zona afectata

 • Remedii simple, naturale pentru petele maro

  Chiar daca petele de varsta sunt inofensive, mulți consideră că sunt neatractive. Dar există o veste mai bună, deoarece există o mulțime de remedii simple, naturale pentru petele maro.

  Remedii simple, naturale pentru petele maro

  Va recomandam tratament natural pentru pete din linkul de mai jos: dati click aici pentru produs si mai multe informatii.

   

  Indiferent de fundalul etnic sau de culoare a pielii, în cele din urmă cei mai multe dintre noi vor dezvolta un fel de pete maro sau de vârstă. Aceste pete de vârstă apar, în general, pe zonele de piele expuse, cum ar fi fata, spate, gât, piept, umeri și mâini. Principalul vinovat este expunerea la soare. Atunci când pielea este expusă la soare, provoacă o creștere a producției de celule cunoscut sub numele de melanocite care cresc melanina din piele, care devine mai întunecata.

  Veștile bune? Petele de varsta sunt inofensive. Ele sunt benigne, nu cancer. Dar, deoarece unele tipuri de cancer de piele, cum ar fi melanomul poate arata ca pete de vârstă, trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră pentru a examina pielea.

  Chiar daca petele de varsta sunt inofensive, mulți consideră că sunt neatractive. Dar există o veste mai bună, deoarece există o mulțime de remedii simple, naturale pentru petele maro. Le puteti utiliza pentru a lumina petele de varsta acasă!

  Hrean

  Vitamina C din hrean incetineste productia de melanina, substanta responsabila de pigmentare a pielii. Un alt ingredient din hrean este glucozinolati. Glucozinolati crește circulația, funcționează ca antioxidanți și deșeurile de spălare din organism.

  • Puteți face o pasta de hrean și sa o aplicati direct pe piele. Las-o pe pete timp de 15 până la 20 de minute înainte de spălare. Folositi-l de câteva ori pe săptămână.
  • O altă opțiune este de a răzui o bucată de patru inci de hrean si sa il amestecati într-un sfert de cana de otet de mere și se lasă amestecul să stea timp de două săptămâni. După două săptămâni, se amesteca. Utilizați o minge de bumbac pentru a o aplica pe pielea afectata. Urmați acest remediu de trei ori pe zi, timp de cel puțin o lună.

  Papaya

  Anumite enzime și acizi alfa hidroxi prezente în papaya pot ajuta la exfolierea pielii si reduce petele de vârstă, pete ale pielii, acnee si alte probleme ale pielii. Acesta va oferi, de asemenea, pielii tale un aspect mai curat și mai luminos.

  • Se taie o felie subțire de papaya verde. Apăsați partea cărnoasă a feliei pe petele dvs. de varsta timp de 15 pana la 20 de minute.
  • Ca alternativă, puteți tăia papaya în bucăți mici și sa le transformati într-o pastă pisand cu furculița. Se aplică pulpa pe pete, folosind cu degetele, permițând masca să stea timp de 15 minute înainte de clătire. Utilizați zilnic.

  Lapte bătut

  Laptele bătut este adesea utilizat pentru a reduce petele maro și pigmentare a pielii, deoarece conține acid lactic, care tinde să lumineze pielea în condiții de siguranță, fără a provoca nici o iritare.

  Inmoaie un tampon de bumbac în lapte batut și se aplică pe zona afectată. Se spală pielea după 15-20 de minute. Daca ai ten gras, amestecă suc de lămâie sau suc de roșii la laptele batut înainte de a il aplica pe piele.

 • Terapia cu laser pentru tratarea psoriazisului

  Terapia cu laser pentru tratarea psoriazisului este potrivita pentru a clarifica psoriazisul in placi moderat pana la sever mai repede decât lumina naturală a soarelui sau lumină UV artificială.

  Terapia cu laser pentru tratarea psoriazisului

  Va recomandam tratament natural pentru psoriazis si eczeme - Pentru produs si mai multe informatii dati click aici

   

  US Federal Drug Administration a aprobat Administrația laserului XTRAC pentru terapia psoriazisului in 2009. XTRAC este un mic dispozitiv portabil pe care medicul dermatolog il poate utiliza la birou. Acest laser se concentrează o singură bandă de ultraviolete B de lumina (UVB) pe leziunile de psoriazis. Ea pătrunde în piele și rupe ADN-ul celulelor T, care sunt ceea ce s-au multiplicat pentru a crea placi de psoriazis. Lungimea de undă 308 nm s-a dovedit a fi cele mai eficiente in compensarea leziunilor de psoriazis.

  Terapia cu laser pentru tratarea psoriazisului - beneficii

  Terapia cu laser XTRAC se spune pentru a clarifica psoriazisul in placi moderat pana la sever mai repede decât lumina naturală a soarelui sau lumină UV artificială. Aceasta necesită, de asemenea, sesiuni de terapie mai putine decat alte tratamente. Acest lucru reduce doza cumulativă UV.

  Pentru că este o sursă de lumină concentrată, laserul XTRAC se poate concentra doar pe zona plăcilor. Acest lucru înseamnă că nu afectează pielea din jur. Este, de asemenea, eficient pe domenii care sunt greu de tratat, cum ar fi genunchi, coate, și scalp. Durata tratamentului poate varia în funcție de tipul de piele și de grosimea și severitatea leziunilor dumneavoastră de psoriazis. Cu aceasta terapie, este posibil să aibă perioade de remisie lungi între focare.

  Ce spune un studiu din 2002?

  Un studiu din 2002 a raportat ca 72 la suta dintre participanti au prezentat cel putin o compensare de 75 la suta din plăcile psoriazis într-o medie de 6,2 tratamente. Aproximativ 50 la suta dintre participanti au avut cel putin 90 la suta din petele lor clare dupa 10 sau mai puține tratamente. Cu toate ca terapia XTRAC s-a dovedit a fi sigura, sunt necesare pentru a evalua pe deplin orice efecte pe termen scurt sau pe termen lung studii pe termen mai lung.

  Exista efecte secundare?

  Sunt posibile efecte secundare ușoare până la moderate. Conform aceluiași studiu din 2002, aproape jumătate din totalul participanților experimenteaza roșeață după tratament. Aproximativ 10 la suta dintre participanti rămasi au alte efecte secundare. Cercetatorii au remarcat faptul că participanții tolereaza în general, reacțiile adverse bine și că nimeni nu a renuntat la studiu din cauza efectelor secundare.

  Este posibil să observați următoarele în jurul zonei afectate:

  • apariția de vezicule
  • roșeață
  • mâncărime
  • o senzație de arsură
  • o creștere a pigmentarii

  Nu au fost identificate riscuri medicale. Academia Americana de Dermatologie (AAD) recomanda acest tratament pentru copii și adulți cu psoriazis ușor, moderat sau sever, care acoperă mai puțin de 10 la suta din corp. Deși nu au fost efectuate studii asupra mamelor însărcinate sau care alăptează, se presupune ca aceasta terapie este sigura pentru femeile din aceste grupuri.

2 Articol(e)