tratarea psoriazisului

 • Noul obiectiv in tratarea psoriazisului

  Psoriazisul afecteaza in jur de 2 la suta din oameni din Marea Britanie. Si provoaca leziuni uscate de culoare rosie pe piele. Afla mai multe despre noul obiectiv in tratarea psoriazisului.

  Noul obiectiv in tratarea psoriazisului

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Cercetatorii de la Kings College din Londra au identificat o nouă genă (PIM1). Ar putea fi o tinta eficace pentru tratamentele inovatoare. Si terapiile pentru boala autoimună umană, psoriazis.

  Psoriazisul afecteaza in jur de 2 la suta din oameni din Marea Britanie. Si provoaca leziuni uscate de culoare rosie pe piele.

  Aceasta poate deveni inflamate sau care dau senzația de mâncărime. Si pot avea un impact semnificativ asupra calitatatii vietii suferinzilor. Se crede ca psoriazisul este cauzat de o problema cu sistemul imunitar al organismului. Noi celule ale pielii sunt create prea repede, cauzand o acumulare de pete de pe suprafața pielii. Nu se stie exact de ce se produce această problemă, dar se crede că anumite gene fac parte din acest proces.

  Studiul, publicat astazi in Sience Translational Medicine scoate in evidenta, pentru prima dată, rolul PIM1 și citokine IL-22 - o proteina care trimite mesaje intre celule sau in inflamatia a pielii, cum ar fi cele observata la pacientii cu psoriazis.

  Noul obiectiv in tratarea psoriazisului

  Oamenii de știință condusi de profesorul Frank Nestle de la St John's Institute of Dermatology at Guy's si St Thomas' NHS Foundation Trust and King's College London, a injectat IL-22 în modele ale pielii umane normale la soareci. Schimbările care au avut loc ulterior în piele erau „ramasite”de psoriazis. Injectarea unui anticorp pentru a bloca citokine IL-22 a provocat aceste modificări pentru a inversa.

  Ei au avut apoi posibilitatea de a efectua analize de calculator, comparand datele din aceste modele ale pielii umane cu seturi de date de gene existente. Scopul a fost de a identifica gena PIM1 ca una dintre gene "pornite" de prezența IL-22. De asemenea, au aratat ca o mica molecula de blocare PIM1 de droguri a fost eficace in modele de psoriazis. Legătura dintre IL-22 citokine, care determină inflamația și modificările ulterioare ale genei PIM1 sugerează o legătură directă între PIM1 și psoriazis.

  Este prima data ca aceasta gena a fost identificata ca având o legătură specifică cu psoriazisul.

  Profesorul Nestle a declarat: "Am fost în măsură să confirm că proteina IL-22 determină modificări inflamatorii ale pielii umane care contribuie la psoriazis.

  Cea mai interesantă parte a studiului a fost că analiza detaliată a genelor induse de IL-22 în piele ne-a permis sa descoperim o tinta la nou tratament pentru aceasta boala. Suntem plini de speranta ca cercetarea noastra va duce la dezvoltarea unor noi abordari pentru tratamentul pentru această afecțiune de piele ".

  Autorii spun ca in timp ce aceasta este o dezvoltare semnificativă ce furnizeaza dovada de principiu in modelele pre-clinice ale bolii, cercetări suplimentare, sub forma de studii clinice, sunt necesare pentru a testa noi tratamente potentiale pentru eficacitatea la om. Cu toate acestea, rezultatele sunt ușor transferabile la studiile clinice. Descoperirea acestui nou obiectiv de gena are o promisiune pentru dezvoltarea de noi terapii medicamentoase.

 • Gudronul de carbune pentru tratarea psoriazisului

  Psoriazisul este o afecțiune a pielii care se manifestă pe termen lung (cronică) , aceasta afectează 2% - 3% din populația Regatului Unit. Foloseste gudronul de carbune pentru tratarea psoriazisului.

  Gudronul de carbune pentru tratarea psoriazisului

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

  Psoriazisul este o afecțiune a pielii care se manifestă pe termen lung (cronică) , aceasta afectează 2% - 3% din populația Regatului Unit. Apare pe piele sub forma unor pete roșii, inflamate, denumite plăci. Orice parte a suprafeței pielii poate fi implicată, dar plăcile apar cel mai frecvent pe coate, genunchi și scalp. Această condiție poate da senzația de mâncărime, dar nu este de obicei dureroasă. Modificări ale unghiilor sunt prezente în proporție de 50% dintre oameni și unii dintre ei pot dezvolta artrită psoriazică.

