umflături

 • Umflaturi purulente- cosuri, papule pustule

  Umflaturi purulente - numite de obicei cosuri, papule sau pustule - apar de regulă în timpul anilor adolescenței. Totusi, cosurile pot deveni o problemă mai târziu în viață. Cosurile vin și dispar, și de multe ori lasă un semn pe piele, care poate fi greu de șters.

  Umflaturi purulente- cosuri, papule pustule

  Va recomandam cel mai eficient si recomandat tratament natural pentru Acnee, Cosuri. Puncte negre si Puncte albe - Pentru produse dati click aici

   

   

  Umflaturi purulente- umflaturi cu puroi

  Atunci când un cos este mic, acesta este considerat o papula, dar papulele nu conțin întotdeauna puroi. Pustulele sunt mai mari decât o papulele. In conformitate cu SUA Food and Drug Administration, androgenii, care sunt hormoni sexuali, încurajeaza dezvoltarea de cosuri asociate cu acnee. Umflaturile purulente pe piele sunt uneori cauzate de o afecțiune a pielii numita rozacee, care pot fi ținute sub control, dar nu vindecate.

  Semnificaţie

   

  Umflaturile purulente pe piele pot deveni o problemă majoră în cazul în care acestea nu sunt tratate în mod corespunzător. Tratarea acestor leziuni fără cunoștințe adecvate de multe ori fac lucrurile si mai grave. Cosurile sunt jenante pentru multi, iar acestea sunt cunoscute ca distrug tenurile frumoase.

   

  Identificare

   

  Cosurile pot fi un semn de acnee. Leziunile asociate cu aceasta afecțiune a pielii apar de multe ori pe fata, gat, piept, spate și umeri. Cosurile au o bază inflamata cu un capac umplut cu puroi alb. Umflaturile pline de puroi la nivelul pielii cauzate de rozacee pot afecta fruntea, nasul, obrajii și bărbia. Potrivit Institutului National de Artrita si Boli musculo-scheletice si  de piele, rozaceea inflamatorie produce umflaturi pline de puroi pe piele și roșeata.

   

  Mărimea

   

  Cosurile pot fi mari sau mici, dar, de obicei, o pustulă nu este mai mare decât o guma de creion. Cu cat este mai mare aria umpluta cu puroi, cu atat este mai rosie zona care o inconjoara. Cosurile se ridică la suprafața pielii, iar unele sunt mai sus pe piele decât altele.

   

  Prevenire / Soluție

   

  Spălarea pielii de două ori pe zi, poate ajuta la reducerea dezvoltarii de cosuri. Păstrarea parului departe de fata ta poate ajuta. Utilizati o atingere ușoară pe piele pentru a evita stimularea glandelor de ulei. Mergeti la un estetician o dată pe lună pentru curatarea porilor profunda. Tratamentul este de ajutor în   prevenirea umflaturilor pline de puroi. Umflaturile pline de puroi la nivelul pielii cauzate de acneea ușoara pot fi controlate cu ajutorul unor produse de îngrijire a pielii decât conțin peroxid de benzoil, rezorcină, acid salicilic sau sulf. Leziunile severe ale acneei si leziunile rozaceei trebuie sa fie tratate de catre un dermatolog, care poate prescrie creme topice sau medicamente pe cale orala.

 • Umflaturi dure de la acnee

  Acneea provoaca de obicei umflaturi mici pe piele atunci când foliculii devin parțial sau în totalitate infundati cu celulele moarte ale pielii si ulei. Punctele negre sunt blocaje parțiale, în timp ce un punctele albe sunt complet înfundate. Cosurile care se umplu cu puroi sunt numite papule și pustule. Uneori, acneea provoaca umflaturi dure, care sunt mult mai grave, din cauza aspectului lor și potențialul de a lasa cicatrici.

  Umflaturi dure de la acnee

  Va recomandam cel mai eficient si recomandat tratament natural pentru Acnee, Cosuri. Puncte negre si Puncte albe - Pentru produse dati click aici

   

  Umflaturi dure de la acnee

  Tipuri

   

  Umflaturile dure ale acneei vin în două tipuri. Nodozitățile acneei se extind sub suprafata pielii si sunt mari si dure la atingere. Un chist acneic ajunge sub piele si se umple cu puroi,  sebum și celule moarte. Ambele tipuri de acnee dura sunt foarte vizibile și dureroase dacă le atingeți sau le apasati. Niciodată nu stoarceti aceste umflaturi si nu încercati sa le intepati.

