tratare

 • Costul psihologic al psoriazisului

  Psoriazisul te poate face sa ai mancarimi si disconfort. Tratarea poate fi enervanta și consumatoare de timp. Care este costul psihologic al psoriazisului?

  Costul psihologic al psoriazisului

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazisul te poate face sa ai mancarimi si disconfort. Tratarea poate fi enervanta și consumatoare de timp. Dar unele dintre cele mai grave efecte ale psoriazisului sunt emoționale. S-ar putea sa simti ca psoriazisul sta in calea relatiilor tale. Acesta poate face pe oameni să te trateze în mod ciudat.

  În funcție de locul în care este pe corpul tau, psoriazisul poate fi o boala jenanta. Oamenii din jurul tău nu înțeleg starea dumneavoastră și le e frica de ea. Chiar si prietenii tai buni pot refuza ofertele dvs. pentru a ii ajuta în bucătărie prin tocarea legumelor. S-ar putea sa nu te mai invite la petreceri sau pe plajă. S-ar putea sa simtiti ca unii oameni va evita.

  "Din nefericire, ignoranța oamenilor acestei boli este grea de depășit," spune Bruce E. Strober, MD, PhD, co-director Centrului de psorizis de la Universitatea din New York. "Se întâmplă tot timpul ca persoanele cu psoriazis sa nu le fie permise sa intre într-un bazin de înot, sau ca alții sa se mute de langa ei. E o rușine."

  Costul psihologic al psoriazisului

  Psoriazisul va poate face să vă simțiți profund izolați și excluși, iar acest lucru poate avea costuri psihologice serioase. Atunci când este combinat cu disconfortul cronic pe care psoriazisul il poate provoca, emotiile pot fi dificil de manevrat. Confruntarea cu psoriazisul poate crea stres, iar stresul poate face psoriazisul sa se agraveze. Există chiar unele dovezi îngrijorătoare despre psoriazis si cum acesta poate avea un tratament mai puțin eficient. Acest lucru poate deveni un cerc vicios.

  "Psoriazisul are un impact enorm asupra calitatii vietii", spune Strober. El spune ca studiile au aratat ca psoriazisul ia mai mult de la calitatea vieții decât orice altă condiție, cu excepția depresiei - și asta, include boli cu pericol de viata, cum ar fi bolile de inima si diabet.

  Un studiu din 2009 al Fundatiei Nationale de Psoriazis, a constatat ca 63% dintre respondenti au declarat ca starea lor emoțională afecteaza bunăstarea lor. Evident, psoriazisul este mult mai mult decat o afectiune a pielii.

  Depasirea reacțiilor oamenilor despre psoriazis

  Deci, ce trebuie să faci? Deși ar putea părea a fi un sfat bun pentru a ignora reactiile altor oameni la psoriazis, unora nu li se pare realistic. Toți suntem dependenți de alții. Chiar și cei mai siguri pe sine dintre noi sunt afectati de modul in care oamenii ii văd.

  Un lucru care ar putea ajuta este de a încerca să explici ce este psoriazisul altor persoane. Explicați-le că nu e contagioasă și că nu are nimic de-a face cu igiena deficitara. Explicați-le că este o condiție pe tot parcursul vieții. Mentionati ca este incurabila, dar că va tratati pentru ea. Este deosebit de important ca familia și prietenii să înțeleagă acest lucru.

  Educarea oamenilor, desigur, nu este practica în orice situație. Sunt momente în care va trebui să  ignori oamenii care se holbează. Nimeni nu ar trebui să-și petreacă viața lui explicand psorizisului oricarui om care se holbeaza.

 • Modul in care medicul trateaza psoriazisul

  Foarte adesea severitatea dumneavoastră stabilește modul în care medicul trateaza psoriazisul. În general, psoriazisul ușor este tratat în mod conservator.

