simptome

 • Care sunt simptomele paduchilor de cap?

  Orice părinte care are un copil la școală va ști (mai repede sau mai tarzii) frustrarea pura care poate veni odata cu tratarea și prevenirea păduchilor. Care sunt simptomele paduchilor de cap?

  Care sunt simptomele paduchilor de cap?

  Va recomandam cel mai eficient tratament pentru paduchi si lindini (oaule lor) - Pentru produs si mai multe informatii Click AICI.

   

  Orice părinte care are un copil la școală va ști (mai repede sau mai tarzii) frustrarea pura care poate veni odata cu tratarea și prevenirea păduchilor. În cazul în care nu ați făcut temele pe aceste creaturi puțin amenințătoare încă, atunci fă-o repede! Chiar și în cazul în care copilul dumneavoastră nu a avut un caz de păduchi încă, veți ști, probabil că e o bombă cu ceas și este foarte greu să scapi de ea. Unii frizeri spun ca au vazut păduchi sau lindini pe fiecare al treilea sau al patrulea copil care a venit la salon. Păduchii sunt în creștere și cel mai bine este să fii pregătit și să acorzi o mare importanță in prevenirea lor, mai degraba decat sa cauti un leac.

  Care sunt simptomele paduchilor de cap?

  Mâncărimea persistentă este principalul simptom care tinde să se concentreze în jurul zonelor calde ale capului - in spatele urechilor, partea din spate a gâtului și coroana. Cu toate acestea, unii oameni ar putea să nu simta mancarimi deloc.

  Un caz de păduchi poate fi confirmat prin găsirea unor ouă (lindini) în părul persoanei. Acestia sunt albi, în formă ovală, care sunt ferm atașati la firul de par. Păduchii stau aproape de scalp și tind să rămână la o jumătate de inch distanță. Dacă elimini ceea ce crezi că este un ou de păr unui copil și te temi sa se sfărâmă între degete, nu e un ou. Lindinii sunt atașati cu o substanță similara unui adeziv.

  Acestia sar sau zboara de la un cap la altul?

  1. Păduchii de cap nu au aripi sau genunchi. Astfel încât aceste insecte mici si enervante nu pot face nici unul dintre aceste lucruri. Singurul mod în care sunt răspânditi este prin contactul direct cap-la-cap. Acesta apare de obicei atunci cand copiii mici se joacă împreună. Animalele de companie nu transmit păduchi cap. De asemenea, ei nu se poate răspândi nici prin bazine de înot (ei nu înoată). Păduchii de cap nu există nicăieri în mediul înconjurător, cu excepția capului uman. Asigurați-vă că va invatati copiii importanța păstrării capului lor la distanta de alte capete ale copiilor. Când ei sunt tineri si distrasi de jocuri, acest lucru poate fi ușor de uitat. De fiecare dată când vom primi o notificare de la școală că un copil a fost gasit cu lindini sau paduchi, aminteste-i copilului să-și păstreze capul departe de ceilalți.
 • Simptomele paduchilor de cap

  Care sunt simptomele paduchilor de cap? Cei mai mulți oameni cu păduchi cap nu au nici un simptom. Unii oameni simt mâncărimi sau iritare a  pielii scalpului, gâtului și urechi.

  Simptomele paduchilor de cap

  Va recomandam cel mai eficient tratament pentru paduchi si lindini (oaule lor) - Pentru produs si mai multe informatii Click AICI.

   

  Păduchele cap este o insectă mica, alb-gri. Paduchele de cap femela trăieste în mod obișnuit timp de aproximativ o lună și depune 7, pana la 10 oua pe zi. Ouăle sunt atașate la baza unui fir de păr, în apropierea scalpului. Ouăle eclozează după aproximativ opt zile. Dupa ce ouăle eclozeaza, acestea devin mai ușoare de văzut. Având în vedere că ouăle sunt bine atașate de păr, se îndepărtează de pe scalp din moment ce parul creste. Păduchii de cap nu sar sau zboara, iar ei nu se pot răspândi de la o persoană la alta prin atașarea la animalele de companie.

  Contactul direct cu părul unei persoane cu păduchi (contactul par la par) este considerata a fi cea mai comună metodă de răspândire a paduchilor. Contactul cu obiectele folosite de persoanele cu păduchi de cap, cum ar fi îmbrăcăminte, lenjerie de pat, piepteni sau perii, contribuie la răspândirea păduchilor.

