substante chimice

 • Remedii pentru a elimina petele maro de pe fata si gat

  Iaurtul este foarte eficient pentru a usura si elimina petele maro de pe fata, gât, mâini și picioare în mod natural.

  Remedii pentru a elimina petele maro de pe fata si gat

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Cunoscute sub numele de pete de vârstă, petele de vârstă sau petele solare/ pete maro, sunt numite de fapt, lentigo solare. Petele de vârstă variază în dimensiune și apar, de obicei, pe față, mâini, umeri și brațe - zonele expuse la soare. Aceste pete maro nu sunt, de obicei grave, dar, pot spune vârsta unei persoane, prin urmare, multe femei și bărbați vor să scape de petele de varsta rapid. Dacă va ganditi sa scăpati de petele maro de pe piele în mod natural, puteți face uz de remedii și tratamente naturale. Îndepărtează petele de varsta de pe fata cu urmatoarele remedii la domiciliu, folosind ingrediente naturale de îngrijire a pielii, cum ar fi ovăz, tomate, papaya, suc de portocale, lapte, unt, usturoi, păpădie, ridichi, ulei de rozmarin, apă, uleiuri naturale și unele ierburi de trandafiri.

  Iaurt pentru petele maro de pe fata

  Iaurtul este foarte eficient pentru a usura si elimina petele maro de pe fata, gât, mâini și picioare în mod natural. Iaurtul conține acid lactic și are de asemenea proprietăți de albire, care pot ajuta in a lumina petele maro într-un mod natural. Se aplica un strat subțire de iaurt pe petele de vârstă maro si se lasa sa stea timp de 20 până la 30 de minute.

  Un alt remediu popular pentru petele maro este un amestec de iaurt și miere. Se amestecă 1 linguriță de iaurt simplu si 1 lingurita de miere. Aplică această mască pentru a elimina petele intunecate cauzate de arsurile solare, pete de varsta si cicatrici de la acnee. Pentru rezultate instantanee, se aplica amestecul pe petele întunecate înainte de a merge la culcare și se lasă peste noapte.

  Muștar pentru a scăpa de petele de ficat

  O altă modalitate de a scapa de petele intunecate de pe față este de a aplica muștar galben. Piseaza semințe de muștar galben și se adaugă lapte pentru a face o pastă subțire. Aplicați masca pe fata, cu un accent deosebit pe petele maro și se lasă timp de 10-15 minute. Aplicarea regulată a acestei măști de va ajuta la reducerea petelor negre.

  Cum sa scapi de petele de vârstă utilizand patrunjel

  Patrunjelul este una dintre cele mai bune plante naturale pentru a elimina petele maro de pe fata. Patrunjelul poate constitui o masca care sa te scape de petele maro de pe fata. Se amestecă pătrunjel proaspăt. Se amestecă cu cantități egale de suc de lămâie și curcuma pentru a forma o pastă lipicioasă. Pentru a aplica această masca, mai întâi curățați pielea cu un demachiant delicat, fără substanțe chimice. Se clătește și se usucă, apoi se aplică acest amestec și se maseaza ușor peste petele maro de pe fata.

 • Care este legatura dintre uleiul de masline si psoriazis

  Uleiul de măsline este grăsimea extrasă din fructele arborelui de măsline, care provine din coasta Mediteranei de est. Care este legatura dintre uleiul de masline si psoriazis?

  Care este legatura dintre uleiul de masline si psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Uleiul de măsline este grăsimea extrasă din fructele arborelui de măsline, care provine din coasta Mediteranei de est. Atunci când fructele sunt coapte, ele sunt recoltate și zdrobite pentru a face o pasta care este presată (metoda tradițională) sau centrifugata într-o centrifugă (metoda moderna), pentru a extrage uleiul.

  Oamenii de știință sunt interesați de uleiul de măsline. Conține substanțe chimice naturale din plante care au efecte antioxidante puternice în organism. Aroma, culoarea și conținutul de antioxidant al uleiului de măsline variază în funcție de locul unde se cultivă măsline, și modul în care se extrage uleiul.

  Uleiul de măsline "virgin" este extras, fără utilizarea substanțelor chimice sau solvenți și la foc mic, ceea ce înseamnă că uleiul nu este modificat în nici un fel. Uleiul "rafinat" de măsline este procesat cu ajutorul solvenților și de căldură pentru a elimina culoarea, mirosul și aroma.

