soare

 • Petele de varsta pot semana cu tumorile canceroase

  Petele de varsta nu sunt canceroase și în mod normal nu provoacă mâncărime sau alte simptome. Dar, petele de varsta pot semana cu tumorile canceroase sau precanceroase ale pielii.

  Petele de varsta pot semana cu tumorile canceroase

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Expunerea de zi cu zi la soare isi pune amprenta pe pielea de-a lungul anilor. De obicei se manifesta sub forma unor pete de varsta. Aceste pete se dezvolta atunci cand celulele producătoare de culoare din piele se multiplică datorită expunerii pe termen lung la radiațiile ultraviolete de la soare.

  Ele se aseamănă adesea cu pistrui mari. Si, de obicei, apar în zone care primesc cea mai mare expunere la soare, cum ar fi fața, antebrațe, umeri și spatele mâinilor. Petele de varsta nu sunt canceroase și în mod normal nu provoacă mâncărime sau alte simptome.

  Dar, petele de varsta pot semana cu tumorile canceroase sau precanceroase ale pielii.

  Avertizare

  A se vedea medicul dumneavoastră dacă aveți o pată de vârstă, care are senzație de mâncărime și / sau modificarea în aparență pentru a fi siguri că nu este cancer de piele sau un alt tip care s-ar putea sa se transforme in cancer de piele.

  Petele de varsta vs. cancerul de piele

  Există mai multe modalități prin care puteți diferenția cele două probleme. În caz de dubiu, consultați întotdeauna medicul dvs. Aici sunt trei semne pentru a verifica:

  Rata de creștere

  Petele de vârstă de obicei se dezvolta lent și pot crește treptat în dimensiune, de-a lungul timpului. Dacă aveți mai multe pete de vârstă într-o singură zonă, în cele din urmă unele se pot amesteca pentru a forma pete mai mari. Petele canceroase si precanceroase ale pielii, de asemenea creasc în timp, de obicei, într-un ritm mai rapid decat petele de varsta si cu alte modificari ale aspectului.

  Culoare

  Petele de vârstă pot varia in culoare de la gălbui la maro închis. Nuanțele sunt adesea variabile în același loc, care este, de asemenea, o caracteristică a celui mai periculos tip de cancer de piele, melanomul. Cu toate acestea, melanomul are adesea o gamă mai mare de culori, care pot include nuanțe de roșu, alb și / sau albastru, în plus față de cafeniu sau maro.

  Mâncărime și alte simptome

  În timp ce petele de varsta nu provoaca mancarimi, este posibil de a avea o pata de vârstă cu mâncărimi pentru alte motive. De exemplu, pielea poate fi sensibilă la un nou săpun. Ceea ce face ca petele de vârstă sa aibe senzație de mâncărime.

  Deși poate exista o altă explicație pentru mâncarimea petelor de vârstă, ar putea fi, de asemenea, că ceea ce pare a fi o pata de vârstă este de fapt ceva mai grav. Cancerul de piele si petele cutanate precanceroase de multe ori cauzeaza mancarimi. Pot sângera cu ușurință, deci este important sa nu ignori aceste simptome.

  Sfat

  Petele de vârstă sunt inofensive și nu necesită tratament, dar ele pot fi o supărare. Discutați cu medicul dumneavoastră dacă sunteți interesat de terapii cosmetice pentru a diminua aspectul petelor de varsta.

 • Tratamentul cu lumina pentru psoriazis

  Principalele riscuri ale tratamentului cu lumina pentru psoriazis sunt similare cu cele de a sta prea mult soare, cum ar fi arderea. Unele medicamente pot agrava această problemă.

  Tratamentul cu lumina pentru psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazisul este o afecțiune a pielii care se manifestă pe termen lung (cronică). Aceasta afectează 2% - 3% din populația Regatului Unit. Apare pe piele sub forma unor pete roșii, inflamate, denumite plăci. Orice parte a suprafeței pielii poate fi implicată, dar plăcile apar cel mai frecvent pe coate, genunchi și scalp. Această condiție poate da senzația de mâncărime, dar nu este de obicei dureroasă. Modificări ale unghiilor sunt prezente în proporție de 50% dintre oameni și unii dintre ei pot dezvolta artrită psoriazica.

  Principalele riscuri ale tratamentului cu lumina pentru psoriazis sunt similare cu cele de a sta prea mult soare, cum ar fi arderea.

