eșantion de piele și vizualizarea la microscop.

 • Declansatoare de eczeme, și cum să le controlezi

  Afla unele dintre cele mai comune declansatoare de eczeme, și cum să le controlezi.

  Declansatoare de eczeme, și cum să le controlezi

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Cheia pentru a ajuta pe copilul dumneavoastră sa stea sănătos în timp ce trăieste cu eczeme este de a păstra simptomele sub control. De aceea, este bine sa stii despre "declansatorii" de zi cu zi din mediul copilului. Acestia ar putea face eczemele lor sa se agraveze. Știind ce să cauti și care pot fi declanșatorii copilul, vă poate ajuta să păstrați AD sub control.

  Unele dintre cele mai comune declansatoare de eczeme, și cum să le controlezi, includ:

  Piele uscata

  Atunci când pielea copilului devine prea uscata, poate deveni cu ușurință fragila, solzoasa, bruta sau stransa, ceea ce poate duce la o eczema.

  Cum poti controla pielea uscată: Păstrați pielea copilului hidratata. Mai ales după baie, și în timpul lunilor reci de iarnă, uscate, atunci când încălzirea interioară este pornită. Imbraca copilul în haine moi, respirabile si evita senzația de mâncărime datorita țesăturilor, cum ar fi lână, care pot irita pielea lor.

  Iritanți

  Există produse de zi cu zi și substanțe chiar naturale, care pot determina pielea copilului sa arda si sa provoace mancarimi, sau sa devina uscata și roșie. Acestea ar putea fi produse pe care le utilizați pe corp sau în casa ta - detergent de vase, detergent de rufe, sampon, spuma de baie sau produse de curățare de suprafață și dezinfectante. Chiar și unele lichide naturale, cum ar fi sucul de fructe proaspete, legume sau carne pot irita pielea copilului atunci când le atingi.

  Cum sa iti controlezi iritanti: Uita-te cu atenție pentru a vedea modul în care aceste produse de zi cu zi sau care nu fac eczeme copilului accentueaza. Si eliminati-le pe cele care par a fi o problemă.

  Stres

  Copiii au parte de stres emoțional, de asemenea. Acest lucru poate lua forma de frustrare, furie, sau frica. Chiar și doar știind că eczemele pot fi stresante pentru copil pot face pielea lor sa se inflameze.

  Cum poti controla stresul: Ce pare a face copilul sa se simta frustrat, furios, sau deranjat? Trebuie sa faci o listă a acestor lucruri și apoi sa te gândesti la unele moduri noi, ținând cont ca ajuta copilul să facă față cu ei. Daca faci tratamentul pentru eczema o parte din rutina de zi cu zi a familiei tale, acest lucru poate ajuta, de asemenea. Medicul dumneavoastră sau un profesionist din domeniul sănătății mintale pot fi de ajutor în stabilirea acestei rutine. De asemenea și în procesul de predare a copilului tau cum sa faca fata stresului.

  Căldură și transpirație

  Majoritatea copiilor cu eczeme vor avea senzație de mâncărime. Sau vor experimenta o senzatie de "căldură înțepătoare" atunci când transpira, sau de la prea cald. Acest lucru se poate întâmpla atunci când copilul face exercitii, poartă prea multe haine la culcare. Sau atunci când se deplasează rapid de la o temperatură la alta (la rece la cald).

 • Psoriazis vs. Dermatita seboreica. De ce suferi cu adevarat?

  Dermatita seboreica este o alta afectiune a pielii, care poate provoca piele solzoasă, dura pe scalp si fata. Numele comun pentru dermatita seboreica este matreata.

  Psoriazis vs. Dermatita seboreica. De ce suferi cu adevarat?

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Nimeni nu vrea un scalp cu senzație de mâncărime, sub formă de fulgi, dar este o problemă destul de comună. Înainte de a ne putea da seama cum să tratam acest simptom, trebuie sa se dentifice cauza. Două condiții care pot duce la scalp cu senzație de mâncărime sunt psoriazis si dermatita seboreica. Psoriazisul este o boala cronica de piele. Aceasta poate determina celulele pielii sa creasca atat de repede, încât sa se acumulează pe suprafața pielii. Petele de piele aspră, solzoasă pot sa apara oriunde pe corp, inclusiv la nivelul scalpului.