  Ce știm despre uleiul de masline si psoriazis?

  Cu toate că am mâncat măsline de aproximativ 5.000 de ani, textele antice arată ca uleiul de măsline a fost utilizat pentru proprietățile sale de vindecare ale pielii cu mult timp înainte sa incepem sa il mâncam. În istoria egipteană și greacă, uleiul de măsline a fost folosit ca un produs hidratant, ulei de masaj, agent antibacterian și pentru tratarea rănilor și arsurilor.

  In ultimii ani, cercetătorii au devenit interesați de beneficiile pentru sanatate ale uleiului de măsline. In țările mediteraneene, în cazul în care aceasta este principala sursă de grăsime, ratele de boli de inima si a tensiunii arteriale sunt mult mai mici decât în nordul Europei.

  Oamenii de stiinta stiu acum ca uleiul de măsline natural conține substanțe numite compuși fenolici. Acestia au antioxidant puternic și efecte anti-inflamatorii care apar. Unul dintre compușii fenolici din uleiul de măsline (numit oleocanthal) funcționează într-un mod similar cu ibuprofenul (medicament antiinflamator), prin incetinirea eliberarii de hormoni inflamatorii numite prostaglandine. Pentru că există o supraproducție de prostaglandine inflamatorii in psoriazis, uleiul de masline poate ajuta prin încetinirea acestui proces.

  Antioxidanții din uleiul de măsline pote fi, de asemenea, benefice, pentru ca persoanele cu psoriazis. Acestia tind sa aiba un număr insuficient de antioxidanți pentru a proteja celulele de la daune. Uleiul de măsline conține, de asemenea, un nivel ridicat de acid oleic. Este un tip de acid gras, care este considerat a avea beneficii anti-inflamatorii si sanatatea inimii. Deoarece persoanele cu psoriazis au un risc mai mare de boli de inima, uleiul de măsline poate oferi beneficii dincolo de piele.

  Există riscuri asociate cu uleiul de masline?

  Uleiul de măsline este considerat sigur atât atunci când este aplicat pe piele și consumat ca parte din regimul alimentar. În dieta mediteraneană, consumul mediu este de aproximativ 4 linguri pe zi, fără efecte adverse.

 • Care sunt aspectele psihologice ale psoriazisului?

  Cu toții avem senzații de anxietate din când în când, dar uneori aceste sentimente pot scăpa de sub control și ne pot strica buna dispozție a vieții. Afla anumite aspecte psiholoice ale psoriazisului!

  Aspecte psihologice ale psoriazisului

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

  Aspectele psihologice ale psoriazisului

           Anxietate

  Uneori descrisă ca ”tensiune” sau ”nervi”, anxietatea reprezintă felul în care ne simțim în anumite situații. Cu toții avem senzații de anxietate din când în când, dar uneori aceste sentimente pot scăpa de sub control și ne pot strica buna dispozție a vieții.

  Anxietatea ne afectează în patru feluri diferite, dar în strânsă legatură:

  • Reacții fizice – puls crescut al inimii, palpitații, senzații de inmuiere a picioarelor, tensiuni musculare, gura uscată , etc.
  • Stari/sentimente – nervos,sentiment de panica, simțit nevoia de a scăpa într-un loc sigur.
  • Comportamente – evitarea situașiei in care cineva se poate holba la noi sau fac mici comentarii negative cu privire la al nostru psoriazis, comsumat alcool înainte de a ieși în oraș pentru a ne ajuta să avem mai multă încredere în noi.
  • Gânduri – gândind într-un mod negative, în mod neajutorat. Exemple: ”oamenii cred ca sunt dezgustător”, ”Nimeni nu osă vrea să iasă cu mine”.

  Daca ai gânduri  în care oamenii raspund în mod negativ asupra ta datorită condiției de psoriazis, atunci e posibil să îți schimbi comportamentul astfel ăncât vei evita activități sociale. Acest stil de viața social redus, poate rezulta îm stări indispose. Deasemenea, schimbările de stare pot afecta comportamentul și reacțiile fizice ale unei persone.

  Stres

  Sentimentele de stres și anxietate sunt  în strânsă legătură. Stresul este un termen ce este des folosit pentru a descrie experiențe ce ar fi dificil de controlat. Spre exemplu, câțiva oameni trec prin ceva evenimente stresante din viață precum pierderea locului de muncă, având un accident sau moartea unui membru de familie. Când se întâmplă aceste evenimente stresante, substanțe chimice sunt produse de creier și ca rezultat, este posibil sa simțim efectele fizice și psihologice ale tensiunii.

