terapie

 • Reduce posibilitatea aparitiei petelor de varsta

  Prin limitarea expunerii la soare, puteți reduce posibilitatea aparitiei petelor de varsta. Expunerea la soare înainte de vârsta de 20 de ani este factorul major care determină modul în care pielea ta va arăta mai târziu în viață.

  Reduce posibilitatea aparitiei petelor de varsta

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Pe masura ce inaintezi in varsta, anii de stat în soare încep să isi puna amprenta. Petele de vârstă (numite pete hepatice sau lentigo solar) sunt colecții de pigment cauzate de expunerea la soare. Pigmentul este depus ca un răspuns la prejudiciu, la fel cum o cicatrice este un răspuns la o tăietură. Pigmentul se colecteaza in zonele vatamate din cauza pielii subțire sau o mai mare expunere la soare. Petele de varsta, de asemenea, pot fi cauzate de lovituri care lasa pigmentul din sânge în urmă. Ele sunt cele mai frecvente la persoanele mai în vârstă de 55 de ani. Petele ce apar frecvent pe mâini, pot fi aproape oriunde, în special în zonele expuse la soare, cum ar fi fata, spate, brate, picioare si umeri.

  Simptome

  Singurul simptom este aparitia unor pete intunecate pe piele. Ele nu provoaca mancarimi si nu sunt dureroase.

  Diagnostic

  Puteți diagnostica petele de vârsta prin aspectul lor. În cazul în care sunteți îngrijorat cu privire la modificările de la nivelul pielii, contactați medicul dumneavoastră. El sau ea va pot face teste pentru a exclude alte boli.

  Durata de așteptat

  Cele mai multe pete de varsta se estompeaza in timp, dar, probabil, nu vor dispărea, deoarece pielea a fost deteriorata. Dezvoltarea petelor este un proces similar cu formarea de cicatrice în care cicatricile sunt adesea îngrămădite când acestea se formează și se înmoaie, deoarece se "remodeleaza" de-a lungul timpului.

  Prevenire

  Prin limitarea expunerii la soare, puteți reduce posibilitatea aparitiei petelor de varsta. Expunerea la soare înainte de vârsta de 20 de ani este factorul major care determină modul în care pielea ta va arăta mai târziu în viață. Dacă aveți deja pete de vârstă, limitând expunerea la soare poate ajuta la prevenirea acestora de la a se mări sau de la a se închide la culoare.

  Pentru a proteja pielea de soare, poarta tricouri cu mâneci lungi, pantaloni și o pălărie. Utilizați protecție solară, dacă veți fi afara pentru mai mult de câteva minute. Evita să fii în soare în timpul amiezii (10, până la ora 15), atunci când razele soarelui sunt cele mai intense.

  Tratament

  Petele de vârstă nu trebuie să fie tratate. Dacă doriți terapia cu cosmetice, un dermatolog poate fi in masura sa prescrie medicamente pentru a ușura petele sau sa ofere o altă formă de terapie.

  Cand sa apelezi la un profesionist

  În cazul în care sunteți îngrijorat cu privire la modificările de la nivelul pielii, contactați medicul dumneavoastră. El sau ea poate exclude cancerul sau alte afecțiuni medicale care stau la baza.

 • Terapia cu laser pentru estomparea petelor de varsta

  Alți factori care pot contribui la aparitia petelor de varsta, sunt genetica si pur si simplu inaintarea in varsta. Acestea pot cauza o creștere a produsului melaninei.

  Terapia cu laser pentru estomparea petelor de varsta

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Petele de vârstă apar de obicei pe pielea oamenilor, după ani de expunere la soare. În timp ce acestea nu sunt dăunătoare, ati putea dori să încercati să se estompati aspectul lor din motive cosmetice. O opțiune de tratament este terapia cu laser. Laserul poate fi atât eficient și sigur pentru a elimina petele de vârstă de pe piele.

  Petele de vârstă, de asemenea, numite pete hepatice, sunt pete plate, întunecate care apar pe piele. Ele sunt de obicei gri, maro sau negre și se găsesc pe față, umeri, brațe și mâini. Ele sunt de obicei observate la adulții cu vârsta de peste 40 de ani, dar se pot forma la oamenii de orice vârstă.