  Păduchii de cap, de multe ori afecteaza copii. Intr-un studiu, aproximativ unul din patru elevi de nivel elementar din Statele Unite au avut păduchi. Copiii negri sunt afectati mult mai putin frecvent decat cei albi din Statele Unite. De asemenea, bărbații sunt mai puțin afectati decât femelele; motivele pentru care se intampla acest lucru, nu sunt cunoscute.

  Simptomele paduchilor de cap

  Cei mai mulți oameni cu păduchi cap nu au nici un simptom. Unii oameni simt mâncărimi sau iritare a  pielii scalpului, gâtului și urechi. Acest lucru este cauzat de o reacție la saliva paduchilor, pe care păduchii o injectează în piele în timpul hrănirii.

  Paduchii - diagnostic

  Păduchii de cap sunt diagnosticati prin examinarea scalpului si a parului. Pieptenii special conceputi pentru paduchi pot fi folositi pentru a ajuta la diagnostic.

  ● Înainte de a utiliza pieptenele cu dinți fini, folosiți o perie sau pieptene regulat pentru a elimina incurcaturile. Acest lucru se poate face în timp ce parul este umed sau uscat. În cazul în care parul este umed, se aplică balsam de păr pentru a face parul mai usor de pieptanat.

  ● Plaseaza pieptene cu dinți fini in partea de sus a capului, atingând nivelul scalpului. Se trage pieptenele prin păr, de la rădăcină la capete. Dupa fiecare repetare, examineaza cu atenție pieptenele pentru păduchi sau ouă.

  ● Piaptana întregul cap de cel puțin de două ori.

  Găsirea de ouă (lindini) fără păduchi, nu înseamnă neapărat că există o infestare activă. Lindinii pot fi găsiti dupa luni de zile dupa ce păduchii au fost tratati. Pentru că păduchii depun ouă la baza firului de par, identificarea lindinilor în termen de ¼ inci de scalp sugereaza (dar nu confirmă) o infestare activă.

 • Cum sa preveniti paduchii in timpul unei epidemii

  Doriți să învatati cum sa preveniti paduchii in timpul unei epidemii? Cateva lucruri simple va vor ajuta să preveniti păduchii, astfel încât nu va trebui să te deranjezi cu tratarea păduchilor.

  Cum sa preveniti paduchii in timpul unei epidemii

  Va recomandam cel mai eficient tratament pentru paduchi si lindini (oaule lor) - Pentru produs si mai multe informatii Click AICI.

   

  Doriți să învatati cum sa preveniti paduchii in timpul unei epidemii?

  În timp ce te gandesti ca păduchii de cap poate fi infricosatori, acestia sunt de obicei mai puțin amenințători decât ii facem sa fie. Cateva lucruri simple va vor ajuta să preveniti păduchii, astfel încât nu va trebui să te deranjezi cu tratarea păduchilor.

  1. Trebuie sa cunosti simptomele.

  După cum probabil știți, păduchii sunt mici și pot fi albi, maro sau gri închis. Acestia sunt cei mai frecventi în jurul urechilor și partea din spate a gâtului și se hrănesc cu sânge uman. Ele sunt mult mai vizibile pe parul mai inchis la culoare.

  • Cel mai frecvent simptom al paduchilor cap este mâncarimea in jurul partea din spate a gâtului.
  • În cazul multor copii, păduchii produc simptome dupa mai multe saptamani sau luni dupa ce s-au mutat. Din acest motiv, este important să se facă regulate verificari cu un pieptene cu dinti fini, în scopul de a identifica o infestare cât mai devreme posibil.
  • Medicii recomanda pieptănarea păduchilor după ce copilul a facut baie / dus, in timp ce parul este inca ud.
  1. Învățați-vă copiii importanța de a nu imparti anumite elemente.

  Pentru că păduchii de cap afectează de obicei copiii mici de la școală, este important să fie vigilenți cu privire la situațiile în care copiii pot imparti anumite obiecte. Cu toate că, probabil, doriți să încurajati copiii să împartă anumite lucruri, este important sa ii preveniti cu privire la următoarele:

  • palarie
  • bentițe
  • accesorii de par
  • perna de dormit
  • piepteni
  • orice alte obiecte care promovează contactul direct de la cap la cap între un purtător și un potențial purtător.
  1. Să fiti conștienți de purtătorii păduchilor.