  Unele medicamente pot agrava această problemă. De aceea este important să-i spuneți medicului dumneavoastră despre orice medicamente noi doriti sa incepeti. Inclusiv daca sunt fara recomandare medicala sau prescrise. Ca și în cazul soarelui, utilizarea exagerata a tratamentului cu lumină pe parcursul multor ani, poate creste riscul de cancer de piele. Din acest motiv, este important să se acopere zonele care nu sunt tratate cu un prosop sau orice ar oferi protecție solară în timpul tratamentului. Si sa se aiba un control anual de piele cu un dermatolog specialist.

  Dispozitivele de protecție a ochilor sunt, de asemenea, importante pentru ca expunerea repetată fără acestea poate duce la leziuni oculare. Cei mai mulți oameni s-au tratat destul de bine cu acest tratament. Dar aproximativ 10% dintre persoanele cu psoriazis obțin, de fapt, o stare mai grava cu lumina ultravioleta naturală sau artificială. De aceea este important să existe un sistem de monitorizare a tratamentul dumneavoastră de medic. Totusi, trebuie sa aveti incredere in medicul dumneavoastra si in analiza acestuia. Pentru ca nu va va prescrie tratamentul cu lumina daca observa ca va fi daunator. Plus ca, in caz de va va dauna, tratamentul de acest gen poate fi oprit, ceea ce va duce la utilizarea altui tratament potrivit pentru dumneavoastra.

  Unii oameni se întreabă dacă expunerea la soare natural sau actiunea de a merge la un pat de bronzare este o alternativa la tratamentul cu lumină în cabinetul medicului.

  Cu toate că ambele pot ajuta unele persoane, lumina soarele sau solarul  sunt, cu singuranta, mai puțin eficiente și mai periculoase decât tratamentul cu medicul dumneavoastră.

  Se intampla in acest fel deoarece mașinile UVB de bandă îngustă sunt calibrate doar cu lungimea de undă a luminii. Ajută cel mai bine psoriazis, care sa permita o ameliorare cu mai puțină lumină utilizată. Lumina soarelui si paturile de bronzare sunt, de asemenea, mult mai dificil de a fi monitorizate pentru a indica o doză exactă de lumină. Ceea ce poate duce la mai multe arsuri și mai puțina îmbunătățire. Fundatia Nationala a Psoriazisul, impreuna cu Departamentul de Sanatate si Servicii Umane și Organizația Mondială a Sănătății, descurajează utilizarea de paturi de bronzare.

 • Soarele ca un tratament pentru psoriazisul meu

  Cum ar trebui sa folosesc soarele ca un tratament pentru psoriazisul meu?

  Soarele ca un tratament pentru psoriazisul meu

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Multe persoane cu psoriazis asteapta cu nerabdare inceputul verii, din moment ce psoriazisul lor tinde să se îndepărteze cu lumina soarelui si cresterea de umiditate. Cu toate acestea, lunile de vară pot fi supărătoare la fel de bine, și este important să se păstreze unele lucruri în minte.

  Cum ar trebui sa folosesc soarele ca un tratament pentru psoriazisul meu?

  Regimurile de tratament de psoriazis ar trebui sa fie intotdeauna discutate cu medicul dermatolog. Medicul dumneavoastră vă poate recomanda numărul corespunzător pe săptămână pentru tine pentru a merge în soare și timpul de expunere corespunzător. Medicul dumneavoastra, de asemenea, va avea precauție cu privire la modul în care lumina soarelui pot afecta tratamentele actuale psoriazis. De exemplu, unele medicamente poate fi inactivate de lumina soarelui, iar în alte cazuri, lumina solara poate intensifica efectele secundare ale medicatiei lui.

  Unii profesioniști din domeniul medical recomanda pacientilor cu psoriazis sa stea la soare cel putin de trei ori pe săptămână. Ținerea unei evidențe a numerelor de ore si pentru cât timp esti expus la soare este important pentru urmărirea cu succes a tratamentului. Aceasta poate dura mai multe săptămâni pentru a vedea îmbunătățiri în psoriazis.

  Cu venirea sezonului pantalonilor scurti, ce pot face pentru a face psoriazisul mai putin vizibil?

  Vestea bună e că zilele mai lungi și mai multă lumină solară conduc adesea spre imbunatatirea psoriazisului de-a lungul lunilor de vară pentru mulți pacienți. În curs de pregătire, deși, se angajează să trateze pielea cu creme hidratante sau medicamente. S-ar putea lua în considerare, de asemenea, preparate injectabile sau intralezionale cu laser pentru a imbunatati psoriazisul chiar inainte de vara.

  Daca vreau ca soarele sa imi ajute psoriazisul, ar trebui să folosesc în continuare protecție solară?