  Cauze

  Petele de vârstă sunt cel mai frecvent rezultatul expunerii prelungite la soare. Lumina ultravioletă găsita în razele soarelui accelerează producția de melanină, pigmentul care da pielii culoare. Rezultatul este o culoare mai închisă a pielii, sau cafenie. De-a lungul multor ani, excesul de melanina poate deveni "grupat" si astfel se formeaza petele de vârstă. Alți factori care pot contribui la aparitia petelor de varsta, sunt genetica si pur si simplu inaintarea in varsta. Acestea pot cauza o creștere a produsului melaninei.

  Inainte de tratament

  Petele de vârstă nu sunt dăunătoare pentru sănătatea ta. Cu toate acestea, puteți alege să le tratati din motive cosmetice. Dacă este așa, mai întâi consultați medicul dumneavoastră sau un dermatolog. El vă va examina și veti discuta dacă terapia cu laser este cea mai bună opțiune pentru tine.

  Tratamentul cu laser

  Terapia cu laser utilizează un fascicul de lumină pentru a ajuta la distrugerea celulelor care creeaza pigmentul care cauzeaza petele de varsta. Ea face acest lucru fără a afecta pielea. Este posibil să simțiți o senzație de usturime ușoară în timpul procedurii, dar durerea este de obicei foarte mica și nu este necesară anestezia. Tratamentul dureaza de obicei, în jur de 20 de minute, dar poate varia în funcție de gravitatea cazului dumneavoastră. Aceasta poate necesita mai multe sesiuni de tratament pentru a elimina în mod corespunzător petele.

  Dupa tratament

  Ingrijirea post-operatorie este de obicei minimă. Este posibil să apară roșeață în zona, care de obicei dispare după câteva ore. De asemenea, puteți avea umflături, care pot dura o zi sau două. Nici una dintre aceste condiții nu ar trebui să fie de îngrijorare. Activitățile zilnice normale pot fi reluate.

  Riscuri

  Riscurile pentru tratamentul cu laser sunt minime. Laserele au fost folosite pentru proceduri medicale si dermatologice mai mulți ani. Este posibil să apară înroșire și umflături, care ambele vor disparea.

  Rezultate obținute

  În urma tratamentului, petele de varsta vor dispărea treptat. Rezultatele finale dorite ar trebui să fie evident în termen de una până la două săptămâni după procedura. Tratamentul cu laser este, în general, foarte eficient pentru tratarea petelor de varsta si rezultatele sunt, de obicei permanente. Cu toate acestea aveți posibilitatea, de a dezvolta noi pete de la expunerea continua la soare.

 • Terapia cu laser pentru tratarea psoriazisului

  Terapia cu laser pentru tratarea psoriazisului este potrivita pentru a clarifica psoriazisul in placi moderat pana la sever mai repede decât lumina naturală a soarelui sau lumină UV artificială.

  Terapia cu laser pentru tratarea psoriazisului

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  US Federal Drug Administration a aprobat Administrația laserului XTRAC pentru terapia psoriazisului in 2009. XTRAC este un mic dispozitiv portabil pe care medicul dermatolog il poate utiliza la birou. Acest laser se concentrează o singură bandă de ultraviolete B de lumina (UVB) pe leziunile de psoriazis. Ea pătrunde în piele și rupe ADN-ul celulelor T, care sunt ceea ce s-au multiplicat pentru a crea placi de psoriazis. Lungimea de undă 308 nm s-a dovedit a fi cele mai eficiente in compensarea leziunilor de psoriazis.

  Terapia cu laser pentru tratarea psoriazisului - beneficii

  Terapia cu laser XTRAC se spune pentru a clarifica psoriazisul in placi moderat pana la sever mai repede decât lumina naturală a soarelui sau lumină UV artificială. Aceasta necesită, de asemenea, sesiuni de terapie mai putine decat alte tratamente. Acest lucru reduce doza cumulativă UV.

  Pentru că este o sursă de lumină concentrată, laserul XTRAC se poate concentra doar pe zona plăcilor. Acest lucru înseamnă că nu afectează pielea din jur. Este, de asemenea, eficient pe domenii care sunt greu de tratat, cum ar fi genunchi, coate, și scalp. Durata tratamentului poate varia în funcție de tipul de piele și de grosimea și severitatea leziunilor dumneavoastră de psoriazis. Cu aceasta terapie, este posibil să aibă perioade de remisie lungi între focare.

  Ce spune un studiu din 2002?