  Evident că, deși păduchii sunt supărători, ei nu trebuie evitati ca o boală infecțioasă. În schimb, să fii conștient de cineva care ar fi avut păduchi sau se trateaza. Cunostiinta este putere. Dacă cineva a avut păduchi și a fost tratat, dar nu au trecut două săptămâni de la tratamentul lor, asigurați-vă că încercați să evitați contactul cu oricare din țesăturile lor. Nu trebuie să iti fie frică de ei, dar evita situații care implică contactul cu ei, mai ales contactul direct cap-cap.

  1. Fiți verificati.

  Paduchii pot apărea frecvent în școli sau tabere de vară. Dacă școala sau tabăra nu ofera controale regulate, cere asistentei pentru unul la fiecare dată într-un timp. În cazul în care asistenta nu este disponibila, programeaza o întâlnire cu medic generalist pentru a verifica pentru păduchi.

 • Recunoaste simptomele de paduchi cap

  Paduchii sunt insecte mici care traiesc numai pe capul uman, și ouăle lor sunt depuse pe firul de par. Afla cum poti recunoaste simptomele de paduchi cap.

  Recunoaste simptomele de paduchi cap

  Va recomandam cel mai eficient tratament pentru paduchi si lindini (oaule lor) - Pentru produs si mai multe informatii Click AICI.

  Paduchii sunt insecte mici care traiesc numai pe capul uman, și ouăle lor sunt depuse pe firul de par. Contrar credintei populare, păduchii nu imprastie nici o boala, iar acestea nu sunt cauzate de igiena precară. Ele sunt răspândite prin contact direct de la persoană la persoană. În cazul în care dumneavoastră sau copilul dumneavoastră aveti păduchi cap, este de multe ori este posibil pentru a trata problema cu ulei de arbore de ceai.

  1. Recunoaste simptomele de paduchi cap.

  Multe lucruri pot provoca un scalp cu senzație de mâncărime, și este ușor de confundat cu alte condiții, cum ar fi matreata. Este important să se știe ce să se caute, astfel încât să puteți trata în mod eficient păduchii de cap:

  • Utilizați un pieptene cu dinti fini pentru a examina parul si a scalpul pentru păduchi și lindini. Păduchii vii sunt de marimea unei seminte de susan (între 2-3mm lung). Lindinii, sau ouăle păduchilor, sunt, de obicei gălbui-albi și lipiti pe firele de păr în apropierea scalpului. Ei sunt ușor mai mici decât păduchii adulți.
  • Uita-te pentru lindini care sunt lipiti de firul de par. Lindinii lipiti de firul de păr, la ¼ inci de la nivelul scalpului sunt cel mai probabil să fie viabili (adică, se vor ecloza în păduchi). Acest lucru se datorează faptului că păduchii de cap se hrănesc cu cantități mici de sânge de pe scalpul uman. De asemenea, ei prospera din căldura furnizată de cap. Lindinii care sunt în continuarea firului de par sunt, de obicei morti sau deja eclozati.
  • Utilizați o lupă pentru a examina parul si scalpul. Particulele de murdărie și de matreata pot fi adesea confundate cu păduchi, deci utilizați o lupă pentru a determina dacă există păduchi vii, în plus față de lindini. Dacă nu vedeți păduchi vii și singurele aparitii sunt lindinii de pe firul de par de pe scalp, infestarea este, probabil, deja terminata.
  • Uită-te în spatele urechilor și pe linia parului. Lindinii si paduchii sunt adesea mai ușor pentru a fi vazuti în zonele în care parul este mai subtire.
  1. Examineaza toată lumea din casa pentru păduchi de cap.

  Cu toate că nu pot zbura sau sari, păduchii de cap sunt extrem de contagiosi si se pot infesta cu ușurință toți dintr-o gospodărie. În cazul în care o persoană din gospodărie are păduchi, verificați părul tuturor și scalpul pentru semne de infestare. Păduchii de cap sunt cei mai ușor răspânditi prin partajarea periilor de păr, pălării, sau paturi cu o persoană infestata. Dacă aveți copii care dorm in acelasi pat sau camera, sau care împărtășesc haine în mod regulat, asigurați-vă că examinați toate persoanele pentru păduchi de cap.