  Dermatita seboreica este o alta afectiune a pielii, care poate provoca piele solzoasă, dura pe scalp si fata. Numele comun pentru dermatita seboreica este matreata.

  Care sunt simptomele psoriazisului?

  Psoriazisul arata ca pete groase de piele, de culoare roșie, cu solzi argintii. Petele pot apărea oriunde pe corp, mai ales pe coate și genunchi. Ele pot aparea si pe scalp. Petele pot avea senzație de mâncărime sau durere la atingere.

  Care sunt simptomele dermatitei seboreice?

  Dermatita seboreica este de obicei pe scalp, dar poate apărea uneori în altă parte. Aceasta provoacă pete insotite de mancarime de piele solzoasă care poate arata un pic gras, dar poate fi sub formă de fulgi, mai ales dacă zgâriați. La nou-născuții, dermatita seboreica poate fi sub forma de cruste. Scalele pot apărea rosii, maro sau galbene. Copii pot avea, de asemenea, dermatita in jurul ochilor si a nasului. În cazul în care pielea este zgâriata, există un anumit risc de sângerare sau infecție.

  Cum se poate spune diferența?

  Psoriazisul si dermatita seboreica a scalpului au multe simptome comune. Ambele au ca rezultat pete roșii de piele, solzi, care se pot atașa la firul de par și mâncărime. Cum se poate spune diferența? Un indiciu este în scale. Psoriazisul pe scalp produce solzi grosi, argintii. Solzii dermatitei seboreice sunt de obicei mai subtiri. Sunt mai multe sanse de a fi albe sau galbene, cu un aspect gras.

  În ceea ce privește petele, dacă aveți psoriazis, este foarte probabil să le aveți pe alte părți ale corpului. Dacă zgâriați sau încercați să le eliminați, vor sângera, probabil. Petele de dermatita seboreica sunt, de obicei ușor de îndepărtat. Petele de psoriazis, uneori, se simt inflamate sau dureroase, dar acest lucru nu se intampla si in cazut dermatitei seboreice.

  Este posibil să ai ambele condiții ale scalpului în același timp.

  Cine dezvoltă aceste condiții?

  Oricine poate obține psoriazisul scalpului. Este mai probabil să apară la adulții care au psoriazis în altă parte pe corpul lor. Cauza exactă a psoriazisului nu este cunoscuta, dar implică o reacție exagerată a sistemului imunitar. Aceasta tinde sa ruleze in familii, deci este probabil sa existe o legatura genetica.

 • Psoriazis sever - Gestionarea unui flare-up

  Cum sa gestionezi un flare-up atunci cand ai psoriazis sever? A se evita utilizarea sampoanelor care contin parfum si alcool. Aceste produse se pot usca nivelul scalpului, si sa agraveze sau chiar sa cauzeze mai multe flare-up-uri.

  Psoriazis sever - Gestionarea unui flare-up

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Medicația așa cum este dirijata de către medicul dumneavoastră este primul pas in prevenirea episoadelor acute de psoriazis. Dar, poți face alte lucruri pentru a minimiza simptomele și de a obține o ameliorare rapida.

  Mentine pielea hidratata

  Păstrarea pielii hidratate poate merge un drum lung în prevenirea sau agravarea pielii uscate cu mâncărimi cauzata de un episod acut de psoriazis. Acesta poate ajuta, de asemenea, a reduce roseata si vindeca pielea, făcând acutizarea mai ușor de gestionat.

  Fundatia Nationala a psoriazisului recomanda folosirea cremelor grele sau unguente care blochează umiditatea. Uita-te pentru creme hidratante, care sunt cu parfum sau fără alcool. Aromele si alcoolul pot usca de fapt pielea. Aveți posibilitatea să utilizați uleiuri de gătit sau esentiale pentru a mentine pielea hidratata, dacă sunteți în căutarea pentru o soluție naturală sau rentabilă. Dacă aveți dubii, întrebați medicul dermatolog pentru o recomandare.