  Unii oameni se simt sub stress continuu deoarece lucrează, problem financiare sau problem în familie. Acest timp de stress scăzut poate provoca și el tensiuni. Totuși , aceste sentimente nu sunt  mereu evidente.

  Stare de spirit scăzută

  Starea de spirit scăzută poate aparea pe langa anxietate si ne poate afecta in cateva feluri:

  • Niveluri reduse de energie si concentrare slaba
  • Schimbari de apetit si probleme cu somnul
  • Prezenta gandrilor negative
  • Sentimente de tristate in mod regulat sau pentru periade de timp prelungit
  • Retragerea din activitati ce inainte te bucurau

  Efectele stresului si a anxietatii asupra psoriasis

  Este accptat in general faptul ca starea de stress nu cauzeaza psoriasis. Totusi, cercatarile ne arata ca stresul si anxietatea pot porni o flacara. Deasemeni, exista  cercetari ce sagereaza fapul ca a fi stresat poate avea un efect asupra tratamentelor pe care noi le folosim, facandu-le sa functioneze mai greoi. Astfel , este important pentru toata lumea, mai ales daca avem psoriasis, sa invatam cum sa ne administram starile de stres si anxietate in  mod eficient.

 • Capacitatea de a face fata cu psoriazisul zi de zi

  Tratamentul psoriazisului poate imbunatati, de asemenea, profund aceste simptome și capacitatea de a face fata cu psoriazisul zi de zi.

  Capacitatea de a face fata cu psoriazisul zi de zi

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Mâncărimea psoriazisului poate avea un impact mai mare asupra calității vieții decât efectul vizibil al bolii. Mâncărimea este prezenta între 70 si 90 la suta dintre pacientii cu psoriazis, dar numai în ultimul deceniu, care a fost recunoscut ca un simptom frecvent al bolii, a spus dr Gil Yosipovitch, un expert in mancarime și șef la Temple Itch Center de la Temple University Hospital din Philadelphia.

  Mâncărimea psoriazică este diferită de cea a altor afectiuni ale pielii. Unii oameni au descris-o ca o senzație de arsură. Altii o compara cu sentimentul de a fi mușcat de furnici de foc. Medicii au fost odată învățați că pacienții cu psoriazis nu au putut avea atat de multa mancarime si durere, dar oamenii de știință știu acum că semnalele de mancarime si durere au cai diferite in maduva spinarii, a spus Yosipovitch.

  Tratamentul psoriazisului poate imbunatati, de asemenea, profund aceste simptome și capacitatea de a face fata cu psoriazisul zi de zi.

  Stres și mâncărime

  Stresul este un declanșator comun pentru un episod acut psoriazis. Stresul poate, de asemenea, face mancarimea mai rea. Acest lucru face ca gestionarea stresului sa fie o abilitate deosebit de importanta pentru persoanele cu psoriazis. Luați în considerare următoarele moduri pe care unii oameni cu psoriazis si artrita psoriazica le folosesc pentru a reduce în mod eficient stresul în viața lor.

  • Meditaţie.

  Dr. Jon Kabat-Zinn este considerat un lider în mișcarea de meditație. El descrie meditatia ca "acordând o atenție într-un anumit mod intenționat, în momentul prezent." Meditația a fost descrisă ca o modalitate buna de a goli mintea, încetini gânduri și de a ameliora anxietatea. Puteti sa încercați: Timp de 15 minute, stai confortabil pe podea, cu ochii închiși sau abia deschisi și sa te concentrezi pe respirație.

  • Exercițiu.

  Exercitiile fizice cresc productia de endorfine, substante chimice care imbunatatesc starea de spirit și de energie. De asemenea exercițiul a fost demonstrat de a imbunatati somnul si a reduce anxietatea. Un studiu din SUA a aratat ca femeile care participă în mod regulat la exercitii fizice intense sunt mai putin probabile pentru a obtine psoriazisul decat femeile mai putin active. În cazul în care nu ați fost activ pentru un timp, pentru a primi sfaturi cu privire la pornirea, sau reluarea unui program de exerciții.

  • Primeste ajutor din afară.

  Luați în considerare a lua un curs de management de stres sau de a găsi un terapeut în zona dumneavoastră, care este specializat în managementul stresului. Conectarea cu alte persoane care știu ce se întâmplă prin intermediu, poate ajuta, de asemenea. Intra in contact cu persoanele care traiesc cu psoriazis si artrita psoriazica.