 • Cum puteti sa recunoasteti daca aveti paduchi

  Cum puteti sa recunoasteti daca aveti paduchi? Paduchii se deplaseaza rapid și evita lumina, astfel încât un pieptene cu dinti fini va fi la îndemână într-o examinare aprofundată.

  Cum puteti sa recunoasteti daca aveti paduchi

  Va recomandam cel mai eficient tratament pentru paduchi si lindini (oaule lor) - Pentru produs si mai multe informatii Click AICI.

  Se poate sa recunoasteti daca aveti paduchi.

  Paduchii sunt insecte maro-gri care trăiesc pe scalp și se hrănesc cu sânge. Caută ajutor medical pentru un examen, dacă simțiți mâncarime foarte des si poate, de asemenea, vedeti insecte mici ce ies din parul ta.

  1. Utilizați un pieptene cu dinti fini pentru a ajuta la identificarea păduchilor vii.

  Paduchii se deplaseaza rapid și evita lumina, astfel încât un pieptene cu dinti fini va fi la îndemână într-o examinare aprofundată. Puteți verifica daca aveti păduchi atat daca aveti parul atat uscat cat si umed. Dacă verificati cu parul ud, se spală și se condiționează părul înainte de a pieptana parul. Pentru a verifica parul cu un pieptene cu dinti fini, folosiți acești pași:

  • Utilizați o perie obișnuită pentru descalci părul
  • Folositi un pieptene cu dinți fini și începeti pieptănarea de la mijlocul scalpului
  • Pieptănați părul de la rădăcini la capete si examineaza pieptenele după fiecare pieptanare
  • Face acest lucru pana piepteni intreg parul

  Persoanele cu parul mai gros ar putea dori să caute păduchii după spălarea părului lor. În acest caz, folosind balsam sau o lingura de ulei de masline, poate face rularea pieptanului prin par mai ușor.

  2. Căuta lindini (ouăle de păduche) la baza firului de par, folosind aceeași tehnică.

  Lindinii nu se mișcă, astfel încât acestea vor fi mai ușor de identificat. Să acorda o atenție deosebită la zonele din spatele urechilor și pe lângă baza gâtului atunci când verificii prezenta lindinilor.

  3. Utilizați o lupă pentru a face identificarea păduchilor mai ușoara.

  Mătreață și murdăria pot fi uneori confundate cu păduchii de cap.

  4. Dacă ați găsit păduchi sau lindini, asigurați-vă pentru a trata persoana care prezintă semne de păduchi de cap.

  Aveți posibilitatea să le tratati în felul următor: Încercați o loțiune fără prescripție medicală sau șampon. Ingredientul lor principal este adesea de 1% permetrin. Aplică loțiunea de șampon conform recomandărilor, așteapta 8 ,până la 12 ore și apoi verifica pentru paduchii vii din nou. Încercați o lotiune rezistenta pe baza de prescripție sau șampon. Malation 0,5% poate fi prescris în cazurile în care loțiunile fără prescripție medicală sau sampoanele nu au eficacitatea dorită. Se presupune a fi lăsate în păr pentru o perioadă de 12 ore.

  Asigurați-vă că păduchi nu se răspândesc:

  • Se spală toate hainele și lenjeria de pat în apă fierbinte imediat.
  • Elimina orice păduchi și linte ce ies din părul persoanei.
  • Nu împrumutati îmbrăcăminte, în special articole, cum ar fi palariile care sunt purtate pe cap.

  5. Uita-te pentru următoarele simptome:

  O senzație de mancarime sau o senzație de gâdilat în păr. Este destul de mult cum sună. Oamenii sunt alergici la sumele (foarte mici) de saliva pe care păduchii le injecteaza în piele, în scopul de a prelua sânge. Dacă aveți mâncărimi intense în zona dumneavoastră a scalpului, verificați daca aveti păduchi de cap, urmarind pasiii de mai sus.

   

 • Care sunt simptomele petelor de varsta?

  Cu toate că multe persoane se ingrijoreaza atunci cand au pete de vârstă, adevărul este că acestea sunt complet inofensive. Care sunt simptomele petelor de varsta?

