stomac

 • Cum sa elimini cicatricile de pe stomac

  O cicatrice pe stomac poate fi rezultatul unui traumatism sau al unei intervenții chirurgicale, cum ar fi o operație de cezariană sau apendicectomie. Oricare ar fi cazul, pielea moale pe stomac poate deveni încrețită și înroșită după ce pielea încearcă să se vindece. Operatia este o  experienta traumatizanta pentru piele. Din fericire, pielea stomacului este destul de ușor de tratat prin utilizarea tacticilor de  indepartare a cicatricilor si tactici de revizuire. O discuție cu un dermatolog sau chirurg plastician poate oferi un număr de răspunsuri pentru încercarea ta de a elimina cicatricile de pe stomac.

  cicatrici stomac

  Va recomandam Gelul tratament natural pentru cicatrici- Pentru produs dati click aici

  Elimina cicatricile de pe stomac in 5 pasi

  Pasul 1

  Purtați îmbrăcăminte de presiune în jurul stomacului pentru a ajuta opri formarea cicatricei. În cazul în care cicatricea de pe stomac este probabil să devină una cheloida - o cicatrice hipertrofice pufoasa - medicul dumneavoastră vă poate sugera articole de îmbrăcăminte de presiune pentru a ajuta la inhibarea dezvoltarii unei cicatrici groase. Din fericire, articolele de îmbrăcăminte de presiune purtate in jurul burtii pot fi ușor acoperite cu haine astfel încât numai tu știi că le porți.

   

  Pasul 2

   

  Aplica  tampoane cu gel de silicon pe cicatrice dvs. pentru a ajuta la menținerea cicatricei moale. Folosit ca un tip de terapie pentru cicatrici, atunci când acestea s-au dezvoltat deja. Un strat de gel este plasat peste cicatricea de pe stomac și apoi este lipit cu bandă adezivă medicală. Daca purtat timp de 23 sau 24 de ore la un moment dat, puteți vedea o îmbunătățire semnificativă de la procedura de aplicare. Dermatologul dumneavoastră vă va spune cât de des să purtati tampoanele cu gel și când sa le dati jos.

   

  Pasul 3

   

  Intrebati-va medicul dermatolog despre un peeling chimic, sugereaza Universitatea din Alabama de la Birmingham Medical Center. Peeling-urile chimice sunt facute din substanțe chimice, cum ar fi retinoizi plasati pe piele. Acestia vor creea o reacție de cojire care seamana cu o arsură solară. Odata cu această reacție a pielii vine cojirea pielii vechi, deteriorate. Astfel se va dezvălui o piele mai noua, o piele mai sanatoasa  care se afla dedesubt. Cu proceduri repetate, cicatricea de stomac poate deveni mai putin vizibila în timp. Trebuie doar sa va asigurati că sunteți dispus să va ocupati de efectele secundare, uneori dureroase ale arderii și cojirii.

   

  Pasul 4

  Vorbeste cu medicul dermatolog despre materialele de umplutură. Pentru cicatricile care sunt profunde, atrofice  materialele de umplutură cu colagen injectabil pot ajuta  cicatricea sa ajunga la același nivel cu restul pielii. Astfel va fi mai  si putin vizibila. Dermatologul dumneavoastră va decide ce tip de umplere este  mai buna pentru cicatricea specifica de pe stomac. Uneori, propria grasime poate fi folosita.

   

  Pasul 5

  Programeaza o întâlnire cu un chirurg plastician pentru a vorbi despre o intervenție chirurgicală de revizuire a cicatricilor. În funcție de mărimea, starea și zona cicatricei de pe stomac, cicatricea poate fi îndepărtata chirurgical și apoi înlocuita cu o grefa de piele din altă parte a corpului tau, spune  Academia Americana de Chirurgie Plastica si Reconstructiva. Revizuirea cicatricilor funcționează cel mai bine pentru cicatricile mai mari de  pe stomac.  Desi aceasta nu va face cicatricea să dispară complet, poate ajuta la îmbunătățirea aspectului ei.

  13531994_624778294338513_1340161774_n

1 Articol(e)