  Modul in care medicul trateaza psoriazisul

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Una dintre provocările asociate cu psoriazis este faptul că aceasta afectează oamenii în mod diferit. Psoriazisul variaza in randul pacientilor, inclusiv tipul de psoriazis, gravitatea acestuia, precum și frecvența episoadelor acute. De exemplu, psoriazisul poate sa apara ocazional, iar altcineva ar putea face fata cu episoade frecvente. Există cinci tipuri de psoriazis.

  Despre psoriazis

  Aproximativ 80 la suta din persoanele cu psoriazis au psoriazis în plăci, care isi dobandeste numele de ls petele vizibile (sau "plăci") groase, piele solzoasă, care pot fi albe, argintii sau roșii. Aceste leziuni pot apărea oriunde pe corp, dar cel mai frecvent apar pe coate, genunchi, partea inferioara a spatelui si scalpului.

  20 la suta din persoanele cu psoriazis au una dintre celelalte tipuri:

  • Psoriazis gutat, cu mici picături în formă de marcaje de obicei pe trunchi, brațe, picioare și scalp
  • Psoriazisul pustular, cu vezicule pline de puroi
  • Psoriazis invers, cu pete roșii în pliuri cutanate
  • Psoriazis eritrodermic, cu roseata si solzi de multe ori din cauza unei arsuri solare

  Cei mai mulți oameni au o formă de psoriazis toată viața lor, dar este posibil să se înceapă cu un singur tip și apoi să se schimbe, sau sa dezvolte două forme de psoriazis, în același timp. Psoriazisul afecteaza barbatii si femeile in mod egal. Caucazienii sunt mai susceptibili de a obține psoriazis. Cu toate acestea, oamenii de alte rase și grupuri etnice sunt, de asemenea, susceptibile. Psoriazisul poate incepe la orice varsta, dar de obicei apare pentru prima dată la oamenii între 15 și 30 de ani. De fapt, aproximativ trei sferturi din persoanele cu psoriazis il dezvolta inainte de a ajunge la 40 de ani. Se poate, cu toate acestea, sa se dezvolte la varste cuprinse intre 50 si 60 de ani.

  Judeca severitatea

  Psoriazisul este clasificat în funcție de trei niveluri de severitate. Cele mai multe persoane cu psoriazis (4 din 5) au o forma ușoară. Acest lucru înseamnă că plăcile de dumneavoastră afectează mai puțin de 3 la suta din corpul tau. Psoriazisul este considerat moderat în cazul în care plăcile de dvs. afecteaza 3 la suta, pana la 10 la suta din corpul tau. Si sever,în cazul în care plăcile acopere 10 la suta din corp sau mai mult. Pentru a estima severitatea psoriazisului, considerăm că suprafața mâinilor este egala cu aproximativ 1 la suta din piele.

  Foarte adesea severitatea dumneavoastră stabilește modul în care medicul trateaza psoriazisul.

  În general, psoriazisul ușor este tratat în mod conservator, cu tratamente mai puternice utilizate pentru psoriazisul moderat până la sever. Vestea bună este că există o largă varietate de terapii eficiente pentru psoriazis disponibile pentru planul de tratament pentru psoriazis.

 • Care este legatura dintre dieta Paleo si psoriazis?

  Dieta Paleo (uneori numită Caveman sau Dieta din epoca de piatra) este un stil de a manca bazat pe dietele strămoșilor noștri. Care este legatura dintre dieta Paleo si psoriazis?

  Care este legatura dintre dieta Paleo si psoriazis?

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Dieta Paleo (uneori numită Caveman sau Dieta din epoca de piatra) este un stil de a manca bazat pe dietele strămoșilor noștri. Sunt excluse toate alimentele care au devenit disponibile după ce am început agricultura. Se includ cereale, leguminoase, produse lactate, zahăr și alimente procesate. In schimb, dieta Paleo se concentreaza pe produsele alimentare care cercetatorii cred ca au fost disponibile pentru a vâna sau de a aduna în timpul erei paleoliticului. Cum ar fi carne slaba, paste, legume, oua, boabe si nuci. Unii oameni cred că Dieta Paleo poate ajuta la prevenirea sau vindecarea bolilor cum ar fi diabetul, bolile de inima si cancer. Dar ce putem spune despre efectul asupra psoriazisului?