  Protecția solară este importanta în protejarea împotriva arsurilor solare, dar, de asemenea, blochează razele terapeutice care ajuta psoriazisul. Unii medici recomanda sa stai in soare timp de câteva minute, fără protecție solară, apoi sa o aplici. Începe cu o expunere scurtă, de exemplu cinci minute, și crește treptat expunerea cu câteva minute în fiecare zi. Alti medici recomanda utilizarea cremelor de protecție mai mare și sa stai la soare mai mult timp. Discutați cu medicul dermatolog pentru a determina care abordare este cea mai buna pentru pielea ta. Oricine este în soare toată ziua ar trebui să se aplice protecție solară înainte de a fi expus la soare. Unii includ produsele de protectie solarai, cum ar fi parfumuri, uleiuri și vopsele care pot fi iritante pentru piele sensibilă.

  Produsele chimice din piscina vor irita psoriazisul meu?

  Produsele chimice nu irita neaparat psoriazisul, dar apa poate trage umezeala din piele. Ar trebui să faci duș imediat după ieșirea din piscină pentru a elimina mirosul de clor, și apoi se aplici din belșug creme hidratante pentru hidratarea pielii.

 • Evita efectele exterioare ale psoriazisului

  La fel ca toată lumea, vă place să va prezentati cele mai bune parti in fata lumii. Cu asta în minte, aici sunt câteva moduri de a evita efectele exterioare ale psoriazisului.

  Evita efectele exterioare ale psoriazisului

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  La fel ca toată lumea, vă place să va prezentati cele mai bune parti in fata lumii. Hainele, părul, make-u-pul, toate acestea vorbesc altora despre cine ești. Dar, la fel face psoriazisul. Petele roșii, și pielea uscată, crăpată sunt destul de rău să îndure ei înșiși. Dar stigmatul social asociat cu conditia ca oamenii care nu-l înțeleg cu adevărat ("Este contagios?"), poate fi la fel de rău.

  Cu asta în minte, aici sunt câteva moduri de a evita efectele exterioare ale psoriazisului.

  Foloseste fond de ten si corector

  Este posibil să doriți să utilizați make-up pentru a acoperi leziunile. Alege o fundație care nu e prea alunecoase. Una care nu se va lipi de zona care o acoperă. Formulele de cremă dau un aspect dewier, dar lichidele tind să fie prea pure. Stai departe de formule sub formă de pudră (acestea accenteaza exfolierea și scalarea). Asigurați-vă că nu utilizați make-up pe sângerare sau leziuni fisurate deoarece acest lucru poate provoca infecții. În cele din urmă, nu exagera. În cazul în care se pare ca le-ai acoperit, ai folosit prea mult.

  Stai la soare

  Petreceti cateva minute la soare sau discutați cu medicul dumneavoastră despre fototerapie. Ambele activități s-au dovedit a ajuta la reducerea focarelor de psoriazis, în unele cazuri. Asigurați-vă că nu exagerați cu expunerea, totuși. Este cel mai bine să nu petreaceti mai mult de 10 minute sau cam asa ceva în soare pentru a vă oferi beneficiile de a absorbi vitamina D, dar, în același timp, să evitati orice șansă de ardere.

  Accesorizeaza

  La fel cum și magicienii se bazează pe dezorientare, poate doriți să utilizați alura de brățări si margele in avantajul tau. Adăugarea de accesorii pentru tinuta ta va ajuta pe doua nivele - prin acoperirea zonelor pe care nu le doriți văzute și prin atragerea ochilor altor oameni la accesorii si departe de alte părți ale corpului. De asemenea, te-ai gândit vreodată la a purta paiete? Fulgii de psoriazis vor aluneca de paiete, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji la fel de mult despre fulgi.

  Alege o lumina rosie

  Momentele de intimitate sunt unele dintre cele mai incomode pentru mulți oameni cu psoriazis. Imbracamintea, unguentele, sau opțiunile de accesorii tind să fie minime în dormitor. Dar această setare oferă, de asemenea, o oportunitate de mascare unica: alege un bec roșu. Aceasta va face minuni pentru a ascunde psoriazisul. Bulbii roșii scald camera într-o strălucire de culoare închisă, moale, de culoare roșie, care mascheaza starea dumneavoastră și vă permite să va concentrati asupra chestiunilor la îndemână.

  Ce spui despre tatuaje?