  Fa dusuri mai scurte, cu apă călduță pentru a ajuta la protejarea hidratarii pielii tale. Asigurați-vă pentru a utiliza sapunuri sau parfum. Aplicati intotdeauna crema hidratanta dupa dus sau spălare a feței și / sau mâinile.

  Adăugați ulei in cada cu apa daca preferati baile, sau sunt în căutarea pentru a calma pielea uscata, cu mâncărimi. Înmuierea în săruri Epsom sau la Marea Moartă este recomandat pentru mâncărimi ale pielii. Asigurați-vă pentru a limita timpul de baie la 15 minute și hidratează imediat după aceea.

  Încercați să puneți creme sau hidratante in frigider. Acest lucru poate ajuta la calmarea senzatiei de arsura care insoteste adesea mancarimea in timpul unui episod acut de psoriazis.

  Cum sa gestionezi un flare-up atunci cand ai psoriazis sever?

  Rămâneți calmi atunci cand va simtiti scalpul iritat și cu senzatie de mâncărime

  Încercați să rezistati impulsului de a zgâria sau freca scalpul in timpul unui episod acut. Acest lucru poate provoca sângerări, cruste, și chiar și căderea părului. A se evita utilizarea sampoanelor care contin parfum si alcool. Aceste produse se pot usca nivelul scalpului, si sa agraveze sau chiar sa cauzeze mai multe flare-up-uri. Atunci cand spalati parul, fiti bland pentru a evita zgârierea sau frecarea scalpului. Un balsam care contine acid salicilic poate ajuta să înmoaie și sa desfaca petele de psoriazis în plăci în timpul unui episod acut.

  Evita stresul

  Stresul provoaca flare-up-uri, deoarece corpul tau se descurcă cu stresul prin inflamatie. Sistemul imunitar al persoanelor cu psoriazis elibereaza prea multe dintre substanțele chimice care sunt eliberate în timpul unei infecții sau răni.

  Discutați cu medicul dumneavoastră dacă psoriazisul cauzeaza stres și anxietate. Acestea pot fi în măsură să ofere sugestii pentru a face față stresului. Sau, ei va pot recomanda un profesionist din domeniul sănătății mintale, cum ar fi un psiholog sau asistent social.

  Practicand meditatie sau yoga, sau facand lucruri care iti plac pot reduce, de asemenea, nivelul de stres. Ar putea fi de ajutor pentru a se conecta cu alte persoane care au psoriazis. Verificati cu spitalul local pentru un grup de suport sau cauta on-line pentru unul din zona dumneavoastră.

 • Zonele afectate ale pileii in urma psoriazisului

  Zonele afectate ale pielii apar în mod tipic inrosite si contin solzi uscati cu senzație de mâncărime.

  Zonele afectate ale pileii in urma psoriazisului

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazisul este o afecțiune a pielii comuna, care afecteaza aproximativ 7,5 milioane de oameni din Statele Unite ale Americii. Aceasta fac ca celulele pielii sa se inmulteasca rapid și să se acumuleze pe suprafața pielii. Aceste celule ale pielii in plus creaza pete groase solzos numite placi. Cel mai adesea se dezvolta pete pe:

  • Coturi
  • Genunchi
  • Scalp
  • Partea inferioara a spatelui
  • Palmele mâinilor
  • Tălpile picioarelor

  Zonele afectate ale pielii apar în mod tipic inrosite si contin solzi uscati cu senzație de mâncărime.

  Ele pot fi, de asemenea, mai sensibile și provoaca o senzație de arsură sau senzație dureroasă pe piele. Dacă aveți psoriazis, sunteți, probabil, familiarizat cu aceste simptome incomode. De asemenea, este posibil să știți că psoriazisul este o afectiune cronica, care poate fi administrata cu un tratament, dar nu vindecat. Dar, s-ar putea să nu fii sigur de ce tulburare dezvolti în primul rând sau ce simptome vin și pleacă. In timp ce cauzele specifice ale psoriazisului nu sunt complet înțelese, învățarea despre posibile cauze si simptome pot preveni viitoare episoade acute de psoriazis și de a îmbunătăți calitatea vieții.

  Ce cauzeaza psoriazisul?

