Solutie simpla pentru a scapa de riduri

Cauza ridurilor de sub ochi este o combinație de factori. Expunerea la lumina soarelui este adesea menționată ca fiind cauza majoră. Dar iata o solutie simpla pentru a scapa de riduri.

Solutie simpla pentru a scapa de riduri

Va recomandam crema naturala bio pentru ochi: Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

Cauza ridurilor de sub ochi este o combinație de factori. Expunerea la lumina soarelui este adesea menționată ca fiind cauza majoră. Termenul este denumit foto-imbătrînire. oto-îmbătrânirii pielii umane este cauzată de activitatea moleculelor de radicali liberi. Radicalii liberi sunt prezenti în mod natural în piele, dar suma este scăzută și nu există activitate si pagube. În piele tanara, există o mulțime de antioxidanți care neutralizeaza radicalii liberi inainte de a putea face orice daune.

Când vă aflați în soare, razele UV ale luminii determină numărul de radicali liberi din pielea de sub ochi pentru a crește. Lumina UV excita, de asemenea, radicalii si ii determină să fie mai activi și sa faca mai multe daune. Dupa ce treci de 40 de ani, conținutul de antioxidant al pielii este mai mic. Așadar, există o șansă mai mare ca daunele provocate de radicalii liberi sa se produca, mai ales pe pielea de sub ochi este delicata. Adesea, primul lucru pe care îl vezi este pigmentarea neuniformă sau pete pe piele, care arata ca pistrui în formă ciudata.

Fumat sau fiind in preajma unei persoane care fumeaza provoacă, de asemenea, numărul de radicali liberi în piele pentru a crește. Fumul de țigară conține de fapt radicali liberi. Așa că, fumatul este o cauza a pielii ridate.

Cum se poate preveni aparitia ridurilor

Prevenirea completa a ridurilor de sub ochi poate fi imposibilă. Există unele probleme, cum ar fi genetica pe care pur și simplu nu se poate rezolva. Dar, există o serie de lucruri pe care le puteți face pentru a reduce riscul de a avea linii inestetice adânci când îmbătrâniti. Protejarea pielii de la soare poate preveni foto-îmbătrânirea și poate reduce riscul de anumite tipuri de cancer de piele. Purtarea de protecție solară nu este suficientă, mai ales atunci când vine vorba de fata ta. Poarta o pălărie si o pereche de ochelari de soare cu protectie UV. Acestia sunt  pasi suficienti de mari pentru a proteja ochii.

Ochelarii de soare pot reduce, de asemenea, aparitia de riduri sub ochi. După ce treci de 40 de ani, pot fi necesari, de asemenea, ochelarii de citit. Purtarea de ochelari sau lentile de contact pe baza de prescripție medicala, de asemenea, micsoreaza incruntarea.

Solutie simpla pentru a scapa de riduri

Consumul de somon este o sugestie care ar putea funcționa. Somonul contine proteine necesare pentru a face noi celule ale pielii și fibre. Acesta conține, de asemenea, acizi grași omega-3, care ar putea face pielea de sub ochi mai ferma.