  Cauze

   

  Nici acneea ușoara și nici cea severa nu este cauzata de lipsa spalarii. Veți obține cosuri în cazul în care pielea produce prea mult sebum. Sebum pe care de obicei corpul tau incepe sa il produca in adolescenta. Bacteriile intră în amestec, atrag celulele albe din sânge și inflameaza pielea. Optzeci la suta din adolescenti au cosuri, potrivit site-ului TeensHealth. Totusi nu toti dezvolta cazuri severe, cu umflături acneice dure cum ar fi noduli si chisturi.

  Consideraţii

   

  Atat nodulii cat si chisturile au un risc ridicat de cicatrici odată ce acestea dispar în cele din urmă, și de multe ori ele persista în ciuda tratamentelor tipice, cum ar remedii de casa si produsele care conțin acid salicilic sau peroxid de benzoil. Consultați un medic regulat sau un dermatolog dacă aveți umflaturi persistente dure. Veti obține un tratament adecvat înainte de a se dezvolta cicatrici. Doctorii au remedii mai puternice, cum ar fi creme prescrise, antibiotice, injectii cu corticosteroizi si medicamente pe cale orala, cum ar fi izotretinoin.

  Tratamente pentru cicatrici

   

  Cicatricile de la umflaturile dure pot fi înguste și adânci sau pot lua forma unei depresiuni progresive a pielii. Ambele tipuri de cicatrici pot fi tratate cu o varietate de metode, în funcție de gradul severitatii semnului. Peelingul chimic și microdermabraziunea sunt adesea eficiente pentru cicatrici usoare, in timp ce problemele mai severe pot necesita dermabraziune, laser resurfacing sau tratamente cu laser mai profunde. Alte opțiuni pentru a elimina cicatricile sau pentru a reduce aspectul lor includ preparatele injectabile de umplere și procedurile chirurgicale.

   

  Prevenire

  Nu puteți preveni complet acneea în cazul în care pielea  supraproduce  sebum.  Ati putea fi capabil sa indepartati leziunile mai grave, cum ar fi nodulii si chisturile prin spalarea ușoară a pielii nu mai mult de două ori pe zi, cu săpun sau produse de curățare ușoare. Niciodată nu folosiți agenți de curățare duri si nu frecati pielea. Iritatia poate agrava acneea  și poate provoca umflaturi dure. Tratati cazurile usoare prompt cu creme eliberate fara reteta. Abtineti-va de la stoarcerea sau pocnirea cosurilor.

 • Legatura intre dietele anti-inflamatorii si psoriazis

  Timp de mii de ani, inflamatia a fost caracterizata prin patru semne - roșeață, umflături, căldură și durere. Ce stim despre dietele anti-inflamatorii si psoriazis?

  Legatura intre dietele anti-inflamatorii si psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Desi nu exista nici o "dieta anti-inflamatoare" singura, este descrisa de obicei ca un model de a manca, care pune accentul pe alimentele cu beneficii anti-inflamatorii (cum ar fi uleiul de măsline, pește gras și fructe cu coajă). Si limiteaza alimentele considerate a avea efecte pro-inflamatorii, cum ar fi glucide rafinate și unele tipuri de grăsimi dietetice.

  Ce stim despre dietele anti-inflamatorii si psoriazis?

  Timp de mii de ani, inflamatia a fost caracterizata prin patru semne - roșeață, umflături, căldură și durere. Cu toate că o anumită cantitate de inflamație este o parte complet normală și esențială a răspunsului imun al organismului (de exemplu, atunci cand se dezvolta o infecție sau se rupe un os), studiile arata ca inflamatia pe termen lung, joaca un rol important in dezvoltarea multor boli, inclusiv cancer , boli de inima si psoriazis.

  In psoriazis, un raspuns imun hiperactive declanseaza niveluri anormal de ridicate de inflamatie. Unele studii arată că activitatea de psoriazis (masurata prin zona de psoriazis si severitatea indexului sau scorul PASI) este legat de nivelurile de inflamatie. Astfel creste inflamatia, deci produce roșeață, scalare, si cantitatea de piele implicată.