  Gudronul de carbune pentru tratarea psoriazisului

  Măsuri de precauție

  Atunci când se utilizează gudronul de cărbune, evitați ochii, mucoasa, zonele genitale sau zonele rectale și rupte sau pieliea inflamată; folosiți mănuși adecvate de protecție chimică pentru preparare. Gudron de cărbune nu ar trebui să fie utilizat în psoriazis pe gât, acut, în pustulară sau în prezența infecției. Gudronul de cărbune va pata bijuterii - permanent - chiar și aur. Să se aibă grijă la eliminarea tuturor bijuteriilor înainte de a folosi produse de gudron de cărbune.

  Precauții

  A se evita expunerea la soare sau în timpul utilizării acestui medicament sau la lampi solare, deoarece crește sensibilitatea pielii. În cazul în care expunerea la lumina solară nu poate fi evitată, utilizați măsuri de protecție, cum ar fi cremele de protecție solară sau îmbrăcăminte de protecție. Acest medicament va păta pielea, părul și țesătura. A se evita contactul cu ochii, membranele mucoase, zonele genitale și zonele rectale. Acest preparat este numai pentru uz extern. A se evita contactul cu ochii, pleoapele și toate celelalte suprafețe ale mucoaselor. Nu pentru a fi utilizat când se suferă de psoriazis acut.

  Efecte secundare

  Unele reacții adverse frecvente pot include reacția anormală a pielii la lumină, de obicei, o erupție cutanată (fotosensibilitate). Colorarea pielii și iritare a pielii de la haine. Reacțiile adverse enumerate mai sus nu pot include toate reacțiile adverse raportate de către producătorul de droguri. Pentru mai multe informații despre orice alte posibile riscuri asociate cu acest medicament, vă rugăm să citiți informațiile furnizate cu medicament sau consultați medicul dvs sau farmacistul.

  Gudron: Unele fapte fascinante
  Știați că...

  Cărbunele este unul dintre cele mai vechi tratamente ale pielii ncă în uz; acesta a fost utilizat pentru a trata probleme ale pielii, pentru un uimitor număr de 2000 de ani (1)
  Gudron de cărbune brut este gândit să conțină aproximativ 10.000 de substanțe diferite; doar jumătate dintre acestea au fost identificate în mod corespunzător (1)
  Un gudron medical bituminos poate fi obținut de la formațiuni de rocă ce conțin rămășițele fosilizate de pește! (1)
  Gudron de cărbune se face prin încălzirea cărbunelui în absența aerului la temperaturi de până la un imens 1200 ° C (2) - care este în jur de cinci ori mai fierbinte decât cuptorul mediu de bucătărie.
  Gudron de cărbune poate fi  însăși încălzit pentru a produce diferite tipuri de ulei; un produs secundar rezidual al acestui pas este - substanța utilizată în roadmaking (1)

 • Care sunt optiunile medicale pentru tratarea psoriazisului?

  Psoriazisul este o tulburare auto-imuna. Ceea ce înseamnă, în esență ca propriul sistem imunitar al corpului confunda propriile sale celule cu un agent patogen (invadator străin) și le atacă. Care sunt optiunile medicale pentru tratarea psoriazisului?

  Care sunt optiunile medicale pentru tratarea psoriazisului?

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazisul este o tulburare auto-imuna. Ceea ce înseamnă, în esență ca propriul sistem imunitar al corpului confunda propriile sale celule cu un agent patogen (invadator străin) și le atacă. Pentru pielea corpului nostru în mod normal, durează aproximativ 30 de zile ca ea sa le verse și să fie înlocuită cu o nouă piele. Acest ciclu este în curs de desfășurare și nu se oprește niciodată. Problema pentru suferinzii de psoriazis este ca acest ciclu de varsare dureaza doar aproximativ 4 zile în loc de 30, astfel încât se obține o rapidă acumulare de celule moarte ale pielii pe suprafata pielii. Singurul lucru pozitiv este această proliferare a celulelor pielii. De obicei, are loc numai în pete pe corp, astfel încât să nu se termină cu o acoperire completă. Zonele cele mai afectate sunt în mod normal, scalp, genunchi, coate, încheieturile degetelor și partea de jos a spatelui.

  Nu este nici un secret faptul că psoriazisul este o condiție extrem de incomoda, și chiar oarecum jenanta, în principal, din cauza felului in care arată și provoacă mâncărime incredibila. De fapt, nu este neobișnuit pentru cei care suferă să isi zgârie pielea lor, pana cand sangereaza!

