Trei sfaturi necesare pentru evitarea ridurilor oculare

De-a lungul varstei de 20 ani, semnele de imbatranire ce începeti să le observați sunt linii fine care se formează în jurul ochilor. Afla trei sfaturi necesare pentru evitarea ridurilor oculare.

Trei sfaturi necesare pentru evitarea ridurilor oculare

Va recomandam crema naturala bio pentru ochi: Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

De-a lungul varstei de 20 ani, semnele de imbatranire ce începeti să le observați sunt linii fine care se formează în jurul ochilor. Acele linii subtiri si ridurile, rezultă din zâmbet sau râs, dar si pusul lor. Ca parte a misiunii noastre de a vă ajuta să fiti cele mai frumoase, am adunat cateva lucruri simple și măsuri pe care puteti sa începeti să le luați pentru a preveni aceste riduri de la formare și aprofundare.

Trei sfaturi necesare pentru evitarea ridurilor oculare

Fii atent cu lentilele de contact

Dacă sunteți un purtator de lentile de contact, trebuie să acordati o atenție la modul în care le puneti în fiecare dimineață și le luati în fiecare seară. Exercitând presiune suplimentară asupra pleoapelor superioare și inferioare de două ori pe zi poate provoca întindere. Si de asemenea o pierdere de elasticitate în acea zonă. Încercați să utilizați inelarul și degetul mic pentru a ține pleoapele deschise. Acestea sunt cele mai slabe două degete și vor exercita mai puțin stres pe piele.

Dormi pe spate

Pentru a ajuta la prevenirea ridurilor nu numai pe ochi, dar, de asemenea, pe fata si gat, ar trebui să dormi pe spate. Dormitul pe o parte sau pe stomac, vă puteți predispune la linii pe fata. Acestea pot deveni permanent intiparite in pielea ta", spune Dr. Price. Investeste în lenjerii de mătase, confortabile. Dacă ajungi sa dormi pe o parte, pielea ta va aluneca mai usor peste tesatura de matase, reducand sansa ca ridurile sa se formeze, explica Dr. Price. Iar dacă dormi pe partea sau pe stomac, de asemenea, încercați sa alternati care parte a feței este pe perna. Astfel încât să nu se suprasoliciteze o singura parte.

Fumatul interzis

Doar dacă nu iti place aspectul unui Shar Pei, nu fuma. Acest lucru nu are nevoie de nici o explicație: țigările îmbătrânesc rapid și dauneaza aproape fiecare parte a corpului, în special pielea. Miscarile faciale pe care trebuie să le faci tragand dintr-o țigară, provoca pielea de pe fata ta pentru a se trage si provoaca riduri. Si nicotina distruge colagenul si elastina, care mentine pielea elastica.

De asemenea, evita fumul pasiv. În plus față de multitudinea de probleme grave de sănătate cauzate de fumatul pasiv, de asemenea, el poate contribui la formarea ridurilor. Astfel pielea isi pierde elasticitatea. In plus, oamenii au tendința de a privi incruntat instinctiv atunci când acestia sunt expusi la fum. Nu este nevoie sa spunem ca incruntarea duce la linii fine si riduri din jurul ochilor.