  Care sunt simptomele petelor de varsta?

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Petele de varsta sunt pete plate, care pot fi văzute pe piele. Ele sunt, de obicei negre sau maro la culoare în funcție de persoană, iar dimensiunea lor poate sa difere, de asemenea. În general, ele pot fi văzute în zone care sunt în expunere constantă la soare, cum ar fi nivelul gâtului, feța, antebrațe și dosul mâinilor. Oricine poate suferi de pete de vârstă. Cu toate acestea, ele sunt mai frecvente la pesoanele de peste 40 de ani.

  Petele de vârstă pot fi, de asemenea, mentionate ca pete de soare sau pete hepatice. In ciuda numelui de pete de ficat, petele de varsta pete nu au nimic de-a face cu ficatul. Din cauza naturii lor, ele pot fi ușor confundat cu cancer de piele. Este, de asemenea, motivul pentru care sunt confundate cu cancerul, mai ales la persoanele cu pielea inchisa la culoare. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că petele de vârstă nu duc la cancer.

  Care sunt cauzele petelor de varsta?

  Petele de varsta pot afecta pe oricine. Cu toate acestea, ele sunt frecvente la persoanele cu vârsta de 40 de ani. Din cercetările efectuate până în prezent, petele de vârstă sunt rezultatul producției excesive de melanină. Aceasta este ceea ce ne dă culoare pielii. Care sunt cauzele pentru care melanina este produsă in exces, nu sunt clar cunoscute.

  Iată câteva dintre cauzele petelor de vârstă:

  • Îmbătrânirea: Se crede că îmbătrânirea contribuie la aparitia petelor de ficat, prin urmare, fiind frecvente la persoanele în vârstă.
  • Lumina soarelui: Soarele are raze ultraviolete periculoase care sunt considerate a fi ceea ce contribuie la aparitia petelor de varsta.
  • Solarul: S-a observat că cei care folosesc paturi de bronzare sunt la un risc mai mare de a suferi de acestea.
  • Genetica: Unii oameni au o predispoziție genetică de a avea această condiție. De exemplu, persoanele cu pielea deschisa au o structură genetică, care face ca pielea lor să fie mai predispusa la formarea petelor.

  Care sunt simptomele petelor de varsta?

  Cu toate că multe persoane se ingrijoreaza atunci cand au pete de vârstă, adevărul este că acestea sunt complet inofensive. Și, după cum a spus mai devreme, ele nu duc chiar la alte condiții cum ar fi cancerul de piele. Singura problemă ar putea fi că acestea pot afecta încrederea de sine.

  Mai jos sunt câteva dintre simptomele petelor de vârstă:

  • Petele de pe piele - Acestea pot fi vazute oriunde pe corp și sunt, de obicei maro sau de culoare neagră. Ele variază în dimensiune, în funcție de persoana afectată.
  • Nedureroase - petele de varsta nu produc nici un fel de durere.
 • Semnele si simptomele petelor de varsta

  Petele de vârstă sunt pete sau semne care apar pe pielea persoanelor cu vârsta de peste patruzeci de ani. Care sunt semnele si simptomele petelor de varsta?

  Semnele si simptomele petelor de varsta

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Pielea este cel mai mare organ al corpului uman. Fiind cel mai mare organ, este expus la o mulțime de substanțe nocive, cum ar fi produsele chimice și razele ultraviolete ale soarelui. În special, razele ultra violete sunt de vina pentru o mare varietate de probleme și boli ale pielii. Aceste raze au efecte nocive asupra celulelor pielii. Una dintre cele mai comune conditii care este un rezultat direct al expunerii la soare este apariția petelor de varsta.

  Petele de vârstă sunt pete sau semne care apar pe pielea persoanelor cu vârsta de peste patruzeci de ani. O data cu inaintarea in varsta pielea isi pierde capacitatea sa de a crea noi celule după ce celulele pielii sunt deteriorate sau ajung la durata lor de viata lor. Astfel, chiar și în cazul în care celulele sunt distruse de soare, ele nu sunt înlocuite. Acest lucru este ceea ce duce la aparitia petelor de vârstă.