  Ce știm despre Dieta Paleo si psoriazis?

  Nu există nici o dovadă științifică care sa se uite la modul in care dieta Paleo afecteaza psoriazisul. Dar unii oameni cu psoriazis au raportat imbunatatiri in pielea lor dupa adoptarea unei diete Paleo. Este posibil ca dieta Paleo are efecte pozitive asupra psoriazisului. Aceasta exclude sau limitează unele dintre alimentele care ar putea agrava psoriazisul. Acestea sunt alimentele procesate, alcoolul si glutenul. Unele studii arata ca Dieta Paleo ajuta cu pierderea in greutate. Deoarece pierderea in greutate poate imbunatati severitatea psoriazisului, acest lucru ar putea explica de ce unii oameni au experimentat rezultate pozitive atunci când au urmat dieta.

  Ce spune știința?

  Nu au existat studii în ceea ce se întâmplă atunci când oamenii cu psoriazis urmeaza o dieta Paleo. Deci nu putem spune cu încredere dacă este utila sau nu. Un număr mic de studii au descoperit ca o dieta Paleo poate reduce greutatea corporala si tesutul adipos din organism. Alimentele si cereale procesate scad in mod natural aportul de calorii. Pierderea in greutate poate aduce beneficii  psoriazisului, deoarece un nivel ridicat de grasime corporala s-a dovedit a face psoriazisul mai rău.

  Un număr limitat de studii a constatat, de asemenea, că o dietă stil Paleo poate îmbunătăți controlul tensiunii arteriale si a glucozei. Acest lucru poate contribui la reducerea riscului de boli de inima. Deoarece persoanele cu psoriazis au un risc crescut de boli de inima, acest stil de a mânca ar putea avea efecte pozitive în afara pielii. In ciuda acestor efecte, nu există nici o dovadă care să sugereze ca o dieta Paleo reduce inflamația în afara celei realizate prin pierderea in greutate.

  Dieta Paleo, de asemenea, se bazează pe un nivel ridicat de alimente de origine animală și de carne. Unii cercetători cred că dietele bogate in carne ar putea agrava stările inflamatorii cum ar fi psoriazis. Cu toate astea, avem nevoie de mai multe cercetări.

 • Despre psoriazis si artrita psoriazica

  Psoriazisul este o afecțiune a pielii ce apare atât la copii, cât și la adulți. Acesta se manifestă prin aparția pe piele a unor pete/vezicule roșii ce pot deveni solzoase.Citeste acest articol pentru a afla totul despre psoriazis si artrita psoriazica.

  Despre psoriazis si artrita psoriazica

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

  Care sunt obiectivele acestui articol?

  Acest articol a fost scris pentru a vă ajuta să înțelegeți mai multe despre cine este implicat în monitorizarea continuă și în tratamentul artritei psoriazice, inclusiv opțiuni, decizii, planificare și evaluări.

  Despre psoriazis si artrita psoriazica

  Psoriazisul este o afecțiune a pielii ce apare atât la copii, cât și la adulți. Acesta se manifestă prin aparția pe piele a unor pete/vezicule roșii ce pot deveni solzoase. Din păcate, trebuie știut că psoriazisul nu are un tratament care să trateze complet pacientul. Pe lângă psoriazis, poate apărea și artrita.

  Artrita psoriazică (APs) este o formă de inflamație articulară care afectează persoanele cu tulburare de piele, psoriazis. Prin infectarea și inflamarea articulațiilor, acestea pot deveni fragede, umflate și dureroase în timpul mișcării. Uneori spatele devine dureros și rigid.

