terapii complementare

 • Terapiile complementare pentru psoriazis

  Ce e de spus despre terapiile complementare pentru psoriazis? În ultimii ani, au existat mai multe cereri de diverse terapii complementare sau alternative în psoriazis.

  Terapiile complementare pentru psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Deși nu există niciun tratament pentru psoriazis, sunt multe lucruri care se pot face pentru a vă ajuta să controlați problema și să învețați să faceți față cu ea.

  Psoriazisul fiecărei persoane se comportă într-un mod diferit si tratamentul trebuie să fie adaptat la individ. Aspecte cum ar fi fondul social și profilul psihologic sunt relevante. Arta de tratament este de a găsi un program de abordari terapeutice care se potriveste individului. Ceea ce se potrivește unei persoane, asta nu înseamnă că se va potrivi și următoarei. În egală măsură, ceea ce se potrivește în acest an nu va fi neapărat cel mai bun pentru tine anul viitor. Deci, timp de mai mulți ani, poate fi necesar să se utilizeze mai multe dintre aceste tratamente. Găsirea unui program de succes terapeutic necesită foarte multă răbdare, expertiză și cooperare între medic și pacient.

  Pentru un tratament pentru a avea cele mai mari sanse de succes, trebuie să urmați instrucțiunile medicului dumneavoastră cât mai exact posibil.

  Iată câteva sfaturi care vă pot ajuta să faceți acest lucru:

  Încercați să luați sau să utilizați tratamentul în mod regulat, în același timp, în fiecare zi, astfel încât să obțineți într-o rutină.
  Asigurați-vă că veți obține următoarea prescripție în timp suficient, astfel încât să rămâneți fără medicamente.
  Dacă aveți de gând să plecați în afară sau într-o vacanță, luați destule tablete sau creme cu dvs pentru a rezista tot timpul.
  Citiți și păstrați prospectul de informare care vine cu medicamentul.
  În cazul în care aveți îndoieli cu privire la orice parte a tratamentului dumneavoastră, adresați-vă medicului sau farmacistului pentru sfat.
  Păstrați o evidență a tratamentelor pe care le-ați încercat în trecut. Astfel, medicul dumneavoastră o să știe dacă v-a cauzat probleme.
  În cazul în care costul tratamentului vă oprește de la utilizarea unora sau a tuturor medicamente recomandate, discutați cu farmacistul despre modalitățile de reducere a taxelor de baza de pe prescripția medicală a dumneavoastra.

  Ce pot face referitor la sănătatea mea generală?

  Ca și în cazul celor mai multe aspecte ale sănătății, ajută să se mențină în formă și să se dezvolte o atitudine pozitivă. Exerciții fizice regulate, și nu vă abuzeți de corpul cu medicamente, țigări și alcool în exces. Este bine stabilit faptul că, în unele persoane prea mult alcool poate agrava psoriazisul. Deși nu există nici o relație între dietă și psoriazis, este sensibil la o dietă sănătoasă și sla menținerea unei greutăți normale.

  Ce e de spus despre terapiile complementare pentru psoriazis?

  În ultimii ani, au existat mai multe cereri de diverse terapii complementare sau alternative în psoriazis. Dar foarte puține sunt susținute de dovezi pertinente, obiective și de eficacitate. Cu toate acestea, există dovezi evidente cum că tehnicile de relaxare și de calmare a stresului sunt de ajutor. Ca o regulă foarte importantă pentru dumenavoastră, este rezonabil să se consulte medicul dumneavoastră pentru recomandări înainte de pierderea unei sume considerabile de bani în speranța de a cumpăra unele "leac miraculos".

 • Cum sa folosesti miere de albine pentru psoriazis

  Mierea poate fi o formă alternativă de îndulcitor, dar fluidul vâscos este, de asemenea, un agent natural de vindecare. Citeste acest articol pentru a afla cum sa folosesti miere de albine pentru psoriazis.

  Cum sa folosesti miere de albine pentru psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazisul este o boala autoimuna, in care celulele pielii tale cresc mult mai repede decât în mod normal. Procesul accelerat determină pielea să devină inflamata, incomoda și inestetica. Psoriazisul este tratat printr-un număr de mijloace convenționale, inclusiv medicamente cu steroizi, terapie cu lumină și medicamente pe cale orala concepute pentru a șterge simptomele pielii și menține sistemul imunitar sa atace corpul tau mai departe. Mierea, aplicata pe piele topic, poate fi o opțiune de tratament natural.

  Caracteristici de vindecare a mierii

  Mierea poate fi o formă alternativă de îndulcitor, dar fluidul vâscos este, de asemenea, un agent natural de vindecare. Potrivit lui Dermnet, un portal de informare menținut de Dermatologic Society din Noua Zeelandă, mierea are proprietati antibacteriene si contribuie la rate accelerate de vindecare a rănilor. Mierea care este aplicata pe rani, cum ar fi leziuni ale pielii sau pustule asociate cu psoriazis, combina cu fluidele rănii, numite exudate, și creează peroxid de hidrogen. Aceasta reactie chimica previne bacteriile din creștere.

  Simptomele de psoriazis

  Există mai multe tipuri diferite de psoriazis. Cel mai frecvent soi se numește psoriazis în plăci. Simptomul consecvent în toate formele de psoriazis este o înroșire a pielii și apariția leziunilor. O persoana cu psoriazis în plăci are o piele care devine îngroșată, cu bășici sau strălucitoare în cazul în care este afectata. Leziunile pot dezvolta solzi care se exfolieaza. Pielea ta poate fi însoțită de mâncărime sau durere, și răni asemănătoare unor vezicule ce pot scurge foarte încet fluide. Mierea poate ajuta la reducerea inflamarii pielii.

  Cum sa folosesti miere de albine pentru psoriazis

  Rețetă pentru tratamentul topic

  O problemă din 2003 a "terapii complementare in medicinapsoriazi", menționează o combinație specifică de ingrediente naturale, care pot reduce inflamația și alte simptome ale psoriazisului. Cu toate că nu există nici comercializate produse pe bază de miere este indicat în mod specific sau aprobat de FDA pentru psoriazis. Amatorii de tratament pot crea propriul lor balsam calmant pentru a calma pielea iritată. Prin combinarea uleiului de măsline presat la rece, ceara de albine și mierea prima au o consistență care poate fi capabila de a reproduce rezultatele raportate in revista.

  Rezultatele științifice

  "Terapiile complementare in medicina", au raportat studii privind efectele tratamentului pe baza de miere pentru psoriazis. Cei care sufera de psoriazis au primit un unguent cu miere, ulei de măsline și ceară de albine pentru a utiliza pe jumătate din corpul lor, în timp ce folosesti o substanță de control realizata în mare parte din parafină pe cealaltă jumătate. Mai mult de 60 la suta din pacienții studiați au prezentat o îmbunătățire semnificativă a condițiilor lor. Au fost evaluati factori, cum ar fi prurit, scalarea și îngroșarea pielii, roseata si leziuni. Unii participanti au fost deja tratati cu aplicatii steroidieni; după utilizarea tratamentului pe bază de miere, aproximativ jumatate din pacientii cu psoriazis au fost capabili sa scada doza lor de steroizi.

2 Articol(e)