Stopeaza cicatricile acneei cu metode nechirurgicale

De multe ori poti trata cicatricile superficiale ale acneei cu acizi blânzi  de fructe, ulei de ricin, în timp ce cicatricile mai adânci ar putea necesita asistenta dermatologica.  Începeți mai intai de toate cu tratamente naturale - în cazul în care acestea reduc aparitia de cicatrici, nu veți avea nevoie sa expuneti pielea la tratamente chimice mai aspre. Dacă decideți să urmati o alternativă chirurgicală, asigurați-vă că aveți grijă de piele- o tratati cu doze zilnice de protectie solara si crema hidratanta. Afla cum sa stopezi cicatricile acneei cu metode nechirurgicale.

remedii nechirurgicale

Va recomandam Gelul tratament natural pentru cicatrici- Pentru produs dati click aici

Metode nechirurgicale

Pasul 1

Eleminati petele intunecate, cicatricile superficiale cu o masca de papaya de casă. Folositi acid din fructe naturale de papaya pentru a ajuta la decolorarea pigmentului neuniform al pielii tale. Pentru a face masca, amesteca 1/2 ceasca piure de papaya cu 2 linguri de miere. Aplica amestecul pe fata, lăsați-l timp de 20 minute și apoi se clătește cu apă rece.

 

Pasul 2

Elimina  orice tesut cicatricial umflat cu ulei de ricin. Uleiul de ricin poate penetra cicatricile și rupe depozitele lor grase, făcându-le să se micșoreze, în conformitate cu Skinverse. Se înmoaie o minge de bumbac în ulei de ricin și se pune peste cicatrici timp de mai multe ore pe zi; utilizeaza banda medicala pentru a ține mingea de bumbac în loc.

 

Pasul 3

 

Fa porii dilatati mai puțin vizibili, cu o crema retinoid de actualitate, fara prescriptie medicala. Potrivit Dr. Richard Glogau de la Universitatea din California, la San Francisco, nu vei avea prea mult noroc in micsorarea porilor - tot ce se poate face este sa stimulati creșterea colagenului pentru a netezi pielea și să păstrarea porilor neinfundati. El sugerează să folositi retinoizi pe baza de prescriptie medicala sau de la farmacie, mai degraba decat sa folositi tratamente clinice, cum ar fi peeling chimic care ar putea expune porii, mai degraba decat sa ii micsoreze.

 

Alternative chirurgicale

Pasul 1

Efectueaza microdermabraziune. Dermabraziunea îndepărtează impuritățile mici, cum ar fi ridurile de suprafata si cicatricile  superficiale prin indepartarea straturilor pielii de suprafata folosind un echipament specializat, dezvăluind pielea mai tanara de dedesubt, in conformitate cu Johns Hopkins.

 

Pasul 2

Adresați-vă medicul dermatolog despre tratamentuk cu laser. Un chirurg cosmetic foloseste lasere pentru a netezi ridurile  și impuritățile de pe stratul exterior al pielii feței.

 

Pasul 3

Fa un peel cu acid glicolic. Acidul glicolic indeparteaza stratul dur de celule moarte ale pielii  de pe suprafața feței, iar tratamentul lunar poate estompa pigmentarea inegala, spune Johns Hopkins.

 

Lucruri de care ai nevoie

1/2 cana de papaya

2 linguri de miere

Ulei de ricin

Bile de bumbac

Creme cu retinoizi

13531994_624778294338513_1340161774_n