sulfat de sodiu

 • Iti samponezi parul deteriorat, in timpul verii?

  Din moment ce parul devine mai uleios decat de obicei in timpul verii, este firesc sa vrei sa sari in dus si sa iti samponezi parul in fiecare zi. Dar acest lucru va face parul si mai uleios.

  par uscat aubrey organics samponezi

  Va recomandam pentru parul uscat si deteriorat samponul si balsamul natural/organic din gama “ INGRIJIREA PARULUI” - Pentru produs dati click aici

  Din moment ce parul devine mai uleios decat de obicei in timpul verii, este firesc sa vrei sa sari in dus si sa iti samponezi parul in fiecare zi. Dar acest lucru va face parul si mai uleios. Se reduce samponarea pentru o data la fiecare doua sau trei zile. Samponarea de zi cu zi va seca scalpul de uleiurile sale naturale. Din moment ce caldura usuca pielea capului, chiar mai mult, va dori sa compenseze prin cresterea productiei de ulei. Asa ca poti paria ca daca iti samponezi parul prea mult, vei termina cu un scalp gras in cateva ore de la baia ta.

  Dar, parul poate deveni destul de murdar si sa se simta destul de gras. In cazul in care sunteti tentati sa va spalati parul, incercati sa utilizati un sampon uscat. Se presara un praf de sampon in par si se piaptana prin par cu un pieptene fin. Pulberea va absorbi uleiul, astfel incat vei fi capabil sa stai perioade mai lungi, fara samponare.

  O alta optiune este de a utiliza ingrediente naturale in timp ce iti samponezi parul.

  De exemplu, reetha si pudra Shikakai poate fi amestecata cu apa si aplicata dupa ce iti uzi scalpul si parul. Apoi, pur si simplu se clateste. Aceste ingrediente au fost folosite mult timp inainte ca sampoanele sa fie disponibile. Ei au facut o treaba buna atunci si fac o treaba excelenta si acum. Iti vei curata parul fara a il usca, va fi intinerit si proprietatile benefice din aceste ingrediente vor fi un bonus. Daca va place sa va spalati parul in acest fel, nu va limitati la ingrijirea parului pe timp de vara. Il puteti utiliza la fel pe tot parcursul anului.

  In cele din urma, exista bicarbonat de sodiu care este de foarte mare ajutor. Pur si simplu se amesteca sifon de baza cu apa pentru a forma o pasta si se aplica pe scalpul uscat sau umed. Se clateste cu apa rece si se coafeaza in mod normal. Vei avea un par curat, fara nici un efect secundar. Amintiti-va sa nu frecati praful de copt in parul tau. Acesta este un ingredient abraziv si poate zgaria scalpul.

  Daca nici una dintre aceste metode apeleaza la tine, trebuie sa folositi sampon in fiecare zi, apoi se aplica numai pe scalp. O alta alternativă este de a utiliza sampon diluat. Acest lucru va reduce cantitatea de substante chimice cu care parul tau are de a face si vei primi satisfactia de par spalat cu sampon. Alege un sampon care este liber de alcool si laurii sulfat de sodiu.

1 Articol(e)