  Psoriazisul, uneori, se dezvoltă în zone de vătămare a pielii, în special atunci când boala este evazată. Deci se poate dezvolta in zone cu piercing sau tatuaje. Cea mai mare îngrijorare este faptul că un tatuaj poate provoca un semnal luminos sau plachete pe piele tatuat. Cu toate acestea, acest tip de psoriazis va răspunde adesea la utilizarea terapiei topice, atâta timp cât zona se vindecă fără infecție. Obține întotdeauna aceste proceduri de la un profesionist în condiții sterile. Dar, niciodată nu obține un tatuaj într-o încercare de a ascunde psoriazisului. Nici un artist de tatuaj nu ar trebui să accepte vreodată tatuaj peste plăci psoriazis.

 • Anotimpurile calde nu agraveaza psoriazisul

  Există unele măsuri de precauție pe care trebuie să le luați pentru a vă asigura că anotimpurile calde nu agraveaza psoriazisul.

  Anotimpurile calde nu agraveaza psoriazisul

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Multe persoane cu psoriazis asteapta cu nerăbdare primăvara și vara. Aerul cald, umed ajută uscăciunea și mâncărima. Lumina soarelui ajuta la diminuarea placilor de psoriazis. Chiar și așa, există unele măsuri de precauție pe care trebuie să le luați pentru a vă asigura că anotimpurile calde nu agraveaza psoriazisul.

  1. Protejați-vă pielea de la soare.

  Chiar și o arsură solară ușoară poate crește șansele unui episod acut de psoriazis. Cei mai multi dermatologi recomanda utilizarea unei creme cu spectru larg, cu un SPF de cel puțin 30. Discutați cu medicul dumneavoastră despre cât de mult ar trebui să expuneți pielea la razele ultraviolete ale soarelui. Unii sugerează că, începerea cu 5 minute pe zi, fără protecție, și apoi utilizarea de protecție solară pe toate pielea ta.

  1. Sari în apă.

  Multi oameni considera înotul liniștitor iar înotul în apa sărată a oceanului poate ajuta la eliminarea pielii moarte și de a reduce simptomele psoriazisului. Rețineți că înotul în ocean și în bazine, poate usca pielea. Asigurați-vă pentru a lua un duș rece sau cald (nu fierbinte) după înot și se aplică o cremă hidratantă.

  1. Evita produsele de ingrijire a pielii cu mirosuri.

  Aromele adăugate pot usca sau irita pielea. Cauta produse care contin creme hidratante, dar nu au mirosuri adăugate.

  1. Foloseste creme hidratante.

  Aplica creme hidratante si de multe ori din belșug. Hidratantele vor ajuta la protejarea pielii și mențin pielea hidratata. Asigurați-vă pentru a aplica crema hidratanta dupa ce ati fost in soare sau petreceti perioade lungi de timp în aer condiționat.

  1. Protejați-vă pielea de la mușcături de insecte.

  Vara este cunoscuta pentru țânțari, albine și alte insecte care înțeapă. Aceste mușcături, indiferent cât de mici, sunt o trauma a pielii si pot provoca un episod acut de psoriazis. Utilizați repelent de insecte (cu un nivel scazut de DEET) sau lumânări citronella atunci când sunteti în aer liber. Leziunile psoriazice arată adesea aproximativ 10 până la 14 zile dupa un traumatism de piele, astfel fiti atent dacă sunteți mușcat.

  1. Poarte haine subtiri, din fibre naturale.

  Bumbacul și alte țesături ușoare sunt mai puțin susceptibile de a irita pielea sau provoca supraîncălzirea. Poarta pantofi din piele, care sunt deschise și încăpătoare.

  1. Limitați timpul petrecut în aer liber în zilele foarte calde, umede.

  Supraîncălzirea și transpirația pot crește șansele de a avea un episod acut sau agrava simptomele psoriazisului. Asigurați-vă pentru a avea undeva aer condiționat pentru a vă putea retrage atunci când vă simțiți supraîncălzit. Cu toate acestea, amintiți-vă ca aerul condiționat poate usca pielea astfel încât fi sigur de a aplica o crema hidratanta.

  1. Fii atent în timpul bărbieritului.

  Vara înseamnă, de obicei, ca în special femeile se rad mai des. Crestăturile aparatului de ras și tăieturile, sau mușcăturile de insecte, pot provoca psoriazisul sa se agraveze. Aveți deosebită grijă când va radeti prin udarea zonei și radea în direcția în care părul este în creștere.

 • Soarele si psoriazisul. Avantaje si dezavantaje

  Soarele nu numai că ajută simptomele psoriazisului sa dispara în unele cazuri, dar, de asemenea, face ca organismul tau sa produca mai multa vitamina D.