  Un studiu din 2002 a raportat ca 72 la suta dintre participanti au prezentat cel putin o compensare de 75 la suta din plăcile psoriazis într-o medie de 6,2 tratamente. Aproximativ 50 la suta dintre participanti au avut cel putin 90 la suta din petele lor clare dupa 10 sau mai puține tratamente. Cu toate ca terapia XTRAC s-a dovedit a fi sigura, sunt necesare pentru a evalua pe deplin orice efecte pe termen scurt sau pe termen lung studii pe termen mai lung.

  Exista efecte secundare?

  Sunt posibile efecte secundare ușoare până la moderate. Conform aceluiași studiu din 2002, aproape jumătate din totalul participanților experimenteaza roșeață după tratament. Aproximativ 10 la suta dintre participanti rămasi au alte efecte secundare. Cercetatorii au remarcat faptul că participanții tolereaza în general, reacțiile adverse bine și că nimeni nu a renuntat la studiu din cauza efectelor secundare.

  Este posibil să observați următoarele în jurul zonei afectate:

  • apariția de vezicule
  • roșeață
  • mâncărime
  • o senzație de arsură
  • o creștere a pigmentarii

  Nu au fost identificate riscuri medicale. Academia Americana de Dermatologie (AAD) recomanda acest tratament pentru copii și adulți cu psoriazis ușor, moderat sau sever, care acoperă mai puțin de 10 la suta din corp. Deși nu au fost efectuate studii asupra mamelor însărcinate sau care alăptează, se presupune ca aceasta terapie este sigura pentru femeile din aceste grupuri.

 • Care sunt cauzele psoriazisului si cum se trateaza?

  Psoriazisul este o boală de piele care cauzeaza scalare si inflamatie. Care sunt cauzele psoriazisului si cum se trateaza?

  Care sunt cauzele psoriazisului si cum se trateaza?

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazisul este o boală de piele care cauzeaza scalare si inflamatie (durere, umflare, căldură și roșeață). Celulele pielii cresc adânc în piele și se ridic încet la suprafață. Acest proces se numește cresterea de celule, si este nevoie de aproximativ o lună pentru acest proces. Cu psoriazisul, acest lucru se întâmpla în doar câteva zile, deoarece celulele cresc prea repede și se adună la suprafață.

  Psoriazisul cauzeaza pete de piele groase, de culoare roșie, cu solzi argintii. Aceste pete pot provoca mancarimi sau sa se simta inflamate. Ele sunt adesea găsite pe coate, genunchi, alte parti ale picioarelor, scalp, spate, fata, palmele și tălpile picioarelor. Dar ele pot apărea în alte locuri, cum ar fi unghiile de la maini sau de la picioare, organele genitale si in interiorul gurii.

  Cine poate sa aiba psoriazis?

  Oricine poate obține psoriazis, dar apare mai frecvent la adulți. In multe cazuri, există un istoric familial de psoriazis. Anumite gene au fost legate de boala. Barbatii si femeile au psoriazis la aproximativ aceeași rată.

  Care sunt cauzele psoriazisului?

  Psoriazisul incepe in sistemul imunitar, în principal, cu un tip de globule albe numite celule T. Celulele T ajuta la protejarea organismului impotriva infectiilor si bolilor. Cu psoriazis, celulele T sunt puse în acțiune din greșeală. Ele devin atât de active încât pornesc alte răspunsuri imune. Acest lucru duce la umflarea si la cresterea rapida a celulelor pielii. Persoanele cu psoriazis pot observa că, uneori, pielea devine mai bine și, uneori, devine mai rea. Lucruri care pot provoca pielea să se înrăutățească includ:

  • Infecţii
  • Stres
  • Modificări ale vremii, care usucă pielea
  • Anumite medicamente

  Cum este diagnosticat psoriazisul?

  Psoriazisul poate fi greu de diagnosticat, deoarece se poate arata ca si alte boli de piele. Medicul ar putea avea nevoie să se uite la un eșantion de piele mică sub un microscop.
  Cum se trateaza psoriazisul?

  Tratamentul depinde de:

  • Cât de grava este boala
  • Dimensiunea plasturilor de psoriazis
  • Tipul de psoriazis
  • Modul in care pacientul reactioneaza la anumite tratamente

  Toate tratamentele nu funcționează la fel pentru toată lumea. Medicii pot schimba tratamentele în cazul în care unul nu funcționează, în cazul în care există o reacție, sau în cazul în care tratamentul încetează să mai funcționeze.

