Sugestii pentru eliminarea cicatricilor dupa accidente

Cicatricile dupa accidente sunt o sursa de disconfort si de rusine pentru oameni. Nimeni nu vrea ca cicatricile lor sa fie observate. Puteți reduce aspectul cicatricilor produse de accidente printr-o varietate de metode.

accidente

Va recomandam Gelul tratament natural pentru cicatrici- Pentru produs dati click aici

In timp ce o cicatrice  dupa un accident  poate fi un memento al unei proceduri chirurgicale, o cicatrice este raspunsul natural al organismului dupa o deteriorare. Aspectul unei cicatrici se datoreaza acumularii de fibre de colagen, cunoscut sub numele de fibroblaste, care sunt generate pentru a proteja pielea. Tipul de tesut cicatricial pe care il dezvolti dupa un accident se bazează in principal pe genetica: unii oameni sunt predispusi la cicatrici ridicate - de asemenea, cunoscute sub numele de cicatrici hipertrofice. In timp ce alti pacienti pot experimenta cicatrici formate din bucati mari, rosii sau violet. În timp ce o cicatrice tinde sa se estompeze in timp, proceduri și tratamente diferite sunt disponibile pentru a accelera vindecarea si reducerea aparitiei unei cicatrici.

 

Discutați despre tratamentul cu laser pentru cicatricile produse de accidente

 

Acest lucru implica tratarea cicatricilor cu lumina laser. Laserul indeparteaza celulele pielii deteriorate si încurajează producția de colagen nou. Lasere sunt eficiente la tratarea cicatricilor fara noduli, modificarile de culoare sau cicatricile ridicate, hipertrofice.

 

Aplica crema pentru cicatrici de doua pana la trei ori pe zi.

Cremele care contin extract de ceapa s-au dovedit a reduce aparitia de cicatrici, cu utilizarea regulată. Oamenii vad, în general, o îmbunătățire în noile lor cicatrici dupa opt saptamani de utilizare. Cicatricile mai mari necesita mai mult timp pentru a se imbunatati. Oamenii vad rezultatele în trei pana la sase luni.

 

Utilizați foi pe baza de silicon pentru tratamentul cicatricilor.

Aceste foi ar trebui sa fie aplicate peste cicatricile produse de accidente și apoi lasate acolo timp de cateva saptămâni. Foaia de tratament va determina cicatricea sa se înmoaie si sa se estompeze in timp.

Masati  zona afectata de cicatrice

Atunci când aplicați crema de tratament pentru cicatrice, masati cicatricea timp de una pana la doua minute. Masajul ajuta la ruperea tesutului cicatrizat, reducându-se astfel aspectul de cicatrice cat mai repede.

Discutați cu medicul dermatolog despre cremele pe baza de prescriptie medicala care sa incurajeze regenerarea celulelor. Cremele incurajeaza reinnoirea celulara și încurajeaza producția de colagen. Acest lucru înseamnă că pielea ta va produce mai rapid noi celule ale pielii pentru a inlocui celulele mai mari, pline de cicatrici. Acizii alfa hidroxi ajuta si ei in realizarea acestui proces.

 

Luați în considerare microdermabraziunea.

Atunci când primiți tratamentul de microdermabraziune, un profesionist licențiat va utiliza un dispozitiv pe cicatrice. Acest dispozitiv va exfolia pielea, în esență, va elimina straturile superioare ale pielii. După ce pielea se vindeca,pielea mai noua, pielea cu aspect mai tanar va fi dezvaluita. Tratamente de microdermabraziune obisnuite ajuta la estomparea semnificativa a cicatricilor.

 

Sugestii:

Protejati pielea de expunerea la soare daca si dupa ce desfasurati terapia cu laser sau microdermabraziune. Trebuie sa ai multa rabdare in timpul procesului de tratament pentru cicatrici. Este nevoie de un timp destul indelungat pentru a scapa de cicatricile chirurgicale. Veți vedea rezultatele în timp, daca ramaneti fidel planului de tratament.

 

Lucruri de care ai nevoie

  1. crema de tratament pentru cicatrici
  2. foi de silicon
  3. microdermoabraziune
  4. tratament cu laser

13531994_624778294338513_1340161774_n