  Soarele si psoriazisul. Avantaje si dezavantaje

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazisul este o afectiune cronica a pielii. Ea face ca celulele sa se construiasca rapid pe suprafața pielii tale. Acest lucru duce la pete ridicate de piele care dezvolta solzi argintii. Psoriazisul provoaca mancarime si iritatii si poate fi dureros. Nu exista nici un tratament pentru psoriazis, dar tratamentul poate usura simptomele.

  Tratamente comune includ medicamente topice care reduc inflamația, sau medicamente orale care suprima sistemul imunitar. Cu toate acestea, o altă formă de tratament pentru psoriazis implica unul dintre elementele cele mai naturale de pe pământ: soarele.

  Fototerapia

  Fototerapia este un tratament pentru psoriazis care foloseste lumina naturala sau sintetica. Tu absorbi razele ultraviolete prin piele cand te bronzezi afară, sau prin utilizarea unei cutii speciale de lumină. Razele ultraviolete ale soarelui sunt formate din razele UVA si UVB. Razele UVB sunt mai eficiente in tratarea simptomelor psoriazisului, deoarece acestea încetinesc ritmul de creștere rapidă a pielii și de varsare.

  Medicul dumneavoastră poate opta pentru tratamentul psoriazisului cu raze UVA in loc de UVB. Razele UVA sunt mai scurte decât UVB și să penetreaza pielea mai profund. Deoarece razele UVA nu sunt la fel de eficace în eliminarea semnelor de psoriazis, un medicament numit psoralen se adaugă la terapia de lumină pentru a crește eficiența. Acest tratament de combinație este în general prescurtat PUVA.

  Psoralenul, un medicament care provoaca fotosensibilitate, face pielea mai sensibila la razele soarelui. Vei lua o formă orală a medicamentului sau vei folosi o rețetă locală pe pielea afectată înainte de tratamentul UVA pentru a ajuta pielea sa absoarba lumina. Efectele secundare pe termen scurt includ greață, mâncărime și înroșirea pielii.

  PUVA este utilizat pentru a trata psoriazis in placi, moderat pana la sever. Acesta poate fi utilizat atunci când tratamentele topice și terapia cu UVB nu au succes. Plăcile groase de psoriazis răspund bine la PUVA, deoarece acesta este absorbit mai adanc in piele. Psoriazisul la maini sau picioare sunt adesea tratate cu terapia PUVA.

  Lumina naturala a soarelui

  Cu toate ca lumina soarelui poate aduce beneficii psoriazisului, ar trebui să ai grijă să te protejezi de arsuri solare. Această condiție lovește predominant oamenii cu pielea alba, care sunt la un risc mai mare pentru arsuri solare și forme periculoase de cancer, cum ar fi melanomul. Plaja naturală nu este monitorizata într-un cadru medical cum ar fi fototerapia, si medicamentele pe care le poto lua, poate creste fotosensibilitatea. Acest lucru poate spori riscul de arsuri solare si a cancerului de piele.

  Ar trebui să folosesti în continuare protecție solară, chiar și atunci când doriți pielea sa absoarba razele soarelui. Pentru cele mai bune (și cele mai sigure) rezultate, urmați aceste sfaturi:

  • Se aplică protecție solară cu spectru larg pentru toate suprafetele de piele afectată.
  • Poarta ochelari de soare.
  • A face sesiuni de terapie naturală cu soare atunci când soarele este cel mai puternic.
  • Stați afară numai 10 minute, la un moment dat, pentru a reduce riscul de deteriorare a soarelui. Atâta vreme cât pielea poate tolera expunerea, puteți crește lent plaja cu 30 de secunde pana la un minut în fiecare zi.

  Soarele nu numai că ajută simptomele psoriazisului sa dispara în unele cazuri, dar, de asemenea, face ca organismul tau sa produca mai multa vitamina D.

 • Cum sa ai grija de psoriazisul tau, fara prescriptie medicala

  Medicamentele sunt cele mai bune, dar puteți face unele lucruri pentru tratarea psoriazisului dvs. fara prescriptie medicala.

  Cum sa ai grija de psoriazisul tau, fara prescriptie medicala

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Medicamentele sunt cele mai bune, dar puteți face unele lucruri pentru tratarea psoriazisului dvs. fara prescriptie medicala.

  Păstrati pielea hidratata

  Care este cel mai bun mod? Aplica lotiuni sau creme groase, apoi deriva umiditatea cu unguente, cum ar fi vaselină sau ulei de măsline. Fă-o în mod regulat. Piele uscată face iritația și mâncărimea mai rele. Nu te imbraca prea gros în timpul lunilor de vară, calde si „lipicoase”. Transpiratia amestecata cu creme groase pot face psoriazisul mai rau.