  Din cauza legăturii dintre inflamație și psoriazis, este posibil ca o dieta anti-inflamatorie sa poate ajuta la reducerea severității psoriazisului. De exemplu, uleiul de pește poate reduce nivelurile de hormoni pro-inflamatorii intr-un mod similar cu medicamente anti-inflamatorii. Alte alimente, inclusiv ulei de măsline și fructe cu coajă s-au dovedit a reduce markeri inflamatorii. De asemenea, de a suprima celulele gandite pentru a declansa cresterea exagerata a celulelor pielii in psoriazis.

  Ce spune știința?

  Pana in prezent, studiile științifice nu au analizat efectele unei "diete anti-inflamatorii" specifice pentru psoriazis. Deși unele au inclus elemente anti-inflamatorii (de exemplu, aportul tot mai mare de pește și fructe cu coajă), ca parte a unui plan de tratament. Într-un singur studiu de caz a cinci pacienți cu psoriazis în plăci, un program de dieta timp de  6 luni a subliniat faptul ca peștele, fructele și legumele, uleiul de măsline și limitarea de carne rosie, alimente procesate au redus severitatea psoriazisului (PASI), la o medie de 18.

  Alte studii au analizat efectele nutrienților anti-inflamatorii in psoriazis, cu omega-3, pestele gras, si curcumina (o parte din condiment curcumă). S-au dovedit a avea efecte pozitive asupra severității psoriazisului, fie ca un singur tratament, sau în combinație cu alte tratamente.

  In afara de psoriazis, vinul roșu, peștele gras, uleiul de măsline, nucile, fructele, legumele, ceaiul, ierburile și condimente s-au dovedit a exercita efecte anti-inflamatorii. Un studiu se uita la aportul de fructe si legume la peste 1000 de bărbați și femei. Cei care au mâncat mai multe fructe si legume au avut cele mai scazute niveluri de markeri inflamatorii, chiar și după ajustarea altor obiceiuri, inclusiv fumat și exercițiu fizic.

 • Trei diferente importante intre eczeme si psoriazis

  Pielea iritată cu pete roșii si umflături sunt doar două simptome pe care psoriazisul și eczemele le au in comun. Aici sunt trei diferente importante intre eczeme si psoriazis.

  Trei diferente importante intre eczeme si psoriazis

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Pielea iritată cu pete roșii si umflături sunt doar două simptome pe care psoriazisul și eczemele le au in comun. Atat psoriazisul cat si eczemele pot avea declansatori similari, de asemenea, cum ar fi stresul. Si nici una dintre condiții este contagioasă.

  Aceste similitudini pot face psoriazisul si eczemele greu pentru medici pentru a diagnostica. Dar fiind conștienți de unele dintre diferențe, vă poate ajuta să obțineți un diagnostic corect si tratament pentru problemele pielii tale speciale.

  Pentru inceput, eczema este un termen general folosit pentru a descrie un set de condiții de mancarimi ale pielii, care pot fi cauzate de pielea uscată, anumite boli, contactul cu un alergen sau iritant sau chiar de stres. Este cel mai frecvent un răspuns inflamator, care se întâmplă atunci când un alergen sau iritant vine în contact cu pielea sensibilă. Psoriazisul, cu toate acestea, este o afecțiune genetică autoimună în cazul în care celulele pielii cresc prea repede, având ca rezultat pete groase si incomode ale pielii.

  Aici sunt trei diferente importante intre eczeme si psoriazis.

  1. Timpul de debut este diferit.

  • Eczema apare cel mai frecvent la sugari și copii mici. In multe cazuri, simptomele vor deveni mai putin severe pe masura ce copilul devine mai in varsta, iar starea pielii poate apărea și la adulți.
  • Psoriazisul poate începe în orice moment, dar este cel mai frecvent la vârstele cuprinse între 15 și 30 de ani. De asemenea, nu este neobișnuit pentru psoriazis, pentru a incepe mai tarziu in viata, intre 50 si 60 de ani.
  1. In afar de petele roșii de piele si senzația de mâncărime, cele două condiții arata diferit.