  Condițiile de viață cu psoriazis și artrită psoriazică poate fi o provocare, stresantă și chiar dureroasă. Acest lucru poate avea un impact psihologic negativ asupra vieții unui individ. Aproximativ 10% până la 20% dintre persoanele cu psoriazis pot dezvolta artrită psoriazică asociată, care provoacă durere și umflături la nivelul articulațiilor și tendoanelor, însoțite de o rigiditate mai ales dimineața. Cele mai frecvent afectate părți ale corpului sunt mâini, picioare, spate, gât si genunchi, cu mișcarea în aceste zone devin extrem de limitate. Pentru informații mai detaliate cu privire la psoriazis si artrita psoriazică vezi Despre psoriazis și despre artrita psoriazică.

  Cine este implicat în tratarea artritei psoriazice?

  După ce s-a primit un diagnostic de artrita psoriazică, următorul pas este de a decide ce fel de tratament ar fi cel mai bun pentru dvs. Acest proces va implica discuții cu o echipa de profesionisti medical implicați în îngrijirea dumneavoastră. Aceasta echipă este, de obicei, dar nu întotdeauna, condusă de către medicul dumneavoastră (GP) sau reumatologul dumneavoastră și pot include:

  -un dermatolog
  -fizioterapeutului
  -o asistentă medicală de specialitate
  -un terapeut ocupațional
  -un podiatrist
  -un psiholog.

  Planificarea tratamentului dumneavoastră ar trebui să fie un proces cu două sensuri între dvs și echipă pentru a vă asigura că primiți tratamentul care este potrivit pentru afecțiunea de care suferiți.

  Planificarea pentru a vă  trata

  Artrita psoriazica poate fi extrem de variabilă și diferite persoane pot fi afectate în diferite moduri, cum ar fi numărul de articulații sau tendoanele afectate. Cel mai bun tratament pentru dvs poate fi, prin urmare, foarte diferit de cel mai bun tratament pentru altcineva. Nu numai că modelul artritei variază, dar, de asemenea, crește si descrește cu episoade de artrită activă, care se va soluționa apoi din proprie inițiativă (remisie).

  Unii oameni cu boala ușoara pot avea nevoie de minim sau chiar niciun fel de tratament și pt  persoanele cu boala severă sunt necesare tratamente mai puternice și chiar combinații de tratamente.

  De aceea, este absolut esențial să vă consultați cu medicul dumneavoastră înainte de a alege orice metodă de tratament.

 • Tratarea eficienta a dermatitei de contact

  Dermatita este un termen foarte general pentru inflamații ale pielii. Afla mai multe despre tratarea eficienta a dermatitei de contact.

  Tratarea eficienta a dermatitei de contact

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Dermatita este un termen foarte general pentru inflamații ale pielii. Există mai multe tipuri diferite de dermatita, iar ei au o serie de cauze, de la reacții alergice comune la tulburări genetice. Simptomele dermatitei variaza de la uscare și mâncărime la severă, la vezicule si erupții cutanate. În general, dermatita poate fi tratată cu o combinație de medicamente, tratamente acasa si ajustari ale stilului de viata si medicatie pe baza de prescriptie.

  Tratarea dermatitei de contact (iritarea sau alergice cutanate)

  1. Recunoaste simptomele de dermatita de contact.

  Dermatita de contact este una dintre cele mai comune forme de dermatite. Acest tip de inflamare a pielii este cauzată de expunerea la un alergen sau iritant (cum ar fi iedera). Semnele de dermatita de contact includ o erupție cutanată localizată, pete roșii și umflături și mâncărime localizata. Simptomele mai severe includ vezicule și umflături. Simptomele incep la foarte scurt timp după expunerea la substanța iritantă.

  • Dermatită alergică de contact este o erupție cutanată declanșată chiar și prin contact scurt cu alergeni, și de multe ori durează una sau două zile de la expunere. Acest lucru poate fi o cauză bine cunoscuta, cum ar fi iedera otravite sau orice număr de metale, arome, plante sau alte materiale pe care un individ se poate dezvolta o alergie.
  • Dermatita de contact iritant este pielea uscată, deteriorată cauzată de expunerea repetată aspră. Acest lucru este de obicei cauzată de spălatul mâinilor prea des, dar sapunuri dure, detergenți sau alte substanțe chimice pot fi, de asemenea, de vina.

