ulei de macese

  • Uleiul de mosc pentru eliminarea cicatricilor

    Uleiul de mosc, care este extras din semințele de macese, este cunoscut pentru beneficiile sale cosmetice multiple. Este extrem de nutritiv și are proprietăți emoliente si este o alegere populara in terapia pentru regenerarea a pielii.

    cicatrici ulei de mosc

    Va recomandam Gelul tratament natural pentru cicatrici- Pentru produs dati click aici

    Origine

    Uleiul de mosc salbatic este extras din semințele de măceșe, un arbust care are originea în Europa, dar, de asemenea, crește în unele părți din Chile și Argentina. Acest ulei conține o concentrație mare de vitamina C, vitamina A și acizii grași esențiali polinesaturați. Uleiul de mosc are, de asemenea, proprietati  de hidratare și de ungere. Forma de vitamina A prezenta in uleiul de mosc este responsabila pentru regenerarea pielii și vindecarea leziunilor pielii, care este motivul pentru care acest ulei este căutat pentru terapia pentru eliminarea cicatricilor.

     

    Caracteristicile uleiului de mosc

    Acizii grași esențiali prezenți în uleiul de mosc rețin apa în stratul superior al pielii. Acest fapt creste hidratarea pielii și ajuta la menținerea elasticitatii și fermitatea pielii. Uleiul de mosc, reduce, de asemenea, inflamația, stimulează regenerarea pielii cu celule noi si reduce aparitia ridurilor, liniilor fine, vergeturilor și cicatricilor. Dr. Leonardo Rusowsky, chirurg de la Enrique Spitalul Deformes din Santiago, Chile, confirmă faptul că uleiul de macese imbunatateste textura si calitatea pielii in timp ce aplatizeaza și îmbunatateste aspectul cicatricilor.

    Măceșele sunt fructe  coapte de obicei recoltate din Cherokee (Rosa laevigata), Rosa canina sau măceș (Rosa eglanteria). Acesti arbuști au de obicei flori de un roz palid, moderat care produc niste fructe de culoare roșie. Aceste  fructe sunt foarte acide și pot fi utilizate intern pentru tratarea gripei si a altor boli. Uleiul care se extrage din aceste fructe de un rosu aprins este foarte laudat pentru capacitatea de a reduce cicatrici, minimizeaza ridurile si hidrateaza pielea. Acesta conține un nivel ridicat de acid linoleic și acizi grași. Despre aceste substante se crede ca sprijina textura pielii, previn decolorarea si reduc  ridurile. Puterea de vindecare este motivul pentru care se crede că ajuta la prevenirea formării vergeturilor.

    Cum functioneaza?

    Uleiul de macese penetrează pielea și este ușor de absorbit. Ofera elemente calmante, de protecție, cum ar fi acizii grași și vitamina C. Aceste elemente pot reduce decolorarea și ajută la stimularea producției de colagen. În plus față de înmuierea și hidratarea epidermei, acizii grași din uleiul de macese se transforma în prostaglandine odată ce acestia sunt absorbiti în piele. Aceste prostaglandine ajuta la stimularea puterilor de regenerare ale pielii tale, lucreaza pentru a vindecarea cicatricilor si protejeaza împotriva vergeturilor.

    Utilizarea recomandata

    Într-un studiu din decembrie 1988, Dr. Bertha Pareja, profesor principal la Facultatea de farmacologie si Biochimie de la Universitatea San Marcos din Lima, Peru, participanții au văzut cele mai mari rezultate din aplicarea zilnică a uleiului  de mosc. Prin urmare, se recomandă să aplicați ulei de mosc direct pe piele, cel puțin o dată pe zi, fie peste tot sau va puteti concentra pe zonele deteriorate sau afectate. Pentru un beneficiu maxim, folosiți uleiul atat in rutina de dimineață cat si in rutina de noapte.