  Cauza exacta a psoriazisului nu este cunoscută. Unii cercetători medicali au mai multe teorii despre motivul pentru care oamenii dezvolta psoriazis. Potrivit Fundatiei Nationale al Psoriazisului, o valoare estimata de 10 la suta din americani au gene care au moștenit probabilitatea lor de a obține psoriazis. Dintre cei 10 la suta, cu toate acestea, dezvolta numai aproximativ 2 până la 3 la suta de fapt, psoriazis.

  Oamenii de știință au identificat aproximativ 25 de variante de gene care pot creste riscul pentru psoriazis. Aceste variante genetice sunt considerate a provoca schimbari in modul in care celulele T se comporta. Celulele T sunt celule ale sistemului imunitar, care în mod normal, lupta cu invadatorii dăunători, cum ar fi viruși și bacterii. La persoanele cu psoriazis, cu toate acestea, celulele T ataca, de asemenea, celulele sanatoase ale pielii din greșeală. Acest lucru imun rezulta din răspunsuri ale sistemului imunitar într-o serie de reacții, inclusiv:

  • lărgirea vaselor de sânge din piele
  • creșterea numărului de celule albe din sange, care stimuleaza pielea pentru a produce celule noi mai repede decât de obicei
  • Creșterea celulelor pielii, celulele T și celulele sistemului imunitar suplimentare
  • Acumularea de noi celule ale pielii de pe suprafața pielii
  • Dezvoltarea de pete groase, solzoase asociate cu psoriazis

  Simptomele de psoriazis de multe ori se dezvolta sau se pot agrava din cauza anumitor factori declansatori. Acestea pot fi legate de mediu sau fizic. Declanșatorii variază de la o persoană la alta, dar declansatorii comuni de psoriazis includ:

  • temperaturi scăzute
  • consumarea unei cantitati mari de alcool
  • fumat
  • având o altă tulburare autoimună, cum ar fi SIDA sau artrita reumatoida
  • infectiile care cauzeaza un sistem imunitar slabit
  • o leziune a pielii
  • arsuri solare
  • stres excesiv
  • tensiune
 • Trucuri pentru a promova si a calma focarele de psoriazis

  Pielea inflamata, cu senzatie de mancarime, care vine cu psoriazisul este tratabilă. Anumite trucuri simple pot fi facute in rutina de zi cu zi pentru a promova vindecarea si a calma focarele.

  Trucuri pentru a promova si a calma focarele de psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

  Pielea inflamata, cu senzatie de mancarime, care vine cu psoriazisul este tratabilă. Anumite trucuri simple pot fi facute in rutina de zi cu zi pentru a promova vindecarea si a calma focarele.

  1. Păstrați pielea hidratata

  Este unul dintre cele mai eficiente si mai simple lucruri pe care le puteți face pentru pielea iritată. Aceasta poate ajuta in a vindeca pielea si a reduce uscăciunea, mâncărimea, roșeața, durerea și scalarea.

  Alege creme hidratante în funcție de modul în care este pielea uscată. Unguentele sunt groase, grele, și bune la blocarea în umiditate. Loțiunile sunt mai subtiri si se absorb mai ușor. Sau, puteți alege o crema care se încadrează undeva între. Amintiți-vă ca un produs nu trebuie să fie costisitor pentru a lucra bine. Uita-te pentru un hidratant fara parfum.

  După baie sau duș este un moment bun pentru a aplica o loțiune. Se aplică pe tot parcursul zilei și atunci când schimbați hainele. Utilizați mai frecvent în zilele reci sau uscate. O altă modalitate de a mentine pielea umeda este de a utiliza un umidificator in casa ta, mai ales atunci când aerul este cald și uscat. În cazul în care căldura este activată, porniți umidificatorul. Aceasta va ajuta pielea sa retina umezeala mai bine.

  1. Bai calde si calmante

  O baie caldă de zi cu zi, folosind un sapun delicat poate ajuta la calmarea petelor cu mancarime si elimina pielea uscata. Gaseste 15 minute pentru a te înmuia în apă caldă. S-ar putea sa fie mai confortabil în cazul în care se adaugă ulei, fulgi de ovăz fin măcinat, sare Epsom, sau sare de la Marea Moartă pentru baia ta, dar păstrează apă și săpun delicat. Temperaturile calde si sapunurile dure pot fi grele pe pielea, care este deja sensibila.