  • Eczema cauzeaza pielea să pară roșie, uscata și crăpata. In cazurile severe, pielea poate, de asemenea, sa provoace blistere, iar anumite tipuri pot provoca pielea să arate modificări de culoare. Eczema poate apărea, de asemenea, ca umflaturi umplute cu lichid. Simptomele pot apărea oriunde, dar cel mai probabil să le vadă pe fata la sugari, și, de asemenea, pe scalp, piept și spate, gât, încheietura mâinii, glezne și în zone moi ale pielii, la fel ca in interiorul coatelor si genunchilor.
  • Psoriazisul cauzează pete roșii sau albe, groase, care pot să apară, de asemenea, argintii si solzoase. Aceste pete pot apărea oriunde pe piele, dar cel mai probabil să apară pe exteriorul genunchilor si coate, partea inferioara a spatelui si pe scalp. De asemenea, psoriazisul provoaca adâncituri in unghii, ceea ce le face fragile sau le determină să cadă.
  1. Tratamentul difera pentru psoriazis si eczeme.

  • Persoanele care suferă de eczeme pot folosi creme si lotiuni pentru a ajuta la gestionarea uscăciunii și iritarii. Pot folosi și comprese reci pentru a calma mancarimea dureroasa. Medicul dumneavoastră vă poate prescrie, de asemenea, un antihistaminic sau corticosteroizi.
 • Crema cu cofeina pentru tratarea psoriazisului

  Un studiu din 2005 publicat în "Journal of Dermatologic Tratamentul" a folosit crema cu cofeina pentru tratarea psoriazisului.

  Crema cu cofeina pentru tratarea psoriazisului

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazisul este o afectiune cronica a pielii, care provoaca umflaturi rosiatice-roz pentru a se dezvolta pe diferite părți ale pielii, din cauza unei acumulări de celule brute si piele uscată. Medicii nu sunt siguri ce cauzeaza psoriazisul, dar ei cred ca poate fi moștenit și cauzat de stres. Opțiunile de tratament includ creme topice, medicamente si exercitii fizice. De asemenea, medicii cred ca schimbarile in dieta pot ajuta la tratarea bolii de piele. Cafeina, indiferent dacă este aplicata local sau consumata, poate avea un efect direct asupra psoriazisului.

  Tratamentul psoriazisului

  Psoriazisul afecteaza mai mult de 6 milioane de persoane din Statele Unite, in conformitate cu Universitatea din Maryland Medical Center. Cremele topice sunt utilizate pentru a trata simptomele psoriazisului. În cazurile mai severe, un medicament pe baza de prescriptie orala este de asemenea folosit. Medicamentele anti-inflamatoare nesteroidiene sau AINS, pot fi luate pentru a ajuta la reducerea inflamației. Multe dintre schimbările nutriționale sunt adesea sugerate pentru a ajuta simptomele psoriazisului. Universitatea din Maryland Medical Center recomanda ca persoanele cu psoriazis sa evite alcoolul, zaharurile simple și alimentele bogate în grăsimi. Alergiile alimentare pot declanșa o eruptie de psoriazis, astfel încât ar putea fi necesare teste de alergie.

  Aplicarea topica a cafeinei pentru tratarea psoriazisului

  Un studiu din 2005 publicat în "Journal of Dermatologic Tratamentul" a folosit crema cu cofeina pentru tratarea psoriazisului.

  Treizeci și nouă de pacienți cu psoriazis au fost împărțiți în două grupuri pentru cercetare. Pacienții din lotul experimental au fost tratati de trei ori pe zi, cu o crema care contine 10 la suta cofeina. Pacienții din grupul de control le-au fost administrat un placebo. Zona psoriazică și severitatea Index, sau PASI, a fost evaluati la fiecare vizită. Dupa opt saptamani, cercetatorii au descoperit ca tratamentul cu cafeină a fost mai eficient decât placebo în reducerea scorurilor PASI.

  Cafeina crește raspunsul imun

  Cercetătorii nu sunt siguri în ce măsură cofeina influenteaza sistemul imunitar. Intr-un studiu din 2004 publicat in "Journal of Pharmacy and Pharmacology", cercetatorii au descoperit ca aportul de cafeina la soareci afectate lizozimul, o parte de enzimă a sistemului imunitar. Consumul de cafeina cronica a crescut activitatea lizozimului și a jucat un rol important în dezvoltarea unui sistem imun protector. Studiile efectuate sunt importante, deoarece psoriazisul se crede ca poate fi o tulburare autoimună.