  Desigur, psoriazisul, de asemenea, scade sima de sine, care este de înțeles. Majoritatea persoanelor care sufera de psoriazis se acopera complet ei insisi sus, chiar și în timpul lunilor de vară. Si mulți suferinzi severi sunt chiar reticenți să-și părăsească casele lor. Intr-adevăr poate fi un coșmar viu pentru mulți oameni. Iar dacă acest lucru este valabil pentru tine, atunci trebuie să spun că ai venit cu siguranta la locul potrivit pentru ajutor!

  Care sunt optiunile medicale pentru tratarea psoriazisului?

  Tratamentele standard medicale pentru psoriazis includ creme cu steroizi puternici și injecții cu cortizon. Ambele vin cu efecte secundare teribile și de fapt, fac foarte puțin pentru a ameliora problema.

  Trebuie să iti rectifici toate deficientele nutritionale!

  Realitatea simpla este ca acum avem un criminal foarte puternic și silențios chiar în jurul lumii de azi. Se numește dilema deficienței nutritionale! Culturile noastre alimentare sunt aproape în totalitate lipsite de înseși substanțele nutritive care dau și susțin viața pentru noi toți. Combina acest lucru cu creșterea bruscă în produsele alimentare modificate genetic (OMG). Iar rezultatele sunt cu adevărat catastrofale pentru sanatatea noastra generala si de bine. Adevărul trist este că nu se mai poate baza pe oricare dintre alimentele noastre pentru a ne da ceea ce avem nevoie.

  Corpurile noastre au nevoie de 90 de nutrienți în fiecare zi pentru a se curăța, repararea și regenera ei insisi (inclusiv pielea). Fara aceste substante nutritive, se ofilesc încet și mor la fel ca și orice plantă care nu primește apă sau îngrășământ. Și una dintre cauzele bolilor auto-imune (inclusiv psoriazis) este de fapt deficienta nutritionala!

 • Intrebari frecvente despre tratarea psoriazisului

  Dermatologul si chirurgul David T. Harvey, MD, Piemont Healthcare, discută despre întrebări frecvente despre tratarea psoriazisului.

  Intrebari frecvente despre tratarea psoriazisului

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazisul poate fi o boala dificil de gestionat. Aceasta poate provoca disconfort fizic și poate afecta sănătatea emoțională. Veștile bune? Psoriazisul este foarte tratabil. Dermatologul si chirurgul David T. Harvey, MD, Piemont Healthcare, discută despre întrebări frecvente despre tratarea psoriazisului.

  I: Ce este psoriazisul în plăci?

  R: Am asemănat întotdeauna pielea cu o bucată de tort. Psoriazisul în plăci este o tulburare autoimună care afectează cireasa de pe tort, epiderma. În esență, există Dysregulation în sistemul imunitar, ceea ce înseamnă că sistemul imunitar reacționează la tesuturile corpului proprii si care cauzeaza inflamatia. Același dereglare induce pielea pentru a produce celule ale pielii mai repede decat se poate exfolia, astfel încât duce la zone este de culoare roșie cu senzație de mâncărime si cruste ridicat denumite "plăci".

  Î: Cum se trateaza psoriazisul?

  R: Tratamentul depinde de severitatea psoriazisului. Opțiunile de management includ: corticosteroizi topici, unguente acid salicilic, gudroane, analogi ai vitaminei D, retinoizi, tratamente cu lumină UV, metotrexat, și agenți biologici. In prezent nu exista nici un tratament pentru psoriazis, dar este o boală foarte ușor de gestionat. Prima mea prioritate este de a face un pacient confortabil și să-i ajute sa funcțieneze. Vreau ca ei să fie în măsură să folosească mâinile, pentru a fi capabil să ruleze, și nu de a avea dureri de fiecare data cand samponezi parul lor, etc. Psoriazisul poate fi social dăunător, așa că încearca să reduci vizibilitatea plăcilor, astfel încât pacientul sa nu fie conștient de sine.

   

  Î: Cum se determina ce tratament este cel mai bun pentru un pacient?