   

  1. Se spală zona afectată.O mulțime de a utiliza apa caldă pentru a îndepărta orice iritanti rămasi. Folosiți cantități mici de săpun delicat, neparfumat pentru a evita iritarea în continuare. Nu frecati prea aspru: nu doriți să rupeti pielea sau sa provocati infecții.
  1. A se evita expunerea la cauza.

  Identificarea și înlăturarea cauzei de expunere ar trebui să fie prioritatea principală. Cosmeticele, parfumurile, produsele pentru păr, și bijuteriile din metal sunt cauze comune de dermatita, cum sunt detergentii, săpunul, sau alte substanțe chimice de curățare de uz casnic. Dacă nu cunoasteti cauza exacta a dermatitei, evitati toate produsele dure și parfumate și bijuterii metalice cât mai mult posibil sau pentru a comuta la alternative și mai blânde sau fara parfum.

  • Dacă întâmpinați probleme la izolarea cauzei dermatitei de contact, discutați cu medicul dumneavoastră despre efectuarea unui test de alergie. Un test poate ajuta medicul dumneavoastră sa discerne substanta specifica care este iritanta pentru piele și vă va oferi sfaturi despre cum să o evitati pe viitor.

   

  1. Utilizați o barieră pentru a vă proteja de substanțe iritante. În cazul în care cauza dermatitei este o substanță care lucreaza cu altfel au probleme de a evita, o barieră poate preveni fizic iritanta de contactul cu pielea ta. Acestea pot fi:
  • mănuși de protecție sau îmbrăcăminte
  • creme de hidratare
 • Manipularea stigmatului de psoriazis

  "Manipularea stigmatului de psoriazis poate fi la fel de important ca și tratarea bolii." Pentru că psoriazisul poate fi o astfel de boală vizibilă, trebuie să înveți cum să fii confortabil în propria piele. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta.

  Manipularea stigmatului de psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

  Manipularea stigmatului de psoriazis

  Trebuie sa te simti confortabil în pielea ta

  Cand ai psoriazis, știi cum să te ocupi de inevitabilele momente incomode. Aceasta este o parte importanta de a trai cu conditia. "Psoriazisul este o boala in fata ta", spune Jeffrey I. Ellis, MD, un dermatolog de la North Shore Spitalul Universitar din Manhasset, New York. "Manipularea stigmatului de psoriazis poate fi la fel de important ca și tratarea bolii." Pentru că psoriazisul poate fi o astfel de boală vizibilă, trebuie să înveți cum să fii confortabil în propria piele. Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta.

  Oamenii cred ca psoriazisul este contagios

  Ce trebuie să faceți: Este de înțeles că unii oameni ar putea crede ca starea ta este contagioasă, mai ales în timpul unui episod acut de psoriazis. "Onestitatea, comunicarea deschisă și educația sunt armele cele mai bune ale dvs. împotriva presupunerilor false despre psoriazis", spune Jameeka Moore, PsyD, psiholog la Centrul pentru Gersten de comportament Sănătate în Melrose Park, Illinois. "Explica-le oamenilor într-un mod deschis ca psoriazisul nu este contagios, permițându-le să cunoască impactul pe care îl are asupra ta aproape întotdeauna."

  Te temi un episod acut de psoriazis

  Ce sa faci: Stresul face psoriazis mai rau, iar psoriazisul face mai rau stresul. Acest lucru poate fi problematic atunci când este timpul pentru un eveniment mare ca o nunta, prima intalnire sau absolvire. Dar există o cale de ieșire. "Stresul poate declansa un episod acut de psoriazis, deci trebuie să anticipezi stresul și să știi cum să-l gestionezi," spune Dr. Ellis. "Tehnicile de reducere a stresului pot include grupuri de suport, exercitii, meditatie sau yoga. Există o mulțime de opțiuni. Aveți nevoie pentru a găsi ceea ce funcționează cel mai bine pentru tine."