  Tratamentul topic:

  Tratamentele aplicate direct pe piele (creme, unguente) pot ajuta. Aceste tratamente pot:

  • Ajuta la reducerea inflamatiei si cresterea celulelor pielii
  • Ajuta coaja de piele și in desfundarea porilor
  • Calmarea pielii

  Terapia cu lumină:

  Lumina ultravioleta naturala de la soare si lumina ultravioleta artificiale sunt utilizate pentru tratarea psoriazisului. Un tratament, numit PUVA, foloseste o combinatie de un medicament care face pielea mai sensibilă la lumină și ultraviolete.

 • Totul despre terapia Ichthy pentru psoriazis

  După dicutarea cu diferiți experți, singura cercetare care pare să fi fost publicată este un articol numit Terapia Ichthy pentru psoriazis : un studiu pilot.

  Totul despre terapia Ichthy pentru psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

  Marea Britanie merge la terapia pedichiura

  În Marea Britanie, a existat recent o publicitate cu privire la utilizarea de pește care ronțăie picioarele într-un cadru "spa"; acestea sunt adesea situate în centrele comerciale. Beneficiile pretinse de unele dintre puncte, includ tratamentul psoriazisului.

  Ca o organizație a cărei edidentă a condus la căutarea datelor robuste, care susține aceste afirmații pentru ca tu ca o persoană cu psoriazis să poți face o alegere în cunoștință de cauză în ceea ce privește valabilitatea și siguranța utilizării unor astfel de terapii.

  Comentariile experților

  După dicutarea cu diferiți experți, singura cercetare care pare să fi fost publicată este un articol numit Terapia Ichthy pentru psoriazis: un studiu pilot.

  Următoarea declarație de-a fost pus împreună pentru a vă ajuta în ceea ce privește cercetarea psoriazisului și peștele Garra Rufa:

  "Am revizuit studiul publicat și în timp ce rezultatele par a fi promițătoare, acestea trebuie interpretate cu precauție. Aceasta a fost o evaluare deschisă, retrospectivă a tratamentului. Nu există niciun grup de control. Adică este dificil de a fi sigur că efectul benefic se datorează tratamentului. Acesta poate fi un răspuns placebo sau pur și simplu rezoluția spontană. În al doilea rând, tratamentul peștilor este administrat cu UVA - care pot, de asemenea, contribui la efectul terapeutic. În cele din urmă, datele privind rezultatul a fost retroactiv documentat. Introduce în mod automat un potențial de polarizare. De exemplu, este posibil ca numai acei pacienti care constată că este util a continuat, și, prin urmare, aceștia au fost singureii pacienți, prin urmare, aceștia au fost singurii pacienți ale căror date au fost valabile pentru a raporta.”

  Pe scurt, această lucrare poate indica promisiune. Dar există limitări metodologice semnificative pentru studiul care face dificil de a ajunge la concluzii ferme privind eficacitatea sau siguranța. "

  Ultimul punct din această declarație ar trebui să fie luat în considerare în mod specific, deoarece siguranța nu a fost stabilită, prin urmare, ar trebui să se procedeze cu precauție, deoarece un expert a consultat și și-a  făcut probleme cu privire infecțiile potențiale care pot proveni din apa contaminată sau alte sursă de igienă.

  Actualizare de știri

  Au existat rapoarte de la diverse mass-media, inclusiv BBC, The Press Association and Reuters cu privire la siguranța tratamentelor spa de pește și următoarele a apărut pe site-ul Reuters, la 1 martie 2011:

  '' ... Oficialii de la Agentia pentru Protecția Sănătății din Marea Britanie (HPA) au declarat că lansarea unei investigații asupra posibilelor riscuri de infectare asociate cu tratamentul exfolierii după ce a primit solicitări din partea ofițerilor de sănătate locale de mediu.

 • Un nou targhet pentru tratamentul psoriazisului

  Cercetatorii de la Kings College din Londra au identificat o nouă genă (PIM1). Ar putea fi un nou targhet pentru tratamentul psoriazisului.

  Un nou targhet pentru tratamentul psoriazisului

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Cercetatorii de la Kings College din Londra au identificat o nouă genă (PIM1). Ar putea fi o ținta eficace pentru tratamente inovatoare si terapiile pentru boala autoimună umană, psoriazis.