  R: În primul rând, psoriazisul poate fi clasificat ca fiind ușor, moderat sau sever. Palma ta reprezintă aproximativ 1% din suprafața totală a corpului dumneavoastră, astfel încât în cazul în care starea de psoriazis este ușoară, există doar câteva plăci și acestea afectează mai puțin de 3% din suprafața totală a corpului. Psoriazisul moderat înseamnă între 3 și 10% din suprafața totală a corpului ce este acoperita de psoriazis. In boala severa, mai mult de 15 până la 20% din suprafața pielii este acoperita de placi. Pentru cazurile usoare, am prescris initial un corticosteroid topic. În cazul în care boala reapare, voi adăuga un D analog de vitamina sau voi folosi tratamente cu lumină. Nu folosesc medicamente sistemice pentru cazurile ușoare, deoarece, în opinia mea, pur si simplu nu merita riscul.

  Pentru mai multe cazuri avansate, vom începe în mod similar cu tratamente topice, dar am sfătuit pacientii că aceste lucruri nu vor elimina toate placile lor. Spre deosebire de cazurile usoare, voi prescrie un medicament pe cale orala, cum ar fi metotrexat, care ajută la scăderea cifrei celulelor pielii observate în această stare. Din experiența noastră, metotrexatul funcționează foarte bine. Pacienții trebuie să fie monitorizați îndeaproape pentru ficat și anomalii ale sangelui. Pentru alții cu boală severă, voi prescrie agenți biologici, care lucrează, de asemenea, prin scăderea inflamației și cifra de celule. Aceste medicamente necesită, de asemenea, o monitorizare atentă, dar acestea sunt teribile pentru cazuri mai dure.

 • Curcumina poate ajuta in tratarea psoriazisului

  Curcumina face parte dintr-o familie de pigment galben luminos numit curcuminoids, găsita în condimentele de sofran. Curcumina poate ajuta in tratarea psoriazisului?

  Curcumina poate ajuta in tratarea psoriazisului

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Curcumina face parte dintr-o familie de pigment galben luminos numit curcuminoids, găsita în condimentele de sofran. Există o mulțime de curcuminoide în curcumă, dar Curcumina este cea mai bioactiva.

  Ce stim despre curcumina si psoriazis?

  Turmericul a fost folosit de secole în medicina ayurvedică și chineză pentru a trata boli ale pielii, infecții, boli digestive și inflamație, deși doar în ultimii ani oamenii de știință au izolat beneficiile terapeutice ale Curcuminei. Cercetările arată faptul ca curcumina are acțiuni anti-inflamatoare si antioxidante puternice atunci când sunt administrate pe cale orală sau aplicate local, (direct pe piele), cu efecte benefice observate în stări inflamatorii, cum ar fi artrita, boala Crohn și psoriazis.

  Cercetatorii cred ca Curcumina poate ajuta in tratarea psoriazisului prin:

  • Suprimarea activitatii unei enzime numite PHK, care este legata de activitatea psoriazisului.
  • Prevenirea infecțiilor cutanate prin intermediul unor acțiuni anti-bacteriene.
  • Blocarea acțiunii TNF-α (o proteină mică de semnalizare care promovează inflamația) într-un mod similar cu medicamente, dar fără efecte adverse.
  • Cresterea antioxidantilor de apărare care sunt reduse la pacientii cu psoriazis si pot contribui la inflamatie.

  Intr-un mic studiu, pacienții cu psoriazis în plăci ușor până la moderate (care acopera pana la 10 la suta din corpul lor) a luat 4,5 grame de suplimente de curcumina pe zi, pentru o perioadă de 12 săptămâni. Doar doi dintre cei doisprezece pacienți din studiu au raspuns la tratament, dar cei doi care au experimentat o imbunatatire la 83 88 la suta in scorurile de severitate psoriazis în săptămâna 12.

  Mai recent, pacienții cu psoriazis ușor-moderat, care au primit o combinatie de terapie cu steroizi, plus 2 grame de curcumina pe zi au prezentat o ameliorare mai mare in severitatea psoriazisului lor decât grupul care a folosit terapia cu steroizi în monoterapie.

  Există efecte secundare?

  Curcumina este în general considerata sigur de a se consuma in cantitati mari. Si este clasificata de catre Food and Drug Administration ca "recunoscuta în general ca fiind un compus sigur". Studiile privind efectele benefice ale curcuminei au folosit până la 8 grame pe zi, timp de mai multe luni, fără efecte adverse.

  Simptomele ușoare raportate asociate cu doze mari includ greață, diaree și bufeuri. Dozele medicamentoase suplimentare curcumei nu sunt recomandate pentru femeile gravide, deoarece acestea pot stimula uterul.

  Care este doza ideală de curcumina?