 • Recomandari pentru manipularea psoriazisului scalpului

  Inainte de a ajunge pentru orice creme sau medicamente, aici sunt unele recomandari pentru manipularea psoriazisului scalpului.

  Recomandari pentru manipularea psoriazisului scalpului

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazisul scalpului necesită adesea tratamente care sunt diferite de ceea ce sunt folosite atunci când condiția afectează alte zone ale corpului, datorită grosimii pielii scalpului si a parului.

  Deci, înainte de a ajunge pentru orice creme sau medicamente, aici sunt unele recomandari pentru manipularea psoriazisului scalpului.

  Investigarea simptomelor

  Chiar dacă jumătate din persoanele ce au psoriazis, au simptome pe pielea capului lor, multi considera fulgii albi drept matreata si nu primesc tratament adecvat până când condiția devine greu de suportat. Și în acel moment, aceasta poate fi o condiție dificila de gestionat.

  Foloseste șampoane care conțin gudron sau acid salicilic

  Gudronul s-a dovedit a fi eficient ca un tratament pentru psoriazis de zeci de ani, dar aplicarea ei poate fi murdara, consumatoare de timp și de schimbări ce pot lua timp. Acidul salicilic poate fi, de asemenea, util, dar poate duce la pierderea temporara a parului daca sunt lasate pe scalp pentru prea mult timp. In plus, emolienții la scară pot fi plasate pe scalp pentru a ajuta la slăbirea scalelor. Dezavantajul este că în timp ce aceste produse pot ajuta cu psoriazisul, se usuca de multe ori parul.

  Nu folosiți substanțe chimice dăunătoare

  Ani de zile am folosit relaxers pentru a indrepta parul meu, dar în cele din urmă produsele chimice au devenit prea dure pentru pielea capului meu. Așa că m-am oprit din folosirea lui și sincer scalpul meu s-a îmbunătățit foarte mult. În timp ce nu poate fi în mod necesar folosind relaxers sau permanentul, s-ar putea fi utilizați în continuare substanțe chimice care sunt prea dure pe scalp.

  Utilizeaza produse naturale

  Cele mai bune produse naturale pentru par si scalp sunt, de obicei, de asemenea, ingredientele pe care le puteti si manca. Ca un copil, îmi amintesc bunica mea folosea otet de mere pe scalpul meu, deoarece poate ajuta cu infecții și scalare. Alte produse ale scalpului includ ulei de măsline, ulei de nucă de cocos, avocado.

  Nu folosiți apă caldă

  La fel ca și restul corpului, pielea capului poate fi afectat negativ de apă caldă. Acesta poate fi, de asemenea, contraproductiv pentru starea dumneavoastră, uscarea pielii si facandu-te mai predispus la a avea un episod acut. Pentru psoriazisul scalpului, se recomanda folosirea de apa calduta. O asistentă medicală mi-a sugerat asta cu ani în urmă.

  Consultați un medic înainte de a folosi medicamente pentru corp sau scalp

  Doar pentru că se poate fi aplicat pe corpul tau nu inseamna este potrivit pentru scalp. NPF afirmă că există o varietate de medicamente topice. Acestea sunt sigure atat pentru corp si scalp, dintre care unele includ anthralin, Dovonex, Taclonex și Tazorac. De asemenea, asigurați-vă că nu folosiți nimic pentru scalp, cu excepția cazului în care sunt prescrise de un medic.

 • Vopseaua de par si psoriazisul scalpului

  Anumite reacții alergice pot să apară cu vopseaua de par, de obicei legate de PPD. Simptomele unei reacții alergice includ pielea, care devine roșie și umflată cu posibile senzații de arsură sau înțepătoare.

  Vopseaua de par si psoriazisul scalpului

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  In timp ce psoriazisul este o conditie pe tot parcursul vietii, nu trebuie să va limitati alte activitati. Dacă doriți ca să experimentati o culoare nouă și vibrantă de păr, sau a scăpa de albirea părului, psoriazisul nu trebuie să pună piedica planurilor tale. Există, totuși, unele lucruri pe care va trebui să le iei în considerare, pentru a vă asigura că pielea nu are de suferit.