  Imediat după baie sau duș, tamponeaza pielea cu un prosop uscat - nu freca - și pune crema pe sigiliu în apă. Înainte de a sari in pat, înveliți pielea cu un bandaj sau folie de plastic. În dimineața, se spală ușor zona. De-a lungul timpului, acest lucru poate reduce scalarea.

  Clatiti cu grijă

  Prea multe bai si dusuri pot usca pielea. Pentru a preveni acest lucru, puteți face urmatoarele lucruri:

  • Asigurați-vă că apa nu este prea fierbinte. Călduț este cea mai buna.
  • Se adaugă săruri, ulei, sau fulgi de ovăz fin măcinat la apa de baie, după ce v-ați îmbibat timp de un minut pentru a calma pielea. Apa simpla poate suge umezeala.
  • Fa mai putine dusuri si bai. Ele pot lipsi pielea de uleiuri naturale. Fa o baie in fiecare zi sau în fiecare a treia zi, mai ales în lunile de iarnă.

  Ramai la planul tau

  Acesta poate fi murdar și greu să te ocupi de placile de psoriazis zi după zi, dar trebuie să faci acest lucru. În cazul în care medicul dumneavoastră vă prescrie creme sau unguente, trebuie sa le faci parte din rutina de zi cu zi.

  Fa o baie de soare

  Lumina ei poate trata starea pielii, dar arsurile solare il fac mai rău. Utilizați o protecție solară cu SPF 30 sau mai mare cu oxid de zinc pe zone ale pielii care nu au psoriazis. Limiteaza cât de mult stai la soare. Douăzeci de minute pe zi, 3 zile pe săptămână este un început bun. Discutați cu medicul dumneavoastră în primul rând, din moment ce unele medicamente nu sunt sigure atunci când sunt combinate cu o mulțime de soare.

  Renunță la fumat

  Aveți posibilitatea să adăugați psoriazis la lista lunga de probleme de sanatate care obiceiul acesta il fac mai rău. Intr-un studiu, persoanele care au fumat mai mult de un pachet de o zi au fost de doua ori mai susceptibile de a avea un caz grav ca cei care au fumat o jumatate de pachet sau mai puțin. Efectele au fost chiar mai puternice la femeile care au avut deja psoriazis.

  Renuntarea la acest obicei este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face pentru a avea grijă de starea dumneavoastră.

 • 8 modalitati de a preveni episoadele acute de psoriazis

  Cand ai psoriazis, este important să urmați sfatul medicului dumneavoastră. Cu toate acestea, puteți face o mulțime pe cont propriu, pentru a ajuta la controlul și prevenirea episoadelor acute.

  8 modalitati de a preveni episoadele acute de psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Cand ai psoriazis, este important să urmați sfatul medicului dumneavoastră. Cu toate acestea, puteți face o mulțime pe cont propriu, pentru a ajuta la controlul și prevenirea episoadelor acute.

  1. Foloseste lotiuni hidratante.

  Simptomele se agraveaza atunci cand pielea este uscata, deci păstrați-o hidratata cu creme și loțiuni. Cele groase și uleioase, cum ar fi vaselina, sunt de obicei cele mai bune. Sunt mai bune la captarea de umiditate sub piele. Pentru a ajuta la eliminarea scalelor, se aplică crema pe deasupra lor, apoi se acoperă zona cu folie de plastic sau alt material impermeabil. Lasă-l timp de câteva ore, apoi se scoate.

  1. Ai grija de piele si scalp.

  Fii atent cu pielea ta. Niciodată nu incerca sa inlaturi cu mana pete sau solzi, deoarece ar putea face psoriazisul mai rau. Procedați cu grijă la tăierea unghiile. Dacă te tai, ai putea face simptomele mai rele. Dacă aveți psoriazis pe scalp, frecati tratamentele topice - cum ar fi șampoane de gudron - în scalp. Fa baie regulat cu produse calmante, cum ar fi soluții de gudron, ce pot aduce ușurare, de asemenea.

  1. A se evita vremea uscată, rece.

  Clima poate avea un mare efect asupra psoriazisului. Pentru mulți oameni, vremea rece, uscata face simptomele mai rele. Vremea calda, de obicei, o face mai bine, dar nu întotdeauna.

  1. Utilizați un umidificator.

  Este important să păstrați pielea umedă. Porniți umidificatorul când este uscat.