  Studiile folosind Curcumina ca terapie singura sau combinata pentru psoriazis au utilizat intre 2 si 4 grame pe zi, sub formă de capsule. Cercetatorii s-au uitat la efectele anti-inflamatorii ale curcuminei in osteoartrita. Si au gasit 200-500 mg (0.2-0.6 grame) de două până la patru ori pe zi pentru a fi eficiente în reducerea inflamației.

  Pentru că curcumă este doar în jur de 2-6% curcumina, nu este practic să se consume cantități de medicamente prin consumul mai mult de condiment. Curcumina este slab absorbita atunci când este luata pe cale orală. Suplimentele combina curcumina cu ingrediente, cum ar fi piperina. Acesta este un extract de piper negru, care a fost demonstrat de a creste bio-disponibilitate cu 2000 la suta.

 • Utilizarea probioticelor in tratarea psoriazisului

  Probioticele sunt bacterii vii, uneori numite "bacterii bune". Afla totul despre utilizarea probioticelor in tratarea psoriazisului.

  Utilizarea probioticelor in tratarea psoriazisului

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Probioticele sunt bacterii vii, uneori numite "bacterii bune". Probioticele pot fi consumate în alimente sau suplimente. Sunt considerate a avea efecte pozitive asupra sistemului nostru digestiv si imunitar, atunci cand este consumat in cantitati suficiente.

  Pana in prezent, studiile în utilizarea probioticelor in tratarea psoriazisului sunt foarte limitate. Intr-un studiu din 2013, pacienții cu psoriazis ușor până la moderat (care acoperă mai puțin de 16 la suta din corpul lor) au primit un supliment zilnic de Bifidobacteria infantis (o tulpină de bacterii probiotice) pentru o perioadă de 8 săptămâni. La finalul studiului, au prezentat o reducere semnificativa a nivelului de CRP si TNF-α, doi markeri pro-inflamatorii care sunt crescute in psoriazis.

  Utilizarea probioticelor in tratarea psoriazisului

  Sistemele noastre digestive sunt casa unor mii de miliarde de bacterii, care ne ajuta in digestia alimentelor si pentru a preveni agenții patogeni care intră in corpurile noastre. Este prea devreme pentru a spune daca probioticele pot atenua psoriazisul, dar este clar că bacteriile noastre intestinale joaca un rol in reglarea inflamației, astfel încât există un avantaj de conceput.

  Echilibrul dintre bacteriile noastre intestinale este afectat de alimentele pe care le mâncăm. Fibra din fructe, legume și alimente integrale se termina in intestinului nostru mare. Acesta acționează ca o sursă de hrană pentru bacteriile benefice care trăiesc acolo. Dietele bogate in fibre pot creste numarul de bacterii sanatoase in intestinele noastre.

  Bacteriile probiotice sunt de asemenea prezente în produsele alimentare care sunt fermentate, cum ar fi iaurt, pâine aluat, și legume fermentate cum ar fi kimchi și varză acră, inclusiv mai multe dintre aceste alimente pot influența în mod pozitiv bacteriile intestinale. O altă opțiune este de a utiliza un supliment de probiotice. Anul trecut, un studiu de la University College din Londra a constatat ca probioticele au avut tendința de a fi mai eficiente în a supraviețui condițiilor acide din stomac atunci când sunt livrate într-o formă lichidă și pe stomacul gol. Dacă alegeți un probiotic, este sugerat un proces pentru cel puțin o lună. Este folosit pentru a permite un timp suficient pentru bacterii de a coloniza intestinul.

  De cât de multe probiotice am nevoie?

  Doza cea mai eficientă de probiotice nu este clara, deoarece studiile pe terapia cu probiotice in psoriazis sunt foarte limitate. Soiurile diferite de bacterii probiotice au efecte diferite. Deci un probiotic care a fost demonstrat pentru a ajuta la administrarea simptomelor de boli inflamatorii intestinale nu vor beneficia în mod necesar de pacientii cu psoriazis. Cu toate acestea, în jur de 90 la suta din bacteriile din intestinele noastre consta in soiuri de Bifidobacteria și Lactobacilli. Ambele au fost utilizate în studii privind probioticele.

 • Utilizarea uleiului de nucă de cocos pentru tratarea psoriazisului

  Citeste instrucțiuni privind modul de utilizare a uleiului de nucă de cocos pentru tratarea psoriazisului.

  Utilizarea uleiului de nucă de cocos pentru tratarea psoriazisului

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Din experiența mea personală vă puteți baza pe uleiul de nucă de cocos extra virgin pentru a hidrata și, de fapt, fixa reducerea roșeții psoriazisului pe pielea capului si corpului. Totusi, ea funcționează doar dacă urmezi un plan de dieta anti inflamatoare.