  Semnele si simptomele petelor de varsta

  Petele de vârstă sunt destul de ușor de observat cum se dezvolta. Ele vor apărea ca mărci ovale și plate pe piele. Ar trebui să fii atent mai ales atunci când vine vorba de parti ale pielii care sunt expuse la soare pentru perioade lungi de timp, cum ar fi umerii și brațele. Petele de piele uscată și aspră pot fi, de asemenea, un semn ca petele de vârstă sunt in curs de dezvoltare.

  Unde apar petele de vârstă?

  Brațele, partea superioară a spatelui, umeri, piept și fața sunt zone care sunt în expuse la razele ultraviolete ale soarelui. Prin urmare, aceste regiuni sunt mai susceptibile de a obține pete de vârstă decât în alte zone ale pielii. Ulterior, acestea sunt părțile care trebuie să fie protejate împotriva expunerii solare dăunătoare.

  Cine este cel mai probabil de a obține pete de vârstă?

  Așa cum am menționat mai devreme, petele de vârstă apar ca urmare a pierderii capacității pielii de a se regenera. Acest lucru se întâmplă la o vârstă înaintată. Astfel, persoanele în vârstă sunt la un risc mai mare de a avea pete de varsta decat orice alta grupa de varsta. În general, s-a observat că cea mai mică vârstă la care se pot obține petele de vârstă este de patruzeci de ani.

  Ce poate cauza petele de varsta?

  Cea mai mare cauza a petelor de vârstă este soarele. Atunci când razele ultraviolete lovesc pielea noastra, ele trec prin piele și distrug celulele pielii. În cazul unei persoane tinere, pielea creează rapid noi celule pentru a le înlocui pe cele distruse. Totuși, acest lucru nu este cazul persoanelor mai în vârstă. Expunerea prelungită și neprotejata la soare este principalul motiv pentru care apar petele de vârstă.

  Sunt petele de varsta periculoase?

  Studiile medicale extensive au aratat ca petele de vârstă nu sunt dăunătoare în nici un fel. Ele nu implică faptul că există o problemă care stă la baza, care trebuie să fie tratata. Din acest motiv, tratamentul pentru petele de vârstă nu este considerat necesară. Cu toate acestea, petele de vârstă au fost cunoscute pentru a impiedica diagnosticarea precoce a cancerului de piele care prezintă, prin urmare, o mare amenințare.

 • Petele de varsta pot semana cu tumorile canceroase

  Petele de varsta nu sunt canceroase și în mod normal nu provoacă mâncărime sau alte simptome. Dar, petele de varsta pot semana cu tumorile canceroase sau precanceroase ale pielii.

  Petele de varsta pot semana cu tumorile canceroase

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Expunerea de zi cu zi la soare isi pune amprenta pe pielea de-a lungul anilor. De obicei se manifesta sub forma unor pete de varsta. Aceste pete se dezvolta atunci cand celulele producătoare de culoare din piele se multiplică datorită expunerii pe termen lung la radiațiile ultraviolete de la soare.

  Ele se aseamănă adesea cu pistrui mari. Si, de obicei, apar în zone care primesc cea mai mare expunere la soare, cum ar fi fața, antebrațe, umeri și spatele mâinilor. Petele de varsta nu sunt canceroase și în mod normal nu provoacă mâncărime sau alte simptome.

  Dar, petele de varsta pot semana cu tumorile canceroase sau precanceroase ale pielii.

  Avertizare

  A se vedea medicul dumneavoastră dacă aveți o pată de vârstă, care are senzație de mâncărime și / sau modificarea în aparență pentru a fi siguri că nu este cancer de piele sau un alt tip care s-ar putea sa se transforme in cancer de piele.

  Petele de varsta vs. cancerul de piele

  Există mai multe modalități prin care puteți diferenția cele două probleme. În caz de dubiu, consultați întotdeauna medicul dvs. Aici sunt trei semne pentru a verifica:

  Rata de creștere

  Petele de vârstă de obicei se dezvolta lent și pot crește treptat în dimensiune, de-a lungul timpului. Dacă aveți mai multe pete de vârstă într-o singură zonă, în cele din urmă unele se pot amesteca pentru a forma pete mai mari. Petele canceroase si precanceroase ale pielii, de asemenea creasc în timp, de obicei, într-un ritm mai rapid decat petele de varsta si cu alte modificari ale aspectului.