  Cafeina ca un anti-inflamator

  Rolul cofeina in inflamatie nu este complet înțeles. Cafeina este folosita in unele medicamente pentru durere, deoarece ajută la creșterea de acetaminofen, dar nu este clar daca cofeina actioneaza ca un anti-inflamator pe cont propriu. Un studiu din 2011 publicat în "Journal of Nutrition" a investigat 16 bărbați sănătoși și efectele cafelei asupra apetitului, aportul de energie și a markerilor de inflamatie. Cafeina a fost gasita pentru a creste concentratiile de cortizol din organism. Cortizolul suprima sistemul imunitar, ceea ce poate duce la un răspuns anti-inflamator redus.

 • Simptome diferite ale psoriazisului

  Fiecare tip de psoriazis are simptome diferite. Mulți oameni au, de asemenea, mai mult de un tip de psoriazis. Dacă aveți psoriazis, simptomele nu pot fi la fel ca simptomele altcuiva.

  Simptome diferite ale psoriazisului

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  Psoriazisul este o boala caracterizata prin zone ridicate de piele cu pete solzoase, argintii. Cu toate ca aceste pete de piele pot fi gasite oriunde pe corp, ele au fost găsite cel mai frecvent pe coate, genunchi, partea inferioara a spatelui, tălpi și unghii. Există mai multe tipuri diferite de psoriazis. In conformitate cu Centrele pentru Controlul si Prevenirea Bolilor (CDC), 10 pana la 20 la suta din persoanele care au psoriazis vor dezvolta artrita psoriazica, o inflamatie dureroasa a articulatiilor.

  Psoriazis: Atacul sistemului imunitar

  Psoriazisul este o condiție pe o listă lungă de tulburări autoimune, care include diabetul zaharat de tip 1, boala celiaca si artrita reumatoida. Conform Academiei Americane de Dermatologie (AAD), 7,5 milioane de americani au psoriazis. Sistemul imunitar este o mica armata de celule, glande și țesuturi, care protejează organismul de invadatori străini dăunători, cum ar fi virusuri, bacterii si paraziti. Psoriazisul apare atunci cand sistemul imunitar al organismului trimite forțele pentru a vă proteja de substanțe care sunt inofensive. Pentru că nu există pericole reale pentru a proteja impotriva lui, celulele T produse de celulele sanatoase ataca sistemul imunitar.

  Corpul tau raspunde la acest lucru într-un număr de moduri:

  • Inflamația ce cauzeaza roșeață și umflături.
  • Vasele de sange dilatate in apropiere de suprafața pielii tale.
  • Creste numărul de celule T și alte celule albe din sange.
  • Producția de celule noi ale pielii ajung la suprafata pielii mult mai repede decât în mod normal.
  • În cazul în care creșterea celulară depaseste capacitatea organismului de a le indeparta, se acumulează pe suprafața pielii.

  Ați putea să aveți psoriazis?

  Fiecare tip de psoriazis are simptome diferite.

  Mulți oameni au, de asemenea, mai mult de un tip de psoriazis. Dacă aveți psoriazis, simptomele nu pot fi la fel ca simptomele altcuiva. Potrivit Fundatiei Nationale de Psoriazis (NPF), o persoană trebuie să fi moștenit gene care cauzează psoriazis și să fie expuse la un declanșator de mediu, în scopul de a obține psoriazis. Declansatori pot include:

  • Stres
  • Rănire
  • Medicamente
  • Infecții

  Psoriazis în plăci

  DAI estimează că între 80 la 90 la suta din persoanele cu psoriazis au psoriazis în plăci. Psoriazisul în plăci poate să apară în primul rând sub forma unor pete rosii, inflamate ale pielii. Aceste zone ale pielii devin ridicate și îngroșate, în curs de dezvoltare cu o acumulare semnificativă de alb sau argintiu pe piele.

  Condiții care pot arata ca psoriazis

  • Eczema: provoaca roseata pielii, vezicule, craparea sau descuamarea pielii. Aceasta nu au, cu toate acestea, acea acumulare a pielii, care se gaseste la psoriazis.
  • Mătreață (dermatita seboreica), fulgii sunt mai fine și, de obicei, mai puțin profunzi decât cele ale psoriazisului scalpului. De asemenea, cu psoriazisul scalpului, erupția este neuniformă, iar pielea tinde sa fie mai inflamata.
  • Rozaceea produce o roșeață de tip de spălare și cosuri. Ea nu duce la pete uscate și scalare cum se gasesc in cazul psoriazisului.

6 Articol(e)