  Oamenii se holbeaza la psoriazisul tau

  Ce sa faci: Esti convins ca oamenii se uită la tine? "Ceea ce faci este de schimba modul de gândire intern", spune Moore. Se poate întâmpla ca acele persoane sa se uite doar la tine. "V-ați putea doar imagina că sunteți în centrul atenției", spune ea. "Nu lăsați gândurile interioare sa vă pune într-o stare de spirit negativă. Gândurile pozitive va vor face mai încrezători și mai puțin probabili să fiti afectati de ceea ce văd alte persoane sau cred."

  Oamenii întreabă ce este în neregulă cu pielea ta

  Ce trebuie să faceți: "Unul dintre cele mai importante lucruri pe care medicul dumneavoastră vi le poate oferi este cunoașterea", spune Ellis. "Avand psoriazis nu este nimic să-ți fie rușine. Cunoașterea îți dă încredere, și puteți împărtăși această cunoaștere cu alții." Vorbind cu alte persoane despre psoriazis de multe ori duce la relatii mai puternice. Ea întărește, de asemenea, acceptarea starii dumneavoastră, care este cheia pentru a fi sanatosi emotional.

 • Intrebări importante despre psoriazis si cum sa-l tratezi

  Noi o să vă ajutam în acest proces, oferindu-vă o listă de întrebări importante despre psoriazis si cum sa-l tratezi.

  Intrebări importante despre psoriazis si cum sa-l tratezi

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Dacă ați fost diagnosticat cu psoriazis, veți avea, fără îndoială, multe întrebări cu privire la starea dumneavoastră de piele. Intrebarea cea mai presantă, este "Cum pot trata psoriazisul meu?". Iar răspunsul într-adevăr nu depinde de severitatea psoriazisului si ceea ce medicul sau dermatologul recomanda ca cel mai bun tratament pentru tine.

  Până la cote pentru un tratament de succes, un lucru care te poate ajuta este sa fii un pacient informat. Acest lucru înseamnă sa cercetezi informatii despre starea dumneavoastră, precum și cele mai recente opțiuni de tratament. Un alt ingredient cheie senzație pentru a gestiona psoriazisului este de a pune întrebările corecte medicului dumneavoastră.

  Noi o să vă ajutam în acest proces, oferindu-vă o listă de întrebări importante despre psoriazis si cum sa-l tratezi.

  Doar pentru a revizui rapid, psoriazisul este o boala cronica a pielii cu inflamație (iritație și umflare) caracterizată prin episoade frecvente de roșeață, mâncărime, și, solzi groase uscate, argintii pe piele. Cu toate că nu există în prezent nici un tratament pentru psoriazis există mai multe modalități de a trata și de a gestiona această condiție a pielii.

  Aveți dreptul să imprimați următoarele întrebări pentru a le lua cu tine la medicul dumneavoastră pentru a vă ghida mai bine în procesul de tratament.

  1. Cat de sever este psoriazisul meu?
  2. Care sunt cele mai frecvente declansatoare de mediu pentru psoriazis? De unde știu care declansatori vor provoca un episod acut pentru mine?
  3. Unele dintre medicamentele pe care le iau pot reprezenta un factor declansator pentru psoriazis?
  4. Am auzit că unii oameni care au psoriazis pot dezvolta artrita psoriazica. Poți să-mi spui dacă sunt la risc pentru a avea artrita psoriazică?
  5. Am auzit că persoanele care au psoriazis sunt mai expuse riscului pentru alte afecțiuni medicale. Care sunt factorii mei de risc pentru a avea probleme cardiace, boli inflamatorii intestinale sau diabet?
  6. Cum pot controla mancarimea cauzata de psoriazis? Orice medicamente vor lucra pentru mine sau voi avea nevoie de o rețetă sau un alt tip de terapie?
  7. Există căi de atac realizate acasa pe care le pot încerca?
  8. Care sunt cele mai noi si mai eficiente tratamente pentru psoriazis? Aveți literatura de specialitate sau de cercetare peste care m-as putea uita?
  9. Care sunt efectele secundare la oricare dintre medicamentele prescrise sau tratamentele pe care le recomandați? Poți să mă instruiesti cu privire la modul de a utiliza sau de a administra aceste tratamente corect?
  10. Cum pot să ma ocup de problemele emotionale cauzate de psoriazis? Nu cunoașteți nici un grup de suport pentru pacienții cu psoriazis la care mă pot alătura?