  Culoare

  Petele de vârstă pot varia in culoare de la gălbui la maro închis. Nuanțele sunt adesea variabile în același loc, care este, de asemenea, o caracteristică a celui mai periculos tip de cancer de piele, melanomul. Cu toate acestea, melanomul are adesea o gamă mai mare de culori, care pot include nuanțe de roșu, alb și / sau albastru, în plus față de cafeniu sau maro.

  Mâncărime și alte simptome

  În timp ce petele de varsta nu provoaca mancarimi, este posibil de a avea o pata de vârstă cu mâncărimi pentru alte motive. De exemplu, pielea poate fi sensibilă la un nou săpun. Ceea ce face ca petele de vârstă sa aibe senzație de mâncărime.

  Deși poate exista o altă explicație pentru mâncarimea petelor de vârstă, ar putea fi, de asemenea, că ceea ce pare a fi o pata de vârstă este de fapt ceva mai grav. Cancerul de piele si petele cutanate precanceroase de multe ori cauzeaza mancarimi. Pot sângera cu ușurință, deci este important sa nu ignori aceste simptome.

  Sfat

  Petele de vârstă sunt inofensive și nu necesită tratament, dar ele pot fi o supărare. Discutați cu medicul dumneavoastră dacă sunteți interesat de terapii cosmetice pentru a diminua aspectul petelor de varsta.

 • Tratamente pentru psoriazis, cu lumina

  Psoriazisul apare pe piele sub forma unor pete roșii, inflamate, denumite plăci. Orice parte a suprafeței pielii poate fi implicată. Afla totul despre tratamente pentru psoriazis, cu lumina.

  Tratamente pentru psoriazis, cu lumina

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazisul este o afecțiune a pielii care se manifestă pe termen lung (cronică). Aceasta afectează 2% - 3% din populația Regatului Unit. Apare pe piele sub forma unor pete roșii, inflamate, denumite plăci. Orice parte a suprafeței pielii poate fi implicată, dar plăcile apar cel mai frecvent pe coate, genunchi și scalp. Această condiție poate da senzația de mâncărime, dar nu este de obicei dureroasă. Modificări ale unghiilor sunt prezente în proporție de 50% dintre oameni și unii dintre ei pot dezvolta artrită psoriazică.

  Oamenii s-au expus la soare pentru tratamentul psoriazisului si a altor boli de piele de la începutul istoriei. De la descoperirea luminii ultraviolete artificiale, medicii au valorificat, de asemenea, puterea luminii pentru tratarea bolilor de piele. În cazul în care nu au artrita psoriazică semnificativa, tratamentul cu lumina poate fi cu siguranță o opțiune bună de luat în considerare. Este în general sigură, eficientă și rentabilă în comparație cu multe alte optiuni de tratament pentru psoriazis.

  Multe tipuri de lumină au fost folosite de-a lungul anilor pentru tratarea psoriazisului.

  Cel mai frecvent tip folosit în prezent este în bandă îngustă de ultraviolete B (uneori numim bandă îngustă UVB). Este un cabinet in care medicul foloseste o aparatura pentru a va trata cu lumina (unitățile de origine sunt, de asemenea, disponibile; precum și in unități speciale concepute pentru a trata numai mâinile sau picioarele în cazul în care numai acele zone sunt afectate). Tratamentul este de obicei administrat de trei ori pe săptămână pentru a începe. Si apoi sedintele se comprima la o dată pe săptămână sau mai puțin, odată ce pacientul tinde spre vindecare.

  Secvența de tratament este simpla. Medicul determină dacă fototerapia este potrivita pentru tine și stabilește un protocol de tratament. La fiecare sesiune de tratament, va discuta despre ultimul tratament cu tehnicianul  pentru a vă asigura că nu a existat nicio arsura sau alte probleme. Pe baza acestei informații, el sau ea va introduce setările pentru tratament din acea zi.

  Pacientul intră apoi în camera de tratament, înlătură îmbrăcămintea  (organele genitale trebuie să rămână acoperite), pune ochelarii speciali pentru a proteja ochii și apoi paseste în aparat.