  Studiul, publicat în Science Translational Medicine scoate în evidență, pentru prima dată rolul PIM1 și citokine IL-22. Este o proteina care trimite mesaje între celule, în inflamație a pielii. Spre exemplu, cum ar fi cea observată la pacienții cu psoriazis.

  Un nou targhet pentru tratamentul psoriazisului

  Oamenii de știință conduși de profesorul Frank Nestle de la Institutul St John de Dermatologie de la Guy și St Thomas NHS Foundation Trust și Kings College din Londra, au injectat IL-22 în modele ale pielii umane normale la soareci. Schimbările care au avut loc ulterior în piele au fost surprinzătoare în ceea ce privește psoriazisul. Injectarea unui anticorp de a bloca citokine IL-22 a provocat aceste modificări pentru a inversa.

  Ei au fost apoi capabili de a efectua analize de calculator.

  Compararea datelor din aceste modele ale pielii umane cu seturi de date de gene existente, cu scopul de a identifica gena PIM1 ca una dintre gene "pornit" de prezența IL-22. De asemenea, au arătat că o mică moleculă de blocare PIM1 de droguri a fost eficace în modelele de piele ce suferă de psoriazis. Legătura dintre IL-22 citokine și modificările ulterioare ale genei PIM1 sugerează o legătură directă între PIM1 și psoriazis.

  Este prima dată faptul că aceasta gena a fost identificată ca având o legătură specifică condiției. Combinarea între utilizarea analizei pe calculator a datelor complexe de gene și boala relevantă a modelelor de piele, numită de asemenea biologie integrativă, este un lucru inovativ, asta însemnând că această cercetare poate fi mai usor trasferată mai departe pentru viitoarele studii clinice pentru beneficiile pacienților. Acest nou tip de abordare va genera probabil mai multe perspective în mecanismele de boli. Dar și noi medicamente pentru tratamentul psoriazisului. Se reduce astfel diferența dintre descoperire și clinică.

  Profesorul Nestle a spus:

  "Am fost în măsură să confirm că proteina IL-22 determină modificări inflamatorii ale pielii umane care contribuie la psoriazis. Cea mai interesantă parte a studiului a fost că analiza detaliată a genelor induse de IL-22 în piele ne-a permis sa descoperim o țintă nouă în tratamentul pentru această boală. Suntem plini de speranță că cercetarea noastră vă va duce la dezvoltarea unor noi abordari pentru tratamentul pentru această afecțiune comună și iritantă pentru piele ".

  Autorii spun ca în timp ce aceasta este o dezvoltare semnificativă, furnizând dovezi de principiu în modele pre-clinice ale bolii, cercetările suplimentare, sub formă de studii clinice, sunt necesare pentru a testa noi potențiale tratamente pentru eficacitatea la om. Cu toate acestea, descoperirea acestui nou obiectiv de gena are promisiunea pentru dezvoltarea de noi terapii medicamentoase.

 • Cum poti trata psoriazisul copilului tau

  În cazul în care psoriazisul copilului tau este mai sever, poate fi necesar să fie tratat cu terapie de lumina sau chiar medicație orală.

  Cum poti trata psoriazisul copilului tau

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Mai mult de 4,5 milioane de adulti din Statele Unite au psoriazis. Iar circa 20 la suta dintre ei il au moderat pana la cazuri severe. Aceasta are loc în mod egal la bărbați și femei, și un pic mai des la caucazieni decat la afro-americani. Psoriazisul este rar la nativii americani și mai puțin frecvent printre asiatici.

  Puteti obtine psoriazis la orice varsta, dar apare cel mai adesea la vârstele cuprinse între 15 și 35. Unul din zece pacienți cu psoriazis vor dezvolta conditia in timpul copilariei. IIar 75 la suta dintre pacienti prezinta simptome inainte de varsta de 40. Cu cat mai repede apare psoriazisul, cu atât mai probabil este să se repete și să fie pe scară largă.

  Psoriazisul doare?

  Este incomod și, uneori, chiar dureros. Acesta poate avea senzație de mâncărime, și dacă e destul de rău, el poate provoca pielea pentru a se sparge și sângera.

  Cum pot spune daca este psoriazis sau eczema?