  Pentru cele care doresc să devină blonde sau o roșcate, nu este la fel de simplu ca luarea unei sticle de pe raft. Având în vedere că rădăcinile sunt locul in care incepe vopsirea, persoanele cu psoriazis ar trebui să ia câteva măsuri de precauție suplimentare înainte de a isi vopsi parul. Reacțiile rele pot apărea atunci când anumite substanțe din vopsea intră în contact cu pielea capului. De asemenea, si in alte zone ale pielii, cum ar fi gât, umeri și fața.

  1. "Natural" nu înseamnă întotdeauna în siguranță

  Mai multe produse cosmetice se comercializeaza ele înșiși ca „naturale”. Din moment ce acest termen nu este definit de către US Food and Drug Administration - care supraveghează, de asemenea produse cosmetice - producătorii il pot folosi pentru a înțelege ceva, atâta vreme cât aceasta nu a venit din spațiul cosmic. În acest caz, va trebui să iti faci propriul copoi pentru ingrediente ingrijoratoare, la fel cum faci cu cremele tale hidratante. Produsele care sunt bogate în alcool ar trebui să fie evitate, deoarece acestea pot usca pielea și mai mult.

  1. Ai grija la Paraphenylenediamine

  Molecula p-fenilendiamina - enumerata ca paraphenylenediamine (PPD) - este inculpat în spatele a celor mai multe reactii alergice, care pot sa apara cu vopsea de par, mai ales pentru persoanele care au pielea foarte sensibila. De asemenea, cercetarea face legătura cu unele complicații fatale, inclusiv detresă respiratorie. În cazul în care sunteți preocupat de o reactie, evita produsele care listeaza acest ingredient. Vopsele pentru păr negru sau maro il conțin adesea.

  1. Încercați Henna, dar nu Henna neagra

  În cazul în care vrei să ai parul roșu sau roșu-brun, încercați henna. Pentru unii, este o abordare mai blanda, dar asta nu înseamnă ca toate henna sunt în siguranță. Evita Henna maro închis sau negru, deoarece este de multe ori ridicat PPD, ceea ce înseamnă că este mai probabil să provoace o reacție adversă.

  1. Fii precaut atunci când este vorba de a post tratament

  Unele produse care trateaza psoriazisul scalpului nu sunt bune pentru parul colorat sau vopsit. Interacțiunile între substanțe chimice pot crea efecte secundare nedorite. Cele mai frecvente vor fi modificări de culoare, dar reacțiile alergice sunt si ele posibile.

  1. Feriți-vă de reacții alergice

  Anumite reacții alergice pot să apară cu vopseaua de par, de obicei legate de PPD. Simptomele unei reacții alergice includ pielea, care devine roșie și umflată cu posibile senzații de arsură sau înțepătoare. Aceste simptome apar de multe ori în decurs de 48 de ore de tratament pe scalp, pe față sau pe pleoape, dar poate afecta, de asemenea alte zone ale corpului. Dacă vă confruntați cu dureri extreme, umflături, sau vezicule, consultați un medic imediat. Acestea sunt semne ale unei reacții severe.

 • Psoriazisul unghiilor. Simptome si tratament

  Psoriazisul unghiilor modifică modul in care arata unghiile de la picioare si cele de la maini. Ele pot deveni groase și sa isi schimbe culoarea sau forma. De asemenea, ele se pot simti dureroase.

  Psoriazisul unghiilor. Simptome si tratament

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Dacă aveți psoriazis și observați unele modificări la unghii, există mai multe tratamente la care puteți apela pentru ajutor.

  Psoriazisul unghiilor modifică modul in care arata unghiile de la picioare si cele de la maini. Ele pot deveni groase și sa isi schimbe culoarea sau forma. De asemenea, ele se pot simti dureroase.

  Se poate trata aceasta problema cu medicina. Reparațiile cosmetice pot face ca unghiile sa arate mai bine.

  Simptomele psoriazisului unghiilor

  Vei stii ca ai  psoriazis al unghiilor atunci când vezi aceste modificări în unghiile de la maini si de la picioare:

  Culoare. Unghiile pot deveni verde, galben sau maro. Ele pot avea, de asemenea, mici pete roșii sau albe dedesubt.

  Aspectul de suprafață. Aveți posibilitatea de a obține muchii sau caneluri în unghii, sau adâncituri (găuri mici) pe suprafața unghiilor.

  Acumularea de debris. Materialul alb cretos se poate aduna sub unghie, determinându-l să ridice pielea. Acest lucru poate fi dureros.