  Unii medici ii cer pacientului sa aplice o loțiune pe bază de vaselina pentru plăcile ce trebuie tratate, în scopul de a crește absorbția luminii. Durata tratamentului variază în funcție din cauza sau mai multor factori, inclusiv tratamentele anterioare, culoarea pielii și sensibilitatea pielii și poate dura de la mai puțin de un minut pana la 10 minute.

  Daca aveti simptome de psoriazis, nu exitati sa discutati cu medicul dumenavoastra despre acest tip de tratament pentru ca nu e costisitor absolut deloc si poate fi foarte eficient. Totusi, daca nu vi se potriveste, nu este neaparat o problema. Puteti trece la o alta forma de tratament, dar de obicei se poate depista din timp daca e potrivit genul acesta de tratament .

 • Afla totul despre manifestarea psoriazisului

  Numit pentru cuvantul grecesc psora insemnand "mancarime" , psoriazisul este o boală cronică, non-contagioasa. Afla totul despre manifestarea psoriazisului.

  Afla totul despre manifestarea psoriazisului

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

  Definiție

  Numit pentru cuvantul grecesc psora insemnand "mancarime" , psoriazisul este o boală cronică, non-contagioasa. Se  caracterizeaza prin leziuni inflamate acoperite cu cruste alb-argintii de piele moarta.

  Psoriazisul este o afecțiune a pielii care se manifestă pe termen lung (cronică) , aceasta afectează 2% - 3% din populația Regatului Unit. Apare pe piele sub forma unor pete roșii, inflamate, denumite plăci. Orice parte a suprafeței pielii poate fi implicată, dar plăcile apar cel mai frecvent pe coate, genunchi și scalp. Această condiție poate da senzația de mâncărime, dar nu este de obicei dureroasă. Modificări ale unghiilor sunt prezente în proporție de 50% dintre oameni și unii dintre ei pot dezvolta artrită psoriazică.

  Descriere

  Psoriazis, care afecteaza cel putin patru milioane de americani, este puțin mai frecvent la femei fata de bărbați. Cu toate ca boala se poate dezvolta în orice moment, 10-15% din totalul cazurilor sunt diagnosticate la copii sub 10 ani, iar vârsta medie la debutul simptomelor este 28. Psoriazisul este cel mai frecvent la persoanele cu pielea echitabil și extrem de rara.

  Celulele pielii normale mature se refac in jurul a 28-30 zile. Psoriazisul face ca celulele pielii sa se maturizeze in mai putin de o saptamana si astfel se formeaza cruste pe diferite parti ale corpului si chiar la pliuri: subrat, fese, genunchi, coate.

  Psoriazisul este considerată ușor dacă afectează mai puțin de 5% din suprafața corpului; moderat, în cazul în care afecteaza 5-30% din pielea care este implicată, și sever, în cazul în care boala afectează mai mult de 30% din suprafața corpului.

  Afla totul despre manifestarea psoriazisului

  Cauze si simptome

  Cauza psoriazisului este necunoscută, dar studiile sugereaza ca o defecțiune de sistem imunitar declanseaza boala. Factorii care cresc riscul de a dezvolta psoriazis includ:

  • istorie de familie
  • stres
  • expunerea la temperaturi scăzute
  • vătămare, boală sau infecție
  • steroizi și alte medicamente
  • rasă

  Trauma si anumite bacterii pot declansa artrita psoriazică la pacienții cu psoriazis.

  Diagnostic

  Un istoric medical complet si examinarea pielii, unghiilor și scalpului sunt baza pentru un diagnostic de psoriazis. În unele cazuri, examinarea microscopică a celulelor pielii este de asemenea realizată.

  Analizele de sange pot distinge artrita psoriazică de alte tipuri de artrita. Artrita reumatoidă , în special, este diagnosticată prin prezența unui anumit anticorp prezent în sânge. Anticorpul respectiv nu este prezent în sângele pacienților cu artrită psoriazică.

  Daca va regasiti in oricare din aceste situatii este esential sa consultati medicul de familie, un medic specialist dermatolog pentru a va determina un diagnostic corect si eventual un tratament. Stabilirea tratamentul nu este neaparat sa fie ceva definitiv, pe parcurs se pot schimba medicamentele si metodele de tratare in functie de cum va simtit si dupa cum reactioneaza corpul dumneavoastra la anumite substante.

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 123

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 13