  Psoriazisul, în general, arată mai rău decât eczema. Pielea este mai rosie si solzoase, in timp ce eczema este, în general, de culoare roz și mai puțin solzos, cu toate că textura este mai rugoasă. Medicul copilului dumneavoastră vă poate ajuta să rezolvati prin examinarea pielii copilului tau si poate lua un mic eșantion de piele pentru examinarea la microscop.

  Este contagios?

  Nu. Psoriazisul este o reactie a sistemului imunitar și nu este cauzat de un virus sau bacterie, deci nu e contagios. Nici măcar nu se răspândeste pe pielea copilului.

  Cum pot să tratez această afecțiune a pielii?

  Începeți cu o vizită la medicul copilului dumneavoastră pentru a discuta despre cel mai bun curs de tratament. Pentru că psoriazisul este mai puțin frecvente la sugari si poate arata similar cu alte erupții cutanate, ea va dori să confirme că erupția pe care o vedeți este de fapt psoriazis. În cazul în care este deosebit de sever sau persistent, el vă poate recomanda un dermatolog.

  Există mai multe opțiuni diferite pentru tratarea psoriazisului, in functie de tipul de psoriazis, localizarea erupțiilor cutanate, și cât de sever este. Dacă este destul de ușor, medicul poate prescrie un medicament de actualitate care este sigur si eficient. Si remedii simple - cum ar fi adăugarea de ulei la apa de baie sau folosind un bun hidratant pe piele - poate ajuta, de asemenea.

  În cazul în care psoriazisul copilului tau este mai sever, poate fi necesar să fie tratat cu terapie de lumina sau chiar medicație orală.

  În cazul în care mâncărimea este o problemă, medicul poate prescrie, de asemenea, antihistaminice, iar în cazul în care se pare că există o infecție bacteriană (de la zgarierea erupțiilor cutanate, de exemplu), el va va prescrie antibiotice pe cale orala.

 • Ingrijirea eficientă și la prețuri accesibile pentru psoriazis

  Nu lasa costurile ridicate sa previna obtinerea de tratamente adecvate pentru psoriazis. Iată cum să găsesti îngrijirea eficientă și la prețuri accesibile pentru psoriazis.

  Ingrijirea eficientă și la prețuri accesibile pentru psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Nu lasa costurile ridicate sa previna obtinerea de tratamente adecvate pentru psoriazis. Iată cum să găsesti îngrijirea eficientă și la prețuri accesibile pentru psoriazis.

  Tratamentele pentru psoriazis pot fi foarte costisitoare. Potrivit Fundatiei Nationale de Psoriazis (NPF), unul din trei persoane cu psoriazis au probleme cu plata pentru costul de ingrijire. Problemele variază de la a avea nici o asigurare de sanatate pentru a avea asigurare de sanatate, la cele care sunt la indemana sau fara nici o acoperire pentru tratamentele de psoriazis.

  "Nu există nici o îndoială că costul de tratament este o mare problemă pentru mulți oameni cu psoriazis", spune Colby Evans, MD, un dermatolog din Austin, Texas. "Sper că nimeni nu vede psoriazis lor merge netratate, din cauza costurilor", spune Evans, care prezidează Fototerapia copayment Task Force National NPF, care este de lucru pentru a ajuta la costuri mai mici pentru pacienti.

  Nu numai că tratamentele frecvente adăuga fototerapie, dar medicamentele pentru psoriazis pot costa mii de dolari. Un tub de medicamente topice pentru psoriazis ar putea costa intre 500 $ si 600 $. Și, Biologics este relativ o noua clasa de tratament pentru psoriazis si artrita psoriazica, poate rula 15.000 $ 20.000 $ sau mai mult de un an.

  Pași pentru gestiona costul tratamentelor de psoriazis

  Din fericire, există modalități prin care se poate gestiona costul tratamentelor cu psoriazis și a diminua cheltuielile. Iată cum:

  1. Adresați-vă medicului dumneavoastră să va prescrie medicamente generice.

  Genericele sunt cel mai bun mod de a economisi bani, spune Evans. Acestea nu pot fi la fel de eficiente ca și unele dintre cele mai noi creme de actualitate, dar acestea încă mai pot fi destul de utile. Consultați politica de asigurări de sănătate. In unele cazuri, obtinerea retetelor tale prin corespondență poate fi mai puțin costisitoare decât obținerea lor de la farmacie.