  Îngroşare. Aproximativ o treime din persoanele cu psoriazis al unghiilor pot obține, de asemenea, o infecție fungică, care poate provoca unghiile pentru a obține o grosime. Ele pot deveni, de asemenea, fragil și sa se rupa.

  Separare. Unghia se poate desprinde sau separa de forma unghiei.

  Unele dintre aceste modificări ale unghiilor pot face sa iti fie greu sa iti miști degetele de la maini și de la picioare. De asemenea, ar putea deveni sensibile dar si sa doara. Acest lucru poate face greu de a face lucruri cu mâinile.

  A preveni problemele de unghii

  O bună îngrijire a unghiilor este cel mai bun mod de a trata psoriazisul unghiilor. Încercați aceste sfaturi:

  • Păstrați-vă unghiile taiate scurt.
  • Utilizați un instrument de unghii pentru a păstra marginile unghiilor netede.
  • A se purta mănuși pentru a curăța și a face alte activități cu mâinile.
  • Hidrateaza unghiile si cuticulele in fiecare zi, si după ce au fost în contact cu apa
  • Poarta pantofi confortabili, cu spațiu suficient pentru degetele de la picioare.

  Dacă nu sunteți mulțumit de modul în care unghiile arata, încercați un lac de unghii sau unghii artificiale. Ele pot proteja, de asemenea, unghiile de la mai multe daune. Unii oameni sunt sensibili la substantele chimice din lac si adezivul pentru unghii. Discutați cu medicul dumneavoastră dacă acestea sunt potrivite pentru tine.

  Tratamente pentru psoriazisul unghiilor

  Aceleași tratamente pentru psoriazisul pielii poate trata, de asemenea, psoriazisul unghiilor. Pentru că unghiile cresc lent, poate dura timp înainte de a vedea orice imbunatatire in partile nou crescute ale unghiilor.

  Tratamentele includ:

  Fototerapie. Lumina ultravioleta este utilizata pentru tratarea psoriazisului pielii și poate fi, de asemenea, utila in psoriazisul unghiilor. Tratamentele au loc, de obicei, într-un cabinet medical sau o clinica.

  Medicamente care acționează tot corpul. Medicul dumneavoastră poate apela la aceste "medicamente sistemice." Câteva exemple sunt:

  • Acitretin
  • Ciclosporina
  • Metotrexat

  Medicamente care vizează anumite părți ale sistemului imunitar. Este posibil să auzi medicul dumneavoastră le numeste „biologice”. Ele sunt administrate prin injectare sub piele, printr-o IV, sau pe cale orală.

 • Cele mai bune metode de a scapa de parul uscat

  Cei mai mulți dintre noi ne-am confruntat cu un păr uscat, un scalp uscat, sau ambele la un moment dat. Aici sunt unele dintre cele mai bune metode de a scapa de un par si scalp uscat!

  Cele mai bune metode de a scapa de parul uscat

  Va recomandam pentru parul uscat si deteriorat samponul si balsamul natural/organic din gama “ INGRIJIREA PARULUI” - Pentru produs dati click aici

  Cei mai mulți dintre noi ne-am confruntat cu un păr uscat, un scalp uscat, sau ambele la un moment dat. În primul rând există aspectul de electricitate statică si există mancarime - doar acolo, deasupra urechii, si pe gat mult. Atunci, dacă ești într-adevăr norocos, există matreata (dar asta e altă poveste). Parul uscat si chiar matreata au o multitudine de cauze și soluții. Ai nevoie să iti dai seama ce se întâmplă cu uleiurile naturale pe care scalpul tau le produce pentru a menține părul sănătos. Apoi trebuie să iti dai seama cum alimentatie reuseste să înlocuiască umezeala, în scopul de a scăpa de părul uscat.

  Parul uscat si matreata sunt rezultatul unuia sau mai multor elemente de diminuare a stratului de uleiuri naturale ale corpului înainte de a ajunge pe pielea si parul tau. Revenind la un scalp si un par sanatos, va însemna probabil a face o schimbare in regimul de produse cosmetice de zi cu zi, luând măsuri mai bune pentru a vă proteja de influențele de uscare, și, în cazuri extreme, căutând ajutor profesional.