  1. Evita medicamente care cauzeaza flare-up-uri.

  Medicul dumneavoastră trebuie să știe despre toate medicamentele pe care le luați. Întrebați dacă ar putea afecta psoriazisul. Medicamentele care sunt cunoscute pentru a face lucruri mai rele includ:

  • Litiu, utilizat în tratamentul tulburărilor psihice
  • Propranolol și, eventual, alte beta-blocante, care sunt prescrise pentru afecțiuni cardiace
  • Chinidină (Cardioquin sau Quinidex), medicamente pentru aritmii cardiace

  Dacă utilizați oricare dintre aceste medicamente, întrebați medicul despre înlocuitori.

  1. Evita zgârieturi, tăieturi, umflături, și infecții.

  Este foarte important pentru persoanele cu psoriazis pentru a evita lovituri și tăieturi. Traumatismele la nivelul pielii pot provoca un episod acut, o afecțiune numită "fenomen Koebner." Infecțiile pot cauza probleme. Fiți deosebit de atenți atunci când radeti. Evita acupunctura, tatuaje, și face ce e mai bine pentru dvs. pentru a preveni intepaturi de insecte și uzura prin frecare.

  1. Stai soare, dar nu prea mult.

  Razele ultraviolete în lumina soarelui încetinesc creșterea celulelor pielii, astfel încât obtinerea de doze moderate de soare, este bun. Dar aproximativ 20 de minute sunt suficiente. Și foloseste protecție solară. Insolația poate declansa psoriazisul, si creste riscul de cancer de piele. Unele medicamente pot face pielea mai sensibila la razele ultraviolete, deci discutați cu medicul dumneavoastră.

  1. Scapa de stres

  Cu toate că nu a fost dovedit, mulți oameni au episoade acude de psoriazis de la stres. Deci, încercați pentru sa va calmati anxietatea. Acest lucru ar putea fi mai ușor de spus decât de făcut, dar puteți încerca tehnici de relaxare, cum ar fi meditatia sau yoga, pentru început.

 • Par deteriorat vara? Care sunt principalele cauze

  Parul tau este deteriorat vara? Cu un pic de rutina de ingrijire a parului, parul tau va arata la fel de frumos ca in restul anului.

  par uscat aubrey organics vara

  Va recomandam pentru parul uscat si deteriorat samponul si balsamul natural/organic din gama “ INGRIJIREA PARULUI” - Pentru produs dati click aici

  Vara este lipsita de griji, vara este distractiva, vara insumeaza toate lucrurile incantatoare: inghetata, plaje, caderi in ocean, lac sau piscina, gratare si bere rece, pahare inalte de ceai rece, papuci, palarii de soare si lenevind pe plaja. Dar, uneori, distractia de vara poate fi ingreunata de ravagiile de la soare si umiditatea sporita pe pielea si pe parul tau. Dar nu lasa asta sa iti franeze planurile tale de vara.

  Parul tau este deteriorat vara? Cu un pic de rutina de ingrijire a parului, parul tau va arata la fel de frumos ca in restul anului.

  Caldura

  Este la fel de fierbinte ca un cuptor. Iti este sete tot timpul. Transpiri foarte mult. Soarele arde pielea si doriti sa va petreceti dupa-amiaza adormind intr-o camera cu aer conditionat. Parul tau se simte exact la fel. Caldura absoarbe umezeala din par si scalp prin procesul de evaporare. In cazul in care locuiti intr-un climat uscat, uscarea parului si a scalpului pot fi exagerate. Fara ingrijirea parului in timpul verii, parul va fi lipsit de viata, dur si lipsit de stralucire in lunile mai calde ale anului.

  Umiditate

  In unele climate, verile sunt insotite de niveluri mai ridicate de umiditate in atmosfera. Acest lucru inseamna mai multa sudoare, care este un magnet pentru murdarie si productia de ulei suplimentar la nivelul scalpului. Astfel incat este posibil sa se spele parul mai mult, care duce chiar la un par uscat, din cauza substantelor chimice dure din sampoane.

  Uleiere

  Parul tau devine uleios, mai mult in vara decat in alte perioade ale anului. Caldura extrema seaca toata umezeala si face ca parul sa devina uscat. Astfel incat pielea capului produce ulei in plus pentru hidratarea parului si a scalpului. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca transpiratia in plus, din cauza caldurii si umiditatea va determina nivelul scalpului pentru a creste productia de ulei, de asemenea. Deci, atunci cand simti ulei in plus, ai tendinta sa te samponezi frecvent. Cele mai multe sampoane contin substante chimice dure, care usuca parul chiar mai departe. Deci, dupa cum va puteti imagina, scalpul devine chiar mai uleios. Incepi sa vezi cum e totul un cerc vicios?