  Dacă te gândești la asta, cum poate uleiul de cocos sa ajute la vindecarea pielii tale, dacă vei continua să mănânci alimente care cauzeaza inflamatie si supraîncarcă corpul cu toxine care au nevoie pentru a fi expulzate prin piele din moment ce expulzarea normala este supra-încărcata sau care funcționează bine sub valoarea nominală.

  Instrucțiuni privind modul de utilizare a uleiului de nucă de cocos pentru tratarea psoriazisului:

  1. Cumpara ulei de nuca de cocos extra virgin de brand, de calitate bună. De obicei, vine într-un borcan de sticlă, dar este de asemenea, bine să-l cumperi într-un borcan de plastic tare. Îmi place borcanul de sticlă mai mult
  2. Prefer să se încălzesc uleiul de nucă de cocos un pic prin plasarea vasului de sticlă într-o chiuvetă umpluta cu apă caldă timp de 1 minut sau cam asa ceva. Vei vedea o parte din substanța solidă de ulei de cocos ca incepe sa se topeasca.
  3. Unii oameni spun ca o cantitate mica merge un drum lung, dar voi aplica valorile liberale pe pielea mea sau scalp mai ales în zonele cu psoriazis în plăci, foarte urate.
  4. Procedez prin a il arunca pe un vechi tricou timp de 10 minute, în timp dimineața (prin modul în care acest lucru este tot după dușul meu dimineața) și tamponați pe orice exces cu vechiul tricou. Voi elimina vechiul tricou și apoi ma schimb în hainele mele de lucru.

  Scopul meu este de a aplica uleiul virgin de cocos de cel puțin de 3 ori pe zi. Dar eu il pot aplica de 4 ori pe zi sau dacă simt ca pielea mea ma strângere. Cu toate acestea, cel mai bun lucru despre uleiul de nuca de cocos, comparativ cu orice altă cremă hidratantă de pe piață este cantitatea de timp pe care se poate merge fără ca pielea sa devina foarte stransa si uscata. Chiar si in zilele mele mai rele de psoriazis in placi pe torsul meu. Uleiul de nucă de cocos mi-a păstrat pielea mea frumoasa și supla, timp de 8 ore, în timp ce sunt la locul de muncă. Intr-adevăr a fost o mană cerească.

  Așa cum am menționat mai devreme pentru rezultate mai bune:

  • Urmeaza un regim alimentar prietenos pentru psoriazis
  • Se iau suplimente esențiale pentru psoriazis
  • Se păstreaza nivelul de stres la un minim absolut
  • Încercați și de a sta la soare

  Ultima dată când am avut un focar de psoriazis, am inceput sa vad schimbarea de la roșu la piele roz în termen de 3 săptămâni. Dar vă rugăm să rețineți că am pus ulei de nucă de cocos pe de 4 ori pe zi.

 • Avantajele uleiului de nucă de cocos pentru tratarea psoriazisului

  Doriți să știți cum să folositi ulei de nucă de cocos pentru tratarea psoriazisului? Bine, atunci ati ajuns la locul potrivit!

  Avantajele uleiului de nucă de cocos pentru tratarea psoriazisului

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Doriți să știți cum să folositi ulei de nucă de cocos pentru tratarea psoriazisului? Bine, atunci ati ajuns la locul potrivit!

  Când am început să prezint semne de psoriazis în plăci, nu era decât un singur lucru pe care l-am putut folosi pentru a imi face ziua mea cât nedureroasa posibil. Si acesta a fost uleiul extra virgin de cocos. Numai pentru mirosul dulce si uleiul de cocos extra virgin aromat, aș fi dat bani greu câștigati pe creme hidratante care au facut pielea sa se simta mai rău.

  Cand ai o acoperire mare de psoriazis este imposibil de aplicat un strat subțire de cremă cu steroizi așa ca vei fi obosit de la fuga și la ATM pentru a menține finanțarea achizițiilor smântânal! Voi descrie în continuare în acest articol de ce uleiul de nuca de cocos pentru psoriazis functioneaza si modul de utilizare a uleiului de nucă de cocos pentru a trata psoriazisul cu succes la fel cum am făcut-o eu.

  Dar, mai întâi avem nevoie pentru a explora ceea ce este uleiul de nuca de cocos si cum anume poate ajuta psoriazisul se face mai bine.

  Ce este uleiul de nucă de cocos?