  Încercați să nu frecati pielea cu prosopul pe măsură ce se usuca. Ușor tamponeaza pielea cu un prosop pentru a absorbi excesul de apa. Acțiunea de frecare poate face rănile mai rele și chiar provoca unele noi. Urmeaza imediat sa aplici o cremă hidratantă.

  Dacă nu aveți timp pentru o baie, puteți pune în continuare un prosop umed sau comprese reci pe locul cu probleme.

  1. Vindeca cu lumina soarelui

  Ultravioletele (UV), in doze mici, de la lumina soarelui pot încetini creșterea celulelor pielii astfel soarele poate fi o modalitate buna de a calma, pentru a îmbunătăți, și chiar vindeca leziunile de psoriazis. Chiar și lumina de interior poate face o diferenta. Încercați să obțineți o baie de soare de două sau de trei ori pe săptămână, și de a folosi de protecție solară pe pielea sănătoasă. Prea mult soare (sau arsuri solare) creste riscul de cancer de piele si poate face focarele mai rele. Discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a adăuga terapia UV la rutina. Și verificati la un timp regulat pielea pentru a fi sigur că nu exagerati.

 • Terapia cu laser pentru psoriazis: Cum funcționează

  Terapia cu laser este orientată similar ca eficacitate terapiei traditionale cu lumina, dar funcționează în mai puține sesiuni cu doze mai puternice de lumină, care pot ajunge mai adanc in piele afectata.

  Terapia cu laser pentru psoriazis: Cum funcționează

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  În cazul în care trăiești cu psoriazis, știi cât de inconfortabil și jenanta poate  fi senzație de mâncărime si de descuamare a pielii. Opțiunile de tratament pentru psoriazis includ crema cu steroizi sau alte creme de medicamente, medicamente pe cale orala, si terapia cu lumina.

  Toate aceste tratamente funcționează bine. Dar medicamentele pot avea efecte secundare si terapia cu lumina necesită un regim de trei sesiuni pe saptamana, timp de două până la trei luni.

  Astăzi, există o altă opțiune pentru tratarea psoriazisului: lasererul. Acesta oferă lumini ultraviolete pentru zone afectate ale pielii. Acest tratament foloseste doze intense, concentrate de lumina laser. Este folosit pentru a ajuta la a tine sub control zonele de intensitate ușoară până la psoriazis moderat fara a afecta pielea sanatoasa din jurul lor. Terapia cu laser este orientată similar ca eficacitate terapiei traditionale cu lumina. Dar funcționează în mai puține sesiuni cu doze mai puternice de lumină, care pot ajunge mai adanc in piele afectata. Instrumentele cu laser sunt, de asemenea, bune pentru a ajunge la zonele greu de tratat, cum ar fi coate, genunchi, palme, tălpi și scalp.

  Cum functioneaza tratamentele cu laser pentru psoriazis? Pot ele intr-adevar sa iti curete pielea? Iată ce arată cercetările cu privire la acest nou tratament pentru psoriazis.

  Terapia cu laser pentru psoriazis: Cum funcționează

  Tratamente cu laser sunt efectuate in cabinetul dermatologic. Fiecare sesiune durează doar câteva minute. In timpul tratamentului, medicul pune laserul direct pe petele de psoriazis. S-ar putea simti o anumita caldura sau o senzație de rupere pe piele.

  Tratamentele cu laser pentru psoriazis utilizeaza unul dintre cele două tipuri de lasere: un laser în impulsuri cu colorant (PD-L) sau un laser excimer.

  Laserele de colorare pulseaza pentru a crea un fascicul concentrat de culoare galben deschis. Atunci când lumina lovește pielea, se convertește in căldură. Căldura distruge vasele suplimentare de sânge din piele, care contribuie la psoriazis, fără a afecta pielea din apropiere.

  Laserele Excimer vizează o doză de mare de intensitate de ultraviolete B (UVB) dintr-o anumită lungime de undă - 308 nanometri - direct la petele de psoriazis. Lumina laser nu atinge niciodată pielea din jur, si astfel reduce riscul de expunere la radiații ultraviolete. Laserele excimer sunt utilizate pentru tratamentul psoriazisului usor pana la moderat.