  Aceasta este doar o listă eșantion de întrebări pe care le poiti lua la medicul dumneavoastră. S-ar putea sa doresti doar să întrebi câteva dintre aceste întrebări sau ați putea avea mai multe întrebări individualizate în funcție de circumstanțe unice. Principalul lucru de retinut este sa fii asertiv despre stare si tratament. Nu-ți fie frică de a pune întrebări medicului.

 • Psoriazisul scalpului – Cum sa tratezi aceasta zona

  Atunci cand psoriazisul scalpului meu a fost cel mai rau, știu sigur acest lucru: evitarea purtarii negru, sau orice îmbrăcăminte de culoare închisă, este un lucru înțelept.

  Psoriazisul scalpului – Cum sa tratezi aceasta zona

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Atunci cand psoriazisul scalpului meu a fost cel mai rau, știu sigur acest lucru: evitarea purtarii negru, sau orice îmbrăcăminte de culoare închisă, este un lucru înțelept. Fulgii albi care acoperă umerii mei și spatele, la urma urmei, nu este un aspect pe care il vreau.

  Daca esti ca mine si ai psoriazis al scalpului, probabil ca ma aprobi. De asemenea, tu știi cum senzația de mâncărime poate fi dea dreptul inconfortabila. In plus fata de lupta cu psoriazisul scalpului, in anii adolescenței, am luptat, de asemenea, cu exfolierea pielea de-a lungul liniei părului meu și pe interiorul și în afara urechilor mele.

  Am constatat că tratarea acestor zone, spre deosebire de ceea ce folosim pentru psoriazis pe alte părți ale corpului nostru, vine cu propriile sale provocări.

  Ca o femeie cu parul lung, gros, psoriazisul scalpului meu a fost deosebit de împovărător. Având părul maro închis pare doar sa amplifice orice descuamare.

  La un moment dat m-am gândit ca o trecerea la sampoane anti matreata ar îmblânzi pielea capului. Nu atat de mult. Eu în schimb am avut să experimentez de-a lungul anilor cu diverse mărci de șampoane și balsamuri de medicamente.

  Din fericire, multe dintre aceste produse nu mai miros la fel de rău cum au făcut-o dată. Producătorii au devenit mai inteligenti și si-au dat seama ca ne dorim ceva care trateaza psoriazisul scalpului nostru si miroase curat si proaspat. Este destul de jenant pentru a avea psoriazis al scalpului. Trebuie sa suporte, de asemenea, sampoanele teribil mirositoare?

  Iata ce am aflat despre tratarea psoriazisului scalpului meu (inclusiv acele zone dificile ale liniei de par si urechi):

  Nu mă pot gândi la un moment în care nu am mai avut unele exfolieri pe pielea capului. Dar asta nu înseamnă că întotdeauna folosesc șampoane și balsamuri de medicamente. Iubesc produsele cu miros deliciosla fel ca orice alta femeie.

  În cazul în care este deosebit de gros - acest lucru se întâmplă de obicei în timpul unui episod acut destul de rău pe tot corpul - voi întoarce la puterea maximă T-Sal, care conține acid salicilic 3 procente. Acest ingredient combate crustele, sub formă de fulgi. Am folosit, de asemenea, șampoane și balsamuri. Este adevărat ceea ce medicul dermatolog mi-a spus odată: trebuie să experimentezi. Incercați diferite produse, pentru a se vedea ce funcționează cel mai bine pentru tine. Și, de asemenea, ar trebui să încercați amestecati lucrurile, deoarece scalpul nostru, cum ar fi pielea noastra de pe corpuri, pot să se obișnuiască cu un anumit produs și sa nu mai funcționeaze la fel de eficient.

8 Articol(e)