Sfaturi de infrumusetare pentru un ten gras

O fata stralucitoare este rezultatul unei creșteri in productia de sebum. Sebumul este un ulei care protejeaza pielea de la uscare. Acest lucru apare  în general  din cauza ereditatii, modificărilor de sezon sau atunci când organismul suferă o schimbare semnificativa în hormoni. In timp ce tenul gras este natural, prea mult ulei poate face fata ta sa para uleioasa. Excesul de ulei contribuie la apariția acneei. Utilizati aceste sfaturi de frumusete care reduc sau previn tenul gras.

Sfaturi de infrumusetare pentru un ten gras

Va recomandam cel mai eficient si recomandat tratament natural pentru Acnee, Cosuri. Puncte negre si Puncte albe - Pentru produse dati click aici

 

 

Evita uscaciunea

 

Spalarea fetei te ajuta sa elimini uleiul. Cu toate acestea, spalarea fetei cu cea mai fierbinte apa si cele mai puternice sapunuri poate usca pielea. Spalarea fetei prea des, de asemenea, duce la uscare. Pielea ta încearcă remedieze uscarea excesivă prin producerea de mai mult sebum, ceea ce face pielea uleioasa. Tampoanele cu alcool, care curata fața de ulei, de asemenea, produc acest efect. Curatati fața o dată dimineața și o dată seara cu apă călduta, săpun delicat si evitati exfolierea, recomandă site-ul  FreeBeautyTips.

 

Hidratati chiar daca tenul este gras

 

Eșecul de a hidrata fata in mod corespunzator poate duce la uscaciune excesiva. Cu toate acestea, folosirea cremei gresite poate face o față uleios mai grava. Cumpara un hidratant fara ulei pentru a evita aceste probleme. Pentru a obtine beneficii optime, selectați o cremă hidratantă care conține fulgi de ovăz ca un prim ingredient. Fulgii de ovaz calmeaza si lumineaza pielea fara a o usca. Utilizați creme hidratante care contin acid alfa-lipoic. Acesta scade uleiul de pe piele in timp minim, în funcție de FreeBeautyTips. Aplica crema hidratanta pe fata, ca parte din rutina ta, noapte de noapte.

 

Utilizati machiajul corect

 

Fonul de ten crema și pudra compacta, de obicei, sunt pe bază de ulei.  Acestea pot agrava senzatia de piele uleioasa. Pentru a remedia acest lucru, utilizați pulberi uscate pentru a menține fata fara ulei. Pudra mentine pielea uscata si reduce stralucirea nedorita. Aplica pudra pe tot parcursul zilei, când fața ta se simte uleiosa. Utilizați o nuanță mai deschisă de fond de ten pentru a ajuta la ascunderea efectelor uleiului de pe piele.

 

Machiati-va strategic

 

Utilizați machiajul lucios sau cu moderatie - un astfel de machiaj face pielea sa para mult mai uleioasa. Pentru o acoperire adaugata, utilizați hârtie sugativă înainte de a aplica machiaj. Acestea sunt foi foarte absorbante, destinate să ridice și să absoarba excesul de ulei de pe piele. Pentru a-l utiliza, pur și simplu puneti hartia pe piele și ridicați-o pentru a îndepărta uleiul. Faceti asta pe tot parcursul zilei, deoarece poate deveni extrem de stralucitoare.