    13531994_624778294338513_1340161774_n

  • Uleiul de macese si eliminarea vergeturilor

    Cand colagenul si elastina din piele ta se rup, formeaza cicatrici cunoscute sub numele de vergeturi. Mulți factori și condiții pot cauza formarea vergeturilor, inclusiv creșterea greutății corporale și sarcina. Cu toate ca multi medici afirma ca genetica joaca un rol important in aparitia vergeturilor, există, de asemenea, o serie de produse disponibile pentru a ajuta la impiedicarea  formarii lor, inclusiv uleiul de macese, sau uleiul de seminte de macese așa cum este cunoscut. Acest ulei esential este considerat un ulei "uscat", deoarece acesta este absorbit rapid de piele si nu lasa senzatia de piele grasa.

    cicatrici vergeturi macese

    Va recomandam Gelul tratament natural pentru cicatrici- Pentru produs dati click aici

    Caracteristicile uleiului de macese

     

    Măceșele sunt fructe  coapte de obicei recoltate din Cherokee (Rosa laevigata), Rosa canina sau măceș (Rosa eglanteria). Acesti arbuști au de obicei flori de un roz palid, moderat care produc niste fructe de culoare roșie. Aceste  fructe sunt foarte acide și pot fi utilizate intern pentru tratarea gripei si a altor boli. Uleiul care se extrage din aceste fructe de un rosu aprins este foarte laudat pentru capacitatea de a reduce cicatrici, minimizeaza ridurile si hidrateaza pielea. Acesta conține un nivel ridicat de acid linoleic și acizi grași. Despre aceste substante se crede ca sprijina textura pielii, previn decolorarea si reduc  ridurile. Puterea de vindecare este motivul pentru care se crede că ajuta la prevenirea formării vergeturilor.

     

    Cum functioneaza?

    Uleiul de macese penetrează pielea și este ușor de absorbit. Ofera elemente calmante, de protecție, cum ar fi acizii grași și vitamina C. Aceste elemente pot reduce decolorarea și ajută la stimularea producției de colagen. În plus față de înmuierea și hidratarea epidermei, acizii grași din uleiul de macese se transforma în prostaglandine odată ce acestia sunt absorbiti în piele. Aceste prostaglandine ajuta la stimularea puterilor de regenerare ale pielii tale, lucreaza pentru a vindecarea cicatricilor si protejeaza împotriva vergeturilor.

     

    Utilizarea uleiului de macese

     

    Spre deosebire de cele mai multe uleiuri esentiale, uleiul de măceșe nu trebuie să fie diluat. Aplica-l direct pe piele, pe zonele de care sunteți preocupat, inclusiv pe piept și abdomen. În mod alternativ, folosiți ulei de măceșe ca un ulei purtător. Acesta este un ulei de bază utilizat pentru a dilua și a contribui la obtinerea uleiurilor esențiale pentru piele. Cu toate ca uleiul de macese poate fi folosit ca atare, el poate fi, de asemenea, utilizat într-un amestec care combină alte uleiuri esențiale calmante care sunt considerate a face pielea mai rezistentă. Unele exemple includ neroli, lavanda, lemongrass și uleiuri de tamaie.

     

    Consideraţii

     

    Cu toate că există o mulțime de dovezi anecdotice ca uleiul de macese este benefic pentru piele, nu există nici o dovadă științifică pentru a susține  că acesta îmbunătățește capacitatea pielii de a se regenera sau are orice efecte pe termen lung asupra vergeturilor. In plus, la fel ca cele mai multe alte produse pe care le utilizați pe piele, uleiul de macese poate provoca o reacție alergica. In special dacă aveți sensibilități. Testati uleiul înainte de a-l aplica în zonele mari tamponându-l într-un loc discret, cum ar fi o mică zona pe braț, pentru a vă asigura că acesta nu va irita pielea.

    13531994_624778294338513_1340161774_n

2 Articol(e)