  1. Fa propria terapie cu lumină.

  Dacă aveți 50 $ co-plata pentru vizitele la biroul medicului si ai nevoie de terapie cu lumină de trei ori pe saptamana, te poate costa 600 $ pe lună. Cu toate acestea, puteți cumpăra o unitate de terapie acasă. "Sunt mai scumpe ca o investiție inițială", Evans spune: "dar daca se poate face la domiciliu, puteți economisi timp si benzina pana la biroul medicului." Dacă vă gândiți la tratamentul la domiciliu, discutati cu medicul dumneavoastră.

  1. Solicita asistență financiară.

  Ori de câte ori te lupți pentru a obține acces la medicatia pentru psoriazis sau artrita psoriazică, verifica centrul de resurse de asistență financiară. Site-ul enumeră mai multe programe de asistență pentru care s-ar putea califica, ia act Sarah Golomb, coordonator de sănătate și accesul la NPF. De asemenea, mulți producători de medicamente va oferi Biologics gratuit la pacienții care prezintă o necesitate. Du-te la site-ul web al producătorului pentru a vedea ce oferă. "Programele tind să fie mai cuprinzătoare decât cred pacienții", spune Evans. " Ele pot fi de ajutor chiar si pentru pacientii cu venituri din clasa de mijloc. Si poate furniza medicamente la costuri substanțial reduse ".

 • Tratamentul cu bronzare, pentru psoriazis

  Tratamentul cu bronzare. În cazul în care nu aveți acces la terapia standard de lumina, medicul va poate recomanda vizitarea unui salon de bronzare ca tratament paliativ sau un ultim efort pentru psoriazis, raporteaza Fundatia Nationala a Psoriazisului.

  Tratamentul cu bronzare, pentru psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazisul este o afecțiune cronică declanșată de accelerații anormale în ciclul de viață al pielii afectate. Aceste accelerații creează o acumulare de celule moarte ale pielii și pentru a promova formarea de solzi grosi și pete roșii. Acestea pot provoca mancarimi sau dureri semnificative. În unele cazuri, lumina folosită în paturile de bronzare pot usura simptomele psoriazisului. Cu toate acestea, riscurile de tabacire depasesc cu mult orice rapeluri în ameliorarea psoriazisului.

  Terapia cu lumină

  Terapia de lumină care utilizează energia din ultraviolete B sau UVB, este un tratament eficient pentru simptomele psoriazisului. UVB atinge efectele sale prin penetrarea suprafeței pielii și încetinirea creșterii celulelor afectate de schimbarile legate de psoriazis. În funcție de circumstanțele personale, puteți primi tratamente UVB în condiții controlate, în cabinetul unui medic. Este disponibil si la domiciliu, în conformitate cu ghidurile de tratament explicite unui medic. În unele cazuri, puteți utiliza dispozitive concepute pentru a produce lumina UVB. In altele, puteți utiliza doze specifice de lumina solară, care conțin energie UVB.

  Tratamentul cu bronzare

  În cazul în care nu aveți acces la terapia standard de lumina, medicul va poate recomanda vizitarea unui salon de bronzare ca tratament paliativ sau un ultim efort pentru psoriazis, raporteaza Fundatia Nationala a Psoriazisului. Cu toate acestea, paturile de bronzare comerciale produc doar o cantitate mică de energie UVB, amestecate cu cantități mult mai mari de o formă separată de energie ultraviolete numite ultraviolete A, sau UVA. Comparativ cu UVB, UVA ofera beneficii inferioare pentru tratamentul simptomelor psoriazisului.

  Riscurile de bronzare

  Daca aveti 35 de ani sau mai puțin, utilizarea de paturi de bronzare poate creste riscul pentru dezvoltarea cancerului de piele. Poate pune viața în pericol cu aproximativ 75 la suta, conform Academiei Americane de Dermatologie, sau DAI. In plus, energia din aceste surse poate duce la îmbătrânirea prematură a pielii. Din cauza riscurilor ridicate, Fundatia Nationala a Psoriazisului nu incurajeaza bronzarea ca un tratament pentru psoriazis. În afara contextului psoriazisului, Food and Drug Administration si Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor  descurajează utilizarea paturilor de bronzare.