  Uleiul de cocos este derivat din nuca de cocos presata la rece sau miez de nuci de cocos ce ajung la maturitate. Acesta este utilizat în principal în bucătărie, dar, de asemenea, în medicină și industria cosmetică. De asemenea, acum oamenii încep să înțeleagă beneficiile derivate din uleiul de nucă de cocos prin consumul crud sau folosindu-l ca un substitut pentru uleiurile de gătit nesănătoase, cum ar fi uleiul de floarea-soarelui. Deci, nu numai ca este hidratant perfect pentru piele, dar are o mulțime de alte beneficii pentru sănătate.

  Care sunt beneficiile uleiului de nucă de cocos în afară de tratarea psoriazisului?

  • Face corpul rezistent la bacterii și viruși.
  • Aceasta poate ajuta la a tine sub control insulina din organism, care este benefica pentru diabet și probleme ale metabolismului.
  • Uleiul de cocos poate ajuta la reducerea colesterolului din cauza acidului lauric conținut în trigliceride cu lanț mediu (MCT). Acesta ajută în mod pozitiv raportul colesterolului.

  Stiinta din spatele uleiului de nucă de cocos pentru psoriazis

  Motivul pentru care uleiurile nu sunt folosite mai des ca creme hidratante de industria cosmetică se datorează faptului că uleiul cauzează nu numai pielea strălucitoare, dar poate duce la crize rele de acnee. Uleiurile vor bloca porii pielii și, de asemenea, sunt cunoscute pentru a provoca reacții alergice, cum ar fi erupții cutanate.

  Cu toate acestea, nimeni nu poate argumenta cu beneficiile liniștitoare de a pune ulei pe piele. Dar cealaltă problemă de onctuozitate este cauzată de aplicație. Din acest loc uleiul de nuca de cocos extra virgin vine. Studiile au arătat că acest tip de ulei de nucă de cocos nu blochează porii. Si nu provoacă reacții alergice la chiar și pielea cea mai sensibilă.

 • Tratarea psoriazisului ajuta la reducerea riscului de boli de inima

  Consiliul a stabilit că psoriazisul poate provoca boli cardiovasculare. Si, de asemenea, a demonstrat că tratarea psoriazisului ajuta la reducerea riscului de boli de inima.

  Tratarea psoriazisului ajuta la reducerea riscului de boli de inima

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Cercetarea publicat recent realizata de Ward si colegii sai de la Case Western Reserve Scoala de Medicina din Cleveland a rupt teren nou pe două fronturi. Consiliul a stabilit că psoriazisul poate provoca boli cardiovasculare. Si, de asemenea, a demonstrat că tratarea psoriazisului ajuta la reducerea riscului de boli de inima.

  Cercetătorii au studiat o legatura intre psoriazis si ambele boli de inima si accidentul vascular cerebral de ceva timp. Dar acum s-au gasit dovezi ca psoriazisul, boala inflamatorie a pielii, de fapt, poate duce la boli cardiovasculare. Precum si faptul ca psoriazisul agresiv tratat scade riscul cardiovascular.

  Aceasta descoperire reprezinta o schimbare dramatica in modul in care cercetatorii vor crede despre conexiunile de boala. Spune Ward, un profesor asistent de dermatologie si neurostiinte si autor principal al studiului. Ea este un om de știință la Murdough Family Center for Psoriasisde la Universitatea Hospitals Case Medical Center din Cleveland. Si are un doctorat in anatomie si Neurobiologie.

  Anterior, dovezi epidemiologice de la mii de pacienti au furnizat dovezi puternice ca persoanele cu psoriazis au avut o sansa mult mai mare decât media de a dezvolta boli cardiovasculare.

  Până în prezent, studiile epidemiologice nu au fost în măsură să demonstreze că boala de piele promovează în mod direct inflamația vasculară. Sau pe care ea aduce în mod direct cu privire la rezultate legate de infarct miocardic si accident vascular cerebral, spune ea.

  In studiul lor, publicat în Journal of Investigative Dermatology, Ward si colegii ei au fost capabili să facă ambele. Ei au descoperit ca soarecii de inginerie pentru a supra-exprima o proteina numita Tie2 in piele dezvolta o afectiune a pielii. Aceasta este similară cu psoriazisul uman. Folosind acest model, acestea au aratat ca persistenta inflamatiei cronice la nivelul pielii poate duce la inflamatie in artere mari, cum ar fi aorta inimii.

  Cercetare Ward, de asemenea, a constatat că prezența inflamației pielii susținută de formarea cheagurilor de sânge, s-au format mult mai repede.