  Cu terapia cu laser excimer, pacienții au de obicei doua tratamente cu durata de 15-30 de minute, în fiecare săptămână, timp de trei sau mai multe săptămâni. Exista cel puțin o pauză de 48 de ore între tratamente. Cu terapia cu laser în impulsuri cu colorant, sesiunile se desfasoara intre 15-30 de minute, la fiecare trei săptămâni.

  Medicul va stabili doza de lumină laser în funcție de grosimea petelor dvs. de psoriazis și de culoarea pielii. În timpul procedurii, vi se va da ochelari de întuneric pentru a vă proteja ochii.

 • Scalp cu mancarimi- 2 remedii naturale

  Sa ne uitam la unele dintre cele mai bune tratamente naturale pentru un scalp cu senzatia de mancarime și cauzele cele mai frecvente.

  12980551_10209008548428214_2089177672_n scalp

  Va recomandam pentru parul normal samponul si balsamul natural/organic din gama “ INGRIJIREA PARULUI” - Pentru produs dati click aici

  Ai o mancarime? Unii se scarpina in cap in timp ce se gandesc la ceva serios. E un fel de "hmm, sa ma gandesc la asta". Dar pentru multi altii, o scarpinare grava este de dorit. Exista o mancarime reala si persistenta pe cap, in special un scalp mancarimi.

  De multe ori, noi presupunem ca trebuie sa fie matreata, o problema comuna. Dar exista mai multe conditii care pot provoca un scalp uscat cu senzatie de mancarime, in plus fata de matreata. Ar putea fi impetigo sau chiar o infectie bacteriana cauzata de o afectiune autoimuna.

  In timp ce mancarimea este cel mai frecvent simptom, infectii ale pielii, inflamatie, roseata, chelie si parul deteriorat poate rezulta, de asemenea, de la un scalp cu mancarimi. Tratamentele comune sunt, de obicei intr-o forma de terapie antimicrobiana sau keratolitic, steroizi, si diete speciale. Cu toate acestea, nu exista nici o indoiala ca una dintre cele mai eficiente tratamente pentru scalpul cu senzatia de mancarime este un bun vechi pentru sampon pentru a ajuta la eliminarea pielii solzoase. Si pentru a opri intr-adevar mancarimea pe termen lung, aveti nevoie pentru a afla ce cauzeaza asta. Sa ne uitam la unele dintre cele mai bune tratamente naturale pentru un scalp cu senzatia de mancarime și cauzele cele mai frecvente.

  Ulei de arbore de ceai

  Uleiul de arbore de ceai este un ulei esential uimitor, de asemenea cunoscut sub numele de Melaleuca. Ce e important despre uleiul de arbore de ceai este ca ofera beneficii antioxidante si este antimicrobian. Ceea ce inseamna ca are capacitatea de a lupta impotriva bacteriilor, virusurilor si ciupercilor. Potrivit unui studiu publicat in International Journal of Dermatology, numeroase studii au aratat ca uleiul de ceai este bun pentru diverse simptome inflamatorii, incluzand dermatita seboreica, ajutand in cele din urma cu procesul de vindecare.

  Un alt studiu a urmat indeaproape rezultatele pe care uleiul de arbore de ceai l-au avut pe subiectii cu matreata. Acestia au folosit un sampon care contine 5 procente de ulei de arbore de ceai. O imbunatatire de 41 la suta a fost raportata de catre cei care au folosit sampon de ulei de arbore de ceai, ajutand la ameliorarea scalpului cu senzatie de mancarime si matreata in sine.

  Yoga, Tai Chi și alte forme de exercitii

  Acest lucru poate parea ciudat, dar stiati ca exercitiile fizice au fost demonstrate pentru a ajuta la reducerea inflamatiei asociate cu un scalp cu mancarimi? E adevarat. Fundatia Nationala a psoriazisului raporteaza ca pacientii au vazut efecte pozitive din cauza yoga, tai chi sau qigong-ul, si de a exercita, in general. Motivul pentru aceasta este faptul ca exercitarea corespunzatoare necesita o respiratie controlata. Intinderea si consolidarea exercitiilor, alaturi de meditatie, de asemenea, imbunatateste fluxul de sange, deoarece acestea ajuta la reducerea stresului.