  Opțiuni suplimentare

  In plus fata de tratamentele traditionale UVB si lumina soarelui, exista mai multe terapii suplimentare pe baza de lumină pentru psoriazis. In tratamentul UVB de bandă îngustă, medicii folosesc o parte mai mică a spectrului UVB pentru a obține rezultate mai eficiente de tratament. In tratamentul cu laser excimer, medicii concentreaza lungimi de undă chiar mai înguste de lumina UVB la pielea afectata de psoriazis. Se creeaza o reducere directionata in inflamatie si celule anormale la nivelul pielii. În fotochimioterapie, de asemenea, cunoscuta sub numele de PUVA, medicii folosesc un medicament numit psoralen pentru a crește eficiența luminii din spectrul UVA. Medicul dumneavoastră poate recurge la PUVA în cazul psoriazisului este deosebit de grav.

 • Legatura dintre deficienta de vitamina D si psoriazis

  Care este legatura dintre deficienta de vitamina D si psoriazis? Modul în care organismul procesează vitamina D ar putea juca un rol in psoriazis, dar rezolvarea unui deficit de vitamina D, nu rezolvă psoriazisul.

  Legatura dintre deficienta de vitamina D si psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazisul afecteaza pielea, rezultand pete solzoase sau leziuni care pot fi înroșite și ridicate. Medicii clasifica psoriazisul ca o boala autoimuna, in care sistemul imunitar declanseaza supraproductia celulelor pielii. Un tratament pentru psoriazis, terapia cu lumina UV, creste nivelul de vitamina D in corpul tau. Cremele cu vitamina D creme ajuta, de asemenea, pentru ameliorarea simptomelor de psoriazis. Modul în care organismul procesează vitamina D ar putea juca un rol in psoriazis, dar rezolvarea unui deficit de vitamina D, nu rezolvă psoriazisul.

  Deficienta de vitamina D si psoriazis

  În luna iunie 2011, Societatea Endocrina a emis noi orientari pentru suplimentarea cu vitamina D. Aceasta a spus ca deficienta de vitamina D este comună în toate grupele de vârstă. Persoanele cu psoriazis pot fi testate, de asemenea, pentru nivelurile de vitamina D, dar această deficiență nu pare a fi o cauza a bolii lor. Atunci cand cercetatorii de la Centrul Silpoint in British Columbia a testat nivelurile sanguine ale persoanelor care au suferit de boli autoimune, inclusiv psoriazis, au stabilit că nu a existat putine asocieri intre deficienta de vitamina D și a altor markeri caracteristici boli autoimune. De fapt, mulți oameni din studiu au avut niveluri mai ridicate decât cele normale D3, care ar putea indica o funcționare defectuoasă a receptorilor vitaminei D la acești pacienți.

  Terapia cu lumină

  Medicii vor trata adesea psoriazisul cu terapia cu lumina ultravioleta. Expunerea pielii la lumina UV vindecă leziuni și ameliorează roșeață. Lumina UV este aceeași lumină pe care corpul dumneavoastră o utilizează pentru fabricarea de vitamina D. In 2008 si 2009, cand cercetatorii de la Spitalul Universitar din Dublin St Vincent au studiat 60 de persoeane care sufera de psoriazis, au descoperit ca cei care au avut terapie cu lumină UV, de trei ori pe săptămâni au văzut ca simptomele psoriazisului lor se rezolva și nivelurile de vitamina D din sange sunt aproape duble. Dar, medicii au considerat că nivelurile crescute de vitamina D au fost cauzate de expunerea la lumina UV. Si că lumina, nu vitamina D, au rezolvat simptomele pacienților. Cresterea de vitamina D a fost un beneficiu suplimentar al terapiei de lumină.

  Vitamina D aplicat topic

  Prin aplicarea creme topice de vitamina D la nivelul pielii este un alt tratament eficient pentru vitamina D. Calcipotriene este un medicament care conține vitamina D. In noiembrie 2002 un cercetator J. Koo de la Universitatea din California, Departamentul de Dermatologie a raportat că calcipotrien este un tratament eficient pentru psoriazisul scalpului, în special atunci când este utilizat în asociere cu mai multe tratamente traditionale steroizi. Pacienții ar putea folosi mai puțini steroizi, împreună cu crema de vitamina D. Rapoartele de la Universitatea din Maryland Medical Center au observat ca unguentele pe baza de vitamina D, par sa lucreze prin inhibarea reproducerii celulelor pielii.

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 20

Pagina:
 1. 1
 2. 2