  " Am demonstrat că,dacă tratezi agresiv inflamația pielii, efectul asupra formării cheagurilor de sânge este inversat."  Aceasta constatare sugereaza ca, daca tintesti psoriazisul cu un tratament agresiv, pacientilor cu risc de a muri de la boli cardiovasculare, de asemenea, ar trebui sa fie scazut, spune ea.

  Munca lui Ward este completata îndeaproape de Dr. Nehal N. Mehta, un cardiolog preventiv ce desfasoara acum cercetare sa de la National Institutes of Health din Bethesda, Maryland. (Studiul lui a fost descris in primăvara anului 2012 de psoriazis Advance.) De fapt, Ward și Mehta în prezent colaborează pentru a permite echipei sale de cercetare să utilizeze metode Mehta. Aceasta foloseste imagistica intregului corp pentru a detecta inflamația vasculară.

 • Tratamente medicale si naturale pentru psoriazis

  Să analizăm argumentele pro și contra de tratamente medicale si naturale pentru psoriazis.

  Tratamente medicale si naturale pentru psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Dupa ce te ocupi cu psoriazis timp de aproape 20 de ani fără ajutor, am fost dispusa să încerc aproape orice - experimentarea cu suplimente, uleiuri de baie, o dietă fără gluten, și multe altele.

  Să analizăm argumentele pro și contra de tratamente medicale si naturale pentru psoriazis.De ce este tratarea psoriazisului atât de complicat?

  Psoriazisul afecteaza fiecare persoana diferita. Ceea ce funcționează pentru o singură persoană nu poate lucra pentru următorul. Există o serie de optiuni de tratament - inclusiv remedii naturale, medicamente, fototerapie si tratamente IV.

  Factorii care să iei în considerare

  Timpul și comoditatea sunt factori mari atunci când vine vorba de alegerea și lipirea cu un tratament de psoriazis. Cercetările personale sugereaza ca tratamentele naturale iau destul de un pic de timp pentru a lucra. Cel mai bun caz, poate dura 3-5 luni, folosind un remediu natural in mod constant înainte de a vedea orice îmbunătățire.

  Cât timp dureaza pana cand un tratament lucreaza?

  In medie:

  • Biologics dureaza 2-3 luni +
  • Topicals dureaza 2+ săptămâni
  • Tratamentele de spumă dureaza 4+ săptămâni
  • Fototerapia durează 3 luni
  • Medicamente orale dureaza 8+ săptămâni

  Ce ești dispus să sacrifici?

  Aici este momentul în care stilul de viață devine foarte important în luarea deciziilor cu privire la tratamentul psoriazisului. Ce ești dispus să sacrifici? timp, comoditate sau cost? Din păcate, nu poți avea toate trei, atunci când incerci sa tratezi psoriazisul.

  Persistența și potențialul de dezamăgire

  Acesta poate fi dezamăgitor să persiste în regimul de tratament de psoriazis timp de 3 la 5 luni, doar pentru a realiza că terapia nu funcționează pentru tine. Cu toate acestea, tratamentele naturale sunt cea mai sigura optiune si modificarile stilului de viata sanatos. O dieta mai sanatoasa, de exemplu, nu oferă beneficii suplimentare.

  Consideraţii de cost

  Cand vine vorba de medicamentele pentru psoriazis, medicamentele care funcționează cel mai rapid si sunt cele mai convenabile sunt, de obicei cele mai scumpe. Unele exemple includ Biologics sau medicamente pe cale orala. Un prieten cu psoriazis a menționat recent că tratamentul său îl costă 50.000 $ pe an!

  Opțiunile mai puțin costisitoare

  Desi tratamentele naturale pot fi consumatoare de timp, iar utilizarea lor poate fi o zi descurajatoare, ele sunt de obicei mai ieftine decât tratamentele mai noi și mai eficiente pentru psoriazis. Din experiența mea, sunt, de obicei pe baza de prescriptie medicala. Si sunt forma cea mai traditionala si cea mai ieftina de tratament pentru psoriazis.

  Topice

  Cu toate că unele topicals lucreaza rapid, ele nu sunt neapărat cele mai bune pentru psoriazis. Am folosit topicals care mi-au curatat psoriazisul în 2 săptămâni, dar a rămas clar numai cu utilizarea continuă a tratamentului. Am experimentat, de asemenea, reacții adverse în cazul în care nu m-am oprit din utilizarea medicamentului pentru o perioadă de timp.

Articolele de la 1 la 10 din totalul de 23

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3