 • Sampon pentru scalpul cu senzatie de mancarime

  In plus, otetul de cidru de mere ajuta la scaderea nivelului de echilibru ale pH-ului de la nivelul scalpului, care nu numai ca va ajuta la eliminarea scalpului cu senzatie de mancarime, dar poate elimina parul gras, de asemenea!

  12980551_10209008548428214_2089177672_n senzatie de mancarime

  Va recomandam pentru parul normal samponul si balsamul natural/organic din gama “ INGRIJIREA PARULUI” - Pentru produs dati click aici

  Hai sa facem acest sampon pentru scalpul cu senzatia de mancarime. Intr-un castron, combinati miere si otet de mere. In cazul in care utilizati miere prima, poate fi necesar sa fie incalzita pentru a ajuta sa se dizolve. Incalzirea usoara va ajuta uleiul de nuca de cocos - adaugat mai târziu.  Se amesteca de bine, de asemenea. Se pune ambele, miere si otet de mere, intr-o tigaie mica si se incalzeste la o temperatura joasa.

  Mierea are proprietati antibacteriene naturale si poate hidrata pielea capului si parul in acelasi timp. Mierea contine o multime de vitamine, minerale si actioneaza ca un umectant, ceea ce inseamna ca atrage umezeala. Acest lucru, in plus fata de proprietatile de vindecare naturale pe care le ofera, este ingredientul perfect .

  De asemenea, nu  poti merge gresit cu otetul de mere. Este ambalat cu proprietati anti-inflamatorii si antibacteriene puternice care ajuta la prevenirea si uciderea oricarui virus fungic care ar putea fi cauza mancarimii scalpului. In plus, otetul de cidru de mere ajuta la scaderea nivelului de echilibru ale pH-ului de la nivelul scalpului, care nu numai ca va ajuta la eliminarea scalpului cu senzatie de mancarime, dar poate elimina parul gras, de asemenea! Retineti ca, este posibil sa dureze cateva spalari pentru a ajunge la acest "echilibru", mai ales atunci cand se incearca noi ingrediente, astfel incat sa fii rabdator. Este un proces, deoarece parul fiecaruia este diferit.

  Acum, adaugati gel de otet de mere si Aloe Vera.

  Planta de Aloe Vera este un ingredient excelent pentru acest sampon, deoarece contine proprietati anti-inflamatorii, oferind in acelasi timp hidratare. Desigur, stim ca uleiul de nuca de cocos este bun pentru par, dar ce face pentru un scalp cu mancarimi? Uleiul de nuca de cocos, de asemenea, ajuta la hidratare oferind in acelasi timp agenti antibacterieni uimitori, care vor avea suficient timp pentru a opri cresterea fungica, care poate dezvolta cu un scalp cu mancarimi. In timp ce doriti doar sa utilizati un pic de sampon pe scalpul cu senzatie de mancarime, pentru a evita un aspect uleios, este ingredientul perfect pentru a ajuta la combaterea senzatiei de mancarime a scalpului si chiar matreata. Odata ce toate aceste ingrediente sunt dizolvate, se transfera intr-un castron.

  Stiati ca, uleiul de rozmarin poate ajuta la ingrosarea parului si chiar in a preveni chelia? Deci, in plus fata de cresterea fluxului sanguin de la nivelul scalpului pentru a promova vindecarea, puteți obtine beneficiile mai mari, si un par cu mult volum!

  Se aplica la fel ca un sampon regulat, tinand cont de faptul ca nu va avea un rezultat spumos cu care esti obisnuit pentru a-l vedea. Va rugam sa stiti ca este un lucru bun. Aceasta puma seaca parul de uleiuri sale si are efecte negative asupra echilibrului pH-ului natural. Se spala parul si apoi se clateste bine. Pentru multi, din cauza ingredientelor uimitoare, nu veti avea nevoie de balsam. Cu toate acestea, pentru cei care o fac, incercati sa folositi  un balsam de casa.

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 18

Pagina:
 1. 1
 2. 2