  Deshidratare

  Da, e cald in timpul verii. Dar, cat de des savurati apa simpla? Cresti aportul de apa? Sau pur si simplu alegi sa consumi cafea cu gheata si ceaiuri, sucuri, alcool sau alte bauturi de vara? In timp ce este bine pentru a te bucura de aceste indulgente de vara, corpul tau are nevoie mai mult decat orice de o simpla apa. Alcoolul si cofeina din ceai si cafea sunt notorii pentru deshidratarea organismului. Si bauturile reci nu sunt nimic mai mult decat fierturi care contin zahar. Din moment ce majoritatea dintre noi nu avem obiceiul de a bea suficienta apa, corpul nostru ajunge extrem de deshidratat in timpul verii si acest lucru are un impact negativ asupra parului.

 • Furnizeaza protectie suplimentara pentru parul tau

  Asa ca de fiecare data cand sunteti afara pentru perioade lungi de timp, incercati sa acoperiti parul cu o palarie sau sa folositi un fixativ cu protectie SPF.

  12980551_10209008548428214_2089177672_n protectie

  Va recomandam pentru parul normal samponul si balsamul natural/organic din gama “ INGRIJIREA PARULUI” - Pentru produs dati click aici

  Ingrijirea parului poate fi de multe ori o provocare, mai ales daca sunteti limitati de timp. Dar pastrand parul sanatos si elegant, va poate ajuta sa va simtiti mai increzator si mai atractiv. Crearea de o rutina de ingrijire a parului este usoara si implica mentinerea starii de sanatate a parului dumneavoastra. Asa ca trebuie sa aplicati produse benefice pentru parul tau. Din fericire, parul nu are nevoie intotdeauna de o atentie in fiecare zi si multe lucruri dintr-o rutina de ingrijire a parului se pot face doar o data sau de doua ori pe saptamana.

  1. A se evita utilizarea colorantilor.

  Vopseaua de par are mai multe substante chimice care pot deteriora parul tau. Iar daca se face acet lucru prea des este aproape imposibil sa repari acest prejudiciu. Daca sunteti dispus, ramaneti la culoarea naturala a parului, dar daca trebuie sa il vopsiti, faceti acest lucru rar si ramaneti la doar trei nuante diferenta de culoarea ta naturala.

  1. Protejeaza parul de soare.

  In mod surprinzator, soarele poate deteriora parul la fel de mult ca pielea ta. Prea mult soare poate usca parul, mai ales in cazul in care parul este vopsit. Asa ca de fiecare data cand sunteti afara pentru perioade lungi de timp, incercati sa acoperiti parul cu o palarie sau sa folositi un fixativ cu protectie SPF.

  1. Evita strangerea dura a parului.

  A lega parul intr-o coada de cal sau intr-o impletitura este intotdeauna convenabil atunci cand esti pe fugă, dar fii atent sa nu tragi parul prea stramt caci acest lucru poate duce la deteriorare si rupere. Este bine sa faci aceste stiluri cu parul tau, dar intotdeauna lasa parul liber pe timp de noapte si incearca sa eviti sa le faci in fiecare zi.

  1. Aplica remedii naturale pentru parul tau.

  Exista o multime de diferite produse de par pe care le puteti cumpara pentru a imbunatati calitatea parului. Dar unele dintre cele mai bune lucruri pentru parul tau pot fi gasite in bucatarie:

  • Ulei de masline: uleiul de masline cald va ajuta la hidratarea parului uscat. Aplica pe parul tau si lasa-l sa stea timp de 45 de minute, apoi samponeaza si clateste.
  • Ceai: fara zahar, ceaiul fiert poate aduce stralucire parului precum si sporirea culorii naturale. Se clateste cu un ceai care corespunde culorii naturale ( ceai negru pentru brunete, ceaiul de musetel pentru blonde ), dupa clatirea samponului intr-un dus.
  • Uleiul de cocos: acest lucru serveste ca un balsam natural. Se ia ulei de nuca de cocos incalzit si se aplica pe par, lasandu-l sa stea timp de treizeci de minute. Apoi se clateste cu sampon.
  • Miere: mierea este un hidratant natural si poate ajuta la intarirea foliculilor de par. Se amesteca parti egale de miere si sampon si se clateste.

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 14

Pagina:
 1. 1
 2. 2