Trei dintre principalele cauze ale ridurilor de sub ochi

Aici veti gasi trei dintre principalele cauze ale ridurilor de sub ochi.

Trei dintre principalele cauze ale ridurilor de sub ochi

Va recomandam crema naturala bio pentru ochi: Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

Viața poate fi buna și frumoasa până într-o zi cand te uiți în oglindă și găsesti riduri sub ochi, care au apărut aparent de nicăieri. Mintea ta se duce imediat la cauze încercând să iti dai seama ce a cauzat aceste cute mici sub ochii. Din fericire, intelegerea cauzelor pentru obtinerea de riduri sub ochi poate ajuta să încetinesti îmbătrânirea în continuare. Aici sunt trei dintre principalele cauze ale ridurilor de sub ochi.

Trei dintre principalele cauze ale ridurilor de sub ochi

  1. Expunerea la soare

Se stie foarte bine faptul că expunerea la soare este cauza numărul unu pentru dezvoltarea ridurilor. Lumina soarelui afecteaza fibrele de colagen, ceea ce duce la un proces de reparare a pielii care duce la fibre de colagen dezorganizate numite "cicatrici solare." Deoarece acest proces de reparare a pielii cu defecte se repetă, se formează riduri.

Ridurile se formeaza numai de la efectele daunatoare ale razelor UV, dar, de asemenea, de la incruntarea când te uiti în soare. Protecția solară și ochelarii de soare sunt două moduri de a vă proteja de riduri cauzate de daunele soare.

  1. Fumat

Fumatul este, de asemenea, un factor de mare importanta pentru ridurile de sub ochi. Potrivit Clinica Mayo, nicotina din tigari provoaca îngustarea vaselor de sânge, care limitează fluxul sanguin de la nivelul pielii. Cu fluxul sanguin redus, pielea ta nu primește cantitatea necesară de oxigen și substanțe nutritive pentru a fortifica pielea și a combate ridurile.

Exista peste 4000 substante chimice din fumul de tutun, dintre care unele sunt deosebit de dăunătoare pentru piele. Aceste substante chimice sunt daunatoare pentru colagen si elastina, care dau pielii rezistenta si elasticitate pielii.

  1. Lipsa de somn

Ne dormind cele șapte, până la nouă ore in fiecare noapte, este un alt factor care contribuie la apariția ridurilor de sub ochi. Hormonul responsabil pentru ingrosarea pielii noastre, hormonul uman de creștere (HGH), este produs în timp ce noi dormim. De aceea, somnul limitat conduce la HGH limitat, și de fapt conduce la niveluri mai ridicate de cortizol, hormonul stresului. In cantitati in exces, cortizolul este cunoscut de a descompune țesutul corporal, ceea ce poate duce la o piele mai subtire, care este mai predispusa la riduri.

După cum se poate observa, cele trei cauze principale ale ridurilor sub ochi sunt in mare masura prevenite. Dacă doriți să sfidati îmbătrânirea și să păstrati ridurile la distanta, luati în considerare utilizarea de protecție solară și ochelari de soare, renunti la fumat, si obtineti cantitatea de somn necesara in fiecare noapte.