  Aici sunt unele dintre cele mai comune cauze ale unui par si scalp uscat:

  • Substante chimice nocive găsite în produsele de par ieftine și foarte utilizate
  • Obiceiuri cosmetice nocive, cum ar fi douăzeci de minute de utilizare a uscaotrului sau a ondulatorului
  • Supraexpunerea la intemperii, aerul rece, in special cel de iarnă
  • Un regim alimentar lipsit de vitamine necesare
  • O afectiune netratata a pielii, cum ar fi eczeme, psoriazis, sau dermatita seboreica

  Cele mai bune metode de a scăpa de părul uscat

  Spalarea si perierea excesiva poate irita scalpul și să usuce uleiurile naturale care vă păstra părului senzația de moale si hidratat. Dacă vă spălați părul în fiecare zi, încercați sa reduceti la o data la 2 sau 3 zile. Atunci când va spalati, nu frecarea tare sau zgâria scalpul - doar freaca în cercuri blânde cu vârfurile degetelor. Alege o perie cu peri din fibre naturale, sau foloseste degetele pentru a pieptana prin par. Periajul prea tare și prea des pot irita scalpul si il face uscat. De asemenea vei avea un sentiment static in parul tau.

  Alege un sampon si balsam special conceput pentru a trata parul uscat. Uita-te pentru o formula special conceputa pentru parul normal sau încercați un produs destinat exclusiv părului și scalpului uscat. Uita-te pentru ingrediente, cum ar fi zinc pirition, sulfura de seleniu, sau de gudron de cărbune. Trecerea de la un sampon de salon de calitate si balsam poate ajuta, de asemenea, parul uscat si scalp. Aceste produse sunt mai scumpe, dar, de asemenea, conțin mai puține ingrediente de "umplutură". Veți dori, de asemenea, să consultati un cosmetolog pentru ajutorul pentru a găsi produsul potrivit pentru pielea si parul tau. Acest lucru va ajuta la evitarea altor probleme ale scalpului.

 • Cum sa utilizezi uleiul de nuca de cocos pentru balsam

  Uleiul de cocos este liber de substante chimice infricosatoare, care se gasesc in produse comerciale de par. De asemenea, este un balsam excelent, pentru toate tipurile de par.

  12980551_10209008548428214_2089177672_n balsam

  Va recomandam pentru parul normal samponul si balsamul natural/organic din gama “ INGRIJIREA PARULUI” - Pentru produs dati click aici

  Este timpul pentru a aduce lumina alte utilizari ale uleiului de nuca de cocos, si de ce el se utilizeaza ca produs natural pentru ingrijirea parului. Bogat in vitamine, minerale si alte elemente nutritive, beneficiile uleiului de nuca de cocos hranitor pentru par pastreaza parul puternic, stralucitor si in mare cautare!

  Uleiul de cocos este bogat in antioxidanti, si are antivirale, antifungice si antibacteriene. Atunci cand este folosit pe par, imbunatateste sanatatea scalpului, combate infectiile si ciupercile si sustine cresterea parului. In acest timp acesta adauga volum si stralucire, fara substante chimice nocive comune.

  Produsele chimice dure din produse comerciale de ingrijire a parului pot lasa parul plat, uscat si deteriorat. Adaugarea de ulei de nuca de cocos, in cantitati mici, pur si simplu nu este de ajuns. Astfel incat trebuie sa se evite produsele traditionale si sa adaugati ulei de nuca de cocos la regimul dumneavoastra, impreună cu sampoanele preferate naturale si produse organice.

  1. Balsam

  Uleiul de cocos este liber de substante chimice infricosatoare, care se gasesc in produse comerciale de par. De asemenea, este un balsam excelent, pentru toate tipurile de par. Conform unui alt studiu publicat in Journal of Cosmetic Science, uleiul de nuca de cocos  seamana cu uleiul de ulei de floarea soarelui si de minerale si este singurul ulei care reduce pierderea de proteine. A se evita toate produsele cosmetice, care contin ulei mineral, in special pentru copii.

  Este o pierdere de proteine din par care duce la uscare si rupere. Acidul lauric are o greutate moleculara mica si este capabila sa penetreze efectiv firul de par, hraneste parul cu vitamine, minerale si acizii grasi cu lant mediu.

  Uleiul de cocos ajuta la prevenirea daunelor de la pieptanare si periere. Este sigur de a fi utilizat pe copii.

  Acesta poate fi utilizat ca ameliorator de balsam, sau poate fi utilizat ca un balsam intensiv pentru cateva ore, sau peste noapte. Cheia pentru a utiliza ulei de nuca de cocos natural ca un balsam uscat de par, este gasirea cantitatii potrivite pentru parul tau. O cantitate mica este suficienta chair si pentru un par lung.

  Pentru parul scurt, incepe cu doar o lingurita, incalzita in palme. Pentru un par mai voluminos, mai gros, poate fi nevoie de pana la o jumatate de lingura. Ar fi bine sa il utilizati rar pe parul mai subtire, deoarece poate ingreuna parul daca se utilizeaza prea mult. Trebuie sa se acorde o atentie deosebita la varfuri si pe firele de par. Netezeste prin par, si apoi coafeaza-l in mod normal.

  Ca un balsam intensiv pentru a restabili parul, dupa spalarea cu un sampon natural delicat, se aplica 1 lingurita (pentru par scurt), 2 lingurite (pentru parul cu lungime pana la umar) si 1 lingura (pentru parul lung), dupa incălzirea in prealabil in palme.

 • Sampon de ulei de arbore de ceai

  Deoarece sampoanele disponibile in comert au substante chimice dure in ele, aveti nevoie sa va faceti propriul sampon folosind ulei de arbore de ceai si sapun Castilia.

  par uscat aubrey organics

  Va recomandam pentru parul uscat si deteriorat samponul si balsamul natural/organic de la Aubrey Organics - Pentru produs dati click aici

  Uleiul de arbore de ceai, de asemenea, numit ulei de Melaleuca, este un ulei esential obtinut din frunzele copacului alternifolia Melaleuca. Acest arbore este un nativ din Queensland de Sud-Est si coasta de nord-est a New South Wales, Australia. In cazul in care il consumati drept aliment, uleiul de arbore de ceai este toxic, dar este benefic atunci cand este aplicat local pe piele si pe par. Acesta a fost folosit pentru a trata afectiuni medicale, cum ar fi infectii ale pielii, acnee, infectii fungice precum si aspecte legate de par, cum ar fi paduchi, matreata etc.

  Atunci cand va masati parul cu ulei de arbore de ceai diluat in ulei esential, acesta va va hidrata scalpul. De asemenea, veti hrani parul cu o nutritie optima. Acest lucru ajuta la cresterea parului. Uneori matreata si pielea uscata nu sunt singurele cauze pentru pierderea parului. Chiar si scalpul excesiv de gras impiedica o crestere mai rapida a parului. Uleiul care este secretat in exces de catre scalp, poate bloca foliculii de par, care apoi pot preveni cresterea parului. Vestea buna este ca uleiul de arbore de ceai regleaza excesul de ulei. Asa ca, daca aveti aceasta problema a scalpului gras, atunci, de asemenea, puteti utiliza ulei de arbore de ceai si sa va faceti parul sa creasca mai repede. Trebuie doar sa utilizati ulei de arbore de ceai in sampon intr-un astfel de caz.

  Deoarece sampoanele disponibile in comert au substante chimice dure in ele, aveti nevoie sa va faceti propriul sampon folosind ulei de arbore de ceai si sapun Castilia. Sapunul Castilia este un sapun pe baza de ulei vegetal. Numele deriva din Castilia, Spania, o regiune renumita pentru uleiul de masline sale. Sapunul Castilia a fost facut in mod traditional, folosind ulei de masline si de grasime animala. In aceste zile, sapunul Castile este disponibil atat in forma solida cat si in forma lichida si sunt realizate folosind uleiuri vegetale, cum ar fi ulei de palmier, nuca de cocos, canepa, jojoba, si ulei de masline.

  Ingrediente:

  • 20 – 25 picaturi de ulei de arbore de ceai
  • 12 - 15 picaturi de ulei de busuioc
  • 2 - 3 linguri de ulei de seminte de struguri
  • 1 lingura de ulei de Vitamina E
  • 1/4 ceasca de miere
  • ¼ cana de apa distilata
  • ¼ cana de sapun Castile neparfumat, lichid
  • Borcan de sticla sau un bidon cu capac ( sticla, de preferinta, de culoare inchisa )

  Instructiuni:

  • Se combina toate ingredientele in borcanul de sticla sau in bidon
  • Se acopera cu capacul si se agita energic, astfel incat toate ingredientele sa se amestece foarte bine
  • Se depoziteaza intr-un loc racoros, departe de lumina soarelui.
  • De fiecare data cand il utilizati, se agita mai intai si apoi se utilizeaza pentru a spala parul.

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 14

Pagina